De online datingvereniging (oda) handhaaft de gouden standaard voor datingsites in het Verenigd Koninkrijk

25 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Met sterke moreel leiderschap, de Online Vereniging Dating (ODA) ondersteunt transparantie, eerlijkheid, en eerlijkheid in dating websites in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld. Sinds 2013 heeft de organisatie een baanbrekende Code of Practice gehandhaafd voor dating services op zoek naar boven-board bedrijven opereren. Vandaag de dag, ODA's membershipincludes top namen in de dating-industrie, met inbegrip van eHarmony , Match en The Dating Lab , whounite achter de ethische normen van de ODA's. Dergelijke toonaangevende merken geworden ODA-leden om hun inzet te doen gelden voor het behoud van een betrouwbare en efficiënte platform voor singles overal. Beleidsaanbevelingen De Online Dating Association en de klachtenprocedure van arbitrage helpt leden vertrouwen opbouwen met de consument, zodat singles kunnen lid worden van opstaande dating platforms met vertrouwen en veiligheid.

Dertien dating site aanbieders in het Verenigd Koninkrijk kwamen samen in 2013 om het kaliber van diensten in online dating te verhogen. Deze toonaangevende stemmen in de industrie geschetste specifieke ethische gedrag dat een gerenommeerde dating site moet blijven en zich inzetten voor het vasthouden aan die code in hun eigen bedrijf.

load...

Het was een eenvoudige belofte om de kwaliteit van de dating ervaring in hun eigen hoekje van het internet te verbeteren. Vandaag de dag, de Online Vereniging Dating (ODA) bevat een groot aantal topdating merken belooft forhonesty en integriteit staan in al hun dating services.

Van niche dating websites om brede dating apps, de ODA-lidmaatschap omvat bedrijven groot en klein. Vertegenwoordigen van de beste in de industrie, de organisatie verhoogt het niveau van wat consumenten kunnen verwachten van dating websites en apps.

Op industrie briefings, focusgroepen, en conferenties, de ODA nodigt uit tot een dialoog amongkey stakeholders en up-and-coming bedrijven over wat er gedaan kan worden om online datingsite voor iedereen overal te verbeteren. Deze populaire ODA gebeurtenissen spreken tot de groeiende invloed van de organisatie heeft op de ontwikkeling van de dating services van de toekomst.

load...

Andrew McClelland, CEO van de Online Dating Association, houdt een oogje op hoe de digitale trends het best kan dienen consumenten.

“We werden opgericht als een stem aan de dating-industrie vertegenwoordigen,” CEOAndrew McClelland vertelde ons. “We geven providers de mogelijkheid om het beleid te vergelijken en te zorgen dat ze over goede praktijken over de hele linie.”

Andrew kwam naar de ODA in oktober 2016 uit een achtergrond in de digitale handel en retail. Hij voelt zich hartstochtelijk over het geven van consumenten behulpzaam, informatief en betrouwbaar online tools. Deze digitale pleiten highlightsthe manieren waarop technologie kan verenigen en mensen van alle leeftijden.

“Ik ben enthousiast om hen te nemen op de reis met ons en niemand achter te laten,” zei hij. “Ik breng een klantgerichte houding ten opzichte van de ODA. Ik ben altijd van bewust dat alles wat we doen is een klant aan het einde van het.”

load...

De Organisatie van de Code of Practice bevordert eerlijke en Eerlijkheid

De hoeksteen van de Online Dating Association is de Code of Practice. De code is een kort overzicht van de manier waarop een ethische dating site moet handelen. Op deze manier kunnen providers hun beleid te vergelijken met een set benchmark. De secties omvatten algemene regels, eerlijk en duidelijk marketing, bescherming van de gebruiker, vergadering behoeften van de gebruiker, en de bescherming van gegevens en privacy online.

De strenge richtlijnen voor het lidmaatschap van de ODA zijn onder meer:

De ODA schermen leden voor en na hun toetreding tot misleidende marketing trucs en onsmakelijke verkoop tactiek te ontmoedigen in de dating-industrie. Daarnaast ODA personeel ontvangt de klachten tegen leden en bewaakt de voortgang van het merk in de aanpak van het probleem en het bereiken van een goed einde. De organisatie geschillencommissie Panel is belast met sanctionering leden in het geval van code schendingen. Het paneel fungeert als de uiteindelijke scheidsrechters op klachten die niet kunnen worden opgelost tussen individuen en het merk.

“Onze Code of Practice stelt ons in staat torepresent een mechanisme voor zelfbestuur”, aldus Andrew. “Veel dating services beschouwen onze logo abadge van eer.”

Een betrouwbare Hub van Consumer Advies over Dating veilig online

Naast het helpen van bedrijven floreren en vertrouwen met klanten op te bouwen, heeft de ODA stappen om het publiek over de groeiende industrie te voeden genomen. De organisatie biedt informatie over de beveiliging op alleenstaanden machtigen om veilig te blijven en het algemene vertrouwen van de consument in online dating te verhogen. Op de website kunnen lezers advies vinden over alles, van hoe je een eerlijk profiel te bepalen wanneer zij een datum prospect persoonlijk te ontmoeten creëren.

De ODA's online dating veiligheid tips kunnen helpen lezers begrijpen hoe je veilig online dateren. Het bericht schetst importantsafety maatregelen in dienst te nemen, alsmede rode vlaggen om op te letten tijdens het chatten op een dating site.

“Een van de belangrijkste boodschappen die we al over te brengen is: alleen maar omdat je iemand in de digitale wereld weten, dat betekent niet dat je ze kennen,” zei Andrew. “Als je te verplaatsen naar de fysieke omgeving, moet je niet de natuurlijke gevoelens die we zouden hebben bij een ontmoeting in een sociale omgeving te negeren.”

De ODA is een uitgebreide bron van informatie in de online dating-industrie. Of u nu een enkel weet hoe je online datum of een dating site in de hoop om een ​​veilige en vriendelijke platform te bevorderen, kan de ODA wijzen op de weg en rijden mensen naar succes. De ervaren en betrouwbaar advies coverseverything blokkeren oplichters aan het beschermen van persoonlijke gegevens.

“We werken met de belangrijkste industrie leadersto de uitdagingen van online dating, te begrijpen”, zei Andrew, “en erachter te komen wat we kunnen doen om hen te verlichten door middel van advies van de consument en een goede gedragscode.”

Uitbreiding van invloed in een snel groeiende Global Market

De ODA combineert tientallen jaren ervaring in de industrie om professionele dating services te begeleiden op de meest effectieve manieren om te werken. Bovendien, de organisatie onderzoekt de dating sector om up-to-date commerciële inzichten over actuele onderwerpen in het bedrijf, met inbegrip van gegevens beveiligingen, mobiele producten, en de nieuwe wetgeving wordt gelegd.

Hoewel de beweging begon in het Verenigd Koninkrijk, de Online Dating Association heeft zijn zinnen gezet op een wereldwijde impact en is van plan om uit te groeien tot internationale gebieden in de toekomst. “Veel van onze leden hebben een wereldwijde labels”, aldus Andrew. “Technologie breekt grenzen en barrières heel dramatisch.”

Sinds haar oprichting heeft de ODA getracht een bredere basis van dating websites andactively werft nieuwe leden die de idealen en normen van de organisatie te ondersteunen vertegenwoordigen. Zoals de ODA kijkt naar haar invloed groeien dan het Verenigd Koninkrijk, het uiteindelijke doel is om dating services aan te moedigen om beleid dat gebaseerd is op eerlijkheid, efficiëntie en integriteit te stellen.

Met ieder nieuw lid, de ODA verhoogt het kaliber van de dienstverlening aan singles dating services.

Pleiten voor de industrie-brede ethische normen, de ODA-netwerken met prominente stemmen in de dating-industrie en houdt ook trends tabson in finance, retail en technologie die van invloed kunnen online dating in de lange termijn.

Volgens de website , “The ODA is het opbouwen van de relatie met internet zoekmachines, sociaal netwerk spelers, en de exploitanten van mobiele netwerken en Internet Service Providers als ze werken aan filters en andere toegangscontroles. Wij en zij delen gebruikers, en we hebben een gedeelde wens dat gebruikers een veilige en plezierige tijd online.”

De ODA: Een morele autoriteit in de Dating Landschap

De Online Dating Association bevordert een groter vertrouwen van de consument door op te staan ​​voor de transparantie van het beleid en guidelines.When de ODA-logo verschijnt op een dating site, betekent dit dat platform biedt een betrouwbare, authentieke en veilige plek om mensen te ontmoeten online. Bypioneering een ethische gedragscode voor dating services, deze visionaire organizationhas hielp de online dating-industrie groeien in een volwassen en geloofwaardige manier.

Leden die zich verplichten de officiële Code of Practice endorsepolicies dat een gezonde, veilige en vriendelijke online sfeer ondersteuning voor singles.Since 2013 de Online Dating Association haspromotedhigh morele normen voor dating websites oud en nieuw, groot en klein, in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.

“We zijn over de handhaving van de best practices en de goede naam van de industrie,” Andrew vertelde ons. “En aan het eind van de dag, helpen wij onze leden draaien hun bedrijven efficiënter en steeds een centrum van uitmuntendheid in het Verenigd Koninkrijk.”