Comfort, privacy en wederzijds respect: hoe sirene online dating vermenselijkt

10 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Maatschappelijk geëvolueerd Siren is het transformeren van de dating app ruimte met zijn inclusieve houding, relatable Vraag van de dag, en aanpasbare privacy functies. Op Siren, het is allemaal over u verbindt met geweldige mensen via echte conversatie - niet verslavend en hersenloze vegen. Net als in persoon zou gebeuren - Daartoe hebben ze een leuke en veilige omgeving waar je je ware zelf kan zijn en laat romantische chemie met een lucifer ontvouwen in een meer organische manier gemaakt.

Met hun slanke interfaces, leuke functies, en hand-held formats, hebben dating apps de manier waarop mensen datum revolutie. En terwijl het makkelijker dan ooit om een ​​speciaal iemand te ontmoeten lijkt, de daden van vegen en sympathie of antipathie mensen op basis van foto's is bijna maakte dating een spel - en creëerde een disconnect onder de mensen te spelen.

load...

Siren is een veilige, inclusieve en populaire dating app.

Voor degenen die willen het gemak van een dating app en het gevoel te verbinden met iemand in het echte leven te combineren, is er Siren - een uniek online platform dat het model “winkelen voor de mens” vele andere dating apps hebben aangenomen elimineert.

Dankzij de Vraag van de Dag van de matching systeem, Siren stelt het kader voor het bespreken van boeiende onderwerpen (zoals bucket list items en filosofische vragen) en paren mensen door die authentieke en onderhoudende gesprekken. Op deze manier kunnen echte persoonlijkheden natuurlijk worden onthuld - precies zoals ze zouden in persoon.

load...

Voor meer informatie over de inspiratie achter Siren, de bijzondere kenmerken en de door vrouwen geleide team achter de app, we spraken met mede-oprichter en CEO Susie Lee.

Een Pro-People Perspectief: Siren is gemaakt met iedereen in Mind

Siren is opgericht door twee vrouwen met een feministisch perspectief - Susie en haar mede-oprichter / COO / CMO Katrina Hess - die beiden wilden een dating app die is gemaakt met wederzijds respect, privacy, en comfort als topprioriteiten.

Na gegaan door een aantal verschrikkelijke dating ervaringen via andere dating apps, Susie en Katrina zagen ze waren niet echt gebouwd voor vrouwen en hun specifieke behoeften en wensen in het achterhoofd. Plus de negatieve aard van de naar links vegen en direct aan de mensen was vernederend en hielp niet vorm kwaliteit verbindingen, vooral voor vrouwen.

Susie Lee, CEO van Siren

“Ik voelde me dit onmiddellijke gevoel dat, als vrouw, ik was geobjectiveerd. De swipe-to-verwerpen formaat niet werken voor mij,”zei Susie. “Ik keek terug op de relaties die ik had, en ik heb nooit mensen leren kennen door middel van dit soort methoden.”

load...

Hoewel ze nooit een dating app had gebouwd, Susie en Katrina wist dat ze zou men dat niet alleen vrouwvriendelijke, maar leuk en mededogen voor iedereen te maken.

Ze namen hun tijd onderzoek naar de technische ruimte en het krijgen van feedback van vrienden en experts voor en tijdens de ontwikkeling. En zij negeerden mensen die zeiden dat de mannen zou een dating app die was gericht op vrouwen niet gebruiken en gaf hen geavanceerde privacy-instellingen.

Siren werd gelanceerd in 2014, en al snel het was niet alleen vrienden Susie's en Katrina's die werden met behulp van Siren. Het was vrienden van vrienden en vreemden - met inbegrip van mannen - die werden met behulp van de app en het uiten van dankbaarheid voor het. Woord te verspreiden en Siren is sindsdien een toonaangevende, inclusief dating app geweest.

En hoewel Siren is pro-vrouwen, is er geen anti-men vibe om het helemaal. Het is het bewijs dat een dating app is ontworpen door vrouwen voor vrouwen met succes kan werken voor ze net zo goed als voor mannen.

Safe & gastvrije sfeer Stelt een positieve toon voor de Gemeenschap

De mensen van Siren hebben altijd zeer beschermend van hun leden, en, als de makers, ze wisten dat ze zou een positieve toon voor de hele gemeenschap door de invoering van veiligheidsmaatregelen in de plaats en het creëren van een gastvrije sfeer.

Terwijl op andere dating apps mensen zouden pesterijen of meerval te ervaren, is dat nooit het geval voor de mensen op Siren, en het initiatief van de Siren team is de reden voor.

De algehele uitstraling van Siren is een van plezier, eerlijkheid en wederzijds respect.

“Sinds we gestart, hebben we nul meldingen van intimiderende berichten,” zei Susie. “Authenticiteit en dat mensen kunnen voelen als er echte mensen aan de andere kant is absoluut belangrijk voor ons. We waren echt voorzichtig over het kweken van de gemeenschap met een bepaald soort reputatie.”

Susie voegde eraan toe dat zij en haar team geloven dat mensen fundamenteel goed en dat als ze krijgen een veilige en vriendelijke omgeving, ze gaan vriendelijk en eerlijk met elkaar te zijn.

“We kunnen u deze ijsbrekers en deze manieren geven een beetje meer kwetsbaar en een beetje meer waar te zijn, en dat is hoe mensen kunnen verbinden,” zei ze.

Siren's Mantra: “Maak Strangers minder vreemd aan elkaar”

Met de social media de meesten van ons gebruiken, zoals Facebook, wordt de verbinding al ingebouwd met de mensen die we volgen en die ons volgen, zodat interactie is comfortabel en gemakkelijk. Siren's conversatie-stijl 'systeem repliceert dat voor online dating, die u helpen die interacties voortzetten zonder dat onhandigheid.

“Als je te maken hebt met een totale vreemdeling in de online dating ruimte, er is veel van de reservering over hoeveel u deze persoon vertrouwt, vooral omdat veel sites zijn echt ingewikkeld en hebben veel van valse profielen,” zei Susie. “Mijn mantra dat ik altijd mijn team te vertellen, en ze hebben echt belichaamde deze, is om te helpen 'make vreemden minder vreemd aan elkaar.'”

On-Site & Off-Site Voordelen Maak een goed afgeronde Dating Experience

Met hun unieke matching functie, veiligheidsmaatregelen van hoge kwaliteit, en speciale evenementen, Siren geeft singles een one-of-a-kind, veilig en goed afgeronde dating ervaring van start tot finish.

Maak kennis met wedstrijden op een unieke manier Know Met Siren's Vraag van de Dag

Terwijl Siren biedt wel de klassieke kenmerken van online dating (met inbegrip van messaging en het blokkeren van mogelijkheden), de Vraag van de dag is het kenmerk dat maakt ze te onderscheiden van andere dating de meeste apps.

Siren is uniek in dat ze overeenkomen singles op basis van hun antwoorden op de vraag van de Dag.

Met leuke vragen als “Als u toegang tot een billboard zou kunnen hebben, wat zou je het wilt zeggen?” Zult u in staat om jezelf te zijn en maak kennis met iemand op een meer echte niveau weten bent. U kunt zelfs zoeken naar overeenkomsten op basis van hun antwoorden op die vragen, alsmede door uw belangrijke criteria zoals leeftijd, geslacht en locatie.

En met dit niveau van communicatie, heb je niet de behoefte voelen om kwaliteiten als uw inkomen of fysieke verschijning opblazen aantrekkelijker te maken voor anderen om te klinken.

Een verscheidenheid van Foto-instellingen helpt bij het elimineren Oppervlakkigheid

Siren heeft zelfs een unieke benadering van foto's. U heeft de mogelijkheid om uw foto's te houden wazig en alleen zichtbaar voor uw verbindingen, of u kunt uw foto's te laten voor iedereen zichtbaar.

“Om het comfortabel en veilig te maken voor mensen die in staat zijn om hun professionele en privé-leven te navigeren, laten we iedereen om hun foto zichtbaarheid te controleren”, aldus Susie.

Privacy is belangrijk voor sirene, zodat u kunt blijven uw foto's wazig totdat u een verbinding te maken.

In tegenstelling tot de gemiddelde dating app, kunnen de leden elkaar niet foto's die doelbewust was toen Susie en Katrina de app ontwikkeld sturen. Ze zei dit moedigt de leden aan elkaar hun telefoonnummers te geven en zet de aansluiting offline - en beschermt mensen tegen het ontvangen van ongewenste foto's.

En het maakt niet uit welke foto optie u ook kiest, het leuke is Siren's Vraag van de Dag - en antwoorden van leden - stelt u in staat om verbinding te maken met mensen op een dieper niveau dan ziet er gewoon.

Veilig contact met anderen Dankzij Siren's Privacy Controls

Een ander groot onderdeel van Siren is de veiligheid, met name in termen van preventie van oplichters. Iedereen die zich inschrijft moeten in hun telefoonnummer te zetten en voer de activeringscode ze via tekst, die ervoor zorgt mensen zijn niet het creëren van meerdere accounts te ontvangen.

Leden kunnen ook blokkeren en rapporteren aan de Siren team andere leden die ten onrechte worden gedragen of misbruik te maken van de voorwaarden van de app.

Verdisconteerd Events Get You Offline & Give You New Date Ideas

Naast het creëren van een comfortabele en veilige online plek voor mensen om te zijn wie ze werkelijk zijn en geven hen een unieke manier om gesprekken te beginnen, is Siren ook het nemen van de volgende stap voor offsite gebeurtenissen hosting. Susie zei dat deze kan een geweldig alternatief voor de gebruikelijke koffie datum, die vaak kan uiteindelijk het gevoel als een zakelijke bijeenkomst of een sollicitatiegesprek.

“Ik denk aan deze manier is het mogelijk een veel meer zinvolle verbinding. We up koppelen met lokale organisaties en bedrijven om onze leden incentives en kortingen te geven aan plaatsen zoals musea, lezingen en film festivals,”zei ze.

Siren beveelt wekelijkse evenementen, en biedt kortingen aan die gebeurtenissen te helpen daters krijgen offline.

Zelfs mensen die al iemand hebben kunnen vinden bij Siren blijven hangen voor de gebeurtenissen, omdat ze een deel van die gemeenschap nu ben geworden en kan gemakkelijk vinden nieuwe datum ideeën. Hoewel deze gebeurtenissen zijn op dit moment alleen wordt gehouden in Seattle, Siren heeft plannen om binnenkort uit te breiden naar andere steden.

Een Diverse user base Weerspiegelt een divers team

Naast Susie en Katrina (aka Mama Hess voor haar beschermende karakter), zal de sirene team dat bestaat uit CTO David Golightly evenals deskundige adviseurs, waaronder Lisa Stone (mede-oprichter van BlogHer) en Gayle Karen Young (CTCO bij Wikimedia).

Terwijl ze allemaal aan belangrijke aspecten van het bedrijf (van marketing tot klantenservice op grafische vormgeving te ontwikkelen), zetten ze ook de gebruikers ten eerste, ongeacht de taak bij de hand.

En met een app ontwikkeld door twee vrouwen van kleur - uiterst zeldzaam in de tech industrie - Susie en Katrina wilde een user base dat is net zo divers als de onderneming aan te trekken.

Siren's user base is niet hetzelfde als uw typische dating app publiek - die de neiging heeft om zich overwegend heteroseksuele mannen, jongere alleenstaanden en mensen op zoek naar afspraken. Het geslacht verhouding van Siren leunt iets meer vrouwelijke (55% tot 45%), en een meerderheid van meer dan 30 en voor een zinvolle date of relatie.

Het hoofddoel van de Siren team is om altijd te doen wat het beste is voor de leden.

“We zijn ouder gearing, en ik denk dat het echt geweldig voor ons,” zei Susie.

Wat Siren doet ook echt goed is omvatten alle soorten mensen, vooral die in de LGBTQ gemeenschap. Een nieuw onderdeel van Siren die vooral belangrijk om het team was een “niet-binaire” geslacht optie voor mensen wanneer ze hun profiel invullen.

Susie en haar team begrijpen dat gender en seksualiteit zijn niet in steen gebeiteld voor sommige mensen, en terwijl termen als “heteroseksueel”, “homoseksueel”, “gay”, “lesbisch” en “biseksueel” kan nuttig zijn, kunnen ze ook te restrictief.

“We willen u helpen de persoon die je zoekt te vinden, maar je hoeft niet aan te geven of jezelf in een doos,” zei Susie. “Dat geslacht vloeibaarheid is belangrijk voor ons om te omhelzen.”

Laatste gedachten

Of we hebben het hier over hun innovatie, integratie, of echtheid, wordt Siren nemen van de dating app ruimte naar de volgende level vanuit elke hoek.

En terwijl ze meer handige functies zal toevoegen en groeien het bereik van hun evenementen in de nabije toekomst zal de lange termijn focus blijven opbouwen van betrouwbare relaties met hun leden en opstaan ​​voor degenen die proberen om de ervaring voor iedereen verpesten.

“Als je wilt een lul te zijn, zijn er tal van plaatsen om het te doen, maar het hier niet doen,” zei Susie. “Als we schalen, willen we het idee dat de reputatie en vertrouwen materie te behouden, en het is onze toegewijde doel voor onze gemeenschap om te werken elke dag. We proberen hier om mensen een kans om te vechten om eenzaamheid te verlichten en het vinden van een echte fysieke verbinding hebben.”