Connell barrett coacht mannen om zelfvertrouwen en authenticiteit te ontwikkelen om hun datingleven te transformeren

20 februari 2019

De korte versie: Op de leeftijd van 35, na pech met vrouwen zijn hele leven, Connell Barrett uiteengezet om een ​​manier om uit gemakkelijker te maken te vinden. Na het voltooien van vele cursussen over strategieën om vrouwen te ontmoeten, vond hij het was zijn mentaliteit die hem het houden van het delen van zijn authentieke zelf met hen. Dus Connell veranderde zijn eigen leven en begon toen coaching andere mannen om hetzelfde te doen via zijn website, DatingTransformation.com. Hoewel hij beperkt beschikbaar is voor een-op-een coaching, Connell biedt gratis middelen op zijn website aan een man, die open staat voor het veranderen van zijn perspectief te helpen.

Vier woorden zal gemakkelijk dash iemands dating verwachtingen: Laten we gewoon vrienden zijn. De Friend Zone is waar Connell Barrett, oprichter van Dating Transformation, zelf vaak gevonden na een ontmoeting met interessante vrouwen. Hij grapt dat hij zo veel tijd in de Friend Zone, een appartement daar had hij doorgebracht. Maar gelukkig voor Connell, en de honderden mannen die hij heeft geholpen, hij gaf niet op en in plaats daarvan besloot om zijn status bij vrouwen te upgraden.

load...

Hij voor het eerst geprobeerd om de code te kraken door te gaan rechtstreeks naar de top dating goeroes. “Ik begon het nemen van opleidingsprogramma's en het werken met gerenommeerde dating coaches”, zegt Connell. “Ik was gefascineerd door de concepten die ze geleerd en hoe ik opgroeide als een persoon.”

Connell Barrett opgericht Dating Transformation te helpen jongens meer authentieke versies van zichzelf

Hij adopteerde de technieken die werkte voor hem, maar gedumpt de schetsmatig Ones. Hij nam wat hij van de dating goeroes geleerd en gecombineerd met wat hij al wist over zelfontplooiing van auteurs als Tony Robbins. Die combinatie van technieken, vormde de basis voor zijn unieke methoden.

load...

Het resultaat was een zelfopgelegde uitzetting uit de Friend Zone, en een business coaching die het leven van veel cliënten heeft veranderd. Hij onderwijst anderen wat hij heeft geleerd: dat dating is niet over het uiterlijk, bestelwagen lijnen, of status.

“Het gaat over authentiek. Het gaat erom dat je ware zelf,”de NYC dating coach gezegd.

Het vervangen van schetsmatig Pick-Up Practices Met technieken die Show Your True Self

Het kennen van je ware zelf is noodzakelijk om aan vrouwen.

“Ze zijn opmerkzaam, en ze kunnen inhaken op iets dat buiten lijkt”, zegt Connell. Dat gevoel kan ze ongemakkelijk en niet goed nadenken over de mensen die afhankelijk zijn van een “fake-het-'til-you-make-it” aanpak.

Wanneer Connell uiteengezet om erachter te komen hoe om verbinding te maken met vrouwen, begon hij door de afwijzing van de schetsmatige routines en pick-up lines. Hij pleit ervoor dat de mensen op heden met integriteit. “Ik ben een van de weinige coaches die niet leert met de bedoeling van de verovering van de vrouwen en het krijgen van hen in bed, maar in plaats van een verlangen om verbinding te maken en samen te werken met hen.”

load...

Connell neemt een meeslepende aanpak om klanten te helpen te leren zijn methodes, en beschouwt zichzelf als een self-ontwikkeling coach die gespecialiseerd is in dating. “Ik ben je wingman; Ik ben de gids die u onderaan de weg zal nemen. Denk: Tony Robbins ontmoet dating coach, met een beetje Hitch gegooid in “, aldus Connell.

Hij is ook heel duidelijk over de aard van de jongens dat hij zal werken. Connell duurt slechts op ongeveer een kwart van degenen die zijn diensten te zoeken, en ze moeten zijn respect voor vrouwen te delen. Op bijna elke pagina van zijn website laat hij potentiële klanten weten dat hij vrouwen respecteert, en zal alleen werken met degenen die hetzelfde voelen.

Veranderen Mindsets Een cliënt in een tijd

Connell is van mening dat een groot deel van het vinden van succes in dating simpelweg uw manier van denken is aan het veranderen.

“Een groot deel van dating coaches leren techniek na techniek, maar ik geloof dat succes met dating vrouwen is ongeveer 80% mindset, en slechts 20% techniek”, zegt Connell.

Terwijl de goed getimede technieken zijn nuttig, het elimineren van negatieve gedachten en ze te vervangen door vertrouwen is de beste strategie voor het vinden van data.

Veel jongens hebben een vals verhaal in hun hoofd, die zich uit in gedachten als deze manifesteert:

“De meisjes houden niet van me.”

“Ik ben gewoon beschadigde goederen.”

“Ik ben te kort.”

Connell neemt jongens door een reeks van op maat gemaakte boren en role-playing scenario's om te repeteren hoe zij zichzelf willconduct wanneer ze een vrouw te benaderen. Hij ontwikkelde een serie van acties die het mogelijk maken de jongens om comfortabel en vol vertrouwen als hun ware zelf te voelen.

Een van deze man was Ken, een 25-jarige man die nog nooit een meisje had gekust en zat vast in de Friend Zone. Na de coaching Connell's, Ken waagden om vrouwen te ontmoeten. Op zijn derde avond uit, iets verschoven. Hij was meer vertrouwen, stond groter, lachte meer, en benaderde een prachtige Gwyneth Paltrow look-alike. Die avond, na een drankje en uren van het gesprek, Ken eindelijk zijn eerste kus.

Connell's Facebook-groep is een plek waar veel daters delen hun succesverhalen.

Onlangs is een man genaamd Jason in Connell's Facebook-groep, die wordt genoemd How To Be Your Best Self - en Get The Girl, heeft aangekondigd dat hij gekregen verloofd had. Terwijl elke betrokkenheid is spannend, dit was vooral zoet voor Connell, want niet zo lang geleden, Jason voelde alsof hij was niet aantrekkelijk en zijn de vooruitzichten waren zwak. Hij had een aantal gezichtslittekens en naderde 40. Jason crediteert de concepten die hij van Dating Transformations voor de ommekeer geleerd.

Door het veranderen van zijn manier van denken over hoe anderen hem bekeken, was hij in staat radicaal authentiek te zijn - hij nam zelfs zijn fiancГ © e vissen op hun eerste date. Nu, een paar maanden na het werken met Connell, Jason heeft een datum om zijn droom meisje te trouwen in te stellen.

“Het voelt voorbij-woorden ongelofelijk om dat soort van invloed zijn op iemand,” zei Connell.

Verbeteren van de liefde die je geven en ontvangen Met de Dating Manifesto

Hoewel niet iedereen kan naar New York City naar Connell fungeren als hun wingman, zijn Dating Transformation Blog heeft een schat aan informatie over wat hij leert zijn klanten. Of je nu een oudere man proberen om een datum te krijgen of wilt u weten hoe je een vrouw tekst, zodat ze zal reageren, wordt het blog biedt pagina's van nuttige inhoud voor jongens die bereid zijn om hun eigen succesverhalen te creëren zijn.

The Dating Authenticiteit Manifest deelt 15 waarheden die Connell heeft geleerd in de afgelopen negen jaar. Deze waarheden komen uit zijn persoonlijke ervaring ontmoeten duizenden meisjes, coaching honderden jongens, en reist de wereld het bestuderen van de kunst en de psychologie van de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen.

“Ik denk niet dat ik ooit zal stoppen met het doen van dating advies. Het is zo'n krachtige manier om het leven van een man te veranderen, en ook veranderen leven van de vrouw toen zij ontmoet die zelfverzekerde knul.”- Connell Barrett, oprichter van Dating Transformation

Jongens die zich aanmelden voor e-maillijst Connell's krijgen toegang tot een serie van drie video's, die elk neemt een meer diepgaande blik op hoe om met vertrouwen te benaderen vrouwen.

In de toekomst, Connell heeft plannen om programma's bieden, zodat meer mensen kunnen leren hoe ze authentiek zijn en vind compatibele partners. Hij is van plan om de zelfontplooiing aspect van zijn werk te benadrukken, het helpen van mensen groeien tot de beste versie van zichzelf te zijn, terwijl het bereiken van een spannende dating leven. Hij wil ook live evenementen toe te voegen aan zijn repertoire.

“Ik denk niet dat ik ooit zal stoppen met dating advies”, zegt Connell over actief te worden op meer coaching programma's en live evenementen. “Het is zo'n krachtige manier om het leven van een man te veranderen, en ook een vrouw het leven veranderen als zij voldoet aan die zelfverzekerde knul.”