Drinkt je lesbische vriendin te veel?

22 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Laten we toegeven - we genieten drinken. Dat zou kunnen betekenen een avondje uit in een lesbische bar, 's middags een T-dance, het vangen van een eerste vrijdag lesbische happy hour evenement in uw stad of dat achtertuin barbecue met uw troep.

Drinking speelt een grote rol in veel lesbische scènes.

Maar laten we ook toegeven dat het soms drinken heeft een probleem of twee aangemaakt of 20in onze relaties. Dat was mijn geschiedenis in mijn laatste relatie. Alcohol werd een probleem. Nou, echt het was altijd een probleem. Het kostte me gewoon een tijdje om het te zien.

load...

Dus ons eigen leven vertellen ons dat lesbiennes graag feest. Juist, weet je dat, maar uit onderzoek blijkt lesbiennes de neiging om meer problemen met alcohol dan rechte vrouwen. Dat is geen verrassing ook niet.

Dus hier is mijn vraag voor u:

Bent u dating een vrouw die een probleem met alcohol?

Weet je wel wat te zoeken? Bent u bereid om het toe te geven? Worstelt u met een vrouw die te veel, want je van haar houdt zo veel drinkt?

In mijn persoonlijke ervaring, ik gedateerd een vrouw op en voor vele jaren die een alcoholist was. Ik begreep niet wat er gebeurde, omdat in een deel van mijn eigen drinken, maar ook omdat ik ben opgegroeid in een alcoholische familie. Ik werd gebruikt om alcoholische gedrag en niet iets anders weten.

load...

Mijn ouders zowel dronk veel en kon krijgen echt angrywhen dronken. Toen mijn vriendin deed hetzelfde, ik wist niet dat het alcoholisme voor een lange tijd. Ik dacht dat ze moeten stoppen met acteren als een ezel en bezuinigen op haar drinken.

Het probleem was dat ze niet kon stoppen met drinken, en ze wilde niet stoppen met drinken. Ze zou liever vechten, dingen te breken, krijgen DUIs en de schuld geven aan andere mensen dan stoppen.

Wat ik niet begreep was dat ze niet kon stoppen met drinken en gelukkig zijn. Ze zou stoppen, en dan zouden ze ongelukkig zijn. Ze zou drinken en ellendig, ook, maar toen ze dronken, ze maakte mijn leven echt krankzinnig.

Ze kon niet stoppen met drinken, en ze wilde niet stoppen met drinken. Ze zou liever vechten, dingen te breken, krijgen DUIs en de schuld geven aan andere mensen dan stoppen.

We zouden de meest gekke gevechten die nooit enig gevoel gemaakt en die niet konden worden opgelost te hebben. Nogmaals, ik begreep het niet de alcohol was.

load...

Ik wist dat ik was altijd degene whoneeded te rijden wanneer we gingen, en ik dronk zo veel minder dan zij. Ik was prima. Ik wist ook dat als ze eenmaal begon te drinken, de avond was vrij veel gaat slecht aflopen.

Het kostte me een tijdje om te leren dat haar dronken betekende ook de volgende dag ging vrij lelijk te zijn, ook. Ze had een kater, misschien zelfs het gooien van de hele dag, en ze onmogelijk om te behagen zou zijn. Ze zou ook laat het me weten dat haar gevoel verschrikkelijk was mijn schuld.

Ik kan zeggen dat ik altijd wist dat haar ellendige gevoel na een nacht van drinkingwasn't mijn schuld, maar er was geen manier om haar te stoppen ontgroening op mij over hoe slecht haar katers waren.

Ze had vaak excuses twee dagen later over de waanzinnige gevechten en haar wezen een teef, maar het was toch mijn schuld dat ze me behandeld zo slecht. Nogmaals, ik geloofde niet dat spul, maar ik heb nog steeds vast in de buurt, want ik hield zoveel van haar.

Hier is het probleem met dating een lesbische met een drankprobleem:

U. Kan het niet. Fix. Haar.

En ze laat je verschrikkelijk voelen, want er is geen manier om het drinken problemen van iemand anders op te lossen. Als u rondhangen, je hebt nu maakte haar drankprobleem je drankprobleem.

Maak haar niet drankprobleem je drankprobleem.

Ze laat je verschrikkelijk voelen, want er is geen manier om het drinken problemen van iemand anders op te lossen.

Lesbiennes die alcohol gebruiken om overtollig zijn onmogelijk om samen met, zul je slecht consequent te behandelen, zal niet echt het gevoel slecht over hoe zij u behandelen, zullen zich en zet je in de schulden, zal je gek proberen om hen gelukkig te maken en zijn meestal onmogelijk te behandelen.

Alcohol maakt mensen stom! De slimste lesbiennes krijgen ronduit dom als ze te veel drinken.

Hoe kun je zien als ze een drankprobleem?

Er zijn tal van borden:

Accepteer dat je niet kunt maken haar tegen te houden, maar je kunt een ondersteunende vriendin in haar proces.

Er zijn veel tekenen dat een vrouw te veel drinkt, en helaas maakt het hebben van een goede relatie onmogelijk.

Maar je kan nog steeds in deze relatie en liefdevol haar, dus wat kan je doen?

  1. Accepteer dat je niet kunt maken haar tegen te houden, maar je kunt een ondersteunende en liefhebbende vriendin in haar proces.
  2. Zoeken naar mogelijkheden om met haar praten over haar leven en wat je ziet haar mislopen omdat ze te veel drinken (dat wil zeggen, dat ze gestopt met werken, of dat haar gezondheid lijdt of dat je hebt gemerkt dat ze gewoon niet erg gelukkig meer).
  3. Blijf uit de buurt van haar labelen als een alcoholist. Het is mogelijk dat ze is, maar niemand wordt graag bestempeld.
  4. Bepaal wat je moet doen om zich goed voelt over jezelf in deze relatie. Misschien is dat betekent minder tijd doorbrengen met haar toen ze drinkt.

Veel relaties eindigen als gevolg van problemen in verband met alcohol. Niet in staat om mee om te gaan is vaak het gevolg van te veel alcohol en iets dat je kan hebben om het reine te komen met in je relatie.

Wanneer u de borden te begrijpen, kunt u besluiten om uit eerder vroeger dan later te krijgen. Je kan besluiten om iemand om vanwege haar alcoholgebruik dateren. Uiteindelijk, alleen jij kan zorgen voor u en je kan het niet maken dat andere vrouw.

Dus neem dit als een kleine openbare dienst aankondiging: Veel lesbiennes hebben een probleem met alcohol. U kunt uw alcoholische vriendin niet vast te stellen, en het zal zeker invloed hebben op uw relatie.

Get opgeleid over alcoholmisbruik en zorgen voor u!

Foto bronnen: cultbusters.wordpress.com, reveal.co.uk, rehabcenterforwomen.org, my-alcoholic-addict.com