De melanoma research foundation ondersteunt kankerpatiënten en zorgverleners tijdens de behandeling en het herstel

29 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: de Melanoma Research Foundationis een non-profit organisatie die steun aan melanoompatiënten en fondsen klinische therapieën op zoek naar een remedie voor de dodelijke ziekte geeft. Melanoom is de zeldzaamste en meest dodelijke vorm van huidkanker; Maar het is ook een van de dodelijkste vormen, het doden van meer dan 10.000 Amerikanen elk jaar. Als u of een dierbare zijn gediagnosticeerd met melanoom, kunt u geïsoleerde, boos of angstig voelen, maar hulp is die er zijn. De MRF biedt ondersteuning groepen voor zowel patiënten als zorgverleners, zodat iedereen een vraag kan stellen, het vinden van een vriend, en te leren van de ervaringen van anderen. De peer-to-peer gemeenschap biedt mensen de middelen die ze nodig hebben om een ​​passende behandeling te zoeken en voor te bereiden op de toekomstige uitdagingen. U kunt meedoen met team van medische professionals, patiënten en overlevenden van de MRF's krijgen door het bijwonen van een fundraiser of educatieve symposium met je geliefde. Van zijn promotiewerk om zijn educatief materiaal, de MRF is een uitgebreide en medelevend gids in de preventie, diagnose en behandeling van melanoom.

Kara McIntyre was 39 weken zwanger van haar eerste kind toen haar dokter haar gediagnosticeerd met melanoom. Ze kon het niet geloven. “Ik ben vrij zeker dat ik stopte met ademen gedurende minstens een minuut,” herinnert ze zich in een testimonial. Ze riep haar man, Tyler, en huilde aan de telefoon. Toen riep ze haar moeder en huilde wat meer.

load...

Kara's vonden de artsen een kankergezwel moedervlek op haar buik toen ze zwanger was van haar zoon was.

Kara was een first-time moeder met Fase 3 huidkanker, en ze voelde overweldigd door angst en onzekerheid. De komende paar maanden getest haar kracht, haar geloof en haar huwelijk. Het was niet gemakkelijk voor Kara en Tyler zoveel uitdagingen tijdens wat moet zijn geweest een van de gelukkigste momenten van hun leven worden geconfronteerd. In plaats van al haar tijd en aandacht besteden aan haar zoon Emmett, Kara moest besteden haar zwangerschapsverlof gaan naar arts afspraken, prepping voor operaties, en het winnen van haar gezondheid.

load...

Gedurende de lang en pijnlijk proces, Tyler vast te zitten aan zij van zijn vrouw, helpt haar te baden, het veranderen van haar verbanden, en het hanteren van de dag-tot-dag verantwoordelijkheden, terwijl Kara gericht op het steeds beter.

“Toen ik zei 'ik doe' op mijn man, heb ik niet denk dat ik kon liefde en respect iemand meer dan op dat moment, maar ik denk niet dat dat waar is meer,” zei ze. “We zijn gegaan door meer in ons eerste jaar van het huwelijk dan de meeste doen in een mensenleven en vanwege zijn we nog sterker.”

De Melanoma Research Foundation (MRF) biedt ondersteunende middelen voor patiënten met melanomen, zorgverleners en overlevenden. Mensen zoals Kara en Tyler naar de MRF voor meer informatie over deze zeldzame vorm van huidkanker en erachter te komen hoe om te gaan met het. In 2018, schat de stichting die ongeveer 178.000 Amerikanen zullen worden gediagnosticeerd met een vorm van melanoom , die goed is voor 1% van alle huidkankers. De ziekte treft mensen van alle leeftijden, van kinderen tot senioren, en is een van de dodelijkste vormen van huidkanker.

load...

Als u of een dierbare zijn gediagnosticeerd met melanoom, is het belangrijk om te onthouden dat je niet alleen. Vergaande netwerk van de MRF kan u helpen voor te bereiden op wat komen gaat.

“Onze focus ligt op voorlichting en preventie”, zegt Shelby Moneer, directeur van Onderwijs de MRF's. “Uiteindelijk is het ons doel om te helpen transformeren melanoom in een meer beheersbare ziekte.”

Ondersteuning Groepen geven u een openhartige Gemeenschap zich te wenden tot

Een melanoom diagnose is vaak moeilijk voor patiënten en naasten te verwerken. De daaruit voortvloeiende angsten en stress kan overweldigend voelen, en mensen kunnen niet weten wat te doen.

“Eerst en vooral willen we iedereen die gediagnosticeerd met melanoom aan te moedigen om op de hoogte te krijgen en leer alles wat ze eventueel kunnen over melanoom,” zegt Shelby. “Het is heel belangrijk voor patiënten en zorgverleners om de ziekte en hun behandeling opties te begrijpen.”

Patiënten kunnen in contact komen met de MRF's steungroepen voor mensen die zijn gediagnosticeerd met melanoom te ontmoeten. De MRF organiseert een buddy-systeem om iedereen overal te garanderen, kunnen een nieuwe vriend te vinden. Of het nu iemand die dicht bij uw leeftijd of iemand die wordt geconfronteerd met de dezelfde diagnose, de buddy-programma verbindt patiënten die kan betrekking hebben op elkaars ervaringen en uitdagingen.

Zorgverleners kunnen verder leren hoe ze er voor hun geliefden door het lezen van de MRF's Mantelzorgers Ondersteuning Guide. Dit instrumentale en bemoedigende resource wandelingen mensen door wat ze kunnen verwachten van diagnose tot herstel. “Als een zorgverlener, kunnen u van dienst als extra ogen en oren voor de patiënt. U kunt notities maken, vragen stellen, en zijn een advocaat,”zei Shelby. “Het is de rol van de verzorger om op te komen als hun geliefde voelt zich overbelast.”

De MRF heeft ook twee online forums - een voor patiënten en een voor zorgverleners - waar mensen kunnen gaan met elkaar te steunen en krijgen advies over hoe om te gaan met de ziekte van iemand die in een soortgelijke situatie is geweest. U kunt anoniem posten op de melanoompatiënten informatiepagina , dus je hoeft niet verlegen over het stellen van een persoonlijke vraag te zijn. Dit is de grootste en oudste online community van melanoompatiënten, en het is er om te troosten, hulp, en op te voeden mensen die met een kankerdiagnose.

U kunt ook lezen tientallen inspirerende patiënt verhalen op de MRF website om te horen mensen beschrijven in hun eigen woorden hoe het is om te leven met melanoom.

“Het is een achtbaan rit voor mij en mijn familie,” een vrouw genaamd Diane zei in haar getuigenis van de MRF. “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik in remissie. Ik voel me erg gezegend.”

Educatieve publieke evenementen Laat mensen weten dat ze er niet alleen voor

De MRF is een wijdverspreide gemeenschap van mensen die ervaring hebben met melanoom hebben. Of u nu een kanker overlevende of gaan door middel van behandeling bent, kunt u anderen in soortgelijke situaties te vinden door het bijwonen van een aantal publieke evenementen de MRF's. Controleer de MRF kalender voor de komende kansen om mee te doen.

Washington, DC, Denver, Philadelphia, Chicago en New York gastheer jaarlijkse gala om het bewustzijn en geld voor melanoom onderzoek te verhogen. De Wings of Hope voor Melanoma Galais een populaire liefdadigheidsevenement gehouden ter ere van personen die melanoom hebben gestreden. Mensen don cocktail kledij en genieten van een avond gewijd aan de oorzaak van de behandeling en genezing van melanoom.

Een 5K run / wandeling riep Miles voor Melanoom heeft miljoenen dollars opgehaald voor melanoom onderzoek en gezien duizenden gezinnen een kans om hun steun te betuigen voor hun dierbaren. Deze marathons vinden plaats in de grote steden in het hele land, en duizenden van energieke mensen nemen deel aan de dag van de oefening, fondsenwerving, en familie plezier.

Tijdens de MRF's Symposium Series, worden educatieve programma's gehouden ongeveer een keer per maand, en patiënten en artsen samen om de huidige preventie, diagnose, behandeling en onderzoek met betrekking tot melanoom bespreken. Meer dan 1.400 mensen wonen deze evenementen het hele jaar. Deskundigen en overlevenden reizen van Californië naar Texas naar New York om de bewustwording over de ziekte te verhogen.

De gebeurtenissen altijd eindigen door te wijzen op de persoonlijke reis van een overlevende. Shelby zei dat ze ervoor kiezen om het einde van de gebeurtenis op deze manier om de menselijke gevolgen van melanoom huis te rijden en laat patiënten weten dat ze niet alleen zijn.

“Het is heel gebruikelijk om alleen te voelen na een diagnose, dus we proberen te eindigen op een boodschap van hoop voor patiënten en zorgverleners,” zei ze. “Die boodschap van hoop is een van de dingen die we krijgen de meest positieve feedback op zijn geweest.”

Een toegewijd team Doelstellingen Melanoma beter beheersbaar

Bijna elke werknemer bij de MRF heeft een persoonlijk verhaal over het overleven van melanoom of verliezen van een familielid of vriend aan de ziekte. Hun ervaringen vaak ingegeven hen te worden betrokken bij de inspanningen van de stichting te krijgen. Ze hebben gezien wat melanoom kan doen en weten hoe belangrijk het is om patiënten ondersteuning te bieden.

“Deze verbinding maakt het gemakkelijk om de patiënt belangen in het centrum van wat we doen houden,” zei Shelby. “We hebben uitstekende medewerkers die inzicht kunnen geven in de behandeling opties en het herstelproces.”

Iedereen die werkt voor de MRF deelt een gemeenschappelijk doel, en die eenheid maakt ze sterk genoeg zijn om te verheffen duizenden van melanoom patiënten, zorgverleners, en de overlevenden in het hele land. Samen vormen de MRF leidt de inspanningen te behandelen en te genezen melanoom.

Naast ondersteuning patiënt, de MRF team zet aanzienlijke middelen in zijn onderzoekscentrum, die subsidies, klinische proeven en andere wetenschappelijke inspanningen om te voorkomen of te genezen melanoom financiert. De MRF Doorbraak Consortium is een high-impact groep gewijd aan het versnellen van het onderzoek en de ontwikkeling van veelbelovende therapieën voor melanoom patiënten te behandelen.

“We zijn trots op alle middelen die we hebben aangeboden en dollars we in de richting van het onderwijs en onderzoek op melanoom hebben verhoogd”, zegt Shelby.

De MRF Biedt Resources om gezinnen in de VS

Vandaag de dag, bijna 1 miljoen Amerikanen leven met melanoma.For patiënten zoals Kara die vangen het vroeg - haar mol gemeten 1,08 millimeter toen het werd verwijderd - de ziekte is meestal te genezen. Echter, melanoom dodelijk zijn wanneer het zich heeft verspreid en uitgezaaid door het hele lichaam. De MRF schat dat melanoom doodt meer dan 10.000 Amerikanen elk jaar, en dat aantal is gestaag toegenomen door de jaren heen.

“Melanoom is een van de weinige kankers dat wordt vaker gediagnosticeerd van jaar tot jaar,” Shelby ons verteld. “Het is een zeer ernstige situatie, en we willen het bewustzijn te verspreiden over en direct personeel in de richting van de behandeling en preventie.”

De Melanoma Research Foundation organiseert steungroepen, fundraisers, en educatieve middelen voor melanoom patiënten en zorgverleners.

De MRF positieve programma's en evenementen hoop geven aan duizenden kankerpatiënten, overlevenden, en verzorgers. Als u op zoek bent naar manieren om steun te tonen voor een geliefde - of als u behoefte heeft aan ondersteuning van jezelf - je kunt lid worden van de MRF online community van advocaten. Deze gepassioneerde mensen werken onvermoeibaar om hoop aan melanoma patiënten en hun families te brengen.

Veel families zijn voor altijd veranderd na een diagnose van kanker. Kara was één van de gelukkigen; ze zei overlevende kanker gaf haar een nieuwe waardering voor alle liefde in haar leven. Nu houdt ze haar zoon in de buurt en vertelt haar man hoeveel hij voor haar betekent - want je weet nooit wat er morgen zou kunnen brengen.

Kara zei dat haar littekens eraan te herinneren dat ze niets voor lief nemen. “Ik weet dat het had veel erger kunnen zijn,” zei ze. “Ik zal doorgaan met mijn leven te leven en gelukkig met mijn nieuwe kleine familie Ik was gezegend met... Het hebben van kanker zal me niet te definiëren.”