Coach, auteur en voorstander van vrouwen claire cappetta heeft de remedie om pijn uit eerdere relaties te genezen en liefde opnieuw te doen ontstaan

24 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: UK-based coach, auteur en vrouwen voorstander Claire Cappetta vecht een strijd voor vrouwen over de hele wereld om te weten wat het betekent om in een gezonde, liefdevolle relatie. Na jaren van het ervaren van misbruik van haar intieme partner, Claire vond de moed en de kracht om een nieuw leven op basis van liefde en zelfacceptatie te creëren. Vandaag de dag, geeft ze andere vrouwen hoe ze moedige krijgers door te leren hoe lief te hebben wie ze zijn en gebruik maken van ondersteunende methoden om het verleden los te laten. Na het succesvol het aanbreken van haar eigen reis naar genezing, heeft Claire het maakte haar missie om vrouwen te helpen het vertrouwen dat ze nodig hebben om sterk te staan in de wereld te winnen.

Claire Cappetta bereikte een punt in haar leven waar ze moest een stap terug en neem inventaris. Een reeks van mislukte relaties had haar geleid naar de plek waar ze was, en, moe, ze wist dat ze moest significante wijzigingen aan te brengen in haar leven het tij te keren.

load...

“Ik was stuiteren van de ene slechte relatie met een ander,” zei ze. “Ik dacht dat er moet iets mis zijn met mij, want ik was het plukken en het kiezen van een dergelijke slechte relaties.”

Claire wist dat niemand zou moeten leven met het misbruik en geweld dat haar vorige obligaties geplaagd, dus ze begonnen om de lagen van teleurstelling, angst en verdriet dat was het houden van haar van ware liefde loslaten.

Dit leidde Claire tot het besef dat ze het blokkeren van haar ware zelf en accepteren veel minder dan ze verdiende. Haar beslissing om te overleven bracht haar uit de duisternis en in een hernieuwde vrijheid zodra ze accepteerde wat ze haar innerlijke schitteren noemt.

load...

“De binnenste schitteren is een vernieuwd, nieuwe energie en inspiratie passie die je helpt te ontdekken en te verbinden met de authentieke, echte,” zei ze.

Claire begrijpt waarom veel vrouwen geloven dat de fout ligt bij hen als hun relatie niet uitzien als gekoesterd romances, en ze maakte het haar doel om hen te helpen genezen van pijn uit het verleden en er sterker. Haar hier-en-nu coaching benadering heeft aangemoedigd vrouwen over de hele wereld tot leven te herontdekken door te weten wat het betekent om echt te schitteren.

“Er is leven aan het eind van de tunnel,” zei ze.

Het aanboren van die innerlijke gloed en het openbaren van de ruwe diamant is wat Claire's coaching methoden zo effectief maakt. Niet alleen is ze werken met klanten individueel, maar ze is ook een keynote speaker voor huiselijk geweld evenementen, waaronder Barrier Vrije Leven geweest, Moving Beyond Shame, en verbrijzelen van de Stilte.

load...

Claire maakt zich gemakkelijk toegankelijk is voor klanten door het aanbieden van coaching sessies in persoon, per telefoon of via een online video chat. Alle van de vrouwen die ze verbindt met zijn veerkrachtig en hebben een aantal van de donkerste momenten in het leven overleefd.

“Mensen willen niet praten over huiselijk geweld, stalking of mentale en emotionele mishandeling,” zei ze. “Het is belangrijk voor vrouwen om te weten dat ze hun leven weer op te bouwen en beginnen in het verleden barrières tegen misbruik te verwijderen.”

Coaching pakketten die Verwijder obstakels tussen de liefde

Het hebben van een coach die heeft gelopen in uw schoenen is een game-changer voor klanten Claire's. Ze helpt veel vrouwen te ontdekken voor het eerst hoe een gezonde, liefdevolle relatie eruit ziet en voelt.

“Hoe weet je wat gezond is en wat niet?” Vroeg ze.

Claire vertelde ons de coaching proces begint door te voldoen aan klanten waar ze zijn in hun huidige relatie, state of mind, en emotionele Awakenings.

“Je moet om uit te vinden waar de mensen vandaan komen,” zei ze. “Verbinding maken met waar een persoon is en wat voor soort relatie die ze uit de buurt van wandelen bent.”

Het creëren van een echte verbinding is aan de bovenkant van prioriteitenlijst Claire's als het gaat om het ontmoeten van nieuwe klanten. U kunt een gratis 30 minuten overleg te ervaren met haar om te weten of zij het beste coach om u te helpen liefde te ervaren van binnen naar buiten.

“Feeling begrepen en gevalideerd zijn de belangrijkste behoeften voor elke vrouw die uit een gewelddadige relatie,” zei ze.

Start verbeelden het nieuwe leven dat je te wachten staat door het nemen van deze eerste stap vandaag. Als u klaar bent om te genezen en te verbinden met je authentieke zelf bent, Claire biedt een one-uurs arrangement van vier sessies en een enkele sessie van een uur om te worden gebruikt in persoon of online.

“Het genezingsproces eruit ziet en voelt anders voor elke vrouw,” zei ze. “Je kunt je innerlijke schitteren terug te vinden en leven een leven de moeite waard, een waar je niet hoeft te tweede raden elke beweging of beslissing die je maakt.”

Integrative Meditatie Tunes Into Stress Relief & Soul Versterking

Claire zei verbinden vrouwen met meditatie instrumenten heeft bewezen een succes in het versterken van hun binnenste kern en de stichting als een mens te zijn. Haar website biedt een twee minuten durende meditatie voor stress en angst. Slechts een paar minuten per dag kan helpen de mentale rommel in je leven vooruit te houden.

“Het is belangrijk om te onthouden dat er een hele persoon achter elke gebroken verhaal,” zei ze. “Neem een ​​mentale pauze van vijf minuten. Luister maar eens naar de meditatie en aanwezig zijn.”

Het creëren van een moment om stil te zijn verbonden met stijl van coachen Claire's. Dit is handig voor vrouwen die niet de vrijheid van het maken van hun eigen beslissingen hebben meegemaakt. Meditatie kan een van de eerste stappen in het creëren van gezonde grenzen, dat is een belangrijk element in haar gesprekken met klanten.

“Alles is een grens,” zei ze. “Ik vrouwen te helpen te leren hoe je gezonde grenzen in alle relaties te onderhouden; om te weten wat gezond, gelukkig en comfortabel voelt.”

Claire moedigt haar klanten om de dagelijkse meditaties te luisteren omdat het helpt ook breken de band in het verleden trauma's, mentale vermoeidheid en emotionele valkuilen. Technieken die mindfulness, net als Claire's te leren, zijn dat opgemerkt door de academische en wetenschappelijke gemeenschap als effectieve mogelijkheden tot psychische genezing.

“Mindfulness leert je om te erkennen 'Oh, is er weer die gedachte. Ik ben hier eerder geweest. Maar het is gewoon dat - een gedachte - en niet een deel van mijn kern zelf, '”Dr Elizabeth Hoge, Psychiater bij het Centrum voor angst en Traumatic Stress Disorders, werd geciteerd in een recent artikel.

Claire is het ermee eens dat deze unieke combinatie van coaching en meditatie is een leven-wisselaar voor de vrouwen die ze verbindt met de hele wereld.

Publicaties die Leid klanten via Journeys van Self-Care

Voor een meer intieme ervaring in eigenliefde en genezing, Claire inspireert vrouwen om te zoeken naar middelen en advies die zich richten op in het moment.

“Lees boeken die u helpen aanwezig te blijven,” zei ze. “Je moet waardering voor wat is hier nu te krijgen.”

Dankbaar voor wat het leven te bieden heeft, is een van de keerpunten voor veel vrouwen, met inbegrip van Claire. Ze ontdekte haar eigen stem als ze geleerd hoe ze het heden en ervaar het leven een adem op een moment te waarderen.

Claire is een zelf-gepubliceerde auteur die haar eigen leven ervaringen heeft gebruikt om relevant te lezen onderwerpen voor vrouwen te creëren. Haar boek, “ Rekindle Your Inner Sparkle, een alternatieve manier om te genezen van Trauma en misbruik ,” biedt eenvoudige antwoorden op de diepste vragen over dagelijkse angst en depressie. Ze zei dat haar boek is gebaseerd op liefde, positiviteit, en de vreugde van het ontdekken van die innerlijke schitteren dat zoveel vrouwen verliezen.

“We vinden het moeilijk om het licht te zien, maar we kunnen vinden,” deelde ze. “Er zijn dagen dat wij ons nauwelijks kunnen trekken uit bed, laat staan ​​zet wat muziek op of ga voor een wandeling, maar het is echt deze eenvoudige dingen die ons te redden.”

Degenen die zich abonneren op de website van Claire's kan een PDF-exemplaar van “Rekindle Your Inner Sparkle” gratis te downloaden.

Haar Ride to Liberty-serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt het verhaal van een fictieve vrouw genaamd Lydia die zichzelf in staat stelt om manipulatieve en ongezonde relaties te ontsnappen. “ A Broken Ring: A Woman's Journey van melden aan Empowerment ” en “ Stalking Liberty: Bent u veilig? ”Zijn beide beschikbaar voor aankoop in paperback en Kindle via Amazon. Check out Claire's blog voor meer handige tips over stalking bewustzijn, angst, het helen, trauma, mindfulness, en liefde.

Claire's Mission: Vrouwen helpen zoeken Freedom en hun ware zelf

Claire's passie voor het helen van leven is baanbrekend en inspirerend meer vrouwen aan authentiek, gezond leven. Patchwork samen de verbrijzelde delen van het leven met liefde, acceptatie en vergeving zijn de bouwstenen voor elke nieuwe dag.

“Ik vertel vrouwen dat ze nooit een verontschuldiging kan ontvangen,” zei ze. “Dat is iets wat je niet kan controleren, maar u kunt onderscheiden wat controle die u geven aan mensen en wat je mogelijk te maken.”

Deze coach is klaar om verbinding te maken met u en u helpen om een ​​leven zonder grenzen. Neerhalen die muren van de pijn, spijt en mishandeling is slechts een deel van de reis, zei ze. U kunt nog steeds liefde te ervaren van de buitenwereld op een manier die gezond is, ondersteunend en zinvol. Claire's levenservaringen maken haar waarde unieke stem van elke klant en zelfontdekking.

“Leer hoe je het leven getekende pad op het stuk papier te decoderen,” zei ze. “Niet zo veel over de toekomst op lange termijn te denken, want het pad gaat veranderen.”