De paranormale koppelaarster deborah graham leest de energieën van mensen en verbindt ze met de behoeften van het hart

6 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Liefde is een mysterie, maar niet aan Deborah Graham , psychische matchmaker. Ze heeft een gift voor het kijken naar de zielen van haar klanten en zien wat ze te stoppen van het vinden van hun zielsverwanten. Deborah biedt particuliere en vertrouwelijke psychische lezingen die naar het hart van whopeople zijn en wat ze kunnen doen toimprove hun relaties. In 2016, de professionele psychicwrote ano-nonsense dating gids genaamd “Get Your Head uit Uw App” naar haar afhaalrestaurants tout in zaken van het hart. Plus, in haar wekelijkse radioshow, Deborah antwoordt-liefde-gerelateerde vragen voor bellers in het hele land en dient als inspiratie voor singles gevoel vast te zitten in een negatieve patronen. Deborah hasspent decadesgiving soulful advies aan mensen van alle agesand heeft een reputatie opgebouwd als een relatie-expert van buitengewone diepte en begrip gebouwd.

Een goed restaurant biedt een smorgasbord van verleiding en afleiding om diners verrukking, maar soms is dat menu ofappetizers, voorgerechten en desserts kan eigenlijk een belemmering voor geluk.

U kunt gaan denken dat je een steak wil, bijvoorbeeld, maar dan draai je door het menu en begint te wankelen. De kip ziet er goed uit. Of misschien vissen. Wanneer de ober komt, kunt u uw oorspronkelijke plan en orde iets dat niet helemaal voldoet you.Because, aan het eind van de dag verlaten, is het niet wat je naar het restaurant voor kwam, en het is niet wat je echt wilt.

load...

Psychic matchmaker Deborah Graham heeft tientallen jaren ervaring in het geven van lezingen en advies.

Dat is hoe psychische matchmaker Deborah Graham ziet de moderne dating landschap - overspoeld met keuzes die singles leiden uit de weg die ze in hun hart weten is goed voor hen is. Haar baan als psychische matchmaker is om mensen terug te brengen op de rails en hen te begeleiden in de richting van echte voldoening in het leven.

“Ik kijk niet naar u; Ik kijk in je,”zei ze. “Ik ben op zoek in je ziel om je te verbinden met je ziel mate.”

load...

Deborah kreeg haar start meer dan 24 jaar geleden, toen ontmoette ze een 70-iets weduwnaar die een nieuw leven wilde. Hij kwam naar haar voor een algemeen te lezen, maar ze voelde iets meer voor hem in petto. Ze besloot tointroduce hem aan een andere klant, een weduwe, die een soortgelijke energie had over haar. Deborah gepland ze voor een afspraak op dezelfde dag en doelbewust regelde het zo dat ze samen moesten wachten en maak kennis met elkaar te leren kennen.

Tijdens hun afzonderlijke lezingen, vertelde ze dat ze wilde matchmaker spelen met hen, en ze beiden overeengekomen om een ​​datum. Op één voorwaarde: Ze moest chaperon. Dus de drie van hen gingen voor de lunch, en het echtpaar klikte. Zes maanden later trouwden ze.

Ze bleven bij elkaar voor vijf jaar, en, voordat hij overleed, Deborah's client vertelde haar dat haar hulp was een geschenk van God. Hij zag de psychische als zijn beschermengel omdat zij hem had geleid tot een aantal van de gelukkigste jaren van zijn leven.

load...

Na die ervaring, Deborah wist wat het doel van haar gaven zou moeten zijn, en ze begonnen met het aanbieden van haar diensten als een psychische matchmaker voor singles seekingprofound verbindingen in hun lives.Unlike atraditional matchmaker, Deborahseeks aan te boren in de diepere, onuitgesproken aard van iemands hart en begeleiden haar klanten op de weg in de richting van langdurige geestelijke voldoening.

“Je hoeft me niet te vertellen wat dan ook,” zei ze. “Je ziel spreekt mij zonder een woord te zeggen.”

Het delen van haar Gift Met Singles variërend in leeftijd van 25 tot 75

Deborah werkt met klanten van alle leeftijden, van 25 tot 75, en uit alle verschillende achtergronden, van big-time executives van supermarkt bedienden. Het maakt niet uit wie je bent, kan de psychische matchmaker uw aura te lezen en kunt u zien wat het blokkeren van je op je pad te houden. Of je hoopt om de banden met een verloren liefde of discoverwhat romantiek de toekomst in petto heeft, kan Deborah haar inzichten over de telefoon aanbieden, via Skype of in persoon. Ze seesclients uit de hele wereld en verbindt met hun energie om persoonlijk advies te geven.

“Ik hoef niet naar je kijken of je aanraken - Ik moet gewoon je energie te voelen,” zei ze. “Dus ik zou zeggen dat ongeveer 99% van mijn klanten tot mij komen via de telefoon.”

Deborah vertelde ons dat ongeveer 90% van haar klanten terecht in relaties na het zien van haar.

Voor sommige klanten, samen met Deborah was een levensveranderende ervaring. Een vrouw was een 60-jarige maagd, dodelijk bang om gekwetst of afgewezen, toen ze bij de psychische matchmaker voor hulp kwam.

De alleenstaande vrouw had een beschutte leven geleefd - niet van plan om prom, niet uit het even wie, en niet trouw aan haar emotionele behoeften - omdat ze het verdriet van de scheiding in haar ouders en broers en zussen had gezien en wilde niet te vallen in de zelfde patroon.

Deborah vertelde haar het leven van haar familie had niets te maken met haar leven, en ze beter zouden kunnen hebben als ze alleen geprobeerd voor. De vrouw nam dat advies ter harte, maakte dat de sprong van het geloof, en uiteindelijk getrouwd met een geweldige man.

Tot op de dag, Deborah is van mening dat haar grootste succesverhaal omdat de vrouw ging van het gevoel zo alleen en bang in haar leven om te voldoen aan haar andere helft en het behoud van een vaste relatie met hem. De psychische matchmaker kost veel trots op haar successen en werkt hard om haar leiding te verspreiden om zoveel mogelijk mensen als ze kan.

“Dat is mijn brandstof voor het leven,” vertelde ze ons. “Ik werk 18 uur per dag, want ik hou van mijn werk, en hoe meer ik geef, hoe meer ik te ontvangen.”

“Get Your Head uit Uw App” Aanbiedingen Wise Dating Advies

Veel van daters van vandaag door het leven gaan vastgelijmd aan hun telefoons, voor altijd te vegen in een zoektocht naar de volgende grootste ding. Maar, zo doende, ze missen wat goed voor hen. Deborah heeft dit patroon al te vaak gezien in haar klanten, zodat ze schreef een zelfhulpboek om daters inspireren om uit hun telefoons en in relaties.

Get Your Head uit Uw App ” onderzoekt hoe om te stoppen met vegen en te beginnen echt te verbinden met data adeep en bevredigend niveau. Haar focus ligt op het helpen van de lezers op lange termijn relaties. Ze pleit tegen gemeenschappelijke datum saboteurs, zoals naar een bar op een datum, en bevordert een meer doordachte en doelgerichte aanpak van de liefde.

In “Get Your Head uit uw App,” Deborah schetst een aantal beproefde en echte relatie regels.

In haar boek, Deborah schetst haar signatureRule van Drie, die singles aanmoedigt om uit te gaan op drie data met één persoon alvorens te beslissen of u wilt een relatie voort te zetten. Volgens het boek, moet singles niet te snel zijn om iemand te ontslaan omdat die eerste date kriebels soms een persoon kan werpen zijn of haar spel.

“Je moet jezelf genoeg tijd om echt in contact met iemand,” zei Deborah. “Probeer door die eerste date onhandigheid te snijden en krijg zo veel uit van de ander als je kunt. Doe niet te veel praten over jezelf; richten op het bereiken van uw date te leren kennen.”

Een ander deel van de Regel van Drie Deborah is niet intiem te krijgen totdat je dating voor ten minste drie maanden. Dat zorgt ervoor dat beide partijen zich inzetten voor iets langer en zorgt voor een meer voldoening verbinding wanneer u ervoor kiest om die stap te nemen. In haar ervaring, paren die celibatair voor de eerste paar maanden blijven bouwen sterkere relaties die een leven lang kan duren.

Haar laatste afhaalrestaurant voor alleenstaanden is eenvoudig:. Geef het je allemaal “Als je echt wilt-to-date, je hebt om tijd te maken voor dating,” zegt Deborah. “Mensen willen het gewoon gebeuren en zijn gemakkelijk, maar het leven is niet gemakkelijk. Je moet geduld en werk bij het.”

Het bereiken van Even More Hearts & Minds in haar wekelijkse Radio Show

Deborah heeft onlangs een wekelijkse radioshow op Sirius Radio om haar bereik uit te breiden. Tijdens de korte segmenten, ze beantwoordt vragen van bellers over liefde en relaties bydrawing van haar inzicht in wie ze zijn en wat ze willen.

“Door mijn radioprogramma's, ik ben in staat om zoveel mensen te bereiken en hen hoop”, zei ze. “Ik geef ze afhaalrestaurants voor waar ze moeten zijn en wat ze nodig hebben om te veranderen naar liefde en geluk te vinden.”

Of u nu moeite om over te gaan van een slechte relatie of hopen op inspiratie in uw enkel leven, kunt u luisteren naar Deborah's peptalk luisteren naar een nieuwe en verhelderende kijk op love.Deborahis krijgen een straight-shooterand verdeelt transformationele advies met een vrolijke toon.

“Ze kent me alleen en weet dingen die niemand anders kan weten,” zei Tamara in een TLC televisie segment. Tamara hadlistened om Deborah's radio show en toen kwam naar haar voor-liefde-georiënteerde lezingen. De psychische matchmaker encouragedthe onlangs gescheiden enkel te laten gaan van ongezonde relaties te laten en geloven dat ze iemand beter langs de lijn zou vinden.

“Ik hou van het helpen van mensen uit hun schulp te komen,” vertelde ze ons. “Omdat je zo vuil mag verpakt in je hoofd dat je vergeet de ene je met liefde -. Yourself”

Deborah GrahamUnearths wat echt belangrijk is in het leven

Als je gaat over je dag, omringd door flashy afleidingen en zoete verleidingen, is het gemakkelijk uit het oog wat je wilt en hoe je het verliezen. Zelfs als u in te voeren dat het restaurant van overtuigd dat u wilt een biefstuk, zou je op een zijspoor of ontmoedigd en missen onyour eigen tevredenheid.

Deborah Graham opent de harten van mensen naar het romantische mogelijkheden van de toekomst.

Dat is niet goed genoeg voor Deborah Graham. Ze kreeg in zaken als een psychische matchmaker om mensen wat hun geest nodig hebben en willen herinneren.

Als je open staat voor haar raad bent, kan ze echt transformeren uw kijk op het leven en liefde. Haar lezingen, boek en radio show bieden soulvolle leidraad voor singles die de weg kwijt zijn. Uiteindelijk Deborah's taak is om mensen wat ze nodig hebben om te horen, zodat ze gezonde relatie beslissingen kunnen nemen in overeenstemming met hun eigen harten en geesten te vertellen.

“Het is in jou,” zei ze. “Je hebt de kracht om het te repareren. Ik lees net de trillingen om te zien waar je gaat.”