Dr. nerdlove biedt onhandige, nerveuze daters het praktische advies dat ze nodig hebben

25 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Korte versie: Harris O'Malley, beter bekend als Dr. NerdLove, was niet geheel succesvol in de dating wereld eerder in zijn leven. In feite was hij vaak over het hoofd gezien door vrouwen, totdat hij strategieën die hielp hem meer vertrouwen in zijn flirten capaciteiten krijgen geleerd. Maar na jaren van anonieme afspraken, Harris besefte dat hij niet eens meer zelf te herkennen. Uit zijn self-transformatie naar een meer vertrouwen en authentieke dater, een belang in het helpen van anderen te cultiveren compassionate dating persoonlijkheden was geboren. Harris creëerde zijn website, PagingDrNerdLove.com, alsmede boeken en tutorials te helpen daters overwinnen hun dating problemen en vinden bevredigende relaties waarin ze trouw kunnen blijven aan zichzelf.

Als een jonge man, Harris O'Malley, nu beter bekend als Dr. NerdLove, vaak over het hoofd gezien als het gaat om dating.

“Een van de dingen die ik vertel mijn klanten en lezers is dat ik allemaal dezelfde problemen die ze hadden gehad - en vaak nog erger,” zei Harris. “Ik was helemaal geen idee. Mijn idee van flirten vroeg vrouwen, 'Hou je spullen?' De enige relatie die ik had waren per ongeluk op zijn best. En een van mijn vormende relaties was giftig.”

load...

Met deze houding, werd Harris zeker niet het vinden van de romantiek die hij zocht. Na een bijzonder moeilijke afwijzing, besloot hij om strategieën die hem meer Charismatisch zou onderzoeken.

Harris O'Malley, alias Dr. NerdLove, helpt zijn klanten sloot de dating games in het voordeel van het zelfvertrouwen en authenticiteit.

“Ik ontdekte Neil Strauss 'The Game'”, zegt Harris. “Het was transformerende; Het heeft mijn leven veranderd.”

Zijn leven werd toen al over het aantrekken van vrouwen die hij zou ontmoeten bij clubs, ze streven naar, en seks. Gedurende een aantal jaren van deze, Harris nooit overwogen het opbouwen van een langdurige relatie. Maar op een nacht had hij een openbaring.

load...

“Op een nacht, was ik een club verlaten met deze vrouw toen ik me realiseerde dat ik haar niet mocht,” zei hij. “Ik hield niet van de clubs, en ik zou de uitgaven een klein fortuin op drankjes en de dekking kosten, maar ik was bijna nooit een goede tijd.”

Dit besef leidde uiteindelijk Harris zijn leven te veranderen, en met een verschuiving in mentaliteit, werd Paging Dr. NerdLove geboren.

Hij heeft niet alleen het verbeteren van zijn eigen houding, maar hij ontwikkelde een website, boeken en tutorials om te leren - meestal - mannen strategieën voor dating, seks, en relaties die niet maken ze een slecht gevoel over zichzelf.

Toxic Mannelijkheid Turns Men Into unlikable daters

Hoewel Harris genoten van het succes dat hij voelde in het hof vrouwen, hij hield niet van de manier waarop zijn gedrag maakte hem voelen.

“Mijn hele doel in gesprek met een vrouw was met haar naar bed en dan bel haar nooit meer,” zei hij. “Ik realiseerde me dat ik niet kon blijven doen. Ik zou dit manipulatieve, giftige persoon. Ik vond de seks en het succes, maar ik wilde weten of ik zonder zo nep succesvol zou kunnen zijn.”

load...

Harris gericht om te begrijpen wat dating tips werkte zonder het maken van die die vroeger hen het gevoel onecht.

“Ik had om erachter te komen wat echt was,” zei hij. “Ik was het lezen van boek na boek over overtuigingskracht, invloed, geslacht, en de samenleving's behandeling van geslacht. Ik leerde over Feminisme 101, en besefte wat ik had geloofd over het feit dat een man was echt giftig.”

Op een dag, in een opwelling, begon hij met het beantwoorden van vragen van het publiek als onderdeel van zijn podcast, The League of Extremely Ordinary Gentlemen. Zoveel mensen hadden vragen over dating en liefde voor Harris dat hij geen tijd om ze allemaal te beantwoorden hebben.

“De episode ging goed, dus we hebben een ander”, aldus Harris. “Ik gooide samen een video op de vragen die we gaf geen antwoord, en het was zo populair, de luisteraars in delen wordt verzonden vragen.”

“Omdat het een man is er niet om hoeveel seks je hebt, of hoeveel geld je maakt. Maar in plaats van, het is intern; het gaat over wie je bent, niet wat je doet.”-Harris O'Malley, Dr. NerdLove

De aandacht van zijn podcast en video kregen was verbazingwekkend. Harris wist dat hij een kans om een ​​website vooral gecentreerd rond het helpen van mensen door middel van hun dilemma's in de liefde en dating ontwikkelen gehad.

“Mijn werk gaat over hoe u dit doet of dat moeten aanpakken,” zei hij. “Ik praat over sociale kwesties zoals de #MeToo beweging, of wat het verschil is tussen pesten en flirten. Ik streef ernaar om positieve mannelijkheid te onderwijzen, de manieren om een ​​man op een manier die niet zijn smal zijn.”

Hij promoot een inclusieve, vergaande opvatting van mannelijkheid.

“Omdat het een man is er niet om hoeveel seks je hebt, of hoeveel geld je te maken,” zei Harris. “Maar in plaats van, het is intern; het gaat over wie je bent, niet wat je doet.”

Harris O'Malley leert anderen wat hij wil hij had geweten

Veel van formatieve ervaringen Harris' met daten en seks waren traumatisch. Dus, zijn doel met Paging Dr. NerdLove is om anderen met informatie die hen kan helpen voorkomen dat het ervaren van de ontberingen hij deed te bieden.

“Het hele doel is mensen leren hoe tot op heden,” zei hij. “Ik bespreek alle dingen die ik wou dat ik eerder geleerd. Mijn doel is om mensen te leren om te leren van mijn fouten.”

Terwijl anderen adviseren, Harris beoefent de vriendelijkheid dat hij wil dat zijn volgelingen in hun eigen dating leven te brengen.

“Ik probeer voor de behandeling van mijn advies-geven als een mix tussen de coach van 'Friday Night Lights' en een bezorgde oudere broer,” zei Harris. “Een beetje vriendelijkheid, botheid, en motivatie - u kunt dit doen, heb je de mogelijkheid.”

Hij maakt vaak gebruik van zijn eigen ervaringen in de dating scene als een waarschuwend verhaal voor anderen, en zijn doel is om de bron voor anderen die hij nooit had opgroeien zijn.

Vaak Harris zei dat zijn rol is gecentreerd rond de lezers aan te moedigen om zichzelf als wenselijk zien - zelfs in hun huidige staat, niet alleen nadat ze veranderd wat ze een hekel over zichzelf.

“Wat ik probeer te doen is hen te helpen stoppen met het definiëren zich door hun beperkingen”, zegt Harris. “Een groot deel van de kwesties die ik weer te zien over en komen voort uit mensen die beslissen ze niet iets te doen, want het is een deel van hun identiteit. Ze denken: 'als ik een ander persoon, misschien kan ik op een andere manier zijn.'”

Boeken en Media zorgen voor meer gedetailleerde informatie

In aanvulling op zijn website, Harris heeft zijn volgelingen innovatieve methoden voor het worden beter daters.

Een van zijn boeken, “ New Game +: The Geek's Guide to Love, Sex, Datingbureau ,” is een dating handleiding voor nerdy mannen. Het boek is bedoeld om demystificeren interactie met het andere geslacht, zonder het aanbieden van welke manipulerende tactiek.

Zijn meest recente boek is: “Ik heb haar nummer: wat nu?”, Die is bedoeld om lezers te helpen verder te gaan dan een succesvolle interactie.

Dr. NerdLove's nieuwste boek, “New Game +: The Geek's Guide to Love, Sex, Datingbureau,” toont aan geeky mannen hoe om zich zelfverzekerd daters te worden.

“Ze kunnen het aantal te krijgen, maar ze niet de regels te kennen wanneer sms'en of messaging iemand,” zei Harris. “Hoe vaak wordt te vaak? Wat zeg ik?"

Next up, Harris is het ontwikkelen van een instructie-gids voor het hebben van respect, het vervullen van seks.

“Het gaat om het vinden van de seks die je wilt, zonder verlies van uw ziel in het proces”, aldus Harris. “Mensen denken dat er een lijn tussen iemand die veel van seks en iemand die beleefd en respectvol is. Maar de twee elkaar niet uitsluiten. U kunt promiscue zijn, maar ook een actief beleefd, zorgzaam en gewetensvol persoon te zijn.”

Voor aspirant-daters die behoefte hebben aan meer van een push, is Harris het creëren van online en in-person cursussen die daters door de stappen van de hofmakerij te leiden.

“Ik ben bezig met de Dating Accelerator, dat is een multi-weekse cursus die alles over het maken van een meer krachtige, actieve persoon in uw dating leven leert,” zei hij. “Hier is hoe je je kleedt, flirt, en de mensen te herkennen, kan u signalen. Weten of ze zijn comfortabel met u, of voor u klaar om op te leunen in voor de kus.”

Daarnaast zal hij beginnen met het hosten van in-person dating workshops in Austin, Texas.

“Ik zal doen wat Dating 101 workshops in de komende paar maanden,” zei hij. “Van daar, breng ik mensen in het hele land en doe driedaagse workshops.”

Harris produceert ook regelmatig podcasts en YouTube-video's die de hedendaagse begrippen in dating en seks in een makkelijk te absorberen formaat uit te leggen.

Dr. NerdLove: Helpen Singles kijken dan hun zelf-Concepts

Uiteindelijk Harris wil zijn volgelingen een meer positieve kijk op hun eigen zelf-verbetering te geven. Zijn technieken helpen mensen de barrières die zij voor zichzelf af te breken.

“Er is altijd een reden waarom je niet iets te doen,” zei hij. “Een deel van wat ik leer mensen is om te stoppen wachten. U kunt verbeteringen nu, in plaats van het volgen van stap A en dan B dan C. U kunt het behandelen als een web waar je dingen tegelijk doet, en men voert in de andere.”

Harris zei dat hij voelt zich trots op de impact die hij heeft gehad op het niveau van zelfvertrouwen daters te tonen na het werken met hem. Hij hoort vaak van klanten die hem vertellen dat hij heeft geholpen hun leven te veranderen.

“Ze realiseerden zich dat ze zo veel potentieel had. Veel jongens hebben me verteld dat ze konden gaan en flirten met mensen en krijgen telefoonnummers en data. Ik had een aantal mensen me vertellen dat ze getrouwd zijn nu gebaseerd op wat ik leerde hen,”zei hij.