De niveaus van toewijding die tot liefde leiden

21 juni 2019

Het begint allemaal met een blik, een glimlach en een gesprek. Dan wordt het een aanraking, een kus en een geweldige kick. Uiteindelijk, als we geluk hebben, verandert het in een band die zin en betekenis geeft aan ons leven op een manier die door de decennia van het houden van kinderen en het delen van de blijde en droevige avonturen van een leven lang duurt.

Wat is het geheim drankje dat een simpele glimlach kan transformeren in jaren tevreden en medelevend partnerschap? Het is geen liefde. Het is betrokkenheid.

Terwijl we door de stappen van een relatie, het is de toenemende betrokkenheid die ons laat weten wanneer de tijd rijp is om naar het volgende niveau, en dat geeft ons de duidelijkheid en de moed om verder vooruit duik in het onbekende en endless frontier van liefde.

load...

1. Dating.

Het is die vroege dagen van wijn en rozen die de toon voor de relatie te komen stellen. Een groot deel van de aantrekkingskracht en de vonk is fysiek in het begin. Elke aanraking is magisch. Elke kus is een raket een spannende nieuwe wereld.

Het is ons vermogen om verder te kijken dan de extase en het plezier van het moment en in de zorgzaam hart van onze geliefde, die het zaad van de inzet die het mogelijk maakt onze lust om te worden omgevormd tot liefde zal planten.

Het is wanneer we beseffen dat het haar ogen die ons hypnotiseren dat we het openstellen van de dimensie waar de ware liefde tot bloei kan komen. Het moet haar aanraken, haar stem, haar glimlach en haar aanwezigheid die haar zijdeachtige aanraking zo bedwelmend en haar gezelschap zo verslavend en vervullend te maken. Als een huid zal doen, dan commitment zal niet volgen.

load...

2. Going exclusief.

Wat maakt een man te geven alle andere vrouwen voor de liefde van een bijzonder meisje is niet alleen lief te hebben. Het is zijn kennis dat zijn liefde is veilig in haar hart. Het is zijn besef dat hij haar nodig heeft en kan afhankelijk van haar in elke omstandigheid. Het is het vertrouwen en het comfort dat ze hem zo vrij geeft.

Een man weet is het tijd om zijn relatie naar het volgende niveau te brengen als hij zeker is haar liefde voor hem is zo sterk als zijn liefde voor haar. Het plegen van loyaliteit , eer en zichzelf een vrouw is niet iets wat een mens zal riskeren als hij is niet overtuigd van de beloning te volgen.

De mate van betrokkenheid die wordt geleverd met exclusiviteit is een uitbreiding van gedeelde vertrouwen, comfort, noodzaak en liefdevolle tevredenheid. Het is ook het punt waarop de relatie zal worden getest in het laboratorium van het dagelijks leven, door middel van die saaie en moeilijke momenten.

load...

“Terwijl de liefde kan zijn de stenen van een relatie,

inzet is de mortel dat het bij elkaar houdt.”

3. Engagement.

Als de fragiele vlinder van de liefde het onvermijdelijke kan overleven argumenten , verleidingen, verdriet, mislukkingen, en een paar pijlen van het onontkoombare noodlot om de paar ogen moeten zien, dan is de mate van betrokkenheid zal stijgen als de band wordt sterker en veerkrachtiger.

De bindingsangst de meeste mannen te maken hebben met smelt weg en wordt de gretige anticipatie van het delen van reis van het leven met de enige vrouw die hij kan me voorstellen dat als een partner voor het leven en de moeder van zijn kinderen.

Wanneer een vrouw zo kan doordringen bestaan ​​van een man in een dynamische en multidimensionele manieren, zal ze zijn inzet verdienen en hij zal begrijpen dat zijn inzet zal de volledige kracht van de liefde, die zijn ziel en zijn persoonlijke kracht zal bevrijden ontketenen te stijgen naar nieuwe hoogten op thuis en op het werk.

4. Huwelijk.

Het huwelijk is het onvermijdelijke resultaat van liefde en toewijding, als we het proces te begrijpen en laat het aan het werk in zijn eigen tempo.

De vrouw die zijn zielsverwant begrijpt dat het niet zijn liefde die hem terug langs de weg houdt. Het is zijn bereidheid en het vermogen om te laten gaan van zichzelf en begaan zijn leven aan haar, een stap op een moment, dat is een langzamer en meer beangstigend rit voor een man.

Haar geduld, begrip en partnerschap hebben hem het comfort en de moed gegeven om zijn leven vrijwillig inzetten voor haar.

Het huwelijk is een evenwicht, gebaseerd op de traditionele rollen. De man is comfortabel in zijn natuurlijke rol en voelt nodig is en sterk als de provider en beschermer. Natuurlijk, moderne realiteit dwingt ons om onze rollen te wijzigen om de 21e eeuw levensstijl en waarden op te nemen.

Toch is het de trots en de onafhankelijkheid van een man kan vinden in zijn werk en vrije tijd, de liefde en vertrouwen beleeft hij met zijn vrouw, en het gevoel van “thuis” dat zij brengt aan de vier muren van een huis dat een mens geven het niveau van comfort moet hij graag aanvaarden de laatste en hoogste niveau van betrokkenheid bij een vrouw.

Het is een lange en kronkelige weg van die eerste glimlach op een bevredigende huwelijk, en het duurt meer dan leuk vinden om er te komen. Liefde is wispelturig. Commitment is duurzaam. “Voor rijker” is makkelijk, maar “voor armere” is dat niet.

“Naar ziekte” neemt toewijding en mededogen en “in de gezondheidszorg” is een eitje. Love - vooral de “verliefd” variëteit - is alles over de Maar betrokkenheid en echte vervulling moet omvatten de “slechter” ook “beter.”.

Het is het inzicht dat, terwijl de liefde kan zijn de stenen van een relatie, inzet is de mortel dat het bij elkaar houdt, doet het, maakt het sterk en maakt het voor het laatst.