De liefdesstrijd van de onafhankelijke vrouw

18 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Er is niet dat vandaag de dag te ontkennen, in deze moderne en enigszins feministische tijdperk, is er een overvloed van slimme, succesvolle en onafhankelijke vrouwen.

Deze vrouwen hebben controle over hun leven genomen en hebben de macht om te doen wat ze willen in onze samenleving, iets dat niet zo vele jaren geleden niet mogelijk was.

Maar zo succesvol en onafhankelijk als ze zijn, veel van deze vrouwen hebben een zeer moeilijke tijd slagen in hun liefdesleven. Dit artikel zal proberen uit te leggen waarom dit gebeurt en bieden mogelijke oplossingen voor deze problemen.

load...

In een van haar artikelen, Amber Hensley beschrijft de 10 grote verschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke hersenen. Het artikel heeft een zeer goede baan bij het tonen van de biologische verschillen tussen mannen en vrouwen, en voor dit specifieke stuk, wil ik richten op punt twee.

Linker hersenhelft versus beide hersenhelften

Mannen hebben de neiging om beter in de linker hersenhelft te verwerken, terwijl vrouwen de neiging om even goed te verwerken tussen de twee hersenhelften.

Dit verschil verklaart waarom mannen over het algemeen sterker met de linker hersenhelft activiteiten en de aanpak van het oplossen van problemen van een taakgerichte perspectief, terwijl vrouwen doorgaans meer problemen creatief op te lossen en zijn zich meer bewust van de gevoelens tijdens de communicatie.

load...

Laten we eerst eens kijken naar wat dit betekent in termen van dag-tot-dag-activiteiten.

Het hebben van een taakgerichte aanpak betekent dat mannen denken dat op de volgende manier wanneer het proberen om een ​​probleem op te lossen: “Ik moet dit eerst gedaan te krijgen, en dan kan ik mij richten op dit. Dan is dit ander ding, dan is dit en dan zijn ze allemaal passen in plaats en help me dit laatste wat gedaan te krijgen.”

Als u bekend mee bent, het is eigenlijk hoe je bent getraind om eventuele probleem - het af te breken in kleinere stukken en neem het op een rijtje.

Dit bewijst waarom mannen beter zijn in sommige banen (business, programmering) en vrouwen in andere (onderwijs, zorginstellingen).

Het is een mannenwereld.

De term onafhankelijke vrouw is vrij recent, waarvan ik denk dat werd meer populair bij tv-programma's zoals “ Sex and the City ” en damesbladen, zoals Cosmopolitan.

load...

Het hele idee achter de succesvolle onafhankelijke vrouw is kan ze wat ze wil (om het even welke high-power job) doen en hebben geen behoefte aan een man om te zorgen voor haar.

Dit is een fascinerend onderwerp, want we leven in een maatschappij gecreëerd door mannen. We leven nog steeds in de zogenaamde mannenwereld, die fantastisch problemen creëert voor de ambitieuze succesvolle en onafhankelijke vrouw te zijn.

Laten we dat van dichterbij bekijken:

Duizenden jaren geleden, toen de mens werd dieren te doden met zijn blote handen, een verschil begon op te treden tussen de seksen.

Mannen waren in staat om meer fysiek intensieve banen simpelweg omdat ze hadden grotere en sterkere spieren doen. Dit betekende mannen waren in staat om te jagen op dieren, terwijl de vrouwen had een zeer moeilijke tijd doen.

Vanwege dit, de mannen werd de providers (jagers) en de vrouwen werden achtergelaten om te zorgen voor de kinderen.

Na verloop van tijd, puur gebaseerd op de menselijke biologie, vrouwen werden uitgesloten van de meeste, zo niet alle belangrijke beslissingen. Men was van mening dat omdat vrouwen waren niet in staat om zich te bewijzen (door het doden van grote dieren), ze verdienen het niet om deel te nemen in de grote stam beslissingen.

Als gevolg daarvan, de mannen waren degenen die het instellen van vergaderingen, het bespreken van de volgende jacht, de volgende stap, het volgende dorp te bouwen, de volgende stad, de volgende oorlog, hoe de stam lopen, hoe je het rijk lopen, hoe de aanloop land, hoe de handel routes lopen, enz.

Omdat vrouwen waren, de meeste van de tijd, weggelaten op al deze belangrijke beslissingen, de werkelijke mechanica en innerlijke werking van de hedendaagse moderne samenleving en veel van de onderdelen (business / politiek) zijn gebouwd op de mannelijke geest (dat taakgerichte aanpak ).

Dit maakt onze huidige samenleving veel een mannenwereld.

Tuurlijk, kan worden gesteld vrouwen hadden altijd een grote invloed onder de machtige mannen, maar dat alleen stelt beslissingen, niet de werkelijke onderneming van deze besluiten, die de meeste van de tijd is georkestreerd door mannen.

Wat betekent dit voor de onafhankelijke vrouw?

Vandaag de dag, iedereen is gelijk. Vrouwen hebben dezelfde rechten als mannen en in staat zijn om te doen wat ze willen.

Het is begrijpelijk dat vrouwen hebben een harde tijd werkt op een bouwplaats, maar waarom is het zo moeilijk voor hen om te slagen op terreinen als business / politiek?

Dit gebeurt omdat deze systemen zijn gebouwd op de mannelijke geest.

Om voor vrouwen om succesvol en onafhankelijk te worden en high-power banen in het bedrijfsleven en de politiek hebben, moeten ze worden, op zijn minst in de manier waarop dat ze, mannen.

Zo hard als dit ook mag lijken, veel vrouwen in slagen om dit doel te bereiken.

Het nadeel

Omdat deze vrouwen zo hard hebben geprobeerd in te passen in deze door mannen gedomineerde gebieden, hebben zij in wezen verloren hun vrouwelijke kant. Dit is fantastisch voor hun carrière, maar verwoestende voor hun liefdesleven.

Niemand zal ooit wilt naar een andere man te trouwen. Hij wil trouwen met een vrouw die beschikt over de kwaliteiten van een vrouw.

Zelfs als deze kwaliteiten niet veel aan de gemiddelde man betekende, kon hij nog steeds niet omgaan met het feit dat zijn vriendin / vrouw succesvoller is dan hem of maakt meer geld.

Helaas, dit is de grote liefde-life strijd slimme, succesvolle en onafhankelijke vrouwen geconfronteerd vandaag.

“Alleen werken theycan richting

verbetering van de kwaliteit van hun leven.”

Mogelijke oplossingen:

Op dit moment wordt de feministische cultuur heeft een grote invloed op de mannelijke geest en we beginnen om te zien de mensen denken dat ze willen een sterke, succesvolle en onafhankelijke vrouw als hun partners.

Echter, deze mannen zijn ver van de vele en het gaat om een ​​paar decennia duren (indien ooit) tot deze kwaliteiten uitgegroeid tot de norm voor het selecteren van een vrouwelijke partner.

Wat kunnen deze vrouwen doen in de tussentijd? Ik zie op dit moment slechts drie mogelijke oplossingen, die ik ga hieronder illustreren:

1. Zoek een mannelijker man.

Net als alle andere vrouwen, sterke, succesvolle en onafhankelijke vrouwen (moet) ook streven naar een sterke, succesvolle en intelligente man die hen kan vegen hun voeten en “domineren” ze in een relatie.

Echter, omdat deze vrouwen zijn al sterk en succesvol, het totale aantal van deze mannen daalt drastisch omdat zulke vrouwen niet langer streven voor de man die werkt in het kantoor of als de manager. Ze streven veel hoger, in de richting van de enige mannen die meer macht hebben over hen.

Echter, deze hele zaak zorgt voor een ongelooflijk moeilijk scenario, aangezien de meeste van deze mannen liever op heden een vrouwelijke vrouw zichzelf en hun hoge status maakt ze een aantal van de meest gewilde jongens die er zijn.

Zeker, deze vrouwen zou kunnen denken: “Nou, dan zou hij niet liever een slimme meid die voor zichzelf kan zorgen?”

Soms is dat het geval kan zijn, maar vergeet niet mensen zijn genetisch ontworpen om te zorgen voor hun vrouwen. Dit is in hun genen, dus zijn ze meer geneigd in te gaan voor vrouwen die ze kan zorgen.

Zo moeilijk als de bovenstaande oplossing ook mag lijken, als een vrouw er in slaagt om de landing zo'n man, zal ze waarschijnlijk een zeer vervullende relatie.

2. Switch rollen.

Een andere oplossing voor het slagen in een potentiële relatie zou impliceren ze moeten een partner die bereid is om over te schakelen zou vinden relatie rollen.

Dit betekent dat de vrouw wordt de provider en de man blijft thuis met de kinderen ( “Sex and the“City - Miranda en Steve, ‘Desperate Housewives’ - Lynnette en Tom).

Het probleem met dit model is dat automatisch deze vrouwen zullen moeten genoegen nemen met iets atypisch mannen, maar hun vermogen om dat te doen is wat kan hen geluk te brengen.

3. Niet de zorg en handelen vrouwelijk.

Hier is waar echte succesvolle en onafhankelijke vrouwen slagen in hun liefdesleven. In plaats van het zien van hun mannelijke geest als een nadeel, deze vrouwen gebruiken het om te slagen.

Met een taakgerichte aanpak komt ook de fantastische mogelijkheid om niet schelen.

Mannen hebben de macht om niet de zorg over veel dingen in het leven omdat ze gewoon niet aankan na te denken over twee verschillende dingen tegelijk. Dus, als je een vrouw bent en hebben geleerd om na te denken op deze manier, kunt u stoppen met zorgen te maken over de aard van de man die je bent dating.

U kunt stoppen met de zorg dat hij niet echt aan uw potentiële en net als een vrouwelijke vrouw om hem heen.

Je hebt misschien vergeten hoe om te denken als een vrouw, maar je hebt zeker nog niet vergeten hoe te handelen als een. De sterke, succesvolle en onafhankelijke vrouwen die dit punt op hun eigen te realiseren zijn degenen die hebben fantastische en bevredigende relaties die om te zetten in grote familie leven.

Bottom line:

Hoewel veel van de moeilijkheden onafhankelijke vrouwen geconfronteerd worden vandaag de dag kan worden toegeschreven aan de biologie, alleen zij kunnen zelf aan de slag in de richting van verbetering van de kwaliteit van hun leven.

Dit is het soort dingen bespreek ik op mijn blog en in de gratis eBook ik geven. Als u wilt uw liefde leven te verbeteren, bezoek http://TheSingleWomanGuide.com - een plek waar de “conventionele dating” mentaliteit wordt gegooid uit het raam in het voordeel van meer directe en vruchtbare methoden van de vergadering, het aantrekken en houden van mannen.

Foto bron: theyesgirls.com.