Daten met een homoseksuele man (advies van iemand die daar is geweest)

17 april 2019

Verwarrende dilemma's in overvloed als u alleenstaand bent in de gay dating markt, en misschien wel een van de meest voorkomende hoofd-scratchers is wanneer u, als een out homoseksuele man, ontmoeten en worden onmiddellijk aangetrokken tot een man die ontdekt is in de kast.

Heeft deze relaties werken? Mocht je je hart en energie te investeren in de bouw van een romance en potentiële partnerschap? In een dating wereld waar het onmogelijk is om een ​​geschikte match te vinden kan lijken, moet je kieskeurig over dit punt?

Lees verder en bereik je eigen conclusies zoals u de voors en tegens van deze stekelige situatie te evalueren.

load...

Ten eerste, weet dat er fase voor Uitzoeken onze seksuele identiteit

Als homoseksuele mannen, we allemaal door voorspelbare stadia als we naar buiten komen - eerst voor onszelf en dan misschien aan anderen. Dit is een ontwikkelingsproces met diverse psychologische factoren en mijlpalen die gebeuren door als we proberen te voelen van onze seksuele identiteit te maken.

De meest populaire model beeltenis van deze fasen is ontwikkeld door Vivienne Cass en heet de Cass Model van seksuele geaardheid Identity Formation. Ieder mens die je ontmoet zal ergens vallen op dit spectrum van de coming-out proces, en het is belangrijk voor u om deze dimensie aan zijn niveau van ontwikkeling en zelfacceptatie overeenkomt met uw behoefte aan een partner te garanderen beoordelen. U, als een out man, zal waarschijnlijk in fasen 5 of 6 geplaatst.

load...

Als je aangetrokken tot iemand die niet uit, Pomp de Remmen

Dus wat doe je als die hottie tegenover u bij de cafГ © kondigt aan dat hij niet naar buiten nadat je al een spervuur ​​van fantasieën hebt gemaakt in je geest van hoe perfect de twee van u zou kunnen zijn als het leven vrienden? Zeker aan remmen. Dit is een dilemma dat er ernstige contemplatie vereist.

In mijn ervaring als therapeut en coach, paren van soortgelijke objectiviteit hebben over het algemeen de beste verhouding resultaten en prognose. Met andere woorden, twee uit mannen en twee closeted mannen beter af met relatie succes dan die op de tegengestelde uiteinden van de coming-out continuüm.

Wanneer u iemand die in de kast te ontmoeten en je bent niet, geef jezelf de tijd om te bepalen of dit is het soort relatie die je wilt aangaan.

Natuurlijk, er zijn altijd uitzonderingen. Er zijn mensen uit / closeted koppels die goed ondanks de inherente uitdagingen en complicaties kan functioneren, maar die hebben de neiging om vooral in de minderheid. De reden hiervoor ligt in de spanningen die onvermijdelijk geactiveerd worden wanneer de tegengestelde behoeften en de grenzen van ieder conflict.

load...

Voor de closeted man, de druk die hij begint te voelen over het feit dat meer zichtbaar met zijn relatie status en seksuele voorkeur voordat hij emotioneel klaar kan groeien tot resistente proporties en veroorzaken zowel persoonlijke als relatie stam met zijn partner.

Omgekeerd, de out partner vaak eindigt het gevoel alsof hij al terug in de kast stak, omdat hij wordt beperkt in zijn vermogen om zijn leven vrij en authentiek als gevolg van leven om niet te willen of te kunnen zijn relatie status bloot met zijn closeted partner in diverse maatschappelijke contexten.

Ik heb de Hurt & schande dat kan komen met Dating Gay man die niet Come Out Ervaren

Als een persoonlijk voorbeeld, ervoer ik dit zeer tweedeling in een eerdere relatie als in vergelijking met mijn huidige Unie. Ik was in een lange-termijn relatie met iemand die al vele jaren die naar familie was en enkele persoonlijke vrienden maar niet op het werk of met andere sociale relaties.

Ik leefde voor een lange tijd in de schaduw van het niet bekend is vanwege mijn beperkte toegang tot belangrijke dimensies van het leven van mijn partner. Het heeft bijgedragen aan mijn gevoel onzichtbaar - als een deel van mij en onze relatie werd afgenomen in zijn ogen.

De meest schokkende en pijnlijk moment was toen we waren winkelen bij een supermarkt op een dag. Als we stonden in de rij voor self-service check-out, zowel van ons met items in onze handen, een man en zijn vrouw naderde mijn partner en begroette hem graag en met verbazing bij het runnen van in hem. Deze man, vond ik later uit, was mijn partner's mede-werker, en op dat moment van paniek, mijn partner snel ging voor mij om mijn aanwezigheid uit het zicht te blokkeren en nerveus praatten het met hen.

Verbijsterd door mijn verbanning, ik liep naar de dichtstbijzijnde self-service check-out machine om te beginnen met het scannen van onze kruidenierswaren. Zoals mijn partner was het afsluiten van zijn gesprek met zijn collega, ging hij meteen naar een andere kassa machine om de voorwerpen die hij in zijn handen had, zodat zijn collega dat hij niet zou weten te scannen en ik waren samen.

Ik heb een closeted man gedateerd, en terwijl ik voor hem gezorgd, er waren momenten dat ik schaamde hij zich van mij en onze relatie was toen we in het openbaar.

Het was op dat moment dat er een vloed van herinneringen aan de andere keer had ik al afgedaan als zijn partner al die jaren dat we zouden zijn geweest bij elkaar kwamen voor de geest, dat ik af had geborsteld of geminimaliseerd. Het was een openbaring. Ik wilde niet een dirty little secret meer zijn, en dat is wat het voelde alsof ik had verbannen naar. En het pijn.

Als contrast, mijn huidige (en laatste!) Relatie is in alle capaciteiten. Vanaf het moment dat ik ontmoette Loren, is hij trots tentoongesteld mij als zijn vriend en zielsverwant voor iedereen in elk deel van zijn leven.

Hij gaf me het gevoel speciaal en geliefd, en in plaats van het gevoel als een dirty little secret, hij voelde ik me als een beroemdheid - zoals iedereen in het kleine stadje hij had gewoond zou erkennen en begroeten me met liefde op een manier I' d nooit eerder meegemaakt.

Ik had nooit echt besefte voordat hoe ik was eigenlijk nog wel gedeeltelijk in de kast zich in de vorige relatie ondanks mijn overtuiging dat ik een out man. Vanwege Loren persoonlijke evolutie en relatie mentaliteit, ik voelde me niet langer verborgen in dit nieuwe partnerschap, en het leidde tot een geheel nieuwe kijk op de wereld en het gevoel van empowerment ik nog nooit meegemaakt.

Voor de eerste keer in mijn leven, ik weet nu hoe het is om voelt in een transparante en authentieke relatie , en ik kon niet gelukkiger zijn - zozeer dat we gaan trouwen in minder dan twee maanden!

Deze relaties kunnen werken, maar vergeet niet om te doen wat het beste voor je leven & Geluk

Beslissen of datum en een relatie met iemand die nog steeds in de vroege stadia van coming out en is geremd over zijn seksuele identiteit (als je jezelf bent en trots) te ontwikkelen, is een persoonlijke keuze alleen jij kunt maken.

Closeted mannen kunnen grote vriendjes te maken, omdat ze vaak een hernieuwde opwinding en enthousiasme over de liefde, die zo nieuw voor homo-cultuur. Ze zijn minder afgemat door gay dating als gevolg van hun gebrek aan ervaring en blootstelling aan, en ze kunnen goed met grenzen zijn en stimulatie een relatie toelaten om biologisch te vormen.

Omgekeerd deze relaties zijn aanzienlijke compromis, opoffering, flexibiliteit, en remming van de kant van het meer uit partner die op een punt in hun leven, waar ze veel energie hebt besteed groeien uit de kast met hun identiteit ontwikkeling.

Je zal moeten beslissen voor jezelf als dating een closeted man zou worden beschouwd als een dating val. Het is aan te raden dat u uw opwinding met de chemie je je voelt voor deze nieuwe hottie temperen en een grondige kosten / batenanalyse over de voors en tegens van venturing in een dergelijke keuze. Vul een persoonlijke inventarisatie van uw waarden en persoonlijke eisen voor wat je zoekt in een partner en een relatie en bepalen of dating iemand closeted compatibel is met deze visie voor wat u zoekt.

Foto bronnen: wonderhowto.com