Compassie over moord (cok) verenigt dierenverdedigers via nationale campagnes en evenementen

8 april 2019

De korte versie: Wat begon in een middelbare school klas in de '90shas inmiddels uitgegroeid tot een nationale oproep tot meer transparantie, moraal, en empathie in voor diergeneeskundig gebruik. In de loop der decennia, Compassion Over Killing is het bewustzijn over dierenmishandeling verhoogd door middel van hard-hitting onderzoeken, georganiseerde campagnes, en gratis evenementen. De non-profit organisatie stimuleert duizenden supporters betrokken te raken bij advocacy projecten die aandringen op permanente veranderingen in de manier waarop we dieren te behandelen krijgen. Als u wilt om te netwerken met welwillende en veganistische-vriendelijke mensen, vrijwilligerswerk met COK brengt je in een gemeenschap verenigd byshared waarden en een gemeenschappelijke visie voor een vriendelijker toekomst.

Van protesteren winkels de verkoop van de vacht van dieren aan het gaan undercover in slachthuizen, Compassion Over Killing maakte een naam voor zichzelf als een gepassioneerd voorvechter voor de stemlozen kippen, varkens, vossen, koeien, en alle dieren misbruikt door winst gedreven bedrijven. In de loop der decennia is de organisatie vele overwinningen, met name in de voedingsmiddelenindustrie, zoals won eindigend wrede praktijken bij grote bedrijven als Tyson en Perdue. Door schijnt een licht op wat er achter de schermen, Compassion Over Killing motiveert consumenten om betere normen voor de behandeling van landbouwhuisdieren te zoeken.

load...

“Sinds 1995 heeft COK gediend als een niet aflatende kracht tot stand brengen van positieve veranderingen voor dieren”, zegt Erica Meier, Executive Director bij COK. “Dankzij onze vele gulle donateurs en toegewijd team, hebben we een lange weg in onze korte geschiedenis komen.”

Na een bescheiden start als een all-vrijwilliger middelbare school club, heeft Compassion Over Killing uitgegroeid tot een landelijke organisatie die namens dieren overal. Als u geïnteresseerd bent in een halt toeroepen aan het onnodig lijden van miljoenen dieren bent, kunt u campagnes en evenementen COK ondersteunen als vrijwilliger. Door samen te werken aan een gemeenschappelijk doel, vrijwilligers creëren sterke banden en relaties met gelijkgestemde mensen.

load...

“Vrijwilligerswerk met COK is een leuke en effectieve manier om een ​​stem voor landbouwhuisdieren en om anderen te inspireren om compassionate keuzes te maken,” Ericatold ons. “Het kan ook zorgen voor een gastvrije gemeenschap en een netwerk van ondersteunende dierlijke advocaten die je passie en enthousiasme te delen.”

Ethische Campagnes Combat Cruelty & Hef Consumer Awareness

Compassion Over Killing organiseert nationale campagnes om mensen en bedrijven te beïnvloeden om meer diervriendelijke beslissingen te nemen. Van het toevoegen van sojamelk koffie deelname aan veganistische uitdagingen, adviseert de groep die zinvolle stappen om de eetcultuur in de VS te veranderen.

Door middel van petities en belangenbehartiging, heeft Compassion Over Killing overtuigd verschillende grote voedselketens in de VS, zoals Starbucks en Donuts Dunkin's , aan veganistische opties toe te voegen aan hun menu's. Volgens Erica: “We hebben er ook van overtuigd food retailers, zoals BOCA Foods en Quorn, een aanzienlijke vermindering van het gebruik van dierlijke ingrediënten hun gehele productlijnen.” Je kunt meer over COK's campagne overwinningen hier lezen.

load...

Sinds 2004, COK Juridische Advocacy Program heeft gevochten tegen de wreedheid van de bio-industrie door het indienen van lasten en het maken van een juridisch argument voor een eerlijker, veiliger en vriendelijker praktijken. “Onze onderzoeks- en juridische belangenbehartiging inspanningen eindigde ook het gebruik van misleidende 'humane' claims op producten van de consument”, aldus Erica. “Met een kleine staf van gepassioneerde mensen en onze toegewijde vrijwilligers en supporters, COK is in staat tot opmerkelijke overwinningen en de baanbrekende ontwikkelingen voor dieren per jaar te realiseren.”

Het COK juridische team maakt gebruik van de bestaande wetten te richten en te elimineren grootschalige dierenmishandeling praktijken van de agribusiness in de Verenigde Staten.

Daarnaast onderzoekswerk van de groep schijnt een licht op de gruwelijke, nalatig en wrede praktijken die betrokken zijn bij de invoering van vlees op de table.In februari 2017, COK onderzocht Superior Farms en gaf het Amerikaanse publiek een onthullend kijkje in een lam slachthuis in Dixon, Californië. In de loop van enkele maanden, een verborgen camera vastgelegd meerdere overtredingen van de Humane slachtmethoden wet alsmede misleidende etikettering van levensmiddelen praktijken. De exposГ © trok de aandacht van de New York Times en leidde tot een onderzoek door het ministerie van Landbouw in de plant wordt gerund door 's lands grootste lam producent.

“Keer op keer, Compassion Over Killing's onderzoeken hebben licht werpen op flagrante misbruik verborgen gehouden achter de gesloten deuren van de bio-industrie,” zei Erica Meier, Executive Director bij COK. “De beste manier om lammeren te helpen en alle dieren is om ze uit te laten onze borden.”

Zelfs na alles wat ze hebben bereikt, de Compassion Over Killing team blijft vastbesloten om meer te doen om een ​​blijvende impact op de levens van animals.Erica maken vertelde ons dat de organisatie probeert haar bereik groeien in de tijd door het bewustzijn en het bouwen van steun voor een no- doden voedingsindustrie. “COK zal onze krachtige undercover onderzoek voort te zetten, inspirerende outreach, innovatieve juridische belangenbehartiging, en effectieve landelijke collectieve campagnes om meer veganistische opties op de reguliere menu's te maken,” zei ze.

Meer dan 20.000 Deelnemers Cometo vega-vriendelijk Events Nationwide

Elk jaar, Compassion Over Killing organiseert een jubelende viering van veganistische cultuur. De DC VegFest is het grootste veganistisch festival gehouden in het kapitaal van de natie - en het is gratis! De outdoor evenement biedt een geweldige kans om een date te hebben uit op de stad om live muziek, leuke activiteiten, en een gemeenschap sfeer gericht op vriendelijkheid en mededogen te genieten.

Vanaf het Barking Lot waar honden ravotten aan het bier tuin waar volwassenen afkoelen en genieten van gratis samples, de outdoor evenement heeft zo veel mensen in de DC area.Over 130 verkopers line-up aan de deelnemers met veganistische gerechten en kookdemonstraties verleiden bieden. Op het hoofdpodium, goed geïnformeerde sprekers, voedingsdeskundigen, rappers, yoga-instructeurs en muzikanten inzichten te delen in holistische leven in positieve presentaties gehouden gedurende de dag.

Op de komende DC VegFest in september, COK verwacht opwaartse van 20.000 vegetariërs, veganisten en dierenrechtenactivisten opdagen. Als u nieuwsgierig bent naar veganistisch cultuur, of willen laten zien een geliefde wat vriendelijker leven is alles over, kunt u stoppen door de Yards Park om een middag omringd door gezondheidsbewuste en medelevend individuen genieten. Wilt u nog meer betrokken te raken? U kunt zich aanmelden als vrijwilliger bij het evenement en vrienden te maken met COK helpers zoals jij.

Wanneer u actief te worden in een oorzaak u gelooft in, open je de deur naar vele nieuwe relaties en ervaringen, die u kan helpen groeien als persoon en misschien zelfs een speciaal iemand te ontmoeten.

“Om vast te stellen een plantaardig leven is gewoon om te erkennen dat compassie valt in uw wereldbeeld, en dienovereenkomstig te handelen.” - Dotsie Bausch, een Olympische gouden medaillewinnaar die het VegWeek Campaign ondersteunt

Compassion Over Killing gastheren veel educatieve en aantrekkelijke evenementen het hele jaar voor veganisme meer toegankelijk voor iedereen te maken. In een internationale inspanning om de vleesconsumptie te verminderen, COK daagt mensen uit om mee te doen celebrity endorsers, waaronder Alicia Silverstone en John Lewis, in het gaan veganistisch gedurende zeven dagen in de viering van de Dag van de Aarde. Elk jaar, de VegWeek campagne introduceert duizenden deelnemers aan de veganistische levensstijl met speciale kortingen, recepten en tips om hen te steunen langs de weg.

Zoals Ericasaid, “Onze medewerkers en vrijwilligers teams machtigen individuen om de vele voordelen en smaken van veganistisch eten door het organiseren van of deelnemen aan diverse outreach evenementen, het verstrekken van gratis online literatuur en recepten, het creëren van inspirerende en informatieve video's, en nog veel meer te ontdekken.”

Vrijwilligerswerk helpt u netwerk met mensen die Deel uw Waarden

Om mensen te inspireren veganistisch te gaan of uit te spreken voor de rechten van dieren, COK stafmedewerkers en vrijwilligers reizen van kust tot kust om lezingen te geven, de indiening bij evenementen en het uitdelen van literatuur. Hun inspanningen proberen om individuen te informeren over de vele voordelen van een veganistische levensstijl - en de verschrikkelijke kosten van de status quo.So ver in 2017 te accepteren, heeft COK uit meer dan 2.000 stuks van de pro-vegetarisch literatuur en 2000 gratis veganistisch eten monsters gegeven.

COK vrijwilligers werken om de impact en de keuze van de consument te informeren en maak de wereld een betere plek voor dieren om te leven.

In al haar inspanningen, Compassion Over Killing vertrouwt op de steun van de gemiddelde individuen die genoeg om een ​​handje te helpen om de oorzaak schelen.

U kunt COK's readabout mogelijkheden voor vrijwilligerswerk , stageprogramma's en vacatures online te leren hoe u kunt meedoen. De non-profit moedigt mensen aan om samen plezier te hebben tijdens het werken op advocacy projecten.

Of het nu gaat helpen bij een sprekend evenement in Arizona of werken in de Washington DC en LA kantoren, de toetreding tot forceswith Compassion Over Killing geeft u de kans om een ​​vriend te maken terwijl het maken van een verschil.

“We zijn altijd op zoek naar zorg individuen landelijk te helpen met het outreach evenementen en campagnes,” zei Erica. “We horen van veel mensen die nieuw zijn vegetarische en veganistische eten dat ze het gevoel ingegeven door COK de positieve en krachtige boodschap.”

Word lid van COK naar Show bijstandsverleningvan een Kinder Way of Life

A-vegetarisch gebaseerde levensstijl is goed voor het milieu, de gezondheid en het welzijn van de dieren die de planeet met us.After te weten wat er op het spel te delen, veel mensen besluiten torallybehind de reden om dierenmishandeling te stoppen door het aanpassen van hun voeding of vrijwilligerswerk met de rechten van dieren campagnes.

Sinds 1995, toen een 16-jarige bracht zijn klasgenoten samen over gedeelde idealen, heeft Compassion Over Killing gesproken namens de koeien, varkens, schapen, kippen en andere dieren van de wereld. Door zijn onderzoek, juridische acties, en educatieve evenementen, de internationale organisatie bevordert een veganistisch dieet, transparante etikettering van levensmiddelen, humane behandeling van dieren, en andere medelevend waarden.

“Hoewel de obstakels waar we voor staan ​​zijn vele, COK is meer dan ooit vastberaden in onze missie om een ​​vriendelijker wereld te bouwen voor iedereen,” zei Erica, “en we hebben het geluk dat zich toelegt supporters en vrijwilligers die met ons niet kunnen bestaan.”

Als Seba Johnson, een veganist Olympische atleet, merkte op : “Nu meer dan ooit, is er een grote behoefte aan empathie. Laten we beginnen met het verminderen van de hoeveelheid van het lijden in de wereld.”