De wooftrax-app heeft singles, koppels en hun honden vergezeld op meer dan 30 miljoen wandelingen voor het goede doel

24 april 2019

De korte versie: Er gaat niets boven het nemen van een wandeling in de frisse lucht om je batterijen op te laden, en uitgaan met een speciale mens of hond kan je reis nog aangenamer te maken. Een paar jaar terug, een tech bedrijf genaamd WoofTrax uiteengezet om uit te breiden wat een goede hond-walking tocht kunnen doen door het creëren van een fundraising app waar de hond wandelaars geld verdienen voor de lokale dierlijke schuilplaatsen. Tot op heden heeft de Walk voor een hond app meer dan 30 miljoen wandelingen gevolgd en ondersteunt meer dan 9.000 schuilplaatsen in de VS U kunt de app op gratis downloaden iTunes en Google Play.

Ik ben gelukkig genoeg om een ​​beste vriend die me steunt door ups en downs van het leven te hebben. Iemand die al mijn geheimen houdt. Iemand die nooit faalt om mijn tranen te zetten in lachen uit. Iemand die altijd over-the-top blij om me te zien als ik thuis ben. Mijn reddings hond, Molly, is echt de beste vriend die ik ooit heb gehoopt.

load...

Ze is er voor mij als mijn vrienden schilferen uit of mijn datums zijn teleurstellend. Ze vraagt ​​me nooit om mezelf uit te leggen aan haar, en ze niet schelen hoe ik me kleed of hoeveel geld ik te maken. Ze zal altijd mijn nummer een fan te zijn wat er ook gebeurt.

WoofTrax Inc heeft een app ontwikkeld waarbij hondleurders geld in te zamelen voor dierenasielen in de VS.

Ik weet niet hoe ik ooit zo'n loyaliteit kan terugbetalen, maar ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat ze weet dat ik hou van haar, ook. Meestal die inhoudt dat het geven van haar veel speeltijd, wandelingen, en aandacht. Onze wandelingen zijn uitgegroeid tot een bijzonder belangrijke dagelijkse tradition.She kan nauwelijks stil te zitten zodra ik pak haar riem, en we hebben geleerd om elkaar te luisteren als we een route vol eekhoorns, buren en andere spannende afleiding te navigeren.

load...

Molly en ik streven ernaar circa vijf mijl per dag lopen, maar ik moet toegeven dat het soms als het koud of warm buiten, ik ben geneigd om onze wandelingen kort te maken, en het is moeilijk om gemotiveerd te blijven na een lange dag op het werk. Echter, ik vond onlangs uit over een gratis app genaamd Walk voor een hond door WoofTrax dat hondenbezitters geeft een andere goede reden om tijd gereserveerd voor man's beste vriend.

WoofTrax Inc doneert geld aan dierenasielen en liefdadigheidsinstellingen gebaseerd op hoeveel actieve wandelaars inloggen op de Walk for a Dog app dag na dag.

De app biedt hondenbezitters een eenvoudige weg naar terug naar hun pups te geven, terug te geven aan de gemeenschap, en gezond te blijven allemaal op hetzelfde moment. U kunt ook het verbeteren van uw relaties door planning loopt met de mensen die je lief te hebben. Paren kunnen deze app te gebruiken om quality time doorbrengen met elkaar en hun hond (en) in de vrije natuur. Het is een all-around te winnen voor hondenliefhebbers, zoals ik, die willen hun loyaliteit te tonen aan de meest trouwe wezens op aarde.

load...

Neem de eerste stap naar 9,000+ Dierenasielen Ondersteuning

WoofTrax heeft haar steun gegooid achter meer dan 9.000 dierenasielen en reddingen in alle 50 staten en heeft duizenden hondenliefhebbers bevoegd is om aan te tonen dat ze schelen. The Walk voor een hond app is een zorgzame netwerk van mensen gemaakt uit alle lagen van het leven. Deze mensen komen samen om een ​​verschil te maken en te helpen non-profit organisaties verhogen van de middelen die zij nodig hebben om te zorgen voor dakloze honden, katten en andere dieren.

Het basisprincipe achter WoofTrax is dat mensen willen om goed te doen door hun huisdieren en een verschil maken in de wereld - ze gewoon een weg nodig om het te doen.

WoofTrax gebruikers Theresa en Chase ging op een winnende lopen en verdiende een donatie aan Saving Paws Redding van Arizona.

“Miljoenen mensen lopen hun honden elke dag”, zegt Doug Hexter, de Chief Executive Officer van WoofTrax. “En we willen dat meer impact te maken.”

Loop voor een hond app gebruikers kunnen zo jong als 20 en zo oud als 70. Ze wonen in landen over de hele wereld en delen een gemeenschappelijke inzet voor de honden in hun leven. De fitness-app meet de tijd en de lengte van de wandeling en komt de wandelaar mee aan een loterij, waar ze geld kunnen winnen voor hun favoriete schuilplaatsen of redding groepen.

Sommige mensen lopen met hun echtgenoten of families, terwijl anderen lopen op hun eigen in het geheugen van een verloren pet.The Walk voor een Hond app biedt gebruikers het niet nodig om een ​​hond te bezitten - kunnen ze een voormalige huisdier of virtuele hond toe te voegen aan hun profiel - en mensen die lopen gedurende 10 minuten te verdienen dezelfde kans om te winnen als degenen die lopen een uur of meer. Je hoeft niet aan een atleet om deel te nemen aan Gang voor de missie van een hond zijn.

“Elke wandeling over een kwart mijl telt evenzeer op de app”, aldus Doug. “We willen dat mensen zo ver als ze kunnen lopen. Het is geen race. Als het beste wat je kunt doen is een wandeling rond het blok elke dag, kunt u nog steeds dezelfde impact als iemand loopt vijf mijl per dag.”

Een vakantie liefdadigheidsinstellingsinspanning Streeft naar 200.000 maaltijden doneren

WoofTrax gaat over meer dan alleen het bijhouden van je stappen - het is over het belonen van de hond wandelaars en terug te geven aan de schuilplaatsen, reddingen en non-profitorganisaties die vreugde te brengen om zo veel individuen en gezinnen. Het bedrijf heeft een innovatief systeem om de liefde te verspreiden en te verrijken het leven van veel mensen ontworpen, en het is het maken van een speciale december fundraising push om ervoor te zorgen dat iedereen heeft een prettige vakantie.

Doug vertelde ons dat WoofTrax heeft afgetrapt een fundraising drive om meer dan 200.000 maaltijden aan dierenasielen dit vakantieseizoen te doneren. In de eerste week van dit fundraiser, de app verhoogde genoeg voor 30.000 maaltijden (of 300 zakken hondenvoer) die al zijn gegaan tot drie hond schuilplaatsen in Ohio.

Als u een gift geven aan deze zaak , zal WoofTrax 100 maaltijden te sturen naar een hond in nood.

WoofTrax werkt samen met lokale schuilplaatsen en geeft hen de middelen die ze nodig hebben om geld in te zamelen en te krijgen zinvolle steun van de community.These liefdadigheidsinstellingsinspanningen rekenen op de steun van gewone mensen om iets moois gebeuren. U en uw significante andere kan uw inspanningen om een ​​verschil in de gemeenschap, terwijl samen tijd doorbrengen bundelen.

“Ik krijg enthousiast over iets dat nog nooit eerder gedaan te doen,” zei Doug. “Niemand doet wat we doen in de gezondheid en de mobiele ruimte.”

Het brengen van een Gemeenschap van Hondenliefhebbers Together

WoofTrax gebruikers hebben meer dan 30 miljoen wandelingen gemaakt met hun honden tot nu toe, en de Walk voor een hond app is net begonnen. Het heeft een aantal spannende plannen om de hoek om rente te betrekken en het lopen meer van een groep of familie activiteit.

Walk for a Dog moedigt zijn gebruikers in staat om een ​​positieve impact hebben op de wereld door te lopen hun honden.

De WoofTrax team is van plan om een ​​pak mentaliteit om de app te brengen door het toevoegen van meer community-driven functies, waaronder een leaderboard dat zal laten zien hoe ver en hoe vaak uw vrienden en familieleden hebben gelopen. Dit leaderboard zal actieve wandelaars belonen en te motiveren minder actieve mensen om meer van een poging om een ​​wandeling met degenen die ze het meest zorgen over te nemen te maken.

The Walk voor een hond app heeft stappen ondernomen om de hond wandelaars en hondenliefhebbers ondersteunen wereldwijd genomen, en het aantal gebruikers groeit snel als mensen het woord over de positieve impact op mens en dier.

"Dankje, dankje, dankje!!! Je maakte mijn dag “, zei Lynn in een e-mail naar de WoofTrax team. “Ik ben zo blij dat zoiets simpels als het lopen mijn honden andere dieren zal helpen. Ik zal doorgaan met mijn honden lopen en anderen aan te moedigen om deel te nemen !!”

Veel van de gebruikers WoofTrax hebben charitatieve streven van de app geprezen en sloot haar missie om de kwaliteit van leven voor puppy's en honden overal te verbeteren.

"Dit is geweldig. Ik wil u bedanken voor dit te doen!”Zei Jack uit Californië. “De wereld heeft behoefte aan meer bedrijven zoals jij.”

WoofTrax het verschil maakt Een wandeling op een Time

Ik weet niet wat ik zou doen als ik niet mijn hond had achter me elke stap van de weg. Ze is de reden dat ik elke ochtend wakker (letterlijk, ze opstaat en zeurt bij het krieken van de dag), en ze voortdurend inspireert me om een ​​actievere, geduldig te zijn, en het geven van persoon, dus ik kan meer verdienen van haar toewijding zijn.

Ik ben opgewonden om WoofTrax de app te gebruiken om me te helpen prioriteren mijn wandelingen met mijn nummer een meisje en het geld in te zamelen voor andere pups op hetzelfde moment. Ik zeker op prijs stellen dat een-op-een tijd met Molly, maar ik weet dat veel koppels die hond loopt als hun speciale tijd samen.

Of je hoofd in je eentje of met je partner, dan kun je liefde en kameraadschap te ondersteunen door het registreren van uw wandelingen op de Walk for a Dog app ontworpen door WoofTrax.

“Mensen houden van wat we doen, omdat het hen helpt gezond te krijgen, helpt hun huisdieren gewicht te verliezen, en helpt non-profitorganisaties krijgen donaties”, zegt Doug. “Het is bemoedigend om te zien hoeveel mensen zijn enthousiast over dit.”