Dating coach en matchmaker lucie luvidya geeft een persoonlijk tintje aan mentor baai daters

9 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Na het helpen van een gescheiden vriend met succes opnieuw invoeren van de dating wereld, Lucie Luvidya besefte ze de perfecte carrière had gevonden - coaching. Nu runt ze een dating en matchmaking service in de San Francisco Bay Area, waar ze helpt klanten van alle leeftijden navigeren door de moderne wereld van de romantiek. Door middel van in-persoon coaching sessies, helpt ze mannen en vrouwen te ontwikkelen zelfvertrouwen en krijgen de communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor dating. Ze biedt een interactieve Dating Academy, waarin ze gaat over mock data met klanten hen meester dating vaardigheden om te helpen in real time. Lucie ook matchmaking services, en ze is in het proces van het creëren van een dating app die zich richt op snel aansluiten van gebruikers op data in de echte wereld.

Toen een vriend van Lucie Luvidya's gingen scheiden, bevond hij zich zonder een idee hoe je opnieuw in te voeren in de wereld van dating. Dus besloot ze om hem te helpen op zijn reis.

“In een paar weken, kwam hij terug en zei: 'Oh mijn god, het werkt, ik weet niet wat je hebt gedaan!'” Zei ze. De vriend was zo blij met haar hulp die hij stelde ze uitgegroeid tot een dating coach.

load...

Lucie al snel besefte dat coaching de perfecte carrière voor haar zou kunnen zijn. Ze nam wat tijd om te werken aan haar aanpak en technieken, en al snel werd ze brengt haar expertise om klanten. Ze beschrijft het helpen van anderen vinden dating succes als een geweldig gevoel.

"Het maakt mijn dag. Ik kan niet stoppen met denken over; hoe geweldig het is dat mensen elkaar te vinden en kan iets dat in hen te uiten en hebben warme gevoelens,”zei ze.

load...

Ze geeft het voorbeeld van een cliënt die is nu getrouwd. In het begin was hij bang om te gaan werken met Lucie, en het nam hem een ​​lange tijd om op te warmen aan haar proces, zodat ze eindigde het heft in eigen handen.

“Ik kwam op zijn profiel op een dating site. Ik nam een ​​foto van, stuurde het naar hem, en ik zei: 'Genoeg is genoeg, ik kom om te helpen!' Ik bekommerde zich om hem, dus ik hielp hem gratis; Ik heb nieuwe foto's van hem en hielp hem een ​​nieuw profiel aan te maken, want ik kon echt niet meer naar kijken,”zei ze.

Bijna 's nachts, haar ge-sms't hij en zei: “Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar ik had 10 vrouwen beginnen te praten met mij.” Dan, hij officieel ingehuurd Lucie, en een paar weken later, in een gelukkige relatie was hij.

“Ik hou altijd de liefde verhalen. Ze maken me een goed gevoel over het helpen van mensen voelen. Het is belangrijk voor mij om te weten dat ze zijn blij,”zei Lucie.

In-Person-sessies voor zowel mannen als vrouwen

Lucie biedt in-persoon coaching en mentoring voor zowel mannelijke als vrouwelijke cliënten in de omgeving van San Francisco. Ze werkt het liefst face-to-face als gevolg van het interactieve karakter van haar coaching.

load...

“Sommige van mijn klanten zijn erg introvert. Ik doe role-playing met hen, zodat we kunnen nieuwe dingen te proberen,”zei ze. “Ik vind het nuttig voor hen om dingen uit te proberen en te zien hoe ze werken. Ik steun ze gaan door dat proces als ze uit te gaan op hun eigen land.”

Echter, voor klanten die niet in staat zijn om persoonlijk te ontmoeten, ze biedt telefoon sessies.

Lucie Luvidya helpt mensen te veranderen hun houding en hun online dating profielen.

De inhoud van haar coaching sessies varieert op basis van de klant, en ze past het curriculum op basis van hun behoeften. Twee gebieden helpt ze bijna elke klant met zijn echter leren hoe je een sterker persoon en goed gevoel over zichzelf.

Buiten dat, Lucie vindt dat mannen en vrouwen vaak hulp in specifieke, persoonlijke gebieden nodig hebben. Vrouwen vaak hulp bij de verwerking van scheidingen nodig hebben en meer op zoek naar emotionele steun. Mannen zijn vooral geïnteresseerd in de dating proces - met inbegrip van het leren hoe te flirten en meer extravert.

“Soms moet ik een heleboel dingen voor die betrekking hebben - zoals communicatie en lichaamstaal - alvorens hen te leren hoe te flirten met vertrouwen,” zei Lucie.

Interactive Dating Academy helpt klanten Test Out en Master Skills

Coaching is een handige manier om uw zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te verbeteren, maar sommige daters behoefte aan een beetje extra boost in het aanscherpen van hun vaardigheden. Voor deze klanten, Lucie biedt een interactieve Dating Academy, waarin cliënten meeneemt door het hele dating proces - van winkelen voor kleding aan het perfectioneren van een online dating profiel aan het gaan over mock data.

De mock datums zijn vooral handig voor klanten die meer hands-on advies nodig en willen real-time helpen verbeteren van hun communicatie en intimiteit vaardigheden.

“Ik geef ze feedback over de manier waarop ze zelf te dragen, wat ze zeggen, hoe ze zich gedragen en hoe ze vrouwen te behandelen,” zei ze. “Het is interessant, want het is als een interactief spel, en ik kan dingen over hen dat ze me niet vertellen ontdekken - maar ze zullen me laten zien. Het helpt hen te ontdekken veel over zichzelf.”

Website Lucie biedt bezoekers met eenvoudige manieren op het pad naar een lonende dating leven te krijgen.

Ze geeft het voorbeeld van een klant die haar vertelde dat hij dacht dat hij een krachtige, extravert, vertrouwen in de mens was. Echter, op het moment, dat hij niet portretteren dat en schoot zichzelf neer.

“Hij zat daar gewoon rustig en glimlachen, en het was zeer eye-opening te zien waarom het gebeurde, waarom hij stilgelegd op de datum waarop hij is een leuke persoon met andere mensen”, zei ze. “Dus, soms zijn ze niet weten wat ze doen als het gaat om data.”

Via de interactieve ervaring, geeft ze real-time feedback en kan problemen die niet kunnen worden weergegeven tijdens een reguliere coaching sessie te corrigeren.

Meet Your Perfect Mate Met Lucie's Matchmaking Services

Naast coaching en haar Interactive Dating Academy, Lucie biedt ook matchmaking diensten aan haar klanten. Ze zegt dat deze dienst is meestal meer populair bij haar oudere clientèle - degenen die uit de dating zwembad zijn geweest voor een lange tijd en wilde terug te verlichten.

Lucie garandeert dat elk van haar matchmaking klanten zullen gaan op drie data. Ze maakt de introducties voor elk van de drie data en volgt met elke persoon om waardevolle feedback te verzamelen.

Die feedback kan helpen de dater door de dating proces en hen helpen meer succes in de toekomst.

Lucie's doel is om ervoor te zorgen dat haar klanten tevreden zijn en zal minstens een paar mensen die ze zou willen date te ontmoeten.

Creëren van een innovatieve Dating App Gericht op Genuine Interactions

In aanvulling op al haar andere diensten - en speciale dating evenementen -Lucie is het ontwikkelen van haar eigen dating app. Ze merkte op dat, met veel bestaande dating apps, mensen besteden veel tijd online chatten, maar niet veel tijd daadwerkelijk ontmoeten.

Lucie app zal online daters te laten zien hoe ze elkaar kunnen waarderen wanneer ze elkaar in het echte leven.

“Ik wil dat mijn app te richten op relaties, verbinden mensen, en hen aan te moedigen uit de app te krijgen,” zei ze. “Ik wil dat mensen om het te gebruiken als een hulpmiddel om te gaan op een datum en ontmoeten elkaar in persoon. Ik wil dat ze zich richten op één persoon tegelijk en geef ze een kans.”

De eerste versie van de app zal eenvoudig zijn, maar als de technologie steeds meer robuuste, het zal haar visie op het helpen van mensen de persoon die met hen waarderen volbrengen.

“Ik voel me als, als samenleving, we zijn kieskeurig geworden en niet waarderen wat er in de voorkant van ons. We zeggen: 'Oh, misschien iemand anders zou beter zijn'”, zei ze. “Ik wil dat mijn app om ze te laten pauzeren en zeggen: 'OK, deze persoon is echt aardig tegen me, dat vind ik leuk; Ik wil het proberen.'"