Dating coach Sierra geloof biedt vrouwen strategieën om partners te vinden die hen zullen koesteren

4 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Korte versie: Succesvolle vrouwen die worden bereikt in zo veel gebieden van het leven voelen zich vaak in de war als ze niet succesvol zijn in romantiek. Relatie en dating coach Sierra Geloof gelooft sterke vrouwen kunnen te veel in relaties, die op hun beurt, creëert zelfgenoegzaam of narcistische partners geven. Ze werkt voornamelijk met vrouwen die deze problemen, en helpt hen romantische relaties waarin ze worden gevoed en gekoesterd te ontwikkelen. In plaats van energie te besteden catering aan elke behoefte van hun partner, Sierra leert vrouwen dating gedrag om hen te helpen aantrekken van degenen die hun belangen hebben op het hart.

Relatie en dating coach Sierra Faith werkt vaak samen met zeer succesvolle vrouwen. Succesvol in elk aspect van het leven, behalve één: Romantiek.

“Over het algemeen, mijn klanten zijn high-performance ondernemers of kunstenaars, vaak vrouwen, die door narcistische ouders zijn gerezen,” zei ze. “Ze zijn zeer capabele en financieel haalbaar is. Ze hebben een hoop werk op zichzelf. Ze zijn self-reflecterende, en hun leven werken -., Behalve in love”

load...

Maar waarom een ​​dergelijke succesvolle vrouwen soms moeite hebben om een ​​romantische verbinding te vinden? Sierra suggereert dat het dezelfde kwaliteiten die deze vrouwen zo bereikt in hun professionele leven te maken van hun vermogen om verbinding te maken met een partner kan hinderen.

Sierra Faith blijkt succesvolle vrouwen hoe hun streven hun relaties kunnen beïnvloeden.

“Veel vrouwen zijn grote gevers,” zei ze. “Ze zijn goed luisteren, anticiperen op andere behoeften van mensen, en trots op wat ze geven, maar ze niet per se weten hoe te ontvangen of te ontspannen. Ze weten niet hoe ze plezier-centric zijn.”

load...

Sierra is op een missie om te helpen haar klanten te cultiveren de mogelijkheid om te accepteren en te genieten van gulle mannelijke aandacht, wat kan leiden tot een gelukkiger en gezonder relaties.

Stimuleren van vrouwen aan mannen meer vertrouwen

Een van de gemeenschappelijke kenmerken Sierra ziet in haar klanten is dat veel van hen niet de mensen vertrouwen.

“Veel vrouwen lopen rond met een schuld-tot-bewezen onschuldige houding ten opzichte van mannen,” zei ze. “En dan heb ik het niet alleen over de mannen die ze bent dating; ze hebben een bittere of cynische houding ten opzichte van alle mensen.”

Deze houding kan ertoe leiden dat vrouwen begrijpen behoeften en gaven mannen en bros, het controleren of het baren in zodanige mate dat die mannen hun mannelijkheid te verliezen.

“Veel van mijn klanten zijn aangetrokken om narcistische mensen, of hebben gedragen op een manier die de niet-narcistische mannen zijn ze met meer zelfgenoegzaam maakt,” zei Sierra.

load...

Vanwege hun ingebedde overtuigingen, hebben deze vrouwen niet weten hoe ze mannen die meer ideale partners te vinden. Om die mentaliteit te veranderen, Sierra suggereert dat vrouwen moeten een volledig neurologisch verschuiving. De dramatische verschuiving is nodig omdat haar klanten delen gemeenschappelijke behoeften in relaties, behoeften die nooit zal krijgen ontmoet als ze blijven denken en zich gedragen als ze in het verleden.

Sierra moedigt vrouwen aan mannen minder vertroetelen en vind degenen die hen aanbidden.

“De meeste van mijn klanten willen allemaal hetzelfde: Een gezonde, langdurige romantische relatie waar de verkering nooit eindigt,” zei ze.

Sierra niet van plan om een ​​dating coach te worden. In feite hebben ze niet weten dat ze een carrière kan bouwen als een dating coach totdat ze na het uitzoeken van haar eigen dating moeilijkheden in het beroep viel.

“Ik was online dating en een verschrikkelijke tijd. Dus ben ik begonnen met het bestuderen van het werk van verschillende coaches over de stadia van dating en mijn eigen dating ervaring radicaal veranderd als gevolg van dat werk,”zei ze.

Wanneer Sierra de oplossingen die ze ontdekte geïmplementeerd, begon ze het aantrekken van de aard van de mannen die ze gewenst. Later, andere vrouwen haar benaderde, willen weten hoe ze haar dating leven rond had gedraaid.

“Een vriend belde en zei: 'Wil je me helpen datum alvast in uw nieuwe manier?'” Zei ze. “Later, begon ze te verwijzen klanten naar me. De meeste van mijn klanten waren high-performance vrouwen in de Bay Area.”

Veel van deze vrouwen had soortgelijke problemen met die Sierra gehad. Sommigen waren in relaties die snel zouden overschakelen op vrienden-met-voordelen situaties. Andere klanten waren opklaren over relaties helemaal.

“Na verloop van tijd, besefte ik dat ik was het ontwikkelen van een niche met deze high-powered vrouwen die gewoonlijk overgave in hun relaties”, zei ze.

Na deze openbaring, Sierra begonnen met het aanbieden van meer gerichte adviezen.

“Ik besefte dat er een bepaalde set van principes en vaardigheden die ik werd herhaaldelijk onderwijs,” zei ze. “En de vrouwen met behulp van hen hadden heel andere resultaten dan vrouwen die niet deze dingen te doen.”

Leer hoe u een gezonde Attachment maken

Klanten Sierra's zijn niet altijd succesvol romantische bijlagen, al dan niet bij het vervullen van relaties, dus ze leert hen de vaardigheden om hun problemen te overwinnen.

Een zeer effectieve manier ze verbindt met deze vrouwen is door haar boek , “Absolutely Adored: Stop kiezen Narcistische mannen en eindelijk een geliefd Woman.”

Sierra's boek gaat over het krijgen in gezondere relaties.

“Het is een methode voor online dating dat vrouwen die door een narcistische verzorger zijn gerezen en onderwezen te richten op de behoeften van anderen, of vrouwen die in high-powered zakelijke omgevingen zijn geweest helpt,” zei ze. “Toen zij de dating arena betreden met die hulpverlenen mentaliteit, ofwel gul, koesteren mensen voorkomen dat ze, of deze vrouwen weigeren te krijgen van deze man, omdat ze het gevoel hebben dat ontvangen wordt geleverd met een prijs.”

Het boek, dan biedt vrouwen de kans om een ​​andere set van patronen en gedrag te leren.

“Ik leer vrouwen de principes voor het aantrekken van en de interactie met de zorg, het streven naar, ridderlijke mensen,” zei ze.

Sierra moedigt haar klanten om online dating te gebruiken om de vaardigheden die ze leert oefenen. Veel van haar klanten zijn sceptisch over online dating, omdat ze hebben geprobeerd het eerder met weinig succes, maar ze begeleidt hen door met nieuwe processen.

“Ik help mijn klanten te creëren profielen die hen afschilderen als koestering-waardig vrouwen. Ze kiezen het tempo van dit proces. Langs de weg, zijn er momenten en barrières, maar coach ik het nieuwe gedrag, en de neurologische verschuivingen beginnen,”zei ze.

Op het eerste, Sierra's strategieën lijkt contra-intuïtief aan wat de meeste van haar vrouwelijke cliënten hebben geleerd.

“Ik heb te coachen in gedrag dat in eerste instantie het gevoel vreemd of onbeleefd tegen hen, omdat ze hebben misverstanden over de manieren waarop mensen denken of voelen,” zei ze. “Ik blijf dicht bij hen voor de eerste drie tot vier maanden, terwijl ze de bouw van de nieuwe vaardigheden en zenuwbanen. Ik ben hun opleiding wielen.”

Uiteindelijk klanten Sierra's vindt deze vaardigheden meer comfortabel en natuurlijk. Velen van hen te voeren, zelfs in lange termijn relaties met mannen die hen aanbidden. Nadat ze deze vaardigheden te begrijpen, Sierra hen in staat stelt om strategieën te oefenen op hun eigen tempo.

“Als ze verhuizen naar relaties, kan ik alleen maar samen met hen een keer per maand,” zei ze. “Ik ben voor hen beschikbaar tijdens alle fasen van de bouw van een gezonde paradigma voor zichzelf.”

Sierra kan leiden u naar een Long-Term Bond

Sierra kent haar methoden werken omdat ze gezien hoe ze werken.

“Ik wil helpen mijn cliënten te herkennen en hebben betrekking op mensen die gezond zijn bijlagen. Deze mannen als intimiteit en hun partners royalty. In hun relaties bieden zij hun vrouwen begrip, communicatie en geruststelling,”zei ze. “Het is de hemel.”

“Het helpen van mannen en vrouwen vinden elkaar en brengen het beste in elkaar is mijn grootmacht.” - Sierra Faith, Relatie en dating coach

Sierra helpt ook vrouwen de stadia van dating te begrijpen.

“Wanneer vrouwen de tijd nemen om bewust alle stadia van dating te navigeren, ze katalyseren een levenslange romantische dynamische dat is adembenemend,” zei ze. “Wat die vrouwen vertellen me dat hun partnerschap wordt steeds beter en beter.”

Zoals voor Sierra, neemt ze trots in het helpen van haar klanten te vormen zinvolle, gezonde obligaties.

“Het helpen van mannen en vrouwen vinden een ander en brengen het beste in elkaar, is mijn grootmacht,” zei ze.