De 15 beste steden voor alleenstaande mannen

8 juli 2019

Met Beyonce uit de markt, bent u op zoek naar een enkele dame? Misschien heb je zou zelfs graag een ring (uiteindelijk) op te zetten.

Nou, kijk dan niet verder dan deze Amerikaanse steden. Na het wassen de telling van 2010 voor gegevens met betrekking tot stadsbevolking - het totale aantal, het percentage van de mensen die zijn vrouwen en het percentage whoare enkele - waren we in staat om erachter te komen waar al deze ongrijpbare single ladies zijn. (Hint: het is de steden op deze lijst.)

load...

Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de 15 beste steden voor alleenstaande mannen, waar je gemakkelijk je eigen Sasha Fierce kunnen blijven haken en gevaarlijk verliefd.

1. New York, New York - 1.756.310 alleenstaande vrouwen

Als de meest bevolkte stad in de Verenigde Staten, is het zinvol zou de Big Apple de meeste alleenstaande dames hebben. Met al deze zwangere vrouwen beschikbaar zijn, krijgt u ook om jezelf onderdompelen in de cultuur en keuken van de “stad die nooit slaapt.” U zult nooit opraken van de activiteiten, zelfs als je gewoon kijken naar de zonsopgang op de skyline.

load...

2. Los Angeles, Californië - 735.121 alleenstaande vrouwen

Het weer kan groot zijn, maar uw kansen op het vinden van een ongebonden vrouw zijn zelfs nog beter. Dit is het plezier in de zon u naar op zoek foryour hele leven - dat eeuwige zomer romantiek. Deze diversiteit is ongeëvenaard, zo bent u zeker om de perfecte gal te vinden. Er is een reden Los Angeles is zo dicht bij de gelukkigste plekken op aarde.

3. Chicago, Illinois - 495.661 alleenstaande vrouwen

Bekend als “de stad die werkt,” vindt u deze stad werkt voor u wanneer u op zoek bent naar een alleenstaande vrouw. De prachtige Chicago zomers zijn zo geweldig dat u de winters zult vergeten - een Chicago vrouw is zo geweldig dat u de dames te vinden voor haar. Net als de rest van Chicago, dan kunt u wedden dat ze je nederig, gedreven en pizza-savvy zijn.

load...

4. Houston, Texas - 328.070 alleenstaande vrouwen

De thuisbasis van 26 Fortune 500-bedrijven, Houston is ook de thuisbasis van duizenden alleenstaande vrouwen. Een lagere kosten van levensonderhoud en meer werkgelegenheid ratings maken deze stad een ideale plek om uw Lone Star een duo te maken. Van rodeo's tot musea, parades aan de play-offs - er is geen tekort aan dingen die je twee kunt doen als je wilt om uit te gaan.

5. Philadelphia, Pennsylvania - 295.226 alleenstaande vrouwen

Wanneer u op zoek bent naar een merrieveulen, Philly is een geweldige plek om uw zinnen gezet. Een stad met zoveel historische records raakt nog een andere met het aantal ongebonden vrouwen het heeft gezien. Philadelphia is een van de veiligste steden in de VS zover natuurrampen betreft, maar als je hier bent, kunt u gewoon vinden uw liefdesleven door de storm.

6. Phoenix, Arizona - 252.475 alleenstaande vrouwen

Het is een vogel, is het een vliegtuig - nee, het is Phoenix ! Maar het zal de Superman zijn uw relatie status behoeften. De stad zal niet alleen bespaart u van de standaard grote stad het verkeer, maar het zal u verlossen van zijn eenzaam. Met meer dan een kwart miljoen single ladies en geen tekort aan activiteiten om in deel te nemen, is dit een geweldige plek om te wonen en tot op heden.

7. San Diego, Californië - 236.251 alleenstaande vrouwen

Met een perfecte weer, heerlijk eten en een overvloed aan zwangere vrouwen beschikbaar zijn, wat wil je nog meer van een stad? Of je de liefde van je leven op Ocean Beach of Comic-Con, zullen uw relatie gedijen in San Diego energy 's. Er gaat niets boven het nemen van uw metgezel surfen en snowboarden in de dezelfde dag.

8. San Antonio, Texas - 227.247 alleenstaande vrouwen

Vijfendertig wijnhuizen is niet alles San Antonio te bieden heeft! De losse vrouwen hier zijn er in overvloed, en als ze iets als de stad waarin ze wonen bent, hebben ze veel gaan voor hen gekregen. Met een focus op innovatie, is iets nieuws altijd gebeurt in San Antonio. Van restaurants tot tentoonstellingen, zullen u en uw partner er zo.

9. Dallas, Texas - 197.455 alleenstaande vrouwen

Dallas heeft dat grote stad voelen, terwijl nog steeds alle van de extra's die u op zoek naar een nieuwe woonplaats aanbieden. Een mix van culturen en perioden, is er iets (en iemand) voor iedereen. Met bijna 200.000 alleenstaande vrouwen, er is een dame die net zo veel van een perfecte mengelmoes voor u als de stad is. En hier kunt u genieten van op zoek naar haar.

10. San Francisco, Californië - 184.548 alleenstaande vrouwen

Beschouwd als een van de gelukkigste, gezondste en sterkste steden, is de verleiding van duizenden enkele meiden niet eens nodig is - al is het zeker een bonus. Levendig en vol natuur, vindt u in San Francisco is ook een zeer community-oriented “kleine grote stad.” Hoewel aardbevingen zijn mogelijk, je liefde leven zal zeker worden hier door elkaar geschud.

11. San Jose, Californië - 165.259 alleenstaande vrouwen

De thuisbasis van de culturele diversiteit, Silicon Valley en tal van ongebonden vrouwen, San Jose heeft een upbeat tempo dat is bijna onmogelijk om ergens anders te vinden. Ondanks de drukte, het is ook beoordeeld als een van de veiligste drivingcities in de VS Met alle van de dames hier, het enige wat je hoeft te maken over het feit dat gestolen is je hart.

12. Detroit, Michigan - 159.696 alleenstaande vrouwen

De geweldige muziek en geweldige sportteams zijn slechts een klein deel van Detroit. “Motor City” stuitert terug van een terugval met start-up bedrijven, gemeenschapszin en veel van de beschikbare dames. De sfeer is fris en klaar voor nieuwe dingen net als jij. Vind nieuwe leven en nieuwe liefde in Detroit, een fantastische stad die precies dat doet.

13. Austin, Texas - 152.211 alleenstaande vrouwen

Een hoge kwaliteit van leven en een lage kosten van levensonderhoud maken Austin een perfecte plek om te leven en liefde - dat, en de overvloed van alleenstaande vrouwen! Deze stad staat bovenaan tal van “beste” lijsten omdat het zo veel te bieden heeft. Van live muziek en lekker eten, om te sporten in overvloed en “First donderdag,” u en uw partner kan helpen “keep Austin raar.”

14. Indianapolis, Indiana - 142.147 alleenstaande vrouwen

De Indianapolis Motor Speedway is niet het enige dat je motor aanloop zullen vormen. Met bijna 150.000 losse dames, bent u gebonden aan een Indy gal om rond te rijden te vinden. Met vrijwel onbestaand verkeer (serieus), zult u twee hebben geen probleem controleren van St. Elmo's, Silver in de Stad en Indianapolis'other koele plaatsen.

15. Jacksonville, Florida - 141.895 alleenstaande vrouwen

Met mooi weer en een uitstekende plek aan de rivier, Jacksonville heeft veel te bieden. Deze stad biedt goedkope wonen, tal van mogelijkheden om de werkgelegenheid en de vele, vele beschikbare dames. Zelfs als de grootste stad per gebied in het land, Jacksonville'srelaxed vibe maakt het gemakkelijk om liefde en en een nieuw huis te vinden. Wat wil je nog meer?