Dating coach Bobbi Palmer leert vrouwen boven de 40 hoe ze de juiste man en date kunnen kiezen als een volwassene

21 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Als je ouder bent dan 40 en ziek van single zijn, kunt u instrumentale dating kennis op te doen door te draaien aan de middelen waarover Date Net als een volwassene met Bobbi Palmer. Bobbi zes stappen coaching systeem helpt honderden vrouwen vinden een liefdevolle, voor altijd, volwassen relatie. In een-op-een private coaching sessies, groep virtuele workshops, onafhankelijke programma's, en gratis webcasts, de dating coach stelt dat het is nooit te laat om iemand en verliefd te voldoen. Haar barmhartige steun en ervaren adviceempowers vrouwen om de juiste man te trekken, eigenaar van hun dating fouten, en de datum als een volwassene. Met een positieve gemoedstoestand, Bobbiworks nauw met volwassen vrouwen om hen te helpen verbeteren van hun dating gewoonten en strategieën, zodat ze gemakkelijk aan te trekken op lange termijn liefde.

Single haar vroege jaren '40, Bobbi Palmer had zowat alles geprobeerd om een tweede datum te krijgen. Ze had om speed dating gebeurtenissen gegaan, probeerde video dating, trad dating websites, het blussen van advertenties in kranten - alles wat ze kon bedenken om iemand te ontmoeten. Niemand van het werkte voor haar. Ten slotte moest ze toegeven aan zichzelf dat ze het probleem was.

load...

“Ik realiseerde me dat ik moet iets verkeerd doen,” zei ze. “Ik dacht dat het moet me zijn, omdat de enige consequente mij was. Dus moest ik om erachter te komen wat ik kon doen om hulp te krijgen en ga uit mijn eigen manier.”

Bobbi Palmer, van Date Net als een volwassene, heeft een internationale reputatie als de dating expert voor vrouwen boven de 40 vastgesteld.

In de loop van een paar jaar, Bobbi studeerde, ging naar seminars, en geïnvesteerd in de begeleiding; die allemaal geholpen om haar aanpak van haarzelf, dating en relaties. Ze groeide om te begrijpen dat ze genoeg was gewoon de manier waarop ze was. Ze was niet langer te maken met jongens - ze vrolijk te maken had met mannen. Deze volwassen mannen waarderen slim, onafhankelijke, liefdevolle vrouwen zoals zij.

load...

Toen ze een ontmoeting met een Mid-West varkenshouder op Match, was hij niet wat shehad verwacht, maar hij was perfect voor haar. Ze trouwden binnen zes maanden. Singlewomen die haar verhaal hoorde zei dat het gaf hen hoop voor hun eigen liefdesleven, en Bobbi voelde aangetrokken om hen te helpen.

“Ik besloot om te beginnen met het onderwijzen van vrouwen om te doen wat ik deed,” de dating coach ons verteld. Ze noemde haar bedrijf Date Net als een volwassene, omdat haar coaching is gericht op alleenstaande vrouwen boven de 40.

Vandaag de dag, haar in-depthcoaching programma's en uplifting webcasts vrouwen te helpen stoppen met zichzelf te saboteren, kies de juiste partner, en zich verbinden tot de relatie die ze willen. Haar website ziet momenteel over40,000 unieke maandelijkse uitzicht, en ze heeft geholpen duizenden vrouwen zorgen voor een succesvolle dating strategie en resultaten te krijgen in de liefde afdeling, het maakt niet uit hoe oud ze zijn.

“Grownups hebben een andere kijk op dating. Ze hoeven niet iemand nodig die een leven met te bouwen; ze nodig hebben om te passen in elkaars bestaande levens “, aldus Bobbi. “Na dating voor vijf, 10 of 20 jaar, is het moeilijk om niet op te geven of te verliezen hoop. Mijn coaching helpt vrouwen vinden hoop en hem te vinden.”

load...

Een Compassionate Truth-Teller Met drie leidende principes

In private coaching sessies , Bobbi helpt rijpe vrouwen nemen proactieve stappen om liefde te vinden en het opbouwen van een liefdevolle relatie met een goede man. Ze ontmoet met vrouwen in persoon en via video conferencing om hun dating uitdagingen te bespreken. In slechts een paar korte weken, kan de dating coach krijg je het gevoel het vertrouwen, competentie, en hopen dat je nodig hebt om je op de weg te houden. De eerste drie stappen van haar indrukwekkende sex-stap systeem omvat interne werkzaamheden op een person'as mindset, vertrouwen, en normen, terwijl de laatste drie stappen een overzicht van praktische manieren om te ontmoeten, aantrekken en behouden van de juiste man.

Bobbi zei: “Mijn doel is dat, nadat je klaar bent met het werken met mij, heb je de tools en mentaliteit om uit te gaan in de wereld en onbeschaamd gaan na wat je wilt.”

Als een dating coach, Bobbi blinkt uit in het opsporen van wat volwassen daters kan doen om de juiste partner te kiezen en maken een relatie te laten werken.

De dating expert organiseert ook een gratis webcast genaamd Girls' Night Out om vrouwen boven de 40 te inspireren om zich te bevrijden van wat houdt hen single. Elke maand, pakt ze een nieuwe dating onderwerp zoals in het geval van hoge kwaliteit mannen ontmoeten en hoe je een man die je gelukkig zal maken te kiezen. De webcasts bieden een uitstekende gelegenheid voor zelf-gemotiveerde womento leren over dating do's en don'ts live of op hun eigen tijd via replay.

Bobbi is er voor alleenstaande vrouwen elke stap van de weg. “De overgrote meerderheid van de mannen zijn op zoek naar het zelfde ding je bent,” zei ze. “We willen allemaal iemand om voor te zorgen en deel ons leven.”

Door het geven van advies in een down-to-earth manier, Bobbi stimuleert vrouwen om zelf beoordelen, tweak hun slechte gewoonten, en leren hoe om verliefd te worden met een volwassen man. In de kern van haar aanpak, vertelde ze ons, zijn drie basisprincipes: Logeren evenwichtig, aardig, en het nemen van verantwoordelijkheid.

1. Balance Your Head & Your Heart

Soms vrouwen havein hun gedachten een checklist ze vasthouden aan de aard van de persoon die ze willen, het soort liefdesverhaal ze zoeken en wat ze bereid zijn te doen voor het. Dating is niet over het denken, hoewel; het gaat over gevoel. Bobbi leert vrouwen aan het hoofd en het hart in evenwicht te brengen en te gebruiken, zowel bij de beslissing die naar romantisch na te streven.

In het bedrijfsleven en andere delen van hun leven, kunnen vrouwen volledig in hun hoofd, onder leiding van hun intellect. In hun liefde leven, het tegendeel is vaak waar. De keuzes, reacties, en manieren om ze worden weergegeven met mannen komen van hun emoties. Bobbie leert vrouwen om hun hoofd en hart in evenwicht te brengen en te gebruiken, zowel bij de beslissing die naar romantisch na te streven.

2. Toon Vriendelijkheid aan Yourself & The Men u te ontmoeten

Zelfverzekerd persistentie is een ander belangrijk punt voor Bobbi. Ze wil niet dat haar klanten om gedemoraliseerd of naar beneden op zichzelf voor single voelen. Overdreven kritisch over wat er fout gaat in jezelf is niet een productieve oplossing, zodat de dating coach heeft tot doel die onzekerheden in de kiem smoren.

“Het is belangrijk dat u zich niet in elkaar geslagen of voelen als een mislukking,” zei ze. “Er is niets mis met je. Er zijn slechts enkele dingen over dating die je nog niet weet - dat is waar ik vandaan kom in “.

“Het is ook belangrijk om te onthouden de mannen u vergadering zijn net als jij,” vervolgde ze. Ze hebben angsten, onzekerheden en frustraties over dating. Ze te laten zien mededogen is de sleutel tot het maken van een zinvolle verbinding.

3. Neem verantwoordelijkheid voor je Acties & Outcomes

Het laatst van allen, Bobbi machtigt singles om de controle over hun liefdesleven te nemen en realizewhat ze kunnen doen in een romantische relatie te krijgen. Als alleenstaande vrouwen zijn eigenaar van hun acties, zijn er geen excuses, maar de resultaten.

“De waarheid is dat je single bent door jou. En dat is een goede zaak, want je kunt repareren. U kunt zelf bepalen en kunnen wijzigingen aan te brengen “. - Bobbi Palmer, dating coach

Zodra Bobbi nam de verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel in haar mislukte romances, bijvoorbeeld, was ze in staat om haar fouten te corrigeren en uiteindelijk trouwen met de perfecte man voor haar. Het gaat niet om slecht gevoel over jezelf; het gaat over het leren van nieuwe dingen en de controle over uw gedrag om een ​​beter resultaat te krijgen.

Het helpen van oudere vrouwen Blijf Hoopvol & Find Happiness

In de loop der jaren heeft Bobbi pijnigde tot honderden succesverhalen van de voormalige klanten die de liefde gevonden, omdat van haar soulvolle advies. “Ik was bij mijn laagste ooit toen ik je ontmoette,” schreef Giselle , die stuurde Bobbia bedankbriefje samen met een foto van haar trouwdag. “Ik moest leren om mezelf te houden en mijn eigen beste vriend... Mijn gebeden waren prachtig beantwoord. Ik ben de gelukkigste vrouw levend.”

Soms alles wat er nodig is een duwtje in de rug om oude singles te inspireren om hun negatieve dating patronen of houdingen op te lossen. Bobbi weet hoe de harde waarheden te leveren met een bemoedigend en medelevend toon.

Bobbi beschreef een client genaamd Jeanine als een badass advocaat, het verdienen van een leven door het vervolgen van zaken en het stellen van haar punt. Single op 47, Jeanine vertelde de dating coach was ze op zoek naar een man die haar kon verwerken. Ze stelde een cowboy of een policeman.She had een grote persoonlijkheid, zodat ze dacht dat ze iemand nodig had taai en assertief genoeg om haar te passen. Kortom, een mannelijke versie van zichzelf.

“Bobbi hielp me schoon te krijgen op mijn must-haves, die in zijn eentje deze relatie gered.” - Vicki R., een 48-jarige klant van Data Like a Grownup

In plaats daarvan, Bobbi daagde haar naar het script spiegelen en pick-data met meer stille krachten zoals vriendelijkheid, vrijgevigheid en betrouwbaarheid. In private coaching sessies, spraken zij abouthow Jeanine's man picker en welke stappen ze kunnen nemen om zich er uit te zetten (zoals deelname aan een all-male poker-groep) en voldoen aan een partner kon ze respecteren repareren.

Ten slotte, ontmoette ze Ron online en foundthe perfecte partner in een onconventionele pakket. In plaats van een zware krachtpatser van een man, kreeg ze zichzelf een zorgzame partner die haar koffie maakt in de ochtend en warmt haar auto op koude dagen. “Hij balanceert haar op zo'n mooie manier,” Bobbi ons verteld. “Na vier jaar huwelijk, ze is gelukkiger dan ze ooit is geweest.”

Een andere ex-client genaamd Lisa dacht dat ze werd beschadigd goederen na haar tweede scheiding. Ze had geen hoge verwachtingen voor haar prospects, maar Bobbi moedigde haar aan om te proberen online dating. De dating coach verzekerde haar dat er licht aan het eind van de tunnel. Ze moest enkel dateren narcisten te stoppen. Uiteindelijk Lisa ontmoet een geweldige man die een goede verzorger, en ze gaat nu de relatie vaardigheden die ze geleerd van Bobbi haar tienerdochters.

“Het werk dat we doen helpt bij dating andin andere delen van het leven”, zei Bobbi. “Om echt in staat zijn om af te koelen vrouwen te helpen als dit is zo geweldig. Ik ben meer dan dankbaar voor.”

Bobbi Palmer upends Dating Mythen & Versterkt Self-Esteem

Omdat Bobbi is geweest waar haar klanten zijn, weet ze wat te zeggen tegen hen uit hun funk en in een liefdevolle relatie te begeleiden. Ze heeft dat transformationele reis gemaakt en biedt nu empathisch hulp aan vrouwen op zoek naar hun eigen gelukkig-ever-afters rijpen. Of het nu door middel van een-op-een coaching sessies, machtige groep en home opleidingen, of maandelijks webcasts, Bobbi levert de oprechte peptalk veel singles behoefte om terug te krijgen die er zijn.

“Ik weet niet pluis doen”, Bobbi zei over haar coachende stijl. “Ik wil een bron voor vrouwen boven de 40.”

Als Veronica A., een 45-jarige alleenstaande vrouw, zei: “Als je werkelijk bent verplicht om uw steentje bij te dragen in uw zoektocht naar ware liefde, de rest wordt verzekerd dat Bobbi zal medelijdend, van harte, en hartstochtelijk uw beste partner om te helpen je vindt het."

“Er zijn zo veel mythes over dating, als dat succesvol en onafhankelijke vrouwen moeten opgeven iets-to-date,” Bobbi ons verteld. “Ik wil vrouwen om te weten, als je de juiste man te halen, het is een plus, niet een minpuntje. Je hebt iemand nodig die je al geweldig leven verbetert.”