De must-know geheimen voor een geweldige relatie

30 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Heb je ooit iemand, meteen klikte ontmoet en toen voelde als een kracht nam je dan?

Na deze eerste ontmoeting, het maakt niet uit wat je doet. Je zal niet kunnen krijgen die kerel uit je hoofd. Je maakt een bewuste poging om na te denken over iets anders, maar lijken elke keer mislukken.

Na de eerste ontmoeting, houden u denken over uw interacties met hem, wat ieder van u heeft gezegd, hoe hij bewoog en hoe hij reageerde. Je voortdurend na te denken over de dingen die je had kunnen zeggen, maar eigenlijk niet de kans om te krijgen.

load...

U bent voortdurend op je telefoon, het controleren om te zien of hij zei niets nieuws. Als hij dat deed, krijg je erg opgewonden en voel me als de dag net een stuk beter.

Daarna besteden u een ongelooflijk lange tijd probeert te komen met de perfecte ding om terug te zeggen.

Dit gaat verder als u begint om dieper te gaan in een relatie met deze kerel, maar een of andere manier lijken nooit precies weten waar u aan toe bent met hem. Dit mysterie houdt je in een constante staat van paraatheid, het controleren van elk teken en vroeg me af of het is een slechte.

U voelt alsof je op een emotionele achtbaan, dat is vermoeiend, maar erg spannend tegelijk. De grootste angst in je leven is op dit moment de mogelijkheid om hem te verlaten.

load...

Deze angst is zo sterk dat het enigszins regelt alles wat je zegt en doet.

Een andere manier waarop dingen kunnen ontwikkelen:

Je ontmoet een man maar hij weet niet echt bijzonder lijken. Je houdt van hem, fatsoenlijke gesprekken en geef hem uw contactgegevens, maar je bent niet al te bezorgd over het horen van hem.

Je voelt je goed wanneer hij in aanraking komt, maar zijn niet echt gestrest over wanneer en waarom hij niet heeft gebeld of ge-sms't meer frequently.You hem meer kansen en gaan nog een paar keer zonder verwacht veel van alles.

U kunt langzaam beginnen om te zien hoe uw attractie begint te groeien. Alles lijkt relaxed. Er is niet veel drama (indien van toepassing), en je bent niet overdreven enthousiast. Het voelt geweldig.

Welke van de scenario's denk je dat gaat langer mee?

Na het lezen van wat ik heb gezegd, ga je natuurlijk naar de tweede men zeggen.

In het echte leven, wanneer dat daadwerkelijk gebeurt is voor u, zult u gemakkelijk vallen voor de eerste. Het eerste voorbeeld vertegenwoordigt alles wat we ooit hebben gekend en wilde over de liefde.

load...

Dramatische relaties zijn meestal ongezond.

Helaas, dramatische relaties die je meenemen op een emotionele achtbaan zijn meestal ongezond en zijn vaak gedoemd te mislukken.

Voordat je iets te zeggen, er zijn uitzonderingen, maar die zijn niet gebruikelijk. Dit gebeurt omdat dat de eerste trek je het gevoel in de richting van de andere persoon wordt geleid door je onbewuste wens om een ​​deel van je verleden problemen op te lossen.

Hier is een ander voorbeeld: Als je ouders deed je voelen alsof je niet goed genoeg is, kan je geneigd te vallen voor mannen die u op dezelfde manier te behandelen. U kan worden aangetrokken tot jongens die zijn vol van zichzelf, omdat je hoopt om dat probleem te verhelpen uit je verleden.

Een ander voorbeeld zou zijn als je vader was kritisch en nooit gezegd dat hij trots op je was. U kunt geneigd zijn om te zoeken naar mensen die u op dezelfde manier te behandelen.

Je zou dit te doen, zodat u kunt winnen over hun liefde en goedkeuring om je beter te voelen over jezelf. Dit is een voorbeeld van u probeert te herstellen wat je vader deed.

Je hoeft niet deze beslissingen te nemen op een bewust niveau. Ze zijn allemaal gebeuren instinctief op een onbewust niveau.

“Relaties zijn over hoeveel

onzin die u kunt nemen van een ander.”

Hoe je geest werkt als volgt:

Bewust je gaat naar de dingen die hij zegt te beoordelen. Onbewust je gaat alles anders oordelen naar zijn lichaamstaal en de toon, de manier waarop hij praat en het niveau van oogcontact.

Alles wordt beoordeeld door je onbewuste. Met dat in gedachten, als je onbewuste brein iets in die jongen, iets wat een onopgeloste kwestie lijkt uit het verleden vindt, zal het opvallen en duw je in de richting van die persoon.

Onbewust je misschien ook op zoek gaan naar mannen die een kwaliteit die onderontwikkeld is in jezelf.

Bijvoorbeeld, als je geobsedeerd over werk en wenste altijd dat je dit niet wilt, kunt u worden aangetrokken tot een man die is ontspannen en zich niet bekommert om de dingen zoals je doet.

Helaas, het is vanwege deze redenen dat ongezonde relaties beginnen altijd met een pull. Het grootste nadeel is dat je ze nooit herkennen als ongezond, want als je in hen, je emoties de controle en je bent vertrokken bijna hulpeloos.

Grote relaties te ontwikkelen in de tijd.

De meeste grote relaties beginnen heel anders dan dramatisch degenen. Er is een wederzijds belang en aantrekkingskracht, die uiteindelijk uitgroeit tot iets veel groter met time.If u dit altijd te rationaliseren, zal uw dating leven voor altijd veranderd worden.

De makkelijkste manier om in een gezonde relatie is om alles rustig aan doen. Hierdoor kunt u en uw potentiële partner om uw mate van interesse groeien in elkaar met de tijd.

Ik weet hoe moeilijk het is om dingen objectief te houden bij het starten van een relatie. Dit geldt met name voor vrouwen, omdat ze meer emotioneel, maar het is de sleutel tot succes.

Dit is de reden waarom de besteding van een krankzinnige hoeveelheid tijd met een man, vooral in het begin, is een slecht idee. Loopt u het risico met uitzicht op alles wat kan breken de relatie.

Het hebben van sterke gevoelens voor iemand is niet genoeg om een ​​relatie te houden, te meer omdat deze gevoel heel gemakkelijk uit zou kunnen verdwijnen in de tijd.

Het hebben van gemeenschappelijke waarden en het delen van een aantal doelen en belangen is absoluut voorop. Er zullen dingen die je niet in staat zijn om mee te leven.

Idealiter moet je altijd uit te werken als je beide fundamenteel compatibel . Helaas is de enige manier om dat te doen is als je het langzaam.

Het is natuurlijk te willen elke minuut wakker met een nieuw iemand je wilt doorbrengen. Helaas, als je dat doet, zal je uiteindelijk vertrouwen te veel op de relatie voor je eigen geluk.

Het zien van iemand die zo vaak is het niet mogelijk om een ​​pauze van al dat emotionele opwinding en stimulatie te nemen. Het doet er niet toe dat u na te denken over wat er gaande is.

Tegen de tijd dat je je realiseert dat hij is niet zo groot, zal het te laat zijn, omdat je te veel in de relatie hebben geïnvesteerd en je gaat te vertrouwen op de klassieke “liefde overwint alles” cliche te rechtvaardigen bij hem verblijven.

Wat je kunt doen:

U hoeft niet uit jongens die je een sterke en onmiddellijke aantrekkingskracht voelt om te stoppen. Je moet zowel type jongens datum, maar het geheim is hier tot op heden slim.

Uiteraard zal dit een stuk makkelijker te maken hebben met jongens die je niet meteen verliefd op het gevoel. Je moet jezelf dwingen om iedereen smart op heden.

Als je net begonnen met het zien van iemand, probeer jezelf te onthouden van het zien van hem de hele tijd. Hou het bij één of twee data per week.

Probeer je best om de telefoon gesprekken en sms'en naar een minimum.Ideally houden moet je een uur in totaal te besteden om dit te doen per dag.

Door dit te doen zal u toelaten om naar de andere persoon kennen, terwijl het geven van je meer dan genoeg tijd om te beslissen of hij voor u geschikt is.

Veel vrouwen raken over hoe een man voelt.

In plaats daarvan moet je zorgen te maken over hoe je je voelt over hem.

U kunt dit voorkomen als je gewoon een inspanning naar hem toe en uw betrokkenheid zien bij hem duidelijk. Besteed aandacht aan zijn fouten en noteer ze.

Denk na over het op deze manier: Kan ik leven met deze gebreken voor de rest van mijn leven?

Niemand is perfect, dus maak een poging om zijn fouten te zien.

Aan het eind van de dag, relaties zijn over hoeveel onzin u van de andere persoon kan nemen. Als er rotzooi je weet dat je nooit in staat zijn om er overheen te komen, dan is die relatie zal altijd uiteindelijk falen.

Vergeet niet de enige manier waarop je gaat in staat zijn om hem duidelijk te zien is als je jezelf genoeg emotionele ruimte om je geest leeg te maken en na te denken over het kan geven, met behoud van een sterke mate van objectiviteit in het begin.

Dit is het soort dingen bespreek ik op mijn blog en in de gratis ebook ik geven. Als je succes wilt uw liefde leven te verhogen, bezoek http://TheSingleWomanGuide.com - een plaats waar de conventionele “dating mindset” wordt gegooid uit het raam in het voordeel van meer directe en vruchtbare methoden van de vergadering, het aantrekken en behouden van een kwaliteit man in jouw leven.

Foto bron: bp.blogpsot.com.