De kracht van relaties: de netgekoppelde evenementen van techsoup brengen technische activisten samen voor een sociaal goed

26 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Opgericht in 1987, TechSoup is een non-profit organisatie die zich inzet aan het dienen van andere non-profitorganisaties met broodnodige technische vaardigheden en middelen. De wereldwijde organisatie steunt tal van humanitaire effortswith activist opleiding en middelen om een sterke vrijwillige basis in gemeenschappen over de hele wereld te laten groeien. NetSquared , een project van TechSoup, verenigt tech voors en non-profitorganisaties in grassroots bijeenkomsten in 27 landen. Sinds 2005 zijn deze community-orientedevents gratis educatieve inhoud en collaboratieve mogelijkheden voor burgerparticipatie gelijkgestemde individuen. Door het ondersteunen van elkaar door middel van donaties, technische ondersteuning, en brainstormsessies, NetSquared's vrijwilligersgemeenschap pursuesTechSoup's missie om een maatschappelijk goed door middel van technologie te bereiken. Als u wilt om nieuwe mensen te ontmoeten en serveer je community, TechSoup biedt de kans om mee te doen op een zinvolle manier.

Terwijl in zijn jaren '20, Eli van der Giessen had twee groepen van vrienden: nerds en activist hippies. “Er was geen crossover tussen de groepen,” legde hij uit. “Ik hield van deze twee gemeenschappen en delen van mij te scheiden, zoals materie en antimaterie.”

load...

Na de verhuizing naar Vancouver, Canada, Eli begon lookingto nieuwe mensen te ontmoeten en een manier gevonden om zijn tech savviness met zijn bewaren-de-wereld geest te mengen. NetSquared gebeurtenissen Vancouver bleek te zijn de perfecte pasvorm voor hem zijn.

“Mijn geest werd geblazen,” herinnert hij zich. “Het voelde als twee delen van mij werden gemaakt geheel. Ik had mijn stam van de mensen gevonden.”

Geïnspireerd door zijn ervaringen bij deze lokale bijeenkomsten, Eli veranderde zijn loopbaan andtook op een leidende rol met NetSquared. Zijn passie voor het opbouwen van relaties met lokale activisten al snel maakte hem tot een spil in Vancouver vrijwilligersgemeenschap. Vier jaar later, TechSoup , de non-profit organisatie achter NetSquared, tikte hem om de weg te wijzen voor alle NetSquared groepen - in 77 steden en 27 landen wereldwijd.

load...

Eli van der Giessen, NetSquared Community Manager TechSoup's, organiseert al-activist centered evenementen voor meer dan een decennium.

Vandaag de dag, Eli is de NetSquared Community Manager, die verantwoordelijk is voor het houden van hun vrijwilligers community actief en levendig. “Hij is absoluut maakte voor het werk dat hij doet”, zegt Jim Lynch, de Syndication Editor voor TechSoup. “Hij is buitengewoon.”

TechSoup is op een missie om non-profitorganisaties de technische hulpmiddelen om hun werk efficiënter en effectiever te doen te geven - en ze Relyon NetSquared gebeurtenissen die banden tussen de tech en non-profit werelden bouwen op een basisniveau.

Elk jaar 786 NetSquaredevents bieden mogelijkheden om te netwerken voor sociale innovatie technologen en activisten van maatschappelijke organisaties over de hele wereld. De aanwezigen delen allemaal een passie voor het verbeteren van de wereld met behulp van technologische vooruitgang. Als je moe bent van de online dating spel bent, kunt u uw energie te steken in een goed doel en nieuwe mensen ontmoeten in de stimulerende, collaborative environmentof NetSquared ontmoetingen.

load...

Ter ondersteuning van de wereldwijde sociale verandering, TechSoup biedt waardevolle middelen voor non-profitorganisaties in 236 landen en gebieden. Hun organisatie cultiveert een geest van geven en supportingsocial goed. In de afgelopen drie decennia, hebben ze meer dan 18 miljoen software en hardware donaties aan duizenden goede doelen, bibliotheken, kerken en grantmaking stichtingen in behoefte aan een upgrade.

Plus, door de NetSquared gemeenschap, hun bereik heeft uitgebreid tot meer dan 77 actieve groepen rond de world.Whether je woont in Houston, Texas, of Bamenda, Kameroen, NetSquared verwelkomt mensen van alle achtergronden en helpt hen maken waardevolle verbindingen in hun lokale gemeenschappen.

“De NetSquared cultuur is het beste wat je zou kunnen een deel van zijn. Iedereen is daar omdat ze willen geven aan de gemeenschap,”Eli vertelde ons enthousiast. “Als je aan de slag met vrijwilligers - die zijn er alleen omdat ze over wat ze doen gepassioneerd bent -. Het is gewoon magic”

Een actieve en groeiende Vrijwilliger gemeenschap van meer dan 11.000 mensen

TechSoup weet hoe te netwerken - in feite zijn ze de enige organisatie ten behoeve van niet-gouvernementele organisaties (NGO's) in 236 landen en gebieden.

NetSquared, een amazingexample van die bijdrage, maakt non-profitorganisaties om te netwerken in persoon met peopleinterested in technologie en sociale verandering. In het afgelopen decennium, they'veattracted een sterke aanhang van big-hearted mensen. NetSquared.org heeft meer dan 10,5940 actieve leden in 77 groepen en groeit snel. Als er niet al een groep in uw omgeving, kunt u beginnen met uw eigen en uitgegroeid tot een marktleider in uw gemeenschap.

Eli vertelde ons dat de groepen zijn meestal ongeveer 60% van de vrouwen en 40% mannen, met een interessante geslacht splitsen van beroep. Spreken in het algemeen, NetSquared's Community Manager legde hun doel lidmaatschap is de helft van nonprofit werknemers (die de meerderheid vrouwen) en technische professionals (die meerderheid mannelijk). “Soms is het als een middelbare school dans, proberen om deze twee groepen naar de kamer over te steken en te communiceren,” Eli grapte. “Het is een goede sociale mixer, dat is wat ik denk houdt peoplecoming terug.”

TechSoup leden krijgen kortingen en donaties van meer dan 60 donor partners, waaronder Intuit, Microsoft en Adobe.

Naast hun evenementen en programma's, TechSoup engagesa breed publiek van weldoeners, met meer dan 851.000 in hun database opgenomen NGO's en meer dan 785.000 abonnees. Zij hebben meer dan 83.000 sociale media volgers, actief betrokken mensen in een pro-actieve discussie. “Mensen kunnen alles vragen - werkelijk alles - op onze forums,” zei Jim. “Het is een geweldige plek om virtueel te ontmoeten gelijkgestemde mensen.”

De non-profit stimuleert mensen om samen te werken, netwerk, en samen te werken in de richting van een sociaal goed. Het is een gastvrije plek om uit te reiken aan mensen en zien of TechSoup's community voor u geschikt is.

Eli heeft gezien uit de eerste hand hoe pro-actief opbouwen van een relatie kan een doel te gaan in iemands persoonlijke of professionele leven. “Je moet aimto de spil van uw gemeenschap te worden,” zei hij. “Get in het midden van uw gemeenschap, en goede dingen zal van komen. Dat advies geldt voor alles wat je wilt doen.”

Vermenging & Samenwerken Face-to-Face bij honderden evenementen

Elke maand, NetSquared herbergt ongeveer 60 tot 70 events in landen over de hele wereld. Meer dan 10.000 bezoekers per jaar om deze gratis sociale evenementen komen voor meer informatie over vrijwilligerswerk en technologie te leren. “We hebben deze geweldige bereik,” zei Eli. “En het is allemaal gedaan door lokale vrijwilligers.” Hun internationale bijeenkomsten bieden uitstekende mogelijkheden om te netwerken voor activisten, tech leiders, fondsenwervers, en de gemeenschap gelijkgestemde individuen.

NetSquared, een vrijwilligersproject gesponsord door TechSoup, verenigt mensen met een gemeenschappelijk doel.

De gebeurtenissen, die voor het publiek toegankelijk zijn, welkom iedereen die wil om hun vaardigheden te gebruiken om een ​​probleem op te lossen in de wereld.

Het formaat omvat typisch een informatieve presentatie door een gastspreker of vrijwilliger organisator, gevolgd door een meer informele ontmoetingsplaats bij een lokale pub of cafe. Hier kunnen change-makers hun ideeën en uitdagingen in een informele sociale omgeving te bespreken. Vaak vreemden weg te komen met een groot aantal nieuwe vrienden dankzij de gedeelde enthousiasme van NetSquared evenementen.

“Er is ook een educatief luik aan, maar met een zwaar sociaal gebogen,” zei Eli met een lach. “En ik ben gewoon een cheerleader voor hen, het werven van mensen met mijn virtuele pom-poms.”

Deze populaire meetups bevorderen vriendschappen tussen mensen met gemeenschappelijke belangen en doelen. Als je een tech geek met waardevolle vaardigheden te delen of een non-profit werknemer op zoek naar een aantal technische know-how bent, NetSquared gebeurtenissen zijn ideale plekken om te yourmatch vinden.

TechSoup's Culture Is So San Francisco

Sinds 1987 heeft TechSoup goede doelen ondersteund door middel van technologie donaties en technisch onderwijs. Hun overkoepelende drive is om goede doelen te steunen door middel van technologie donaties en technisch onderwijs. Meer dan 200 TechSoupians combineren hun vaardigheden te informeren, te helpen, en sluit non-profitorganisaties over de hele wereld.

TechSoup bevordert een divers, hond-vriendelijke werkomgeving in hun San Francisco kantoren.

Gebaseerd uit San Francisco, TechSoup zorgt voor een snelle opstart met een vrije geest bedrijfscultuur. “De organisatie heeft dat edgy Silicon Valley karakter aan,” zei Jim.

Hedescribed TechSoup als “een zeer hippy, zeer leuke plek om te werken.” Medewerkers voelen zich vrij om hun haar felle kleuren verven of brengen hun honden om te werken met hen, en het bedrijf bevordert een informele en luchtige sfeer.

De diverse team van -gooders voelen zich omhoog in brand gestoken om te komen elke dag werken en een positieve impact op de wereld.

NetSquared Events Push Mensen kunt u meedoen & Build Bonds

Voldoen aan de juiste mensen kan soms een uitdaging. Echter, als je in de technologie en / of activisme, het vinden van uw plaats in uw gemeenschap kan net zo makkelijk als het bijwonen van een lokale NetSquared evenement. Net als Eli, kun je gewoon op zoek naar de leden om uw soort mensen.

Vrijwilligerswerk is zeer levend en wel in de 21e eeuw, en technologische vooruitgang stimuleren dat werk verder. “We zijn een van de weinige plaatsen die het hele streven om goede dingen te doen staat - om de zieken te genezen, de hongerigen voeden, en staan ​​in de voorkant van tanks,”. Jimsaid “Het is bemoedigend om te zien dat mensen die goed werk doen wat er ook gebeurt hindernissen zijn voor hen.”

TechSoup is een essentieel onderdeel van het humanitaire werk, verspreid over de hele wereld met middelen en programma's om het werk van goede doelen, bibliotheken, kerken en andere non-profit organisaties te verbeteren. Hun donaties, webinars, artikelen, en inspanningen te onderstrepen hoe technologie kan bijdragen aan goede doelen.

“Technologie is voortdurend in beweging, dus het is waardevol voor een gemeenschap waar we kunnen delen en te leren als we door het wilde westen van het web samen.” - Barrie Conley, Tech4Good SWFL

Als je nieuw bent in de activistische scene of de technische wereld bent, kunt u een lokaal NetSquared evenement bij te wonen om jezelf op snelheid te komen en te verbinden met gelijkgestemde professionals. In het komende jaar, Eli's doel is om vrijwilligerswerk te groeien in meer dan 100 steden, met een beroep op de regionale organisatoren aan te werven en draaien hun eigen bijeenkomsten. Het is spannend werk geleid door gepassioneerde individualslooking om zich daar uit te zetten en iets positiefs doen voor de wereld.

“De kern van NetSquared is face-to-face ervaringen. Aan het eind van de dag, het is over het krijgen in een kamer met mensen “, zei Eli. “Dat is waar de relatie-gebouw wordt gestart.”