Dating coach en make-over expert Kimberly Seltzer moedigt singles aan om zichzelf van buitenaf opnieuw te maken

14 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Kimberly Seltzer gaat verder dan conventionele therapie om te helpen singles veranderen niet alleen hun innerlijk leven, maar ook hun zelfvertrouwen en het uiterlijk te vernieuwen. Als een van Amerika's top Dating Makeover en vertrouwen Expert, Kimberly leert haar klanten om kwesties in verband met zowel de dating en de presentatie te overwinnen. Ze beschouwt zichzelf een actiegerichte therapeut die helpt mensen hun uitdagingen aan te pakken - van hun uiterlijke verschijning aan hun interne beschikking. Haar strategieën met klanten behoren onder meer het testen van nieuwe dating vaardigheden en proberen op nieuwe outfits voor een warenhuis spiegel. En Kimberly past haar diensten aan unieke persoonlijkheid van elke klant, zodat ze kunnen leren om de beste versie van zichzelf te zijn.

Dating Makeover en vertrouwen Expert Kimberly Seltzer veranderde het leven van één klant die niet eens kon kijken naar zichzelf in de spiegel. Toen Kimberly en de klant ging naar een warenhuis op zoek naar een dating outfit - en dat is een van haar coaching diensten - de vrouw brak in tranen uit. Ze vertelde Kimberly dat ze alle spiegels in haar huis had bedekt, omdat ze haatte naar zichzelf zo veel.

load...

“Wat was diep over haar zaak was dat ze gaf al haar kracht weg. Ze haatte haar lichaam en geen dating kleren niet. Het uiten van haar behoeften was erg hard en ze onderhouden excuses,”zei Kimberly.

Kimberly Seltzer helpt klanten verhogen hun zelfvertrouwen door te beginnen met hun uiterlijk.

Het probleem met de klant was niet alleen dat ze niet graag wat ze in de spiegel zag. Ze heeft ook bezorgd over wat anderen vonden van haar en haar lichaam - niet over haar eigen behoeften.

Maar in de winkel, Kimberly moedigde haar aan om te proberen op een nieuwe dating outfit toch. Een van overtuigingen Kim is dat klanten niet tevreden zijn met hun optredens kunnen worden simpelweg omdat ze niet weten wat te dragen. In de nieuwe outfit, de klant een glimp van zichzelf in de spiegel en stopte in haar tracks.

load...

“Ze bevroor. De tranen begon te druppelen langs haar gezicht en ze zei: 'Kim, ik heb mezelf nooit gezien zo mooi.' Het was een doorbraak moment “, zei Kimberly.

Van daar, de klant heeft ongelooflijke vooruitgang. Kimberly gepland een fotoshoot voor foto's te gebruiken op dating platforms - en de klant zelfs gutste over hoe mooi ze keek. Belangrijker is dat de vrouw begon te geloven dat ze gezonde relaties zou kunnen hebben.

“Ze begon uit tot een storm en het wieden van de ongezonde jongens”, zei Kim. “Ze landde een geweldige vent. En het begon allemaal met in de spiegel kijken.”

Het verhaal van deze klant belichaamt de filosofie van Kim als coach. Waar veel coaches mogen geloven dat cliënten zou moeten werken door middel van hun zelfvertrouwen kwesties van binnen naar buiten, Kimberly zei ze denkt dat klanten kunnen profiteren van te beginnen met hun uiterlijk.

“Ik borstbeeld de mythe van het werken van binnen naar buiten. Mijn overtuiging is dat je moet in het werk van de buitenkant,”zei ze.

load...

Biedt een verscheidenheid aan diensten op maat van uw behoeften

Unieke mix van diensten Kimberly heeft een breed scala van klanten aangetrokken. Ze werkt met zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Ze geniet echt het zien van de impact en de ingrijpende veranderingen op mannen, omdat ze niet gewend zijn om aandacht te besteden aan hoe ze zich aandienen.

Haar klanten zijn succesvol in de meeste gebieden van hun leven, behalve natuurlijk, in dating. Vaak zijn ze succesvol zijn professionals die het te druk om liefde te vinden. Ze kunnen ook niet weten waar om mensen te ontmoeten omdat ze altijd aan het werk. Sommige zijn onlangs gescheiden en het zoeken naar hulp, omdat ze weer tot op heden proberen.

Klanten Kimberly maken dramatische esthetische transformaties die hun vertrouwen en vooruitzichten kan stimuleren.

Die laatste groep - verlegen mensen die een gebrek aan vertrouwen - maakt het grootste deel van haar klantenkring. Maar, het maakt niet uit van de cliënt, Kimberly's doel blijft hetzelfde: “Ik leer mensen hoe om samen te werken en te communiceren,” zei ze.

Hoewel veel klanten zich tot haar voor haar stijladvies, Kimberly biedt ook diensten op maat van singles met een verscheidenheid van de relatie problemen.

Ze biedt diensten gratis voor klanten die niet de tijd zich te committeren aan coaching kan hebben. Een één-uur per dag gratis webinar kan helpen veel daters, en singles kunnen beslissen of ze willen de volgende stap te nemen en bel Kimberly. Ze kunnen ook een dating archetype quiz om hun meest significante dating uitdagingen te bepalen.

Als potentiële klanten beslissen ze willen sessies met Kimberly, ze hebben veel coaching opties. De meeste klanten kiezen in een drie maanden durende telefoon coaching programma waarin zij met haar praten om de andere week en complete huiswerk tussen de sessies.

“Ik fuseren therapie en coaching samen,” zei Kimberly. “Ik binden in hun wegblokkades, maar duw ze dan naar voren.”

Een Put-Together Outer zelf kan brengen een authentieke innerlijke zelf

Kimberly is bekend om haar make-overs die daters aan te moedigen om beter te voelen over zichzelf. Deze make-overs kunnen onder het opknappen van hun dating profielen met Kimberly en het werken aan een meer holistische virtuele makeover.

“In een uur virtuele makeover, ik ga over hun lichaam het type, en hun kleuren en ik hen helpen kiezen voor een dating outfit op basis van hun lichaam het type en de stijl,” zei ze.

Echter, de presentatie is slechts een onderdeel van de praktijk Kim's. Algehele verandering van cliënten komt voort uit drie richtingen in Kim's coaching werk. De eerste is de Charisma Quotient - die ook toevallig de naam van haar podcast. Dit deel van haar filosofie richt zich op de buitenste kwaliteiten van een persoon, zoals stijl, presentatie, lichaamstaal, en dating bewustzijn. Een charismatische dater kan vertrouwen samenwerken met een partner vindt ze aantrekkelijk.

Vervolgens moet succesvol daters om een ​​emotionele IQ te ontwikkelen - die authenticiteit, kwetsbaarheid, en zelfexpressie die appelleert aan potentiële partners omvat.

“Zonder emotionele IQ, singles worstelen met het bouwen van meer reële en intieme relaties,” zei Kimberly.

Het laatste deel van de formule is Social IQ, waarin klanten wordt gevraagd om te nemen wat ze hebben geleerd om de straat om te communiceren, flirt, en te communiceren met partners ze aantrekkelijk vinden.

“Mensen hebben de macht om binnen en buiten te veranderen om te krijgen wat ze willen,” zei Kimberly.

Uiteindelijk, deze tools helpen klanten krijgen van problematische relatie patronen en tot gezonde, gelukkige dating situaties.

“Veel mensen krijgen in onrustige, scheve of oppervlakkige relaties,” zei Kimberly. “Mijn therapie werk is verbonden met de toekomst en de manier waarop patronen worden aangemaakt.”

Kimberly Seltzer: Het ontwikkelen van een actiegerichte visie voor Therapy

Kimberly ziet vaak traditionele - of binnenstebuiten - therapie falen klanten, omdat ze zelf vertellen dat ze zullen werken aan iets, maar vervolgens niet door te volgen. Ze zou horen cliënten praten over wat zij zouden doen, maar waar was de actie?

In haar coaching praktijk, Kimberly maakt klanten actie te ondernemen om te krijgen wat ze willen. “Ik krijg laser-gerichte met mensen en hen vertellen wat ze moeten bereiken in een korte tijd,” zei ze.

Met deze resultaatgerichte stijl van de therapie, kan Kimberly klanten krijgen op veranderingen die hun dating leven zal veranderen vaststellen. Bijvoorbeeld, ze biedt lokale klanten “wing girl” coaching sessies waarin ze hen helpt kiezen hun outfit en houdt toezicht op hun flirten stijl in een real-world setting.

“Er gaat niets boven het zien van een vrouw uit de kleedkamer te komen en lopen anders. En de mensen die het gevoel verlegen uit de kleedkamer gevoel komen als een miljoen dollar.”- Kimberly Seltzer, Dating Makeover en vertrouwen Expert

Een van de problemen Kimberly vaak ziet is dat klanten hun opties te beperken. Veel terugvallen op online dating, en ze niet om de resultaten te zien, dus hoop dat ze een verbinding vinden te verliezen. In plaats daarvan, Kimberly moedigt haar singles naar partners via zo veel verschillende kanalen mogelijk te zoeken.

“Diversificatie van uw dating profiel is als de diversificatie van uw financiële portefeuille. Je moet zo veel dingen mogelijk om de juiste persoon te ontmoeten,”zei Kimberly.

Ze wil om ervoor te zorgen haar klanten resultaten opleveren, dus ze is niet helemaal hard-nosed. In plaats daarvan heeft ze een gevoel voor humor over situaties - en dat is net zo belangrijk in haar lijn van het werk als in dating. Ze combineert humor en actieplannen om aanzienlijke vooruitgang te boeken in een korte periode. En die veranderingen houden Kimberly gemotiveerd.

“Er gaat niets boven het zien van een vrouw komt uit de kleedkamer en loop anders,” zei ze. “En de mensen die het gevoel hebben verlegen komen uit de kleedkamer voelde als een miljoen dollar.”