Datingsphere maakt gebruik van peer-to-peer-aanbevelingen om potentiële wedstrijden geloofwaardig te maken

24 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: DatingSphere is een op kwaliteit gerichte benadering van online dating genomen door te wijzen op vriend en familie beoordelingen op elke dating profiel. De dating site verifieert haar leden door middel van een uniek doorlichten systeem genaamd de sfeer van de Trust. U kunt uw exen om je bol van Trust te sluiten en beschrijf uw core persoonlijkheidskenmerken om potentiële wedstrijden kies uw besties, je ouders, je huisgenoten, of zelfs. DatingSphere kunnen dan berekenen compatibiliteit en kapelaan wedstrijden op basis van nauwkeurige persoonlijkheid profielen.

U kunt vertellen veel over een persoon door wat zijn of haar vrienden en familie te zeggen. Op de middelbare school, een jongen die ik was bevriend met, maar niet per se vrienden, nodigde me over te hangen met een kleine groep mensen. Tijdens de avond, ik eindigden met praten met zijn moeder in de keuken.

load...

Ze vertelde me dat haar zoon was altijd verlegen geweest en had vrienden niet snel te maken. Dat was nieuw voor mij. Ze vertelde me dat hij zijn uiterste best zou gaan om aardig te zijn voor anderen. Dat ik niet wist. “Hij heeft zo'n goed hart. Hij zou zeer trouw aan u,”zei ze, duidelijk zinspeelde op iets. Hoewel mijn vriend zou hebben gekrenkt om haar te horen, lof van zijn moeder zitten met me en maakte me hem te zien in een nieuw licht.

Een persoonlijke aanbeveling kan zeer waardevol zijn voor de moderne singles op zoek naar een diepe verbinding. Vrienden en familieleden kunnen lokaliseren definiëren persoonlijkheidskenmerken met een authenticiteit die je niet ziet op veel dating profielen.

load...

DatingSphere bouwt vertrouwen tussen de online daters door te wijzen op aanbevelingen van derden.

DatingSphere is een unieke dating site die gaat tot de kern van de persoonlijkheid van de gebruiker door het activeren van zijn of haar sociale netwerk. Dankzij dit platform, kunt u uw binnenste cirkel staat stellen om je persoonlijkheid te beschrijven en een kijkje op de mogelijke data.

“DatingSphere is iets dat ik ben vooral enthousiast over,” zei de oprichter Ming Li. “Omdat ik ben gescheiden, ik begrijp hoe belangrijk persoonlijkheid is in een relatie.”

Ming en een klein team van externe medewerkers werken samen om een ​​leuke dating ruimte waar singles een volledig beeld van wie hun potentieel wedstrijd is te krijgen te maken. De dating site heeft een sterke aanhang in de VS, met name in Californië, en zijn metgezel app is ingesteld om te worden uitgebracht in half november.

load...

“Ik wilde om zich te concentreren op de persoonlijkheid,” Ming vertelde ons. “Als we dominant persoonlijkheidskenmerken die consequent ons herinneren aan wat we graag over elkaar kunnen zoeken, kunnen we kijken langs eventuele gebreken die persoon.”

U kunt maximaal 10 mensen om je bol van Trust

Wanneer u een profiel op DatingSphere maken, vult u de gebruikelijke basisinformatie en upload een foto, maar je hebt ook de mogelijkheid om met handwerk mensen om je Sphere of Trust te sluiten. U kunt maximaal 10 mensen om uw binnenste cirkel, en deze personen kunnen dan toe te voegen aan je profiel.

Deze vertrouwde personen upload een foto van u twee samen, staat hoe lang ze je hebt gekend, kiest persoonlijkheidskenmerken om u te beschrijven, en delen een verhaal over een persoonlijkheidskenmerk. Ze leveren belangrijke informatie over u op een manier die meer geloofwaardig en minder braggadocious dan de gemiddelde dating profiel.

De Sphere of Trust houdt online daters eerlijk en geeft inzicht in hun persoonlijkheid.

U kunt ervoor kiezen iemand dicht bij u om uw persoonlijke cheerleader op DatingSphere zijn. Het maakt niet uit als het een familielid, vriend, medewerker, of zelfs een ex. U kunt iedereen die kan getuigen van uw karakter toe te voegen.

“Dat is een uniek voordeel op DatingSphere”, aldus Ming. “Onjuiste voorstelling van zaken is een vrij groot probleem in online dating. Wij lossen dat door het echt om bij een persoon dominante persoonlijkheidskenmerken door de Sphere of Trust.”

Als je iemand ziet u wilt, kunt u stuurt een van de drie vooraf geschreven ijsbrekers. Met je geliefde heeft dan de mogelijkheid om uw uitnodiging om te chatten en start een nieuwe verbinding te accepteren. Iedereen kan een gesprek over DatingSphere initiëren, maar een chatvenster opent alleen als de attractie is wederzijds.

Strenge normen op basis van Core Principles

DatingSphere is een bootstrap dating vastgesteld voor de juiste redenen bedrijf. Ming zag een kans om online dating een meer waarden gedreven ervaring te maken, en hij heeft hard gewerkt om singles te laten zien een betere manier en te mengen mingle.To Daartoe heeft hij zes kernprincipes vastgesteld (ook bekend als de zes geboden ) dat begeleiden gebruikers op de site.

De eerste gebod respect. DatingSphere verwacht van haar gebruikers in staat om met elkaar een bepaald niveau van hoffelijkheid en te begrijpen in het licht van de verschillen of meningsverschillen veroorloven.

De volgende gebod is eerlijkheid. Gebruikers moeten eerlijk zijn met data en met zichzelf als ze willen om succesvol te zijn en de juiste mensen aan te trekken. Of u nu op zoek bent naar een informele datum of een echte relatie, moet je eerlijk bent over je bedoelingen zijn.

“Ik vind het geweldig dat ik persoonlijkheid inzicht kan krijgen onmiddellijk vóór tijd te verspillen om later uit te vinden veel data.” - Alicia S., een DatingSphere lid

Vervolgens werd de dating site geeft prioriteit aan de veiligheid van iedereen. De peer-to-peer aanbeveling systeem kan helpen dierenarts gebruikers, maar het is nog steeds aan het individu om alert te blijven en gezond verstand gebruiken om zichzelf online te beschermen. Experts DatingSphere's raden bijeen in een openbare plaats op de eerste date en vertrouwen op je intuïtie over de persoon.

Open-mindedness is het vierde gebod. Online daters vindt het misschien verleidelijk om een ​​boek van de kaft, maar dat zal niet leiden tot echte, diepe verbindingen. Je moet naar iemand om te beslissen of hij of zij is een goede match voor u te leren kennen.

Ten slotte is de laatste twee geboden zijn om het woord te verspreiden over de dating site en plezier hebben nieuwe mensen ontmoeten.

“DatingSphere is voor mensen die op zoek zijn naar een betekenisvolle relatie”, aldus Ming. “En als u op zoek bent naar een betekenisvolle relatie of proberen te begrijpen wie je het meest compatibel met bent, moet je een duik nemen in de persoonlijkheid.”

Echte mensen met echte vrienden onderscheiden zich

DatingSphere trekt singles, variërend in leeftijd van 18-60, maar Ming vertelde ons dat de kern publiek serieus daters tussen de 25 en 38 jaar oud. Veel van deze singles hebben geprobeerd andere dating sites of apps en gefrustreerd door de vluchtige gesprekken en oneerlijk profielen. Ze zijn op zoek naar authenticiteit, en dat is waarom ze zich aanmelden voor DatingSphere.

DatingSphere's match algoritme berekent de compatibiliteit op basis van dominante persoonlijkheidskenmerken.

Deze dating site match algoritme houdt rekening met dominante persoonlijkheidskenmerken (bepaald door wat je zegt over jezelf en wat je Sphere of Trust zegt over jou) en past mensen op basis van diepe compatibiliteit. De site curates drie wedstrijden per dag en moedigt singles om een ​​lange, harde blik op die profielen te nemen.

“Wanneer gebruikers omschrijven zichzelf eerlijk en krijgen hun vrienden om u te introduceren,” zei Ming, “je kunt veel leren over hen. Dan ben je niet alleen maar te oordelen naar hoe ze eruit zien.”

Tot nu toe, DatingSphere heeft veel positieve feedback van gebruikers die de authenticiteit en transparantie waarderen gekregen. De persoonlijke aanbevelingen geven mogelijke data waardevolle inzichten en bijdragen aan het creëren wedstrijden gebaseerd op ware compatibiliteit.

“Het is gewoon meer persoonlijk.”, Aldus Ming. “In het echte leven, krijgen we geïntroduceerd door mensen die de hele tijd, maar we zijn beperkt tot ons netwerk van friends.By brengen van deze introducties online, kan de mensen die je het beste kennen u kennismaken met nog veel meer mogelijke data.”

Dating Sphere benadrukt Authenticiteit & Personal Compatibiliteit

Als mijn vriend samen een dating profiel waren putting, het woord “trouw” waarschijnlijk niet komen - het is gewoon niet iets wat hij zou denken te zeggen over zichzelf - maar zijn standvastige, nederige loyaliteit is een bepalende eigenschap die hij heeft dat anderen don 't. Je kunt me geloven dat - omdat we vrienden geweest voor bijna 15 jaar.

Iedereen kan online gaan en te verkondigen zelf echte genieën of hilarisch hunks, maar het betekent een beetje meer afkomstig van iemand die ze kent in het echte leven. DatingSphere heeft tikte in de kracht van iemands vriend en familie netwerk om een ​​extra laag van vertrouwen en transparantie om online dating te brengen. Deze up-and-coming dating site is een waardevolle introductie systeem gewekt dat prioriteit wie je bent over wat je eruit ziet.

“We zijn het bevorderen van een veilige gemeenschap van singles in de eerste plaats verbonden door persoonlijkheid compatibiliteit”, aldus Ming. “Dat is wat we allemaal over.”