Celeste en Danielle stellen mensen in staat gepassioneerde en bevredigende levens te leiden door somatica-seks en relatiecoaching

20 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Bijna een decennium geleden, Celeste en Danielle een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen hun relaties en seksleven kan verbeteren met de ontwikkeling van de Somatica Method. Hun techniek gaat verder dan de traditionele gebieden van seks en relatie therapie door het aanbieden van een interactieve en ervaringsgerichte aanpak geworteld in de moderne neurowetenschap dat ongezonde emoties en disfuncties transformeert in zelfverzekerdheid en verbeterde seksuele interacties. Door middel van private coaching, koppels workshops, en een uitgebreid pakhuis van de middelen op hun website, Celeste en Danielle zijn mensen in staat om hun authentieke zelf ontgraven en te koesteren geopend, liefdevol, en seksueel bevredigende relaties.

“Celeste, ik denk dat je mijn leven gered.”

Dit waren de woorden gebezigd om Celeste Hirschman door haar cliënt die had moeite om te gaan met vrouwen zijn hele leven als gevolg van zijn handicap. Celeste cliënt had nooit intiem geweest met een vrouw en had geen idee hoe dating en het vormen van verbindingen te benaderen. Door haar unieke en effectieve manier van seks en relatie coaching, Celeste was in staat om te helpen.

load...

“Hij leert fysiek te zijn, zelfs al heeft hij impairments,” zei Celeste. “Het is diep om hem te zien bloeien en te accepteren zijn lichaam zoals het is en zet zich daar in de dating wereld geweest. Het is echt mooi geweest om met hem te werken.”

Celeste en Danielle bieden een ervaringsgerichte aanpak van de relatie coaching die levens verandert.

In 2009, Celeste, samen met mede-oprichter Danielle Harel, ontwikkelde de Somatica methode om mensen te helpen, net als klant Celeste, belemmeringen voor intimiteit, liefdevolle relaties, en gezond seksleven te overwinnen. En, door hun bloeiende therapeutische praktijk in de San Francisco Bay Area en de uitgestrekte bank bron op CelesteAndDanielle.com, ze doen precies dat.

load...

Celeste en Danielle's aanpak gaat verder dan de traditionele sekstherapie modellen die stoppen wanneer de echtgenoten hebben gemiddeld seks. De Somatica methode heeft als doel om mensen te coachen in het hebben van geweldige seks. De hoog opgeleide seksuologen putten uit hun rijke educatieve achtergronden van hands-on begeleiding, dat raakt de kern van de problemen mensen hebben te bieden. Dit maakt het mogelijk Celeste en Danielle om gepersonaliseerde ervaringen te bieden voor hun klanten en leg ze op het pad om te genieten van al die relaties en seksualiteit te bieden.

Een therapeutische & Ervaringsgericht aanpak van Good Sex & Relaties

Na een ontmoeting op een conferentie aan het Institute for Advanced Study van menselijke seksualiteit, Celeste en Danielle besloten om een ​​andere seksualiteit conferentie samen te wonen. Tijdens de lunch, droomde ze een klasse die samen al hun therapeutische wijsheid zou brengen, met hun eigen ervaringen en unieke leren rond seks en relaties.

load...

Dat is wanneer Celeste en Danielle bedacht de Somatica Method, het overbruggen van de werelden van gesprekstherapie en op wetenschap gebaseerde technieken leren om iets te vormen Celeste noemt “ervaringsgericht onderwijs.”

“Celeste en ik vastgesteld dat er was een grote ontbrekende stukje in de industrie op het gebied van coaching en therapie”, zegt Danielle. “Er was niet een aanpak die zowel therapeutische en educatieve was, en dat is wat we wilden creëren.”

Volgens Danielle, alleen zo veel kan worden geleerd van praten over seks en relaties. Mensen moeten eigenlijk om te oefenen om te leren hoe je emoties te delen en te verbinden met iemand die op een authentieke manier.

Een essentieel onderdeel van deze ervaringsgerichte methode houdt in dat individuen om te begrijpen wat hen wekt, wat ze willen en hoe ze hun passies te vervullen. Somatica viert individualiteit en onderzoekt manieren waarop mensen kunnen hun wensen voldaan.

Celeste en Danielle aanmoedigen koppels om zowel communiceren hun wensen en oefen empathie en acceptatie naar elkaar als ze hun gevoelens te delen. Persoonlijk, Skype, en door intensieve weekend retraites, Celeste en Danielle coach individuen en koppels hoe de Heilige Graal van een spannende, seksueel vervullende relatie te bereiken door eerst trouw aan zichzelf en vervolgens werken aan hun behoeften en die van hun partner als ze er een.

Helpen Daters Meer informatie over hun ware zelf en verbinden met anderen

Het gaan naar een seks en relatie coach wanneer u enkel kan het beste geschenk dat je jezelf kunt geven bent te zijn. Je leert over je seksualiteit, je verlangens, en hoe ze communiceren met toekomstige partners. Alle mensen zijn niet geschapen seksueel gelijk, dus Celeste en Danielle elke klant te behandelen als een uniek wezen en aanpassen van hun ervaring om de specifieke behoeften van het individu.

Mannen en vrouwen, ook, hebben verschillende dingen die ze zoeken als het gaat om dating en het aantrekken van een partner. Celeste en Danielle vaakst helpen mensen te leren een paar kritische vaardigheden als met betrekking tot de mensen die ze op zoek zijn tot nu toe. Mannen zijn vaak gecoacht veerkrachtig rond afwijzing te zijn. Ze trainen ook mannen over hoe om te praten op de eerste date, hoe de eerste aanraking te initiëren en hoe om te weten wanneer iemand wil worden gekust.

“Wij helpen mensen aandacht te besteden aan de grenzen van de vrouw,” zei Celeste, “maar we leren hen om succesvol te zijn en weten wanneer om intimiteit te starten.”

Celeste en Danielle vinden dat vrouwen vaak de neiging om een paar data om te zetten in korte, onbevredigend relaties. Dat is waarom ze vrouwen coachen om het veld te spelen een beetje om te zien wat er in plaats van springen in de eerste potentiële relatie die zich voordoet. Hun doel is om vrouwen comfortabel met dating en zijn seksuele met meer dan één persoon tegelijk voelen.

“Vrouwen vaak seks te rechtvaardigen met liefde - verliefd te gemakkelijk met de eerste persoon die zij seks met en vervolgens te consolideren monogamie zo snel mogelijk te hebben”, aldus Celeste. “Maar het is goed voor hen om een ​​breed net en de datum uit te brengen voor een tijdje, probeer verschillende partners om te zien wie ze voelen zich echt verbonden met de loop van de tijd.”

Danielle vertelde ons de culturele fenomenen van slet shaming kan worden voorkomen dat vrouwen dit te doen, omdat ze worden ontmoedigd om actief op zoek naar intimiteit met meerdere partners.

Celeste en Danielle serveren ook de LGBTQ gemeenschap. Ze hebben speciale coaching sessies die homo, bi helpen en vragen mensen hun verlangens te ontdekken als zij betrekking hebben op het geven en ontvangen van de passie van een andere man. Lesbische en biseksuele vrouwen hebben ook een programma ontworpen om hen te helpen creëren plezierige, romantische en erotische verbindingen met een andere vrouw.

Afbreken van de dynamiek van seksualiteit in Long-Term Stellen

Het vinden van liefde is niet gemakkelijk, en het handhaven van de liefde kan nog moeilijker zijn. Celeste en Danielle werken met paren op een scala van onderwerpen om hen te helpen opnieuw te verbinden, beter te communiceren, en geniet van diepere seksuele relaties. Ze werken met paren over hoe om seks te heet na het naar beneden kan zijn afgekoeld, hoe emotioneel communiceren tijden zijn uitdagend, en hoe ze hun geliefde turn-ons ontgraven te houden.

Celeste en Danielle begeleiden koppels door middel van lastige wateren, zoals het overwinnen van een ontrouw. In plaats van zich te concentreren op de schande van de zaak, zij nul op waarom het is gebeurd en gebruik dat om onvervulde behoeften van beide partners te ontdekken. Ze hebben een groot aantal koppels terug van de rand van wat er kan een relatie eindigt affaire naar een plek waar paren meer transparant met elkaar en zichzelf kunnen zijn geweest gecoacht. Dit leidt koppels om een groter gevoel van kwetsbaarheid en acceptatie tussen hen.

Celeste en Danielle ook helpen koppels via andere voorkomende relatie problemen, zoals hoe om valsspelen te vermijden, hoe om een ​​vliegende start de vonk in een geslachtloos huwelijk, en hoe ze hun seksuele repertoire uit te breiden. In echtpaar seks en relatie counseling, paren leren hoe te communiceren op een manier die diepere liefde en betekenis nodigt in hun relatie.

Stellen leren ook hoe ze hun diepste fantasieën, die eng zijn voor sommigen delen. Dit is de reden waarom Celeste en Danielle een veilige en het aanvaarden van ruimte voor koppels om bevoegd te zijn om hun gevoelens vrij zijn van oordeel delen voelen. Van daaruit koppels leren hoe je verlangens te overbruggen en te ontdekken manieren om een ​​bevredigende seksuele verbinding op basis van openheid en eerlijkheid te ervaren.

De weg vooruit: Workshops Foster Interaction & Group Learning

Celeste en Danielle ernaar streven hun inspanningen om mensen te helpen door het brengen van een deel van hun succesvolle workshops terug uit te breiden. Ze zijn van plan om programma's voor klanten die op zoek zijn naar seks en relatie coaching, en voor degenen die willen klinische beoefenaars van de Somatica methode geworden bieden.

In Celeste en Danielle's Inleidende Workshop , kunnen de deelnemers een voorproefje van wat de Somatica Method persoonlijk en professioneel voor hen kunnen doen.

Het accepteren en warme omgeving laat de deelnemers om te leren over de emotionele, interpersoonlijke en erotische tools die ze nodig hebben om intiem te groeien met zichzelf en met een partner. Deelnemers ontdekken verschillende thema's in de workshops, waaronder “The Power of Selfness”, die mensen leert hoe je in contact te komen met wie ze zijn en wat ze willen. “The Joy of aansluiten” helpt de deelnemers te vinden manieren om te werken met anderen om te leren hoe je diepere relaties te smeden. Een andere effectieve onderwerp, “The Pleasure of Erotic relateren,” krijgt de deelnemers om te leren hoe te uiten en delen hun eigen erotiek.

Celeste en Danielle bieden ook een uitgebreid van zes maanden training voor professionals of mensen die geïnteresseerd zijn in een volledige onderdompeling in persoonlijke groei. In de Somatica Method Core Training , leren studenten coaches in de Somatica methode evenals hoe in dienst te nemen Somatica voor hun eigen persoonlijk of professioneel gebruik. De training behandelt uitvoering, gehechtheid, individualisering, seksueel verlangen en opwinding, vrouwen en mannen seksualiteit, en hoe je een succesvolle lange termijn relaties te hebben.

In vier vijfdaagse modules, leren de studenten hoe te vinden, spraak en verkennen hun authentieke seksualiteit en relaties vaardigheden en helpen anderen hetzelfde te doen. Ze een geweldige gemeenschap van sex-positieve vriend en collega's waarvan verbindingen tot ver buiten de cursus krijgen ook.

Celeste en Danielle kijken ernaar uit om meer mensen aan gezonde en bevredigende seksuele verbindingen. Het duo zal binnenkort starten van een blog serie over sexy transformationele verhalen van hun coaching kamers en het verkennen van ideeën voor een ander boek. Het is gemakkelijk om te zien waarom ze zo gepassioneerd over hun werk. Ze zijn echt het redden van levens.

“Het is verbazingwekkend om te gaan werken en weet dat je het leven van mensen heeft veranderd”, zegt Danielle. “Het is ongelooflijk de moeite waard.”