De Guyliner-blog biedt meningen en advies over lachen om hardop dating

1 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: In 2010, Justin Myers begon bloggingbecause hij wilde om te ventileren over zijn ervaringen als een alleenstaande homoseksuele man in het Verenigd Koninkrijk. Zijn relatable toon en snarky meningen trok een divers online publiek, andTheGuyliner.comsoon uitgebreid tot LGBT onderwerpen, celebrity nieuws, en andere aspecten van enkel leven te dekken. Vandaag de dag, Justin entertaint duizenden lezers met zijn openhartige reflecties over moderne dating cultuur. Hij hasalso bijgedragen aan media severaltop, waaronder The Huffington Post en Buzzfeed. Of hij detaillering één van zijn 72 eerste data ordissecting de eerste indrukken van blind dates van The Guardian, Justindoesn't geen blad voor de mond in zijn artikelen. Op TheGuyliner.com, kunnen lezers de hoogte- en dieptepunten van de hedendaagse dating scene na te denken of gewoon genieten van snarky commentaryon Justin's enkele epically slechte data.

Justin Myers kan een waardeloze ober en een mediocreretail klerk geweest zijn, maar hij kan kringen rond de meeste mensen schrijven. In 2010, de freelance schrijver begonnen met een blog onder de naam The guyliner , omdat hij wilde een uitlaatklep voor zichzelf te schrijven over onderwerpen die belangrijk voor hem. De meeste van zijn artikelen had te maken met single zijn en homo in het Verenigd Koninkrijk.

load...

Freelance schrijver Justin Myers begon De guyliner blog om dating kwesties die homo's in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland van invloed te bespreken.

“Ik leefde door mij voor de eerste keer, en het schrijven van de blog hielp met de eenzaamheid,” zei hij. “Want het moet over mijn leven te nemen op deze manier - en dat het vriendelijk was has- nooit mijn bedoeling. Maar hier zijn we.”

Justin begon zijn carrière als schrijver met nul verwachtingen en is verbaasd over hoe snel zijn aanwezigheid op het web heeft grown.He heeft nu meer dan 19.000 Twitter-volgers en heeft geschreven voor een aantal belangrijke publicaties, waaronder The Huffington Post, The Guardian en Buzzfeed.

load...

Zijn succes als schrijver komt voort uit de relatable, amusant, en handige artikelen opde guyliner blog. In duizenden berichten, Justin spreekt openhartig te LGBT singlesstruggling aan de dating wereld te navigeren. Hesaid de naam omschrijft zijn oorspronkelijke bedoeling van de blog: hij opgesteld jongens, ging over data, en beoordeeld ze voor zijn publiek. Na 72 eerste data, uiteindelijk belandde hij op zijn laatste eerste date, die hij gewaardeerd een 11/10.

Vandaag de dag, Justin is voorbij gegaan aan zijn eigen ervaringen om over meer algemene dating dilemma's en faux pas te schrijven. Zijn speelse gevoel voor humor overkomt in wacky artikelen met onderwerpen likereasons een boyfriendand manieren om een ​​relatie te vernietigen sloot.

TheGuyliner.com is een leuke plek voor singles te halen een paar dating tips of delen een lach met iemand die al there.Justindoesn't veronderstellen zijn publiek een veel high-brow dating advies te geven; in plaats daarvan vertelt hij verhalen en maakt jokesin hoopt dat zijn lezers komen afstand gevoel optimistischer over de dating scene.

load...

“Mijn missie is altijd alleen geweest om te schrijven en te lezen,” Justin vertelde ons. “Ik weet niet hoe ik om iets anders te doen. Ik geniet van alles wat voelt alsof het is iets wat ik zou moeten worden commentaar op het schrijven.”

Onvergetelijke Content Van Single Survival naar Blind Date Reviews

TheGuyliner.com zit vol leuke listicles, daterend meningen, luchthartig beoordelingen, en actuele artikelen op een verscheidenheid van subjects.When Justin schrijft, dat hij zich niet beperken tot een toon, een onderwerp of een publiek. Hij wil het hebben betrekking op alle - alles en alles met betrekking tot dating.

Terwijl LGBT kwesties raken dicht bij huis met hem en vaak in zijn blog, vertelde hij ons het grootste deel van zijn artikelen resoneren met rechte lezers well.After alles, wat dating strijd - bijvoorbeeld de verschrikkingen van slechte zoenen - zijn universal.Justin tracht spreken met mensen van alle ervaringen en achtergronden, en hij is trots op de diversiteit van de guyliner publiek.

“Ik denk niet mijn lezers te zien als statistieken. Zolang ze genieten van wat ik doe, kan me niet schelen wie ze zijn.” - Justin Myers aka The guyliner

Vaak Justin maakt een onderwerp meer persoonlijk en aanspreekbaar door het opstellen van zijn eigen dating ervaringen. Zo commiserated hij met singles voelen van de vakantie blues door het vertellen van een verhaal over de tijd dat hij een kerstboom na een vergeefse datum omhelsde. Hij heeft uitgebreid geschreven over zijn eerste data met anonieme mannen hecallsThe Tortured Soul, The Raincheck, The selfie, The Brat, en andere humoristische bijnamen.

“Ik doe ook functies die diep in de populaire cultuur in het algemeen of LGBT + kwesties,” zei hij. “Dit zijn erg populair.”

De Onberispelijke Tafelmanieren Series geeft de lezer een Binnenpretje

Elk weekend, The Guardianpublishes een kolom met de naam Blind Date, waarin twee singles praten over hun - je raadt het al - blind dates met elkaar. Justinclaims geobsedeerd te zijn met deze kolom. Op TheGuyliner.com, pikt hij behendig elkaar de antwoorden van twee mensen die op een datum gingen samen en had het lef om hun gedachten over de lucht in een krant.

Het gedeelte Onberispelijke Tafelmanieren , whereJustin's tongue-in-cheek reviews woont, is een van de meest populaire onderdelen van de guyliner blog. Justin vertelde ons dat hij niet verbloemen zijn mening, en hij vertrouwt zijn lezers dat - zelfs als hij spot met een paar voor het over slechtste Grindr afspraken op een eerste date - zijn bedoeling is niet om te zeggen, maar te vermaken.

“Is er iets erger dan op een datum en het hebben van iemand wang luisteren op hun dating ervaringen,” Justin schreef in een beoordeling. “Als je wilt het gewoon gezeur over uw dating drama, krijgen een blog - ik hoor dat kan zeer lucratief zijn.”

Duizenden lezers volgen luchthartige gebraden van de kolom Guardian'sBlind Date Justin's.

Justin geniet van de bespreking van de onuitgesproken complexiteit van dating, want er is een hoop humor er wel, maar er is ook veel te leren.

Of hij de bespreking van lastige eerste indrukken of het belang van het vragen voordat iemand te kussen, Justin pakt lastige dating proefpersonen met humor, ervaring, en tal van gifs. Hij heeft geen onlytease daters die geen idee hebben - hij heeft ernstige afhaalrestaurants op de hedendaagse dating cultuur met zijn real-life ervaringen en die van anderen.

“Ik ben gelukkig mijn lezers lijken al deze facetten, genieten”, zei hij, “dus een minuut ik kan iets heel emotioneel en diepgaande, en het volgende dat ik iets snarky of hilarische canshare schrijven.”

Dankbaar voor lezers die begrijpen de kern van zijn boodschap

TheGuyliner.com's opmerkingen sectie is een verrassend hartelijk en ondersteunende plaats. Sommige lezers zullen misschien een beetje brutaal te krijgen, maar de meeste willen waardering voor verhalen en takeaways.Even de schrijver laten zien wanneer de feedback is niet zo positief - misschien een lezer niet eens is met de hoek van het artikel of voelt een belangrijk punt was weggelaten - Justin zei hij voelt zich dankbaar voor elke doordachte reactie.

“Het is niet altijd positief, maar het is meestal constructief,” zei hij. “Zelfs de slechte comebacks doen me denken over dingen op een andere manier.”

Sommige mensen zoeken Justin in de comments of sociale media om te zeggen dat zijn advies gaf hen een lach of hielp hen begrijpen dating beter. Dat is uiteindelijk de reden waarom de professionele blogger besteedt lange uren op zijn toetsenbord grappen maken en het geven van advies -. Om een ​​verschil in het leven van LGBT daters maken “Lezers zijn altijd geïnteresseerd om mijn visie op verschillende thema's te horen, en dat is zo'n geweldig gevoel,” hij zei. "Het wordt nooit oud."

“Fabulous, Justin! Ik hou van het lezen van uw Blind Date Reviews “. - Donna Blaenllechau, een guyliner lezer

Justin zei dat hij neemt niets voor lief en zoekt voortdurend verbaasd door de loyaliteit en het enthousiasme van The guyliner lezerspubliek. Hij frequentlyresponds aan zijn lezers in de reacties aan te tonen dat hij luistert en geeft om wat ze te zeggen hebben.

“Schrijvers zijn niets zonder de lezers,” zei hij. “Als niemand kijkt, het is gewoon een geheim dagboek. Om behulpzaam en onderhoudend te vinden is een hele eer.”

De guyliner: Een authentieke en relateren Voice in de dating Arena

Van busstandplaatsen tafels, terwijl een student aan proeflezen kopie als freelance redacteur, Justin werkte veel banen voor de lancering van zijn eigen blog in 2010. Hij had niet verwacht om een ​​professionele blogger te worden, maar zijn wrange humor en eerlijke mening over de nuances van de LGBT dating vond een publiek in de UK.In de afgelopen jaren, heeft Justin bouwde een flinke reputatie als The Guyliner.It kan 72 data hebben genomen, maar hij uiteindelijk vond voldoening in zowel zijn liefdesleven en zijn carrière.

Justin's authenticiteit als een dating blogger slaat een snaar bij daters van alle oriëntaties, en zijn boeiende schrijfstijl heeft hem geholpen zijn audience.In aanvulling uit te breiden naar zijn leuke blog, heeft hij bijgedragen aan een aantal bekende media, includingThe Guardian, BuzzFeed, Metro, en de Irish Times. Aan het eind van 2016 kreeg hij een boek deal voor zijn eerste roman, “ The Last Romeo ”, die in het Verenigd Koninkrijk in 2018.Justin'scurrently zal komen werken aan zijn tweede boek tijdens het schrijven regelmatig een column op de Britse GQ.

Knap toon De guyliner's heeft aangetrokken daters van alle oriëntaties en achtergronden.

Justin houdt zeker druk, en de industrie heeft kennis genomen van zijn toewijding en talent genomen. Bijvoorbeeld, de 2017 Comment Awards had Justin op de shortlist forArts, cultuur en entertainment Commentator van het Jaar. “Het voelde vreemd, gruwelijk en toch briljant om erkend te worden,” zei hij. “Het zou heerlijk om meer van mijn werk te krijgen die er zijn en meer van dat. - al was het maar voor de gratis spek broodjes en heerlijke gebakjes in de gunningsfase breakfast”

Terwijl Justin is ontzettend blij met zijn vooruitgang als een freelance schrijver en redacteur, hij is ook te popelen om nieuwe creatieve projecten op de weg aan te pakken. “Het liefst zou ik gewoon door ervoor te zorgen dat ik blijf onwanting mensen om me te publiceren!” Zei hij. “Langzaam maar zeker, ik ben te bereiken wat ik wil doen. Voorwaarts!"