De oplossing: een blog over verslaving geeft persoonlijke ondersteuning aan individuen en geliefden op weg naar herstel

16 juli 2019

De korte versie: Als je in een relatie is hard, en het is nog moeilijker wanneer iemand kampt met een verslaving aan drugs of alcohol. Mensen met een verslaving moeten leren hoe om te zorgen voor zichzelf en grenzen, terwijl belangrijke anderen moeten leren hoe om ondersteuning te bieden zonder waardoor slecht gedrag. Deze kwesties kunnen een wig te drijven tussen paren als ze niet oppassen. Gelukkig The Fix biedt mensen van alle leeftijden en achtergronden een gedetailleerde wegenkaart naar herstel. De site van de blog posts, online forum, en andere hulpmiddelen voor informatieve geven de lezer een persoonlijke kijk op hoe mensen in het herstel van de juiste keuzes kunnen maken en vooruit. U kunt leren hoe om te praten over verslaving, waar behandeling te zoeken, en wat het betekent om een sober leven te leiden door het lezen van The Fix, die vaak voorzien van advies artikelen geschreven door mensen die soortgelijke uitdagingen in hun leven hebben meegemaakt en overwonnen hen.

Rebecca Rush is een komiek, schrijver, en een herstellende alcoholist. Ze leerde om zelfredzaam te worden na het doorlopen van een reeks van slechte relaties in haar jaren '30. Het heeft een harde les.

“Ik weet niet of u wrap up in een dwangbuis en kijk je het hele weekend of laat altijd,” een vriend zei eens tegen haar nadat ze haar baan had verloren en toen crashte haar auto in een Tequila-geïnduceerde stupor. Hij eindigden kiezen optie B.

load...

The Fix is ​​een nuttige bron voor singles en koppels omgaan met verslaving.

Rebecca zei dat ze moe van de mannen in haar leven die haar was nodig tweede - dus besloot ze te stoppen op zoek naar een verlosser en zich richten op het verzorgen van zichzelf. Zoals ze zei: “Ik heb in een vaste relatie met mezelf en mijn herstel geweest sinds die tijd.”

Ze schrijft over haar jeugd en dating geschiedenis met emotionalhonesty op The Fix, en haar ervaringen geven inzicht in hoe het is in het hart en de geest van iemand met een stof gebruiken stoornis. Ze zei dat ze denkt aan haar blog posts als liefdesbrieven aan zichzelf. Terwijl ze nadenkt over haar verleden relaties en alles wat ze hebben haar geleerd, ze biedt de lezer een soulvolle blik op hoe verslaving, wederzijdse afhankelijkheid en onvolwassenheid twee mensen elkaar kunnen rijden en leiden tot een ongeluk.

load...

The Fix, een informatieve online resource, is vol op dezelfde persoonlijke verhalen geschreven door freelance schrijvers die hebben behandeld met een verslaving of psychische problemen op een bepaald punt in hun leven. Deze schrijvers praten over de problemen die hun leven beïnvloeden, soms op een dagelijkse basis, en het is inspirerend om te horen ze te delen hun ervaringen en afhaalrestaurants.

“We doen veel persoonlijke essays waarmee schrijvers eerlijk en open over hun ervaringen met verslaving,” zei Rebecca. “Dat eindigt verbinden met mensen die er doorheen te zijn geweest.”

Straight-Up advies van iemand wie daar is geweest

Als het gaat om de behandeling van verslaving, terwijl in een relatie, kunnen sommige mensen het gevoel dat ze niet weten waar ze terecht kunnen voor hulp, omdat vrienden en familieleden misschien niet hebben behandeld met deze problemen voor. Het team van The Fix heeft, dat wel. Deze schrijvers hebben ervaring met het dieptepunt, het beheer van codependent relaties, naar afkickkliniek, en leven sober, en hun inzichten kunnen lezers te inspireren om soortgelijke uitdagingen in hun leven te overwinnen.

load...

The Fix-communityforum geeft mensen een gratis en anonieme plek om te praten over verslaving.

The Fix biedt een mix van praktische gidsen, onderzoeksrapporten, rehab beoordelingen en persoonlijke essays gericht op verslaving, terugwinning, en sober living.The website heeft ook een ingebouwde een bloeiende online gemeenschap van mensen in (of werken in de richting) herstel en hun dierbaren. Het aanbieden van een veilige ruimte voor gesprekken over verslaving en geestelijke gezondheid, de blog nodigt zijn lezers om hun verhalen op de site te delen en het bewustzijn over hoe wijdverbreid deze kwesties te verhogen.

Iedereen kan naar Reader Forum van de site om vragen te stellen en deelnemen aan een discussie over herstel. Het is een gratis bron voor personen die aan persoonlijke problemen, waaronder alcoholmisbruik, drugsverslaving en eetstoornissen. Als u problemen ondervindt en iemand nodig om mee te praten, het forum is een prachtige plek om solidariteit te vinden en deel te nemen aan een vruchtbare dialoog.

The Fix tackles moeilijke onderwerpen met rauwe eerlijkheid en onverzettelijke compassion.From hoe eenzaamheid te overwinnen om hoe je een relatie te onderhouden, terwijl in herstel , de blog biedt informatiebronnen voor individuen en geliefden worstelen met verslaving. De down-to-earth advies herinnert de mensen van wat belangrijk is in het leven en wat ze kunnen doen om hun gezondheid en geluk te herstellen.

“We willen gewoon om door te gaan, blijven groeien, en hopelijk blijven helpen meer mensen,” Rebecca vertelde ons. “We proberen te helpen door het delen van onze ervaringen, kracht en hoop - dat is alles wat je echt kunt doen.”

Laat je date weet Wat u worstelt met

Volwassenen in de dating wereld hebben de neiging om een ​​soort van bagage dragen - het gaat alleen met het ervaren van de wereld. En dat is niets voor te schamen. Of u kinderen uit een eerdere relatie hebben of dat u herstelt van alcohol- of drugsverslaving, moet je eerlijk zijn over wat ervaart u brengen met u wanneer u een nieuwe relatie te beginnen.

Als u wilt een romantische verbinding om te slagen, moet je vooraf over wie je bent uit de get-go te zijn. Rebecca zei dat sommige herstellende alcoholisten het gevoel dat ze willen hun geschiedenis te verbergen en hebben een schone start, maar het verbergen van hun problemen kunnen soms maken ze groeien slechter.

Echter, kunnen singles in herstel niet weten hoe aan te snijden zo'n persoonlijke en gevoelige subject.Rebecca beveelt zij zo spoedig mogelijk te vermelden. Breng het op de eerste datum of, beter nog, praat erover in de dating profiel. Op die manier eventuele nieuwe love interest weet wat ze krijgen in en kan ondersteunend op de weg naar herstel.

“Je weet dat je klaar bent voor een relatie als je eindelijk op uw core gevoel dat je niet een nodig zijn.” - Rebecca Rush, een schrijver voor The Fix

The Fix biedt vele specifieke richtlijnen voor singles in de dating scene, en de meeste daarvan draait om eerlijk te zijn over wie je bent en wat je mee bezig bent. “Het is niet te onderhandelen”, aldus Rebecca. “Als iemand niet wil om te gaan, dan is de relatie is niet van plan om te werken. Want je hebt om te gaan.”

Rebecca vertelde ons singles moet de dating wereld niet ingaan op alle tenzij ze schoon en in een gezonde state of mind. De meeste behandelcentra vertellen herstellende verslaafden niet-to-date tot ze nuchter voor een jaar zijn geweest. Het is het beste om dingen langzaam te nemen en niet overhaast in een relatie omdat het hebben van een romantische partner is niet een snelle oplossing voor al uw problemen.

“Eerst moet je goed met jezelf,” zei ze. “Het is moeilijk omdat andere mensen een verslaving kan worden, en dan heb je te maken hebt met codependency kwesties.”

A Hopeful team werkt aan destigmatize geestelijke gezondheid

Rebecca was in een supermarkt in Los Angeles toen ze ontmoette Amy Dresner. De twee vrouwen sloeg een gesprek en al snel besefte ze hadden veel gemeen. Ze waren beiden herstellende alcoholisten, professioneel strips, en aspirant-schrijvers. Amy schreef een column voor The Fix, en ze introduceerde Rebecca aan de blog toegewijd team van schrijvers.

Rebecca Rush, die in Manhattan woont, schrijft voor The Fix per dag en doet stand-up comedy 's nachts.

“Schrijvers voor The Fix komen uit alle hoeken van het land, en velen van hen zijn memoires geschreven over hun leven en verslaving,” zei Rebecca. “Het is spannend om een ​​deel van dat team zijn.”

Ze vertelde ons een van de belangrijkste doelstellingen van de blog is om het stigma van verslaving en andere psychische problemen te verwijderen door er over te praten in een open forum.

Sinds 2011 heeft The Fix de verhalen van mensen wier levens zijn beïnvloed door verslaving of andere manier gedeeld. De blog is een uitgebreide bron voor iedereen afvraagt ​​hoe je een drugsverslaving, alcoholisme, depressie, eetstoornis of andere psychische problemen aan te pakken. Een team van getalenteerde schrijvers bieden advies op basis van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke ervaring, zodat mensen kunnen herstellen van verslaving en leiden vervuld leven.

“Een rode draad die ons samenbindt is dat we zijn erg hoopvol,” zei Rebecca. “Wij geloven dat er een toekomst -. Maakt niet uit wat je doormaakt”

The Fix is ​​een ontnuchterende Resource voor iedereen het vechten Addiction

Het duurde jaren van fouten voor Rebecca om te leren hoe om uit te kijken naar haar emotionele welzijn en blijf op het rechte pad. Als schrijver en herstellende alcoholist, ze hoopt nu om te helpen haar lezers nemen een kortere weg naar herstel. Ze deelt haar ervaringen op The Fix, omdat ze wil anderen van het maken van dezelfde fouten in hun leven te houden.

Haar disfunctionele relaties leerde haar veel over zichzelf en wat ze moest doen om gelukkig te zijn. Nu schrijft ze persoonlijke essays als een manier van werken van de problemen en zetten een schijnwerper op positieve oplossingen voor zichzelf en iedereen die worstelt met verslaving.

“Het voelt heel kwetsbaar,” zei ze, “om dit soort dagboek stukken te schrijven en te beseffen dat mijn ervaring mensen kunnen helpen.”

On The Fix, kunnen singles en koppels behulpzaam en oprechte begeleiding van schrijvers die net als Rebecca, door middel van verslaving, terugwinning zijn gegaan te vinden, en terugvalt zichzelf. “We moesten de harde manier leren,” Rebecca zei, “en we willen allemaal alleen maar om iemand te helpen moeilijk leren een beetje minder.”