De how-to home blog moedigt koppels aan om glimlachen te delen via koken en knutselen

24 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Soms kan de eenvoudige handeling van het koken diner of het maken van een vaartuig met die speciale iemand die je dichter bij elkaar te brengen. Mary Beth Sharkey gecreëerd De How-To huis om mensen te helpen die kleine momenten die kan oplopen tot een rijk, vervullend leven te omarmen. De site deelt recepten, ambachten, en andere ideeën om de creativiteit vonk en brengt meer glimlachen in de huizen. Het is gemakkelijk overweldigd in het leven te voelen, en Mary Beth biedt een manier om dat stress in evenwicht te brengen met de activiteiten die vreugde kan produceren.

Zoals de bijna perfecte Mary Poppins zei ooit: “Soms is een klein ding kan heel belangrijk zijn.”

Mary Beth Sharkey, oprichter van The How-To huis , van harte eens met dat gevoel. Dat is de reden waarom haar website toont activiteiten die, terwijl eenvoudig, kan het leven meer leuk en bevredigend te maken.

load...

De How-To Home biedt eenvoudige recepten en activiteiten die lezers te helpen voelen zich meer vrolijk.

Van makkelijk te bereiden recepten om ambachten die in minder dan een dag kan worden afgerond, zijn ideeën Mary Beth's ontworpen om een ​​glimlach op de gezichten van haar volgelingen te brengen.

“Voor de meeste mensen, het leven is niet perfect, en het is niet alles wat het lijkt te zijn aan de buitenkant,” vertelde ze ons. “Ik wil echt om mensen te stimuleren, omdat aanmoediging is zo'n een noodzaak in het leven. De kleine dingen zaak, en dat is waar met alles.”

Mary Beth zei bijvoorbeeld dat, terwijl een paar kunnen overwegen om een ​​vaartuig of een diner bij elkaar een geringe prestatie, het kan eigenlijk een stichting voor grotere dingen in het leven te creëren die echt materie. Ze heeft net waardoor ze een voorsprong.

load...

Naast het bespreken van recepten en ambachten, Mary Beth deelt tips voor het reinigen en organiseren - twee sleutels voor het behoud van een warme, gastvrije en liefdevolle thuis, zei ze.

De site zelf is ook goed georganiseerd, dus het is makkelijk om een ​​activiteit voor een bepaalde vakantie, gebeurtenis of maaltijd te vinden. Mary Beth put inspiratie uit haar eigen leven en dat van de lezers.

“Tijd is zo waardevol, en ik hou van dingen die concreet en haalbaar zijn. Op het internet kunt u betrokken bij alles dat je leven niet,”zei ze. “Ik wilde dingen over hoe je leven kan delen. Ik wil dat mensen weten dat ze meer dan genoeg en meer dan voldoende.”

Mary Beth Opgericht de Site de creativiteit ondersteunen

Mary Beth zei dat ze begon De How-To huis omdat zij leefde een levensstijl die geen tijd voor creativiteit opgenomen of plezier. Als alleenstaande moeder die de hele tijd werkte, was ze uitgeput en worstelde om vreugde te vinden.

load...

“Ik werkte 60 tot 80 uur per week twee tot drie banen tegelijk. Ik vond dat zo veel van mijn creativiteit verloren was. Het was gegaan, en ik had geen idee hoe het terug te krijgen,”zei ze.

Ze begon de blog te helpen zichzelf lachen - en de glimlach met anderen te delen.

Mary Beth Sharkey begon De How-To huis omdat ze voelde overspoeld met werk en hadden behoefte aan een creatieve uitlaatklep.

“Ik begon het aan mijn groove en mijn creatieve zelf weer terug te vinden, hoewel ik nog steeds veel te werken,” zei Mary Beth. “Ik wilde dingen die niet overweldigend waren, dingen die ze kunnen doen als ze vonden dat hun leven ontbraken een innerlijk verlangen om te creëren te delen.”

Plus, ze dacht dat ze was niet de enige persoon die geen moeder had om te bellen en te vragen hoe je een ingrediënt te gebruiken in een recept of hoe je een kamer in haar huis te organiseren. Mary Beth verloor haar moeder toen ze een jonge moeder zelf, maar ze zei dat ze onthoudt en waardeert alles wat haar moeder deed om een ​​gelukkig gezin te onderhouden.

“Als je jonger bent, hoef je niet alles wat je moeder deed realiseren. Mijn moeder werkte voor IBM, maar ze stopte toen ze aan het voorbereiden was om mij te hebben. Ik wist niet dat wat ze hadden opgegeven en al het harde werk dat ging in het houden van zo'n mooi huis,”zei Mary Beth. “Nu, als ik denk 'Wat moet ik doen?' Ik denk na over wat ik zag haar te doen.”

Ze bracht ook veel tijd uitzoeken hoe ze haar eigen eenzaamheid en uitdagingen van het leven te overwinnen. Mary Beth zei dat ze besloten om haar energie te richten op niet alleen het maken van magie in haar eigen huis, maar ook anderen aan te moedigen.

“Ik herinner me dat een aha moment dat de eerste keer dat ik zag Martha Stewart. Het leidde tot een liefde voor het koken in mij,”zei ze. “Daarna ging ik naar tijdschriften, boeken, en het web. Ik ben altijd op zoek naar meer inspiratie.”

Valentine's Day Projects kunt u verbinding met uw partner

Paren kunnen uitproberen tal van projecten uit de How-To huis om samen tijd doorbrengen, zei Mary Beth. Ze heeft zelfs een hele sectie gewijd aan ideeën voor Valentijnsdag - onder andere feestdagen.

Mary Beth moedigt koppels aan te sluiten door middel van koken. Haar huidige favoriete recepten zijn kip teriyaki en chocolade lava cake. Het grootste deel van haar recepten zijn ontworpen om gemakkelijk worden aangepast, zodat koppels twee porties in plaats van vier kan maken. Maar, zei ze, groter recepten vaak voor een mooi heerlijke lunch de volgende dag.

“U kunt elke brengen iets aan de tafel, om zo te spreken, zoals in uw verschillende smaken. Bijvoorbeeld, als iemand het wil pittig en je dat niet doet, kunt u luisteren naar een middenweg komen. Dat is een geweldige manier om te leren om een ​​compromis “, zei Mary Beth. “Als je samen te koken, het is gewoon leuk. Je bent zowel in de keuken, en je kunt een diepe gesprek te hebben terwijl je het doet.”

Paren kunnen een duik nemen in de Dag van sectie Valentine's van de blog tot romantische desserts bedoeld om te delen.

Beyond experimenteren met recepten en ambachten, Mary Beth zei dat er iets waardevols over tijd doorbrengen met een andere persoon zonder de televisie zijn op.

“Ambachten en projecten, waarvan een groot deel heb ik zelf gedaan, zijn eenvoudig en bedoeld om slechts een uur of twee duren. Het is een leuke manier om die romantiek om uw huis voor de dag toe te voegen,”zei ze.

De How-To Huis streeft naar Inspiration Deel

Mary Beth zei dat ze wil om zich te concentreren op het doen van de kleine dingen in het leven die leiden tot een verdergaande verbindingen en blijvend geluk, en die missie wordt bevestigd elke keer dat ze krijgt om te weten hoe ze van invloed op de levens van haar lezers.

“Ze zijn vaak geschokt toen ik reageren, maar ik hou van hun e-mails te krijgen,” zei ze. “Ze vragen om advies en ideeën, en het is een leuke manier om een ​​relatie op te bouwen. Het betekent heel veel voor mij, en het maakt een verschil op de site.”

De meeste mensen een bezoek aan de How-To huis op zoek naar projecten en recepten die niet overweldigend en kan worden gedaan in een paar uur. Op zoek naar de toekomst, Mary Beth is van plan om meer mini-handleidingen te maken op homemaking aan mensen die het niet een slopende hoeveelheid inspanning om een ​​liefdevol thuis te bouwen neemt onderwijzen.

“Ik wil helpen stimuleren en begeleiden mensen,” zei ze. “Als je door iets moeilijks naartoe gaat, hoef je vaak niet beseffen dat alles wat je leert kan worden gebruikt om iemand anders aan te moedigen. Het kan een verschil in het leven van andere mensen.”