De 5 zinnen die mannen je nooit willen horen zeggen

1 mei 2019

Ik ben de menselijke equivalent van een Trapper Keeper. Ik moet om mensen te coachen, omdat ze vertrouwelijke informatie met mij te delen.

Ironisch genoeg als ik rond de mensen die het dichtst bij mij of ik ben echt enthousiast over een onderwerp, het is moeilijk om te zwijgen me up.

Ik ben een open boek met mijn beaux, en voor het grootste deel, moeten we in staat om te vertrouwen op onze partner over iets, zelfs onze diepe, duistere geheimen.

load...

Echter, er zijn een aantal dingen die beter onuitgesproken.

In relaties, is het belangrijk om een kleine mate van mysterie behouden om aantrekkingskracht te vergroten en vonken blijven vliegen.

Op hetzelfde moment, is het belangrijk om onszelf toestaan ​​om kwetsbaar te zijn en open te stellen over onze gevoelens ten opzichte van elkaar op een consistente basis.

Hoe kan men een evenwicht? Hoe kan men handhaven nog mysterie open blijven om liefde te geven en te ontvangen?

Het uitblijven van een gezond evenwicht tussen de twee kabels te slaan om zo veel mislukte relaties en huwelijken. Je bent vervloekt als u doet en afgedamd als je dat niet doet - tot nu toe.

load...

Er zijn vijf dingen die een vrouw moet nooit een man vertellen als ze van plan is op het zijn in een gezonde, vaste relatie:

1. Ik wou dat we waren meer als (insert paar)

Door nu, je de meeste kans hebben wederzijdse vrienden die ook zijn bevestigd.

Het is zo gemakkelijk om blik over je schouder en afgunst andere koppels, in het bijzonder wanneer de dingen niet zo goed gaat in je eigen relatie.

Weet je nog hoe het voelde om te worden vergeleken met die ongelooflijk mooie relatieve die kreeg alle jongens toen je opgroeide? Het voelde vrij icky nietwaar?

Nou het vergelijken van je relatie met iemand anders is een trefzekere manier om je man af te stemmen uit te maken.

Geloof het of niet, zelfs wanneer hij niet handelt recht, diep hij wil je superman te zijn.

Als je een probleem dat moet worden aangepakt binnen de relatie hebben, is er geen noodzaak voor side-by-side vergelijking met een ander stel.

load...

2. Mijn ex wil om samen terug te krijgen

Dit is een lastige. Tenzij uw ex is een krankzinnige stalker, is het best om uw interacties te houden met de “laat me terug in de” ex-vriendje aan jezelf.

De ex-geliefde mag nooit een onderwerp van discussie, tenzij je bedoelingen hebben om weer met hem.

Ik ben een grote voorstander van nul contact met exen als je eenmaal hebt verplaatst.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Bijvoorbeeld, als je kinderen hebt met een ex.

Echter, voor het grootste deel, is het een uitgemaakte zaak.

Als uw partner met opzet gemaakt is onzeker te voelen, zal hij meer geneigd om iemand die meer rekening met zijn gevoelens zullen vinden.

3. Kan me niet schelen

De taal die we gebruiken met onze partners belangrijker dan we weten.

Wanneer vrouwen zeggen: “I do not care” met elkaar, het is nooit letterlijk geïnterpreteerd. Het is een soort van een multifunctioneel reactie.

Echter, eruit te flappen “Kan me niet schelen” of “Ik heb je niet nodig” in de hitte van een argumentcanhave een zeer negatieve bijklank.

Zeker kunt u uiterst gefrustreerd zijn, maar u geeft. Je geeft of je zou niet worden verstoord.

Hoe meer we herhalen negatieve zinnen om onze mannen, hoe meer ze nemen het als het evangelie.

4. Ik heb geslapen met (insert #) mannen

Voordat je in een vaste relatie , kunt u een groot aantal informele relaties en gooit hebben gehad.

Er is geen recht op mijn doel, maar wilt u misschien voorzichtig vermelden specifieke details van uw seksuele te zijn

Geschiedenis.

De enige informatie die onze partners moeten weten zijn onze huidige hiv en soa-status (ervan uitgaande dat je seksueel actief).

Alle andere gegevens worden uitsluitend martelen ego's en speculaties te verhogen.

Sommigen kunnen dit zien als oneerlijk, maar ik zie, dat als het verlaten van het verleden waar het thuishoort.

5. We moeten praten

Stel je voor je favoriete liedje komt op in een nachtclub en plotseling een aantal dronken schakelt alle lichten in de club en de muziek stopt playing.You beginnen om het evenwicht te verliezen, en uw eerste schok verandert vervolgens in woede of teleurstelling.

Nou dat is precies wat er gebeurt als vrouwen zeggen “ we moeten praten.”

Gedwongen hart tot hart gesprekken niet precies gaan over zo goed in de geest van een man.

Als vrouwen, voelen we ons energiek door een hart-op-hart convo met onze meisjes.

Voor mannen, kan de plotselinge halt ervoor zorgen dat ze te sluiten, en dit betekent dat het moeilijker zal zijn om hem te openen en op basis van wederkerigheid zijn.

Begrijp me niet verkeerd. U kunt nog steeds het gesprek, maar de timing is onberispelijk. Breek de spanning van het lachen of gemak in een meer serieus gesprek na het inhalen voor de dag.

Wanneer je echt in harmonie met elkaar, weet hij om het gesprek te starten. Maar dat komt met de tijd en is afhankelijk van de situatie.

Ik hoop dat ik heb geholpen enig licht werpen over hoe om beter te begrijpen mannen en enkele mysterie attractie te verhogen handhaven.

Ik sta niet achter geheimhouding in relaties. Echter, ik denk dat het belangrijker is om onze partners te bouwen in plaats van ze af te breken of maken ze zich onzeker voelen bij ons.

Onthoud, wij hebben de macht om te maken en onze relaties te breken met subtiele acties. Maak een keuze die uw obligatie versterkt.

Foto bron: e3rafnafsak.com, nymag.com, hollywood.com, bp.blogspot.com, memegenerator.net