Driedaagse matchmakers van wereldklasse zijn uitgebreid naar 10 steden - en er komen er steeds meer bij

13 mei 2019

De korte versie: Laat de energie tot op heden niet hebben na het werken een negen-tot-vijf baan? Dan misschien moet u uw zoekopdracht opgemaakt voor de liefde in de handen van een professionele matchmaking bedrijf als Three Day Rule. Opgericht in 2013, heeft dit bedrijf al snel uitgegroeid tot een nationale database van singles ondersteunen met een ervaren team van koppelaars in 10 grote steden. In plaats van te vertrouwen op algoritmen, deze koppelaars neem de tijd om hun klanten kennen en zet zorgvuldige gedachte in elke wedstrijd. Zij bieden ook praktische feedback en coaching langs de weg naar singles opgezet voor succes in de moderne dating scene. In de loop der jaren heeft Driedaagse Rule zich gevestigd als een betrouwbare bron voor drukke singles geïnteresseerd in de vergadering waardevolle data en het opbouwen van lange termijn relaties in Los Angeles, San Francisco, Chicago, New York City, en andere Amerikaanse steden.

Vanaf het moment dat je Three Day Rule's matchmaking kantoor in te voeren, kun je zien dat je in goede handen. De knap koppelaars duidelijk moment in hun schema's om nieuwe klanten te verwelkomen en hen voorbereiden op de reis voor de boeg.

Elke potentiële klant en potentiële match heeft een in-persoon gesprek met de koppelaars. Ze zitten met singles voor ongeveer 45 minuten en bespreken van de persoon dating geschiedenis, waarden en doelen zodat ze gepersonaliseerde datum aanbevelingen kan maken.

load...

Talia Goldstein opgericht Driedaagse Rule in 2013 en groeide de matchmaking bedrijf uit tot een bloeiende nationale onderneming.

“Het maakt niet uit of een persoon is een potentiële klant of op zoek naar een lid van ons zwembad zijn, we geloven in de kracht van een in-persoon die aan”, zegt Talia Goldstein, Chief Executive Officer van de Regel Three Day. “We werken nauw samen met onze klanten om hen en hun voorkeuren te begrijpen.”

Of u nu aanmelden voor de matchmaking service of de toetreding tot de dating database, het team neemt de tijd om je te leren kennen voordat de invoering van u om liefde belangen.

load...

Driedaagse Rule heeft een van de grootste databases van singles in het hele land, zodat deze dating professionals hebben zeker de middelen om haak je met iemand special.The bedrijf is actief in de grote steden in de VS, met inbegrip van Seattle, New York City, Los Angeles, San Francisco en Chicago, en het team is van plan om uit te breiden naar meer steden in de komende jaren. Talia zei geheime saus van het team heeft hun aandacht besteed geweest voor detail bij het koppelen van up-relatiegerichte singles.

“We zijn op zoek naar niet alleen grote wedstrijden op papier,” zei ze, “maar om immateriële redenen om twee mensen op te zetten. Onze koppelaars sturen onze klanten op de data die we achten een goede pasvorm na een in-persoon die aan.”

Op het kruispunt van Technology & Matchmaking

Driedaagse Rule heeft stappen ondernomen om inclusieve en uitgebreide dating diensten voor mensen van alle achtergronden. In het afgelopen jaar, bijvoorbeeld, het bedrijf is gestart met LGBTQ + matchmaking services met een toegewijd team op zoek naar de behoeften van deze bijzondere klantenkring. De uitbreiding heeft betekend ontwikkeling en vaststelling van een nieuwe klant database, maar Driedaagse Rule's team is klaar voor de uitdaging.

load...

De matchmaking bedrijf heeft ook gekeken naar technologische innovaties op de matching-proces te stroomlijnen. In het begin van 2018 Driedaagse Rule lanceerde Amazon Alexa vaardigheid die singles biedt concrete dating advies en statistieken. Deze gratis service bootst het type gesprek de koppelaars hebben meestal met hun klanten.

“We hebben geëxperimenteerd met het kruispunt van technologie en hands-on matchmaking dus we konden niet helpen alleen onze klanten, maar bieden advies aan singles overal,” zei Talia. “It'scompletely gratis, zodat iedereen met een Alexa kon gebruiken.”

Drie Day Rule biedt een mix van persoonlijke aandacht en technologische ondersteuning om de afstemming van singles.

Natuurlijk kunnen deze technologische vooruitgang geen vervanging van de menselijke element dat Driedaagse Regel om bekend staat. Talia zei ze benadrukt het belang van praten met singles van aangezicht tot aangezicht en het krijgen van hun gewoonten, prioriteiten, en persoonlijkheden weten. Een dergelijke persoonlijke aandacht kan de koppelaars om een ​​verstandhouding op te bouwen met klanten, bieden nuttige feedback, en regelen data die potentieel op lange termijn hebben.

Deze persoonlijke benadering van matchmaking kon het bedrijf gestaag groeien in de years.In 2018 Driedaagse Rule uitgebreid naar Seattle, de tiende stad. Tot nu toe heeft het team lokale singles zeer ontvankelijk voor het idee van het toestaan ​​van een matchmaker te minderen met de hoeveelheid tijd en energie die zij hebben in het vinden van een datum in de Emerald City te zetten gevonden.

“Seattle heeft een ton van de drukke professionals die weinig tijd hebben om de datum en het idee van dating minder, maar meer doorgelicht wedstrijden hebben verwelkomd,” zei Talia. “Seattle heeft ook een reputatie als koud aan buitenstaanders (vandaar de uitdrukking, Seattle bevriezen '), maar voor ons, dat is een spannende uitdaging, die we dagelijks in te nemen wanneer we overeenkomen met twee mensen die waarschijnlijk veeg naar links op elkaar.”

Gloeiende getuigenissen van Happy koppels van alle leeftijden

Driedaagse Rule heeft gepost tientallen hartverwarmende succesverhalen op haar website. De getuigenissen spreken met de vriendelijkheid van de matchmaking team en de efficiëntie van hun matching proces.

Durrah, een 33-jarige die is nu verloofd, zei de toetreding tot Three Day Rule was de beste beslissing die ze ooit had gemaakt. “Ze waren zo toegewijd aan het vinden van liefde voor mij,” zei ze. “De middelen en instrumenten aanbevolen door TDR waren onbetaalbaar.”

“Er is geen andere matchmaking bedrijf dat vergelijkt in termen van authenticiteit en curator service”, zei Sarah, een 46-jaar-oude client. “Al mijn data waren een positieve ervaring.”

Tommy zei dat zijn tweede wedstrijd omgezet in een relatie, en hij vond de koppelaars te zijn spot-on in hun persoonlijke evaluaties. “Ik kon niet meer blij dat ik me aanmeldde voor TDR,” zei hij. “Toen ik de talloze uren en energie die ik zou hebben verspild aan dating apps en middelmatige data, TDR bleek een grote investering zijn!”

“Three Day Rule eentje veranderde mijn leven ten goede! Ik ontmoette de man van mijn dromen en ging uiteindelijk op mijn laatste eerste date “. - Allie, een driedaagse Rule client

Terwijl Driedaagse Rule tal van huwelijk en baby aankondigingen van de voormalige klanten heeft ontvangen, het team is bijzonder trots op de minder voor de hand liggende successen - de weduwe die de moed hebben tot op heden teruggevonden, de enige Gooi die zelfvertrouwen, of de onderdrukten divorcee opgedaan die geleerd om weer geloven in de liefde. Talia zei ze is altijd bijzonder trots als ze kan aantonen haar klanten dating mogelijkheden die ze misschien niet ontdekt of opgemerkt op hun eigen.

“Voor ons is het succes is niet alleen huwelijken en baby's,” zei ze. “Succes is het kijken naar een cliënt die a-ha moment dat zij hun geest te openen voor een type overeenkomst dat ze nooit gedacht dat zou werken voor hen.”

The Three Day Rule matchmaking team is toegewijd aan het helpen singles vinden van een betekenisvolle relatie - en soms dat betekent dat het helpen van klanten uit hun eigen weg en zien dat de persoon die ze vegen verleden is eigenlijk een grote vangst.

“Wij zijn verantwoordelijk voor het geven onze klanten de harde liefde die ze nodig hebben om de meest opzettelijke, verantwoording, en zelfbewust versie van zichzelf,” zei Talia.

Het verwijderen van de Stress & Strain Van de dating proces

In 2017 Driedaagse Regel gelanceerd in twee nieuwe steden en verdubbelde de omzet. In het komende jaar, hoopt het team nog meer grote dingen bereiken en bieden meer waardevolle diensten aan singles in het hele land.

“Wij zijn van plan om verder te gaan uitbreiden van ons bereik, zodat we u kunnen helpen zo veel singles als mogelijk,” zei Talia. “Reeds 2018 is uitgeschakeld voor een goede start. We zijn verheugd om te blijven groeien in onze bestaande steden en uit te breiden in heel de Verenigde Staten.”

For Three Day Rule, de impact van een matchmaker gaat veel verder dan een one-off date. Talia zei dat haar doel is om een ​​meer duurzame en positieve invloed op de moderne dating scene te bieden.

“Matchmaking is meer dan alleen het instellen van mensen op data,” zei ze. “We zijn bezig om niet alleen wie singles datum te veranderen, maar hoe ze dateren. Onze missie is om mensen te helpen genoeg over zichzelf beter worden toegerust om iemand te vinden te leren -. Of die persoon door middel van een matchmaker komt of niet”