Datebritishguys: het overbruggen van de kloof over de vijver voor Amerikaanse vrouwen en Britse mannen

19 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Gemaakt door een Amerikaanse vrouw en de Britse man die verliefd werd, DateBritishGuys.com is de eerste dating site dat zich uitsluitend richt op singles verbinden aan de overkant van de vijver. Of u nu een Engels gentleman of een Amerikaanse schoonheid wilt, zullen DateBritishGuys “add internationaal tintje aan uw liefdesleven” met zijn doelgerichte user base en verificatie proces, waar alle mannen zijn Britse en het is gratis voor hen uit te nodigen.

Volgens Deadline.com, 23 miljoen Amerikanen keken naar de koninklijke huwelijk van Prins William en Kate Middleton. Mensen zijn nog steeds geobsedeerd door alles wat het echtpaar doet, en veel Amerikaanse vrouwen dromen van een dag vinden van hun eigen William (of Harry, afhankelijk van uw smaak).

load...

DateBritishGuys.com introduceert Amerikaanse vrouwen om Britse mannen en vice versa.

Hun dromen kunnen nu uitkomen dankzij DateBritishGuys.com. Opgericht door Ben en Becca Elman - die zich lieten inspireren door hun eigen cross-vijver liefdesverhaal - DateBritishGuys is de go-to dating site voor Britse mannen en Amerikaanse vrouwen, die hebben leek aan elkaar boeien eeuwenlang worden.

“Er was altijd een markt zijn. Britse mannen en Amerikaanse vrouwen kon gewoon elkaar niet bereiken, dus nu kunnen ze,”zei Ben.

Ben en Becca waren zo vriendelijk om met ons te delen de charmante manier waarop ze bij elkaar kwamen, hoe dat leidde tot DateBritishGuys, en wat de site en zijn functies aan het doen zijn voor de Amerikaanse-Britse relaties.

load...

A Real-Life International Love Story Sparked DateBritishGuys.com

Het eerste hoofdstuk van Ben en Becca's liefdesverhaal begon in 2005, toen Becca buitenland was studeren in Engeland. Londenaar Ben zag haar kant van de kamer in een bar op Oxford Street (The Loop, om precies te zijn) en had net om haar te benaderen.

Na maanden van het krijgen van elkaar te leren kennen en plezier maken, romantische avonturen, Becca besloten om langer te blijven dan haar bedoeling vier maanden de tijd om meer tijd doorbrengen met Ben. Twee dagen voordat ze moest terug naar Amerika te leiden, stelde hij op een dak in een champagne bar met uitzicht op de stad.

Ben en Becca Elman, oprichters van DateBritishGuys.com

Voor de komende 10 maanden, Ben en Becca reisde heen en weer om de zes weken. Ze werden herenigd voor een goede in Manhattan na Ben in een masteropleiding in New York werd aanvaard en Becca afgestudeerd aan een universiteit in Connecticut.

load...

Het idee voor DateBritishGuys begonnen op hun bruiloft, waar de zeven vrienden Becca's in combinatie met zeven van Ben's. Het was toen dat ze wisten dat ze konden helpen meer singles vinden hun eigen Brit of Amerikaanse meisje.

Van wat Ben en Becca uit de eerste hand gehoord, de vraag van de Amerikanen er al was. Ze gewoon nodig om de Britten te vinden. Wat begon als Ben werven zoveel mannen als hij kon in de regio New York - zelfs het naderen van hen na voetbalwedstrijden te vragen of ze één waren - al snel omgezet in een sign-up wildvuur dankzij de media artikelen, sociale noemt, en van mond tot mond.

“Plotseling al deze jongens zou komen voor mij, en het groeide van daar,” zei Ben. “We zijn blij om te zeggen dat we hadden een aantal bruiloften en twee DateBritishGuys baby's vandaan komen relaties gebouwd op de website.”

Eenvoud, Authenticiteit & Personality - Waarom DateBritishGuys Works

Bij elk onderdeel van de site - van de matching-proces om de controle maatregelen om de down-to-earth persoonlijkheid - DateBritishGuys concentreert zich op wat leidt tot succes voor haar leden.

In een zee van duizenden dating sites en honderden miljoenen singles, mensen willen een online dating wereld waar ze kunnen slijpen op hun specifieke wensen.

“Er zijn voorkeuren mensen hebben, en vervolgens websites als de onze zijn gemaakt,” aldus Ben. “Er zijn mensen die zich specifiek willen een Brit te ontmoeten, en er zijn Britten die zich specifiek willen Amerikaanse vrouwen te ontmoeten, en dat is waarom DateBritishGuys bestaat.”

Een ongecompliceerde Matching System Puts de Magic Back Into Dating

DateBritishGuys maakt online dating super makkelijk voor de leden door te suggereren wedstrijden voor hen en hen te laten zoeken op hun eigen. Ze kunnen singles ze geïnteresseerd zijn in hun Hot List of die ze niet geïnteresseerd zijn in hun Block List toe te voegen, evenals communiceren via “winks,” instant messaging en e-mails.

Vrouwen zijn zelfs in staat om te sorteren op land, dus als ze op zoek bent naar een Ierse beau versus een Welsh hartenbreker, kunnen ze hem vinden. En ze zijn niet alleen gelegen in het buitenland - u kunt ook beschikbaar Britse mannen in Amerika en over de hele wereld te vinden. Het is belangrijke details als deze die hebben geholpen te groeien de site tot 70% in elk van de afgelopen drie jaar.

DateBritishGuys neemt de complicaties van online dating met zijn Hot Lists en zoekfuncties.

U zult ook geen ingewikkelde algoritmen die het plezier uit te maken van de ervaring die door u koppelen met iemand precies zoals jij te vinden. Op DateBritishGuys, kun je eigenlijk weer genieten van het mysterie - net als Ben en Becca deed.

“Als ik kijk naar mijn vrienden en vrienden Becca's die bij elkaar hebt gekregen, kon je niet hebben de meeste van hen gekoppeld door middel van hun waarden of interesses - hetzelfde met mezelf en Becca,” zei Ben. “Becca is in acteren en koken, en ik ben in voetbal en psychologie. Ik zie niet in hoe we in elkaar op een regelmatige dating site zou hebben gestoten door middel van enige vorm van matching algoritme.”

Doordat de leden om hun eigen wedstrijden te vinden op basis van de initiële aantrekkingskracht en algemene nieuwsgierigheid (niet alleen gemeenschappelijke belangen), maakt DateBritishGuys daterend magische en spannend zoals het hoort te zijn - als het beste deel is het krijgen van vlinders voor iemand en het ontdekken waarom.

Het verifiëren van de Britten en hen te laten “Go Free” Zorgt behoeften van de leden wordt voldaan

DateBritishGuys is een zeer gerichte niche dating site, wat betekent dat het belangrijk is dat de site voldoet aan de specifieke behoeften van de gebruikers. Engels, Schots, Iers en Welsh mannen kunnen gratis lid worden, en DateBritishGuys neemt die extra stap om ervoor te zorgen haar Amerikaanse leden krijgen wat ze willen door het authenticeren van elk Brit met een foto-ID, rijbewijs, of paspoort (Ben's moeder, Barbara Elman , heeft dat gedeelte, alsmede alle klantenservice).

“Er is deze attractie tussen Britse en Amerikaanse cultuur voor honderden jaren,” zei Becca. “Nu is er 'Downton Abbey', er is Colin Firth, er is Hugh Grant. Er is dit perceptie van de Britse man die Amerikaanse vrouwen worden aangetrokken.”

Engels, Schots, Iers en Welsh mannen kunnen deelnemen aan DateBritishGuys.com gratis.

Naast de accenten, natuurlijk, Ben en Becca attribuut ook de populariteit van de site om de upfront en verfrissende houding van de Amerikaanse vrouwen, die goed contrasteert met de meer gereserveerde en beleefd Britse man - er is “Vrienden,” er is Taylor Swift, er is Jennifer Lawrence.

Simpel gezegd, de allure aan beide zijden komt van iets (of iemand) anders ervaren. En DateBritishGuys geeft leden die ervaring.

Een Cheeky Gevoel voor humor Maakt Leuk voor leden

Er is een extra gevoel voor humor op DateBritishGuys en onder zijn gebruikers die je elders niet vindt, met quips over de hele site als “omdat lieve woordjes fluisterde in een accent zo veel beter klinken” en blog posts als “7 tips om Let Your 'Britishness' Shine Through Your Online Dating.”

“Dat is een ding dat komt uit de site die we keer op keer opnieuw te horen - dat de vrouwen die zich aanmelden voor onze site hebben echt een goed gevoel voor humor, en om wat voor reden dan ook, ik denk dat ze denken dat de Britten net zo goed ”Ben grapte.

“De vrouwen die zich aanmelden hebben een goed gevoel voor humor... En ze denken dat de Britten net zo goed”, zegt Ben.

Profielen bevatten basics zoals je uiterlijk, leeftijd en relatie status, en er zijn zelfs uniek vragen en secties voor leuke feiten als wat je zou doen met $ 1.000.000 en hoe u eigenschappen zoals uw seksuele lust ( “Meer dan een keer per dag als zou omschrijven ik ben echt in je!”).

Laatste gedachten

DateBritishGuys.com is net zo lief als het echtpaar achter de rug, en we zijn verheugd om te zien wat de site en zal Ben en Becca blijven de dating-industrie tot stand te brengen. Dus als je een Amerikaanse vrouw op zoek naar je Prince William of een Britse man op zoek naar uw Jennifer Aniston, check out DateBritishGuys vandaag. Proost!