Daten met iemand met een depressie (5 dingen om te weten en 7 dingen om te doen)

12 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De kans is groot dat je hebt gedateerd, zal dateren, of aan het daten bent iemand die lijden aan depressie - of misschien u bekend bent met jezelf depressie. Volgens een 2014 studie van het National Institute of Mental Health, heeft 1 op de 15 Amerikanen ten minste één depressieve episode had in een periode van 12 maanden.

Depressie, net als andere uitdagingen van het leven, kunnen interfereren met je relatie, maar het hoeft niet een deal-breaker.

5 dingen die je moet weten over Depressie

Wat het meest belangrijk is een goed begrip van depressie (ja, dat betekent dat doe je huiswerk!) En meer inzicht in hoe om te zorgen voor zowel je partner en jezelf.

load...

Hier zijn 5 feiten die u moet weten over depressie:

1. Depressie Niet altijd hetzelfde uitzien

Depressie ziet er vaak anders van de ene persoon naar de andere, en de symptomen variëren tussen mannen en vrouwen. Minder dan de helft van de Amerikaanse mannen die last hebben van depressie of angst professionele hulp te zoeken , volgens een Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention verslag. Vrouwen, aan de andere kant, hebben meer kans op symptomen van depressie te melden, vooral tijdens de hormonale veranderingen en zwangerschap.

2. Depressie is meer dan Feeling Blue zo nu en dan

De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders heeft een volledige beschrijving over depressie.

load...

Terwijl een individuele specifieke symptomen die voldoen aan de criteria voor een diagnose van een klinische depressie (aka zware depressie of depressieve stoornis) moet vertonen, kan depressie optreden in verschillende mate en manifesteert zich in een breed scala van symptomen.

Een volledige beschrijving is te vinden in het handboek voor diagnose en statistiek van Mental Disorders (DSM), die geestelijke gezondheidszorg in de diagnose van psychische stoornissen, zoals depressie leidt.

3. Van Slaapzucht tot Intrekking, de belangrijkste symptomen van depressie Vary

Dus je weet wat je moet uitkijken voor, hieronder zijn de belangrijkste symptomen tentoongesteld door iemand die lijdt aan een depressie:

4. De triggers voor depressie verschillen per persoon

Zelfs als een individu heeft geen blijvende of chronische klachten die voldoen aan de criteria voor een formele diagnose, het negeren van de tekenen van depressie zou kunnen leiden tot een ernstiger probleem. Depressie kan komen van het leven overgangen en aanpassingen, verlies, stress, perfectionist neigingen, relatie problemen, seizoensgebonden veranderingen, en moeilijk levenservaringen. Depressie kan ook het gevolg zijn van chemische onevenwichtigheden. Wat het meest belangrijk is het begrijpen van triggers van uw partner.

load...

5. De depressie is ernstig, maar behandelbare

Er is geen one-size-fits-all aanpak van depressie behandeling is afhankelijk van de frequentie en de ernst van de symptomen. De belangrijkste behandeling opties zijn psychotherapie (gesprekstherapie) en psychiatrische medicatie (zoals anti-depressiva). Het hebben van een goed ondersteunend netwerk en het aangaan van gezonde gewoonten zijn de sleutel tot het beheren van depressie. Onderzoek heeft aangetoond hoe krachtig en heilzaam juiste behandeling kan zijn. Met de juiste behandeling, mensen met depressioncan lood productief leven die een succesvolle carrière en bloeiende sociale leven op te nemen.

7 Strategieën voor dating iemand met een depressie

Het hebben van strategieën voor dating iemand met een depressie is net zo belangrijk als het kennen van de feiten over depression.Watching iemand die je liefde lijdt kan wreed zijn. Dit betekent niet dat je de relatie te verlaten. Het betekent dat je hebt om actie te ondernemen, balanceren van uw partner en uw emotionele behoeften.

Hier zijn 7 belangrijkste strategieën voor dating iemand met een depressie:

1. Zorg Ondersteunend

Ongeacht of de persoon die je bent dating heeft een formele diagnose van depressie, onthullen hoe hij of zij voelt overweldigend en moeilijk zou kunnen zijn.

Uw partner kan zijn zorgen of haar depressie als een zwakte worden opgevat en dat laat je zodra je uit te vinden.

Wees open, ondersteunende en aanvaarden bij de communicatie met een partner die lijden aan depressie.

Als u uw relatie aan het werk willen, moet gesprekken over depressie worden behandeld met compassie en gevoeligheid. Bijvoorbeeld, zeggen “get over it” alleen belemmert open communicatie. Spreken met acceptatie, bemoediging en ondersteuning is een must.

Verzeker de persoon die je liefde van je gevoelens. Depressie komt vaak met onzekerheden of gevoelens van minderwaardigheid, dus het is belangrijk om standvastig zorg en interesse te tonen.

2. Vertrouw erop dat van uw partner Ervaringen met depressie zijn Real

Vergeet niet dat depressie is echt, en lijdt aan een depressie is niet de schuld van je partner. Hoewel het essentieel is dat uw partner te vinden manieren om ermee om te gaan, is een depressie niet iemand gek of niet verdienen van je liefde te maken. Met uitzicht op de symptomen van depressie kan het gemakkelijker en emotioneel veiliger lijken voor u, maar dit veroorzaakt enige relatie conflicten en een gebrek aan begrip.

3. Geduldig

Zelfs in de beste omstandigheden, depressie kost tijd om te genezen. Druk te zetten op je partner om van me afzetten is niet het antwoord. Depressie kan niet worden uitgeschakeld als een lichtschakelaar. Zoals met alle psychische aandoening, het moet worden beheerd door middel van actieve en consistente ondersteuning, gezonde coping-vaardigheden, en geïndividualiseerde behandeling opties. Probeer om het evenwicht te valideren ervaringen van je partner terwijl het aanbieden van motivatie en ondersteuning (niet druk). Denk niet dat u weet wat uw partner nodig heeft. Vraag hoe je kunt helpen en luister goed naar het antwoord.

4. Niet persoonlijk op

Depressie veroorzaakt een gebrek aan enthousiasme over het leven. Deze negatieve houding is niet een reflectie op je. Uw partner kan voelen zich meer prikkelbaar, meer vermoeid, en minder energiek en misschien zelfs duw je weg als je proberen te helpen. Op sommige momenten kan het voelen alsof je partner niet om je geven. Doe dit niet persoonlijk op.

Depressie en voorgeschreven anti-depressiva kan ook leiden tot een verlies van interesse in seks, dus het gebrek aan libido van je partner niet ter harte te nemen. In plaats daarvan concentreren op het vinden van manieren om emotioneel te verbinden, fysiek, mentaal en spiritueel, en gelooft dat uw partner vindt je aantrekkelijk, zelfs als hij of zij is niet altijd in de stemming.

5. Focus op de Love You Have en creatieve manieren vinden Have Fun

Depressie hoeft niet om een ​​relatie te verpesten. In feite is een gezonde, liefdevolle relatie is een helende en beschermende factor tegen psychische problemen. Wees er foryour partner: samen te groeien en te leren over elkaar, terwijl het verhogen van uw verbinding.

Getcreative en plan data waar u zowel comfortabel voelen en te vermijden triggers.

Wanneer u triggers van je partner te begrijpen, zul je beter in staat zijn om samen tijd dat is aangenaam en ontspannend te plannen. In plaats van te werken op veronderstellingen, vraag je partner wat hij of zij nodig heeft. Wees creatief met de activiteiten en de datum ideeën die vragen om jullie beiden actief betrokken te zijn bij het maken van een succes. Als uw partner is niet om uit te gaan, het plannen van een grote datum in.

6. Vergeet je niet verantwoordelijk voor het geluk van uw partner

Zoveel als je kunt proberen, kunt u niet uw partner of hun depressie op te lossen. Proberen om ze op te lossen of het maken van je partner in een project zal alleen maar erger maken en leiden tot relatie disfunctie. Je bent er om steun en liefde te bieden. Terwijl je een actieve rol in de ondersteuning van het netwerk van uw partner kan spelen, de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het aanbrengen van wijzigingen moet binnen komen.

7. Zorg goed voor jezelf

Zoals het dichtst vertrouweling van je partner, zul je degene die weet wat er werkelijk aan de hand met je partner en je zult merken dat je partner zet op een show rond anderen. Dergelijke kennis kan pijnlijk zijn. U kunt machteloos, vermijdende voelen, bezorgd, of emotioneel uitgeput op keer. Dit zijn normale emoties in verband met liefdevolle of de zorg voor iemand met een depressie.

Geef niet op je eigen leven en interesses. Je zult energiek, gelukkiger en beter voorbereid om uitdagingen aan te gaan als u zich in uw externe belangen. Als je niet al een hebt, maak een steunregeling van vrienden en familie om in vertrouwen te nemen. Jouw rol is ondersteunend te zijn, terwijl de afweging van uw eigen behoeften, wat betekent dat de zorg voor jezelf is even belangrijk. Handhaving van realistische verwachtingen en niet vergeten dat je slechts één persoon. Oefen zelfzorg en te zien zijn voor jezelf.

Laatste gedachten

De 7 strategieën zullen boven je relatie sterker te maken. Er is geen schaamte bij het zoeken naar professionele hulp afzonderlijk of als een paar. Counseling is een waardevolle outlet voor het verwerken van emoties, het bevorderen dieper begrip, en het verbeteren van relaties. U kunt het stigma te verminderen door te spreken en openstaan ​​voor hulp van buitenaf.

Vergeet niet, is de liefde te accepteren iemands gebreken en te kiezen voor ze toch lief te hebben. Depressie heeft niet in de weg te krijgen.