Daten in 2019 - hoe zoosk een revolutie teweegbrengt in online dating met gedragsmatchmaking

27 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De 411: Dankzij de Behavioral Matchmaking technologie, Foto Verificatie gereedschap en vele andere een van een soort functies, heeft Zoosk een toonaangevende site en app die mensen helpt te slim over online dating geworden.

Online dating is stressfulenough zonder te hoeven invullen van een uitgebreide formthat vraagt ​​iedereen en hun moeder exact dezelfde vragen.

Wat als er geen juiste antwoord voor u? Wat gebeurt er als je een fout maakt? Wat als u van gedachten verandert in de toekomst? Praat over druk.

load...

David Pedersen, Senior Manager Communications

Met Zoosk is er No20 Vragen-achtig spel - gewoon een persoonlijke dating ervaring die u helpt de persoon en / of de relatie die is precies goed voor u te vinden.

Met behulp van hun unieke Behavioral Matchmaking TM algoritme, Zoosk paren gebruikers met gelijkgestemde singles op basis van hun eigen gedrag en de voorkeuren. Niet rokers willen? Zeg nee tegen vijf rokers, en je zult nooit worden gekoppeld aan één weer. Het is echt zo simpel.

En met meer dan 33 miljoen leden in meer dan 80 landen (niet te vergeten het is vertaald in 25 talen, isthe # 1 brutowinst hebben van online dating app in de App Store en heeft meer dan 14 miljoen fans op Facebook en Twitter), Zoosk is duidelijk een pioneerin de ruimte.

load...

We spraken met David Pedersen, Senior Manager Communications, toget een kijkje in de geschiedenis van Zoosk, de innovatieve technologieën achter het bedrijf, itsinfluence op de dating-industrie en nog veel meer.

De inspiratie achter Zoosk

Shayan Zadeh (rechts) en Alex Mehr, medeoprichters van Zoosk

Zoosk was een vooruitstrevende bedrijf goed beforeits Behavioral Matchmaking motor.

Opgericht in 2007, Zoosk is het geesteskind van Shayan Zadeh en Alex Mehr.Equally gefrustreerd met online dating, Mehr, die werkte als een legit raketwetenschapper voor de NASA, en Zadeh, die werkzaam was voor Microsoft, besloten hun krachten te combineren om te creëren een dating platformthat beschikt niet over een one-size-fits-all-model.

“Ze wilden technologie en dating samen te brengen om de dating ervaring veel meer gestroomlijnd en makkelijk te gebruiken,” zei Pedersen.

Kelly Steckelberg, CEO van Zoosk

load...

Eerste lancering als een Facebook-app, dan is een dating site en vervolgens een mobiele app, heeft het Zoosk team altijd op de creativiteit en de gebruikers de eerste plaats, en ze blijven doen tot op de dag met therelease Ofthe app op Android slijtage.

“Het is ons ervoor te zorgen dat we zetten onze app waar mensen zullen worden gebruikt,” zei hij.

Na Zadeh en Mehr afgetreden in eind 2014 Kelly Steckelberg, Zoosk CFO en COO, nam asCEO en leidt nu met dezelfde passie als Zadeh en Mehr gehad.

Altijd een stap vooruit

Naast de mogelijkheid om berichten te verzenden, te bekijken profielen van mensen die uw profiel heeft bekeken en maak introducties met SmartPickв “ў, waarschijnlijk de meest indrukwekkende eigenschap van Zoosk is zijn Photo Verification tool, die geen enkele andere dating site heeft.

Een van de grootste angsten online daters hebben ontmoet een matchin echte lifeonly om erachter te komen dat hij of zij niet lijken op hun profielfoto. Met deze foto authenticatie service, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze zal niet catfished.

Sinds de augustus 2014 lancering heeft de Zoosk Photo Verification dienst meer dan 2 miljoen foto's geverifieerd.

Het enige wat ze hoeft te doen is het downloaden van de Zoosk app en neem een ​​zeven-tweede video van zichzelf. Een Zoosk moderator zal dan vergelijken met de video naar foto's op het profiel van de gebruiker en viola - we hebben een echte persoon.

Sinds de augustus 2014 lancering heeft Zoosk meer dan 2 miljoen foto's geverifieerd.

“Een van onze grootste zorgen, en ik denk dat elke online dating bedrijf heeft deze zorg ook, is de veiligheid. Foto Verification is een functie die we met het oog op de veiligheid van onze leden te beschermen gelanceerd “, zegt Pedersen. “We doen zo veel als we kunnen om te werken aan het elimineren van meerval op onze site.”

De persoonlijke ervaring die je voor ogen hebt

Niet alleen de Zoosk teamput meer dan 100 procent in de functies die zij bieden, maar ook zij zetten zich om echt te luisteren naar problemen van hun klanten en de aanpassing van deze functies om iedereen te verbeteren.

Zoosk wil niet zijn zoals de cookie cutter dating sites die er zijn die lijken op te duiken elke week, en een andere manier van het bedrijf onderscheidt zich is door het nemen de druk op online dating en helpt u het doel dat u wilt bereiken, of dat nu huwelijk of niet.

“Persoonlijk denk ik dat deze niche dating sites, degenen die gewoon catering aan een kleine, besloten bepaalde groep mensen, niet veel blijvend potentieel niet hebben”, zei Pedersen. “We denken dat we doen ons werk als we je er een datum, twee data, drie data, vijf data, huwelijk, kinderen -alle iteratie van dat wij u verbinding maakt met mensen. We willen ervoor zorgen dat mensen genieten van de zorgen over het eindresultaat ervaring en niet zo 100 procent.”

“Elke keer als er iets komt uit dat mensen enthousiast over, we willen ervoor zorgen dat we er zijn en dat we in het,” zei David Pedersen.

Zoosk heeft al zoveel in de afgelopen acht jaar bereikt, maar de toekomst ziet er net zo hoopvol.

Pedersen zei theywill blijven creëren van innovatieve producten en honen hun expertise, altijd houden zich atthe voorhoede van de technologie.

“Elke keer als er iets komt uit dat mensen enthousiast over, we willen ervoor zorgen dat we er zijn en dat we in het,” zei hij. “We zijn erg betrokken bij het maken van ons product zo naadloos een ervaring mogelijk te maken voor mensen.”

Voor meer informatie over Zoosk en zijn Behavioral Matchmaking technologie te leren, te bezoeken www.zoosk.com. De app is ook beschikbaar op Amazon, Google PLAY en de App Store.