De Amerikaanse longvereniging helpt rokers te stoppen en geeft geliefden de middelen om hen te ondersteunen

20 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Een rokende gewoonte kan ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid, uw familie en uw liefde life.To helpen u (of iemand die je liefde) stoppen voor een goede, check out de middelen op de American Lung Association, een vrijwilliger niet- profitfocusedon het redden van levens en het voorkomen van longziekte. Opkomen voor ieders recht op gezonde lucht in te ademen sinds 1904 de organisatie promoot ondersteunende programma's, oefeningen, evenementen en onderzoek rokers te helpen overwinnen hun verslaving en dierbaren te informeren over wat ze kunnen doen. Tot op heden theAmerican Lung Associationhas helpedover 1.000.000 rokers vinden de motivatie die ze nodig hebben tolead gezonder leven.

Toen ik een opgroeide, mijn broers en ik speelde een spel genaamd “stelen Uncle Rick's sigarettenpakjes.” We zouden ofwel haasten hem allemaal tegelijk, overweldigend hem oursmall bereiken vingers en high-pitchedgiggles, of we het zouden sluipen pak uit zijn jaszak, toen hij niet oplette. Ik denk niet dat hij genoten van dit spel van Keep Away zo veel als we deden.

load...

“Ik ben onder vuur!” Hij zou schreeuwen om zijn zusters, die net had lachen.

Niemand goedgekeurd van zijn rookgewoonte, maar we waren niet echt tryingto hem te helpen stoppen - meestal waren we net holdinghim tijdelijk gijzelaar, zodat hij ons niet kon verlaten om te gaan en smoke.My moeder had een strikte nooit-ever-smoke-near- mijn-kind-beleid, dus haar broertje naar buiten zou wegsluipen voor een half uur of zo en kom terug ruiken grappig.

Tabaksverslaving isa zeer persoonlijk en schadelijk probleem, niet alleen omdat Ofthe gezondheid complicaties oplevert, maar ook vanwege itspotential impact op dierbaren. Hoewel mijn oom was de jongste van de volwassenen in mijn familie, zou hij altijd de eerste zijn om buiten te zitten toen we speelden basketbal of volleybal. Vanaf de zijlijn, zou hij onze tong, maar nog steeds juichen de rest van ons als we speelden zonder hem.

load...

Bill Blatt, nationaal directeur van Tobacco programma's, heeft gewerkt voor de American Lung Association sinds 2003.

Komende om de steun van de rokers als mijn oom, de American Lung Association is toegewijd aan het voorkomen van longziekte over de usfor de afgelopen 112 jaar heeft de groep bepleit toimprove de gezondheid en het welzijn van alle Amerikanen. In 2016 worden de associationinvested morethan $ 6,5 miljoen in onderzoek longziekte.

Bill Blatt, de nationaal directeur van Tobacco Programma voorde American Lung Association, weet hoe het gebruik van tabak kan sijpelen in je persoonlijke leven, zelfs als u zelf geen roker. Zijn vader rookte 40 yearsuntil een klasse gesponsord door de vereniging gaf hem de push hij neededto stoppen.

“Hij bleef rookvrije voor de rest van zijn leven,” zei Bill trots. “Jaren later, toen ik hier kwam deze baan, dat was een heel bijzondere ding voor ons beiden.”

load...

Mensen stoppen met roken om verschillende redenen: hun gezondheid, hun dating prospects, hun dierbaren, maar ze moeten allemaal een steunregeling. De American Lung Association, samen met vrienden en familie, kan die rol voor rokers in te vullen. Sinds 1904 hebben hulpverleners van de organisatie vast te zitten met rokers door de lange termijn, het helpen van themregain hun gezondheid en vertrouwen.

“Wij zijn ervan overtuigd everysmoker en tabak usercan stoppen met roken. Mensen kunnen het doen,”zei hij. “Zolang mensen blijven proberen en blijven leren uit hun verleden pogingen, zullen zij in staat om te stoppen met roken.”

EncouragingPrograms & Events Leid de strijd voor gezonde longen

Een aantal rokers in de dating wereld kunnen voelen veroordeeld omwille van hun rookgewoonte. Nonsmoking daters kunnen beschouwen roken als een automatische deal-breaker en ontslaat een dateat de eerste tekenen van een sigaret. Slechts een paar decennia geleden, roken binnenshuis (zelfs vluchten) was sociaal aanvaardbaar, maar vandaag de rokende bevolking is op een all-time low - slechts één insixAmericans sigaretten roken , mede dankzij toegenomen bewustzijn van de gezondheidsrisico's.

Toch is 40 miljoen volwassenen in de VS rookt momenteel sigaretten en het roken van sigaretten blijft de belangrijkste vermijdbare oorzaak van ziekte en sterfte in het land, goed voor meer dan 480.000 doden per jaar, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

Rokers voelen de druk om te stoppen niet nodig om hun verslaving alleen vechten. De American Lung Association heeft decennia slijpen hun proces besteed en biedt tal van ondersteunende hulpmiddelen om mensen naar hun doelen.

De American Lung Association werd oorspronkelijk opgericht in 1904 om battletuberculosis (TB).

De middelen van het American Lung Association zijn een verademing om rokers die geïsoleerd in de samenleving voelen. Gesteund door meer dan de moeite waard van een eeuw ervaring, de professionals en vrijwilligers werken voor de organisatie een positivistische houding over het vermogen van een roker om te stoppen.

“Het hele punt van onze programma's is om mensen te helpen zich meer geregeld en veilig in hun nieuwe niet-rokers leven”, zei Bill. “Als je uit te reiken naar ons, het maakt niet uit wie je bent, kunnen wij u helpen.”

De volgende vier programma's zijn slechts een paar die worden uitgevoerd door de American Lung Association en dat rokers en hun dierbaren een persoonlijke ondersteunend netwerk te bieden om gezondere gewoontes te promoten.

1. Vrijheid van Roken: getrainde professionals Begeleid een groep Clinic

Een van de meest effectieve programma's in het land, de vrijheid van het roken heeft geholpen honderdduizenden ofadultsquit roken in de afgelopen 35 jaar. Het was de eerste nationaal niveau beschikbare programma gewijd tohelpingsmokers stoppen.

In acht face-to-face groepssessies, rokers vinden solidariteit en meer informatie over de blijvende gezondheid complicaties die afkomstig zijn uit het gebruik van tabak. Ervaren adviseurs werken met rokers voor enkele weken, hen te helpen creëren ASluit plan en stel een stopdatum whilerecommending tactiek (van medicijnen uit te oefenen) afgestemd op de behoeften van het individu.

“Het is een geheel solidair, niet-oordelende programma,” Bill verzekerde ons. “Het feit dat je probeert te stoppen is uitstekend, en we zijn hier om je te helpen.”

2. Vrijheid van SmokingВ® Plus: online modules in de gaten houden van uw voortgang

Vrijheid Van SmokingВ® Plus maakt gebruik van online en mobiele tools waarmee verhoogde mobiliteit en het gemak voor iedereen die wil om te stoppen met het gebruik van tabaksproducten te brengen. In een serie van negen lessen, kunnen rokers gemakkelijk maken van een plan om te stoppen en volgen hun vorderingen.

Het programma kan zo weinig als zes weken of zo lang als een jaar, afhankelijk van de terugval van het individu of de voorkeur tempo.

De modules zijn volledig mobiel-vriendelijk, dus als iemand uit de buurt van hun desktop en voelen een verlangen opkomen, kunnen ze engagingtools openen vanuit hun telefoon.

3. Lung HelpLine & Tabak Quitline: Respiratory Experts Beschikbaar voor gratis

De American Lung Association blijft bij mensen elke stap van de weg, want ze geven hun verslaving. De Lung Helpline en Tabak Quitline is een gratis service elke dag van de week open voor bellers. U kunt ook live chatten met een hulpverlener van de website met behulp van uw e-mailadres aan te sluiten.

Professionele begeleiders op de American Lung Association is te bereiken via telefoon, e-mail of live chat.

De oproep lijnen worden bemand door verpleegkundigen, respiratoire therapeuten, gecertificeerde behandeling tabak specialisten en andere adviseurs die deskundig begeleiding kunnen bieden voor rokers en niet-rokers. Heeft u een vraag over de gezondheid van de longen, gewoon bellen 1-800-LUNGUSA of uw vraag online.

4. Special Events Breng Rokers & Nonsmokers Together

De American Lung Association biedt rokers met een gemeenschap van het aanmoedigen van stemmen. Het vinden van een groep mensen die begrijpen wat je doormaakt is net zo eenvoudig als het bijwonen van een American Lung Association evenement. Deze evenementen, georganiseerd door het hele land, die vaak draaien om de uitoefening of de betrokkenheid van de gemeenschap, zodat rokers worden meer betrokken en actief tijdens het wandelen, fietsen, klimmen, of vrijwilligerswerk.

“Onze evenementen zijn ter ondersteuning van de gezondheid van de longen,” zei hij. “We hebben veel dingen die je samen kunt doen om het bewustzijn te verhogen en gezond te blijven.”

De gebeurtenissen zijn ook hoe de non-profit organisatie genereert financiering. Door middel van donaties van het publiek, de strijd voor Air beklimt en LONG FORCE Wandelingen hulp heft voorlichting en fondsen voor de gezondheid van de longen onderwijs, promotie en onderzoek.

Als u op zoek bent naar manieren om mee te doen, kunt u zich aanmelden als vrijwilliger te zijn voor de American Lung Association. Kredietverlening hun tijd, energie en ervaring, rokers en niet-rokers komen samen om het bewustzijn te verhogen, delen persoonlijke verhalen en helpen ondersteunen de oorzaak tegen longziekte.

Stap 1 in het helpen van uw partner Quit: Wees Ondersteunend & wees verdraagzaam

Als uw significante andere is een roker, kan uw invloed een krachtig motivator in hun quit reis zijn. Of één of beide van u stoppen, het allerbelangrijkste is om zekerheid te bieden, zelfs als je geliefde een fout maakt. Soms is een gewone smokerhas om te gaan door middel van meerdere “praktijk stopt”, zoals Bill ze noemt, voordat ze klaar om eindelijk dat laatste sigaret.

Rokers en niet-rokers kunnen bijwonen evenementen in de buitenlucht samen om gezondere gewoontes te ondersteunen.

Van de 42,1 miljoen rokers in de VS, over zijn 46% actief proberen te stoppen , maar het is moeilijk om het alleen te doen. Alleen wij kinderen spelen hem parten - - Omdat cheerleader een roker kan een blijvende impact.My oom hebben niet iemand aan zijn zijde hem aan te moedigen om te stoppen voor echt hebben andhe nooit gedaan afkicken.

Bill advisesanyone die wil helpen bij hun partner, vriend of familielid stoppen met roken om een ​​ondersteunende hebben, attitude.The manier om iemand te helpen einde van hun verslaving is niet door hen te schuwen, maar houden hun hand en het aanbieden van standvastige steun en aanmoediging te accepteren.

De American Lung Association biedt middelen die specifiek gericht zijn op hoe om iemand te helpen stoppen. Zeuren, schelden, en pleiten niet werkt, de site adviseert, in plaats daarvan moet je geven “veel lof en bieden beloningen voor het krijgen door middel van een dag, week of maand zonder roken.”

“Wees eerlijk met elkaar en blijven steunen, ongeacht wat er gebeurt,” zei Bill. “Iedereen is een individu. Wat werkt voor jou is niet per se gaat werken voor iemand anders, dus iedereen heeft om hun eigen weg te vinden om te stoppen.”

Als je in het samen, iedereen kan stoppen met roken

De American Lung Association geeft onvoorwaardelijke steun aan smokerswho kan voelen ostracizedby anonsmoking samenleving. In plaats van het te marginaliseren mensen zoals mijn oom, die machteloos om te stoppen voelen, opgeleid stafmedewerkers en gepassioneerde vrijwilligers aan te moedigen smokersto controle over hun leven en gezondheid te nemen.

Als u wilt stoppen met roken - of je iemand wilt u houdt van stoppen met roken programma's en modules -de American Lung Association's blijf je gemotiveerd langs de weg te helpen. Een tabaksverslaving mag niet de oorzaak van de verloren tijd met mensen die je lief zijn, en er zijn tal van mogelijkheden om hulp en ondersteuning krijgen.

De non-profit staat de mensen om betekenisvolle veranderingen in hun dagelijks leven te maken. “Of je een tabak-gebruiker bent of u houdt van een tabak gebruiker, laten we elkaar blijven in deze. Vergeet niet dat iedereen kan stoppen,”zei Bill.