De bijbehorende: inspireren van een wereldwijde joodse gemeenschap door vrijwilligersprogrammas en investeringen in de toekomst

21 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Joodse professionals in de Baltimore gebied op zoek om mee te doen in hun gemeenschap, terwijl het ontmoeten van gelijkgestemde mensen hoeven niet verder te kijken dan The Associated. Als centrale fondsenwerving bron, The Associated werkt met meer dan 25 agentschappen en programma's in en rond Baltimore om mensen te helpen de mogelijkheden om te doneren, vrijwilliger in het werk dat ze gepassioneerd over te vinden, en zich bezighouden met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of u geïnteresseerd bent in het helpen van de daklozen, het bijstaan van de ouderen, of het behoud van de Joodse cultuur en identiteit in Baltimore bent, kunt The Associated leiden u in de juiste richting.

Mensen hebben een intrinsieke behoefte om verbinding te maken met anderen die dezelfde interesses, en deze aangeboren behoefte is duidelijk zichtbaar in zowel vriendschappen en romantische relaties. Angela Bahn, van Wellesley College en Chris Crandall, van de Universiteit van Kentucky, co-auteur van een studie - de grootste tot nu toe in het veld - waaruit blijkt dat mensen het meest vaak aangetrokken tot mensen met dezelfde waarden en doelen.

load...

“U probeert een sociale wereld waar u comfortabel bent, waar je slagen maken, en waar u mensen die u kunt vertrouwen en met wie je kunt samenwerken om uw doelen te bereiken”, zegt Chris.

Wendy Berry Mendes, een expert in de menselijke emotie, het eens met de bevindingen in de studie en bood een vergelijking die de meeste mensen bekend zijn met.

“Dit onderzoek biedt een van de meest definitieve rekeningen te laten zien dat niet alleen 'vogels van een zoekt soort', maar gaat nog een stap verder aan te tonen dat 'vogels van een veer elkaar te vinden voordat massaal'”, zegt Wendy.

load...

In plaats van het idee dat tegenpolen elkaar aantrekken, lijkt het mensen gelukkiger, meer voldoening relaties wanneer de stichting is gebouwd op gemeenschappelijke waarden en gedeelde belangen. Voor degenen die in het Baltimore Joodse gemeenschap, The Associated is een ontmoetingsplaats van cultuur, altruïsme, ideeën en gelijkgestemde mensen.

Verrijking, het opleiden en ondersteunen van Joden Around the World

De Associated: Joodse Gemeenschap Federatie van Baltimore ondersteunt 25 agentschappen en programma's in het gebied, dat hen in staat stelt om te functioneren op het hoogste niveau zonder dienst overlap.

De organisatie consolideert de fondsenwerving proces, zodat elke non-profit zich kunnen richten op het goede werk dat ze doen. Geconsolideerde fondsenwerving zorgt er ook voor dat de meerderheid van de ingezamelde geld wordt besteed aan de zorg voor kwetsbare burgers, het investeren in de jeugd-programma's, en het verrijken van de kwaliteit van leven voor Joodse leden van de gemeenschap, terwijl de verdieping van de verbinding met de wereldwijde gemeenschap.

load...

Gebruikmakend van een systeem dat zowel lokaal als wereldwijd werkt, The Associated programma's en agentschappen omvatten een verscheidenheid aan missies, en ze werken vaak samen om de gemeenschap te helpen. Een van de kernwaarden van The Associated is het bevorderen van de Joodse identiteit en de zorg voor at-risk joodse bevolkingsgroepen over de hele wereld.

“De behoeften van de kwetsbare Jood in Israël en Oekraïne zijn de behoeften van de kwetsbare Jood in Baltimore. Ons werk versterkt de banden die ons één volk te maken “, aldus de Associated website.

Ashley Pressman, de uitvoerend directeur van de Joodse Vrijwilliger Connection , een programma van The Associated heeft de filantropische geest leden en donateurs te bieden gezien.

“De grootste waarde van vrijwilligerswerk wordt gemeenschappen samen te brengen,” zei ze. “Mensen komen samen rond voorkomende oorzaken en om nieuwe mensen te ontmoeten. We proberen ook om cross gemeenschappen met klanten ze misschien niet zich vaak, zodat ze kunnen krijgen om mensen op een dieper niveau weten te creëren. Dat is een van de grootste waarden van vrijwilligerswerk.

JVC voldoet aan meerdere behoeften door middel van dezelfde vrijwilliger ervaring. Een van de modellen, Volunteams, is een bijzonder goede manier om verbinding te maken met anderen.

“Dit zijn vrijwilligers groepen die nemen op een gedeelde toewijding aan service. Ze voldoen aan de lopende behoeften van organisaties, die van cruciaal belang voor non-profitorganisaties,”zei Ashley. “De groepen zijn groter dan de behoefte, dus de noodzaak is zeker te krijgen voldaan, en vrijwilligers werken hun schema dienovereenkomstig in teams. Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten.”

Jeugd maakt een verschil met IMPACT

Jonge professionals op zoek naar een manier om verbinding te maken met de Joodse gemeenschap en elkaar vaak meedoen IMPACT. Deze affiniteit fractie is blij met de leden tussen de 22 en 39 om te communiceren voor persoonlijke, sociale en filantropische ontwikkeling.

De groep coördineert de sociale evenementen en hosts programma's die te maken hebben met fondsenwerving, onderwijs, vrijwilligerswerk, en de ontwikkeling van leiderschap. Leden kunnen ontmoeten en zich vermengen met andere gelijkgestemde Joodse volwassenen in een warme en inclusieve omgeving. IMPACT geeft ook leden de mogelijkheid om te ontdekken waar ze passen in de beste, zodat ze hun vaardigheden, kennis en passie te gebruiken voor het welzijn van de Joodse gemeenschap.

IMPACT kan u helpen bij de manier waarop u de voorkeur aan terug te geven te vinden. Het zou kunnen zijn door middel van het doneren van geld of lenen tijd om hands-on vrijwilligersprojecten. U kunt ook deelnemen aan een task force of commissie van de Joodse gemeenschap Baltimore beïnvloeden, en IMPACT kunt u te begeleiden.

The Associated's IMPACT programma helpt jongere leden te leren hoe om terug te geven.

Partner organisaties, zoals Charm City Tribe, bieden educatieve programma's en sociale activiteiten voor jonge Joodse volwassenen in de IMPACT leeftijdsgroep. De meeste deelnemers zijn post-grad professionals wonen in het centrum van Baltimore. De groep organiseert van alles, van een jaarlijkse Brew Ha Ha voor Chanoeka een Repair the World vrijwilligersproject die vaak partners met een lokale brouwerij.

Een nieuwe serie, de Stad van de Charme Beit Midrash, centra over relevante actuele thema's benaderen door middel van een educatief lens.

“Voor onze eerste ontmoeting hebben we ons gericht op het opiaat crisis, samen met Joodse Gemeenschap Services, een agentschap van The Associated en Open Society Institute. Rabbi Jessy Gross leidde een deel van de avond, met behulp van Joodse teksten om de problemen van verslaving en het stigma rond het in onze maatschappij te verkennen “, aldus Jake Max, de Charm City Tribe Program Director. “We hebben ook de verhalen gehoord van een herstellende verslaafde, evenals een professional werkzaam in de politieke belangenbehartiging.”

Affinity Groepen Hulp mensen vinden Friends & Mentors

IMPACT is slechts een van de groepen The Associated heeft samengesteld, waar leden kunnen vrijwilliger om anderen te helpen, terwijl het maken van verbindingen met hun collega's. Deze groepen helpen niet alleen geld voor agentschappen en programma's te verhogen, ze helpen ook mensen vinden vrijwilligerswerk en teams die inspelen op hun persoonlijke belangen.

Leden kunnen lid worden van de affiniteit groepen om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, netwerk uit te breiden met anderen die leiding en inspiratie kan bieden, en voldoen aan de leiders in hun vakgebied.

Affiniteit groepen zijn jonge professionals, vrouwen, advocaten, onroerend goed, een geplande geven rondetafelgesprek, professionals in de gezondheidszorg, en zelfs een Russisch-joodse sprekende initiatief.

Binnen elk van deze groepen, dan kunt u inspirerende mensen die uw interesses delen en zijn op zoek om te groeien door middel van het geven terwijl het verbeteren van de gemeenschap te vinden.

De Associated: Hoe Betrokken raken kan uw leven veranderen

De Associated werkt door het verbinden van mensen met het werk dat hen het meest inspireert via haar partner programma's en agentschappen. Omdat de organisatie bijna 100 jaar geleden werd opgericht, is het brengen van Joodse volk in Baltimore dichter bij de mensen in nood, hun gemeenschappen, en elkaar.

Ashley's organisatie, JVC, is in staat om vrijwilligers te combineren met hun ideale vrijwilligerswerk situatie door de bijbehorende.

In samenwerking met de nationale organisatie Repair the World, JVC helpt bijzonder drukke jonge professionals door het vinden van vrijwilligers kansen die voor hen werken. Ze kunnen vrijwilliger thuis, op het werk, in de gemeenschap, en non-profitorganisaties. En ze kunnen werken in groepen te binden met andere altruïsten.

De Associated maakt een enorm verschil, niet alleen voor de Joodse gemeenschap, maar de bredere gemeenschap. Door lid te worden, kunt u beginnen met uw eigen filantropische pad en verbinding te maken met geweldige mensen langs de weg.