De matchmaker van Maine geeft een persoonlijk tintje aan de dating scene in New England

30 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: The Matchmaker van Maine is het samenbrengen van New England voor 30 jaar en heeft een effectief systeem opgezet om te helpen hun klanten te voldoen aan de juiste mensen. Oprichter Ron Cater en zijn team hebben meer dan 35.000 singles geëvenaard omdat hij het bedrijf begon in 1982, en ze van plan om veel meer te helpen door middel van hun volharding en persoonlijke stijl. Het bedrijf, dat zich vooral richt op mannen en vrouwen van 45 jaar tot 60, is een van de laatste brick-and-mortar matchmaking services in New England, en de reden is dat Ron en zijn bemanning zich niet verspreid te dun - ze doen een ding, en ze doen het zeer goed.

We weten allemaal hoe hard docenten werken. Velen geven alles wat ze hebben om de studenten te leren ze, trekken lange uren voorbereiding lesplannen, grading papers, en praten met de ouders.

Stel je nu een hardwerkende vrouwelijke leerkracht die ook single. Ze wil het niveau van het onderwijs ze levert aan haar leerlingen, terwijl nog steeds in staat om een ​​schijn van een persoonlijk leven hebben behouden - en misschien zelfs de datum. Dus, creëert ze een dating profiel, doorzoekt veel wedstrijden, en wisselt e-mails met hen, maar niet dat de persoon die ze klikt met vinden.

load...

Op een dag, astudent loopt naar haar toe en vraagt: “Bent u met een beetje geluk met dating? Mijn vader liet me je profiel hij kwam op een dating site en zei: je moet op zoek naar iemand.”Mortified, de leraar wist haar profiel en vraagt ​​zich af hoe ze gaat om iemand te ontmoeten.

De Matchmaker van Maine oprichter Ron Cater hoeft niet om dit scenario te bedenken, omdat het echt gebeurd is om een leraar die onlangs werd een van zijn klanten.

“Ze ging naar huis, stapte uit de dating site, en kwam recht op ons,” Ron vertelde ons.

De Matchmaker van Maine heeft een niche markt in New England gevonden en heeft meer dan 35.000 mensen geholpen.

load...

Ron en zijn team zijn het maken van wedstrijden in de New England gebied voor meer dan 30 jaar, het helpen van meer dan 35.000 mensen te verbinden, en hun aanpak is zo eenvoudig als de stichter zelf.

“Het is niet complex. Er zijn een heleboel echt aardige mensen daar die niet voldoen aan de aard van de mensen die ze willen ontmoeten,”zei hij. “Dit zijn mensen die zeer oprecht en oprecht en willen worden in een goede, gezonde relatie. Het is niet gemakkelijk, en we gewoon proberen om dat proces een beetje makkelijker te maken.”

De Matchmaker van Maine maakt het gemakkelijk met een systeem dat is persoonlijk, uitnodigend, en ontworpen in mensen die iets meer serieus willen brengen.

Bloeiende in een niche-markt door het bouwen van Serieuze relaties

Het grootste deel van The Matchmaker van klanten Maine zijn tussen de leeftijden van 45 en 60, en ze willen allemaal hetzelfde vele daters van elke leeftijd willen: op lange termijn relaties.

En het bedrijf houdt daar rekening mee , met de nadruk op de inhoud van de wedstrijd in plaats van wedstrijd kwantiteit. Het begint allemaal met een one-on-one, 40-minuten durend interview met de potentiële klant.

load...

“Ons doel is om naar de klant te weten; dat is de reden waarom we hebben een interview,”legde hij uit. “We willen ervoor zorgen dat, wanneer mensen lid zijn geworden, we zijn ervan overtuigd dat we wedstrijden voor hen.”

Het samenbrengen van mensen voor meer dan 30 jaar, het bedrijf richt zich op de lange termijn partnerships.

Het team is niet op elke client ze interviewen, ofwel, dus het interview kan dienen om te zien of de persoon is een goede pasvorm voor het programma.

“We willen dat mensen die emotioneel klaar, emotioneel beschikbaar, en hebben realistische verwachtingen van wat ze zoeken,” zei Ron. “Dus we zijn selectief in termen van wie brengen we op.”

Na het eerste gesprek komt er een reeks van eigen compatibiliteit en persoonlijkheid tests om te bepalen wat voor soort persoon zijn cliënt. Next is een antecedentenonderzoek, gevolgd door ontmoetingen met een mannelijke en vrouwelijke lid van het team. Deze stappen helpen om de veiligheid en de nauwkeurigheid van de mogelijke overeenkomsten te waarborgen.

Geen van de Matchmaker van klanten van Maine gaan in een dating scenario blind, dat wel. Ze zijn allemaal in de controle van wie ze voldoen aan, wat leidt tot een niveau van comfort en vertrouwen.

“Ze zijn comfortabel omdat ze de uiteindelijke beslissing,” zei Ron.

9 locaties in New England Help Haal het meeste wedstrijden

De Matchmaker van Maine is niet alleen in Maine, maar in plaats daarvan heeft een voetafdruk in heel New England.

Na het openen van het eerste kantoor in Boston in 1984, Ron en zijn team hebben uitgebreid tot negen kantoren, met zes in Massachusetts, twee in New Hampshire, en hun hoofdkantoor in Portland, Maine.

Dat footprint hen in staat stelt om het hele gebied te dienen, en het aantal mensen die hij helpt elk jaar is een directe weerspiegeling van dat.

Meer dan 1.000 klanten krijgen de Personal Treatment Elk jaar

Ondanks het feit dat timeinterviewing elke klant te helpen opzetten van wedstrijden, het bedrijf is nog steeds in staat om zo veel te dienen. Precies hoeveel?

“Wel meer dan 1.000 mensen per jaar,” Ron vertelde ons, “en we hebben in de afgelopen 30 jaar brachten meer dan 35.000 mensen.”

De reden dat zijn team kan helpen zo veel mensen is het gevolg van het vertrouwen dat zij hebben zich meer dan 30-plus jaren om mensen bij elkaar gebouwd.

Een kerngroep gewijd aan het helpen van New England Meet sinds 1984

Ron is niet in staat om al deze mensen bij elkaar door hemzelf te brengen, dat wel geweest. Hij heeft veel hulp gehad van zijn team.

“Gelukkig, ik heb een grote kerngroep van mensen die dit hebben gedaan een lange, lange tijd,” zei hij. “Sommigen hebben met mij meer dan 20 jaar. Een persoon is bij mij meer dan 28 jaar.”

Er zijn vijf full-time koppelaars, en met meer dan 1.000 klanten per jaar, ze hebben allemaal genoeg werk te doen.

Het bouwen van een succesvolle matchmaking bedrijf niet gewoon goede mensen. Het duurt doorzettingsvermogen - met name in de dating markt.

“Als je echt serieus over het ontmoeten van een speciaal iemand, neem dan een kans. En net als vele anderen die naar The Matchmaker van Maine zijn gekomen, het kan uw leven voor altijd veranderen.” - Tom T., klant van The Matchmaker van Maine

De Matchmaker van Maine staat is geweest om de stormen, vooral het internet en de rijkdom van de dating websites weer, vanwege hun evolutie.

“Wij zijn een van de laatste brick-and-mortar plaatsen staan ​​in New England, en ik denk dat komt door onze volharding, persoonlijke service, en in staat zich aan te passen aan een veranderende markt”, aldus Ron.

Hij en zijn team hebben een niche in het noordoosten gevonden en zijn er trots op een systeem met geperfectioneerd.

“We proberen niet om alle dingen voor alle mensen. We weten wie we zijn,”vertelde hij ons. “We weten dat ons systeem werkt omdat we hebben gewerkt alles uit de knikken.”

Individuele aandacht betekent een effectievere aanpak

De persoonlijke aandacht van de Matchmaker van Maine geeft aan klanten is wat mensen trekt, zoals het deed voor die hardwerkende leraar op zoek naar een date.

“Onze leden willen een meer persoonlijke, veilige, effectieve aanpak waar ze niet hebben om online te gaan, ze hebben niet in een bar te gaan, hoeven ze niet om iets te doen,” zei Ron.

Het systeem blijft dividenden te betalen voor klanten, maar ook voor Ron, die echt houdt van het samenbrengen van mensen.

“Mijn favoriete verhalen zijn de mensen die verbinding maken,” zei hij. “Misschien hebben zij niet gedateerd voor 10 tot 15 jaar, en ze hebben moeite om de juiste persoon te ontmoeten. Dan, plotseling, krijgen ze betrokken bij ons en ontmoet iemand die ze verliefd op, en het volledig verandert hun leven.”