Crush: waar mannen de eerste stap zetten en vrouwen het laatste woord hebben

22 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Jasmine Jong, mede-oprichter van de Crush dating app , medelijden met vele gefrustreerde online daters op zoek naar liefde, omdat ze diezelfde frustraties had meegemaakt. Ze voelde dat het tijd was om mensen op zoek naar duurzame relaties van die op zoek naar een leuke avond te scheiden was. Zo hielp ze ontwerp Crush, een dating app die een meer diepgaande benadering van het vinden van liefde door het samenvoegen van serendipiteit en besluitvorming neemt. Via de app, vrouwen vragen mensen vragen om het veld te beperken en ervoor kiezen om te praten met degenen die ze het meest interessant. Jasmine en haar team dat het geven van dames het laatste woord maakt Crush een stuk boven de rest.

Jasmine Young had moe van generieke dating apps gegroeid, waar veel gebruikers gewoon geïnteresseerd in afspraken leek. Ze heeft ook consequent hoorde verhalen van vrouwen die zeiden dat ze moe van wordt gekoppeld aan mannen die geen vrouwen begreep waren. In plaats van zich door en wachten op iets beters om mee te gaan, besloot ze om een stand voor verandering en neem co-creëren van de Crush dating App.

load...

“Online dating is hard, maar het is nog moeilijker als we willen om te zetten in realiteit. Dat maakt Crush zo verschillend. Het is alleen voor mensen die op zoek zijn naar echte liefde,”vertelde ze ons.

Vrouwelijke gebruikers Crush's hebben de macht om de beslissingen te nemen.

Crush zet vrouwen in de stoel van de bestuurder door hen in staat om vragen te stellen om te bepalen of hun wedstrijd heeft de stof, karakter en integriteit ze zoekt in een partner. De app gebruikers trekt voor haar vermogen om de tafels te draaien op het gebied van online dating.

Eén gebruiker, FrГmann J., zei Crush bood precies de juiste touch als het ging om het creëren van verbindingen en het wegwerken van de enkele vroege onhandigheid.

load...

“Deze app maakt het wat anders. Jullie leren kennen elkaar voor het eerst, het ijs te breken, en alles wordt veel opener en makkelijker,”zei hij in een online beoordeling.

Crush blijft de online dating wereld door de storm met zijn innovatieve format en het vermogen om sterkere banden te bevorderen.

Intuïtieve functies Foster een relatie-vriendelijke omgeving

Nadat u zich aanmelden via Facebook, Crush trekt verscheidene aanbevolen profielen en kunt u recht op willen vegen en links te passen. Wanneer twee mensen elkaar leuk, het is een match. Er kan echter slechts onderlinge wedstrijden met elkaar chatten na het spelen Truth Or Dare. Om te spelen, een vrouw stelt een vraag en nodigt haar uit wedstrijden te beantwoorden. Als ze het antwoord wil, wordt de chatfunctie geopend.

Indien er geen respons is niet hun kopje thee, kunnen ze onverschil en blijven vegen. Vrouwen kunnen ook het chat ontgrendelen voordat jongens antwoord op hun vraag als ze dat willen, en jongens die geïnteresseerd zijn in vrouwen zijn nog steeds vrij om een ​​vraag te beantwoorden voordat je kan chatten met hun wedstrijden.

load...

Intuïtieve interface Crush's maakt het gemakkelijk voor singles om elkaar te vinden en aan te sluiten.

Crush biedt vrouwen de mogelijkheid om kennis te maken Mr Right verder dan alleen kijkt of zijn online persona. Vrouwen kunnen hun eigen vragen maken of kiezen uit pre-loaded, klassieke vragen van de app. Jasmine zei de vragen kunnen waardevol inzicht geven in wat hun wedstrijden willen.

Enkele van de vragen zijn: “Wat valt je op als je voor het eerst een meisje te ontmoeten” “? Hoe lang wilt u uw volgende relatie te duren” en zei Jasmine waarheidsgetrouw antwoorden niveau van het speelveld voor het creëren van een beter resultaat voor iedereen. Een juiste antwoord is er een die is goedgekeurd door de vrouw. Veel gebruikers vinden de vragen die leiden tot een betere gesprekken en meer solide verbindingen vanaf het begin.

Een innovatieve benadering van Dating Dat zet Eerste Liefde

De dames-eerste benadering heeft bewezen een succesvolle strategie voor Crush.

“We hebben ongeveer 50.000 actieve gebruikers nu, en dat aantal blijft toenemen,” zei Jasmine. “Onze leden komen uit landen over de hele wereld, maar de meeste zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.”

De app is gratis en populair in veel grote steden, waaronder New York, Los Angeles, Houston en Chicago. Gebruikers genieten van Crush oordeel-free selectiecriteria, wat betekent dat in de meeste gevallen, kunnen ze gaan met hun darmen. Dat spreekt tot de macht van de algoritme Crush's, die zich baseert op 50% geluk en 50% persoonlijke voorkeur en comfort niveau. De enige regel on Crush is “ladies eerste evenaart liefde.”

“We wilden de mensen aan te moedigen om de eerste stap te maken en geven vrouwen de uiteindelijke keuze. Op deze manier kunnen mensen maken zich onderscheiden.”- Jasmine Young, mede-oprichter van Crush

Er is geen probleem met het veranderen van je gedachten tijdens het gebruik van Crush. Als u per ongeluk gejat links, kunt u uw telefoon schudden om die beslissing ongedaan te maken.

“We begrijpen dat vrouwen zijn moe van spam op andere dating platforms - dat is de reden waarom we deze app gemaakt. We wilden de mensen aan te moedigen om de eerste stap te maken en geven vrouwen de uiteindelijke keuze,”zei Jasmine. “Op deze manier kunnen mannen maken zich onderscheiden door het geven van de beste antwoorden op de vragen blijft stellen. Dames hebben de uiteindelijke keuze voor de juiste is om te chatten met kiezen, dus het is een win-win.”

Het Team Waarden Kwaliteit, Cultuur & Authenticiteit

Jasmine is ongelooflijk trots op de Crush team en zei dat ze allemaal waarde kwaliteit boven kwantiteit en het creëren van een positieve, betekenisvolle en authentieke ervaring voor de gebruikers. Zij crediteert het team cultuur en toewijding aan haar missie als de drijvende krachten achter het succes van de app.

“Hoewel de kwaliteit is veel belangrijker dan kwantiteit, wat we doen is om onze missie te houden en mensen te helpen echte liefde. Dat is hoe we online dating te zetten in realiteit,”zei ze.

Gebruikers zijn massaal naar de app, omdat zij de toewijding van het team te zien. Eén gebruiker prees Crush in een online recensie in de App Store.

Pineda8x voelde me comfortabel met de lay-out en het ontwerp van de app, maar ze hield van het idee van te vegen met een doel en met meer inzicht in haar mogelijke overeenkomsten.

Crush heeft een stellaire rating op de iTunes store en tal van gloeiende getuigenissen.

“Crush is echt een cool idee. In plaats van voortdurend te vegen, zonder iets te weten over elkaar, verbreedt de kans op het delen en de eerste indruk,”schreef ze. “Als de mannelijke kant toont hun werkelijke interesse in de richting van je... Je als een vrouwelijke hebben het recht om de chatbox te deblokkeren als je aangetrokken voelt.”

Verbeterde functies zijn klaar om Crush Ahead houden van de Curve

Jasmijn en de Crush team zijn enthousiast over de mooie toekomst van de app. Ze verwacht gebruiker aantallen blijven stijgen op basis van de positieve feedback die ze krijgt op een regelmatige basis. Ze is van plan om de hoge kwaliteit te handhaven en voeg meer romantische functies om gebruikers te helpen en te bouwen momentum.

In de toekomst zullen Crush gebruikers uitgebreide toegang tot aanbevolen profielen die mogelijk de liefde wedstrijden zou kunnen worden geven. Op dit moment worden de gebruikers een melding wanneer er geen meer aanbevolen profielen bestaan. Wanneer dit gebeurt, het team suggereert dat de gebruikers hun ontdekking te bewerken, met veel aandacht voor de leeftijd en de afstand categorieën die kunnen leiden tot meer potentiële wedstrijden.

Jasmine zei dat ze meer gemotiveerd dan ooit om Crush top-of-mind te houden voor zowel de huidige als potentiële gebruikers.

“We zijn erg trots op Crush en zal blijven innoveren,” zei ze. “Wij geloven dat veel liefde verhalen worden geschreven dankzij Crush. We zijn iets te doen om online dating beter te maken, en we werken hard om ervoor te zorgen dat Crush is een veilige en empowerment platform voor al onze gebruikers.”