De echte Anne Boleyn ontdekken met dr. Susan Bordo

22 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

TL; DR: In haar best-selling boek “ De schepping van Anne Boleyn ,” Dr. Susan Bordo daagt bekende beliefsabout noodlottige tweede vrouw van Koning HenryVIII en graaft dieper in hun complexe relatie als geen ander historicus, schrijver of filmmaker heeft eerder gedaan.

Een donkerharige verleidster, een blonde martelaar, een heks met zes vingers, acontemporary heldin, een incestueuze intrigant en charmeur die koning Hendrik VIII verblind - wie is de echte Anne Boleyn?

Al meer dan 400 jaar, hebben mensen deze vraag, en Dr. Susan Bordois op een missie om de correctanswer met haar boeiende 2013 boek “De schepping van Anne Boleyn. Opnieuw Kijk naar de meest beruchte koningin van Engeland”

load...

Een mix van geschiedenis, pop cultuur en persoonlijke ervaringen, het boek roept een aantal van de misvattingen gemaakt over Anne en probeert de echte vrouw achter de portretten te onthullen.

“Dat is de reden waarom het boek heet 'De schepping van Anne Boleyn', om te suggereren dat er een echte vrouwen, en ze leefde en ademde en stierf en had een zeer beroemde kind dat ging over tot een beroemde koningin,” zei ze. “Dat alles is echt, maar er is ook zo ontstond Anne Boleyn, die door middel van wat de historici hebben gezegd over haar bestaat en wat schrijvers hebben gedaan met haar.”

Opnieuw nemen Anne en Henry's relatie

We hebben allemaal gehoord van de speculatie dat Anne's huwelijk toHenry en haar daaropvolgende uitvoering omringt (Heeft zij hem van Catharina van Aragon te stelen? Was hun relatie daadwerkelijk geconsumeerd voor de bruiloft? Etc.)

load...

“De schepping van Anne Boleyn” is beschikbaar op Amazon.

Echter, Bordo, die een interdisciplinaire hoogleraarschap in Geesteswetenschappen van de Universiteit van Kentucky houdt, richt zich op theorieën thatare zelden besproken in de boeken van historici als ‘Zes Vrouwen: The Queens van Henry VIII’ of films als ‘The Other Boleyn Girl.’

Volgens Bordo, was het niet bedrog dat maakte Henry vallen voor Anne - het haar stijl, vertrouwen andrevolutionary manier van denken was.

“Ik denk dat Henry klaar voor iets anders was, en Anne was een nieuw soort vrouw voor de Engels gerecht,” zei ze. “Ik denk dat intellectueel waren ze een goede match. Ze was een onafhankelijke denker.”

Dus als Henry was zo verliefd op Anne, wat hem te zetten op haar? Dat is de grote vraag Bordo beantwoordt in het hoofdstuk “How Could Henry Do It?”

Terwijl Anne werd beschuldigd van overspel en verraad, de meeste moderne historici geloven dat de lasten werden verzonnen en attribuut Anne's ondergang van het feit dat ze niet Henry een jongen had gegeven en hij was het hof Jane Seymour.

load...

Bordo, echter, schrijft haar val diezelfde onafhankelijkheid Henryhad oorspronkelijk hield.

“Er is nog enorme, enorme belangstelling voor Anne Boleyn,

en ik ben niet zeker of het ooit zal eindigen.”

Dr. Susan Bordo

Volgens Bordo, Henrywas steeds meer en meer dronken met zijn eigen gezag, en zo zijn intellectuele gelijk, Anne vaak tegen deze autoriteit, wat resulteerde in een coup d'Г © tatled door Thomas Cromwell, whoserved als eerste minister aan de Koning.

“Ik denk dat wat uiteindelijk nam het mee naar een dergelijke extreme was het feit dat de kosten Cromwell bekokstoofd tegen haar kreeg bij gevoel van wat het betekent om een ​​man te zijn Henry's,” zei ze.

Bordo maakt zelfs hedendaagse vergelijkingen tussen narcistische persoonlijkheidsstoornis Henry's en die van de atleten en beroemdheden, onder vermelding van het society'sidolization van degenen, die ze maakt believethey kan wegkomen met misdrijven die gewone mensen niet weg met kon krijgen, zoals huiselijk geweld.

“Wanneer u wordt behandeld alsof je boven iedereen, je begint te voelen dat de gewone regels gelden niet voor jou,” zei ze. “Ik denk dat het een manier van begrip Henry, ook.”

KeepingBoleyn maniaalive

Het lijkt wel of alles wat er te weten over deze beruchte koningin, maar Bordo zal nooit stoppen met het verspreiden van het woord over “Boleyniana”, zoals zij het noemt.

“Het [Anne Boleyn] zal altijd interessant mensen. Als er iets, is de fascinatie met haar heter en heter geworden,”zei ze. “Er is nog enorme, enorme belangstelling voor Anne Boleyn, en ik ben niet zeker of het ooit zal eindigen.”

Dr. Susan Bordo's boek gaat in op het leven van Anne Boleyn in een nieuw licht.

En hoewel er altijd nieuwe films, boeken en tv zal zijn blijkt dat verf Anne in een vals licht, Bordo hoopt dat haar boek op het echte gevoel van krijgen die Shewas, zelfs als dat betekent stappen op een paar tenen in het proces.

“Het boek gaat uit op een ledemaat in een heleboel manieren. Het treedt op sommige iconen,”zei ze. “De tijd was overrijp voor sommige kritiek van hen, en ik denk dat ik maakte een paar vijanden in het proces. Maar je kunt geen omelet maken zonder het breken van een paar eieren.”