De echte effecten die bdsm heeft op relaties

22 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

TL; DR: Al meer dan 15 jaar, Dr. Brad Sagarin , een psychologie professor aan de Northern Illinois University, heeft zijn innovatief onderzoek gebruikt om positieve aspecten van BDSM identifythe.

Hij kan een achtergrond in de informatica, maar Dr. Brad Sagarin weet een ding of twee over bondage, dominantie, sadisme en masochisme.

En als een gewaardeerde hoogleraar psychologie aan de Northern Illinois University, is hij in staat om zijn expertise met miljoenen mensen delen door zijn werk onconsensual BDSM en de effecten ervan op paren.

load...

Ik sprak met Sagarin todiscuss zijn populairste studyto datum en de impact die het maakt op deze “Fifty Shades of Grey” -obsessed wereld.

Wat zijn de fysiologische en psychologische effecten van BDSM?

In de publicatie “Hormonale veranderingen en Paar Bonding in Consensual sadomasochistische activiteit,” Sagarin onderzocht 58 deelnemers, bestaande uit bothheterosexual paren en paren van gelijk geslacht, omdat ze deelnamen aan een BDSM-scene.

Enquêtes werden uitgevoerd en speekselmonsters werden verzameld vóór en na de scène om het niveau van cortisol van de deelnemers te meten, een hormoon dat wordt afgegeven in reactie op stress.

Sagarin vond dat terwijl cortisolspiegel steeg voor mensen die op onderdanige rol tijdens de schermen bleef de samefor mensen die op dominante rol, die hij toeschrijft aan de onderkant opgeven van controle over de situatie en niet weten welke activiteit er zal gebeuren.

load...

Dr. Brad Sagarin bestudeert bedrog, jaloezie en ontrouw; evolutionaire psychologie; menselijke seksualiteit en nog veel meer.

Volgens Sagarin, misschien wel de belangrijkste bevinding was dat paren weergegeven handelingen van de zorg voor, tijdens en na de schermen, waarin hij zei toont aan dat deze vaak intense activiteiten plaatsvinden binnen een positieve relatie context.

“Deze activiteiten zijn niet gebeurt waar iemand loopt in een kamer met een zweep, smakken iemand anders ermee en lopen uit,” zei hij. “Er wordt voortgezet feedback gaande dus beide kunnen in te checken en ervoor zorgen dat ze een goede tijd, en wanneer de scène voorbij is, zou koppels meestal rustig zitten, zou knuffelen, zou praten. Dit proces, dat vaak wordt genoemd 'nazorg' is een belangrijk onderdeel van het opnieuw aansluiten na deze activiteiten.”

Putting accurate informatie die er zijn

Het belangrijkste doel Sagarin hoopt te bereiken met dit werk is om stereotypen te vervangen over BDSM met nauwkeurige wetenschappelijke informatie, met name met de populariteit van de “Fifty Shades of Grey” boeken en aanstaande film.

load...

“ 'Fifty Shades of Grey' is echt het krijgen van een gesprek gaande in de samenleving over BDSM. Als het boek wordt in slaagt om seksuele interesse tussen partners 20 jaar in een huwelijk, meer macht voor hen reignite,”zei hij. “Echter, 'Fifty Shades of Grey' niet noodzakelijkerwijs informatie die representatief is voor de manier waarop mensen in de praktijk zijn dit te doen.”

Sagarin follow-up onderzoek ziet er net zo spannend te zijn, want hij veranderde staten van bewustzijn BDSM handelingen zullen onderzoeken lijken te bieden aan mensen.

“Zijn mensen die BDSM verschillend van iedereen anders te doen? Eigenlijk wat je ziet in de BDSM-gemeenschap zijn reeksen van persoonlijkheidskenmerken en achtergronden die zijn echt heel vergelijkbaar met wat je ziet in de algemene bevolking,”zei hij. “Ik hoop dat mensen die nieuwsgierig zijn op persoonlijk niveau of gewoon nieuwsgierig over BDSM zal op zoek gaan naar een goed advies en nauwkeurige wetenschappelijke informatie.”

Voor meer informatie over Dr. Brad Sagarin en zijn werk te leren, bezoek niu.edu, scienceofbdsm.com, scienceofbdsm.blogspot.comand volg @ ScienceofBDSM.