Een buitenlandse aangelegenheid: een transparant bedrijf dat sinds 1995 het stigma rond internationale dating vermindert

15 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Het aansluiten van duizenden Amerikaanse mannen met buitenlandse vrouwen uit de hele wereld - zowel in persoon en online - A Foreign Affair is “de # 1 Relatiebemiddeling.” Sinds 1995 heeft A Foreign Affair meer dan 523 multiple-stad gastheer tours in Europa, Azië en Latijns-Amerika en meer dan 1.245 socials - die onbeperkt introducties, champagne diners en persoonlijke tolken bevatten. Niet alleen is A Foreign Affair helpen singles vinden hun speciaal iemand in het buitenland, maar ze zijn ook het bestrijden van het stigma dat vaak omringt transcontinentale dating.

Internationale dating kan ingewikkeld zijn voor de Amerikaanse mannen en buitenlandse vrouwen die willen om elkaar te ontmoeten. En niet te vergeten mensen vaak veronderstellingen maken over die soorten relaties.

Maar het hoeft niet zo te zijn dankzij de A Foreign Affair, de belangrijkste internationale dating bureau.

load...

A Foreign Affair is de grootste - en beste - internationale dating service.

Sinds 1995 heeft A Foreign Affair gehost meer dan 523 romantiek tours en meer dan 1.245 socials en is verantwoordelijk voor duizenden data, relaties, geweest en huwelijken - brengen van Amerikaanse mannen en buitenlandse vrouwen bij elkaar en het wegnemen van gangbare stereotypen in verband met internationale dating.

We waren ook geïnteresseerd in meer informatie over de geschiedenis van A Foreign Affair en zijn populaire evenementen, dus we stak zijn hand uit aan president John Adams om meer te leren. Hij deelde ook bij ons zijn inzichten over de controverse die de neiging heeft om dit onderwerp omringen.

load...

Diverse Events & Diverse Singles maken het eenvoudig om een ​​True Match Kennismaken

Opgericht door John, Ken Agee, en Ron Redburn, A Foreign Affair de core component is zijn uitgebreide tours en leuke socials gehouden tijdens de tours. Met tal van evenementen om uit te kiezen en 24/7 begeleiding, A Foreign Affair is er elke stap van de weg en zorgt ervoor dat de individuele behoeften van elke klant wordt voldaan.

“Bij ons is het altijd ons doel geweest om te proberen de twee mensen samen te stellen om te zien waar de chemie en de verbinding zal worden,” zei John.

Kies Van 75+ Group & Individuele Romance Tours

A Foreign Affair herbergt meer dan 75 romantiek tours per jaar en categoriseert ze door:

Variërend tussen de $ 795 tot $ 5.300, kan excursies voor individuen of in groepen, de laatste 5 dagen tot maar liefst 14 dagen, en uit maximaal 4 verschillende internationale steden.

load...

Elke rondleiding bevat 2-6 socials, afhankelijk van welke wordt gekozen, evenals:

A Foreign Affair biedt zelfs luchtvaartmaatschappij quotes en diensten om leden te helpen het verkrijgen van paspoorten en visa voor en na de reis.

Het proces: Join, Communiceren, de reis maken, Meet 600+ Vrouwen

Het is gratis om mee te doen A Foreign Affair en door duizenden profielen (naar nationaliteit, leeftijd, enz.). Maar de manier om te gaan is het Platinum Membership - die geeft leden toegang tot handige functies zoals de mogelijkheid om te schrijven, bellen, e-mail, en geschenken te sturen naar mensen van belang.

A Foreign Affair begrijpt ook dat het moeilijk kan zijn om halverwege reizen rond de wereld in het onbekende, dat is waarom ze gewone telefoon, video en in-persoon sessies te houden. Op deze manier worden de leden bereid zijn, hun verwachtingen zijn in lijn, en ze hebben de beste kans op succes.

Op een rondleiding, kunnen de leden gaan op 3-5 data per dag en voldoen aan meer dan 600 vrouwen.

Dan komt het gewoon neer op leden vinden van iemand die hun oog op valt, het kiezen van een tour, zodat ze elkaar kunnen ontmoeten, en het boeken van reizen. Het personeel zal wachten op de locatie wanneer zij aankomen en gastheer een oriëntatie die avond iedereen geregeld te krijgen.

De komende dagen zijn een wervelwind van spannende socials en één-op-één data. Het socials inclusief eten, drankjes en muziek, waardoor het gemakkelijk voor de deelnemers om te ontspannen en een praatje maken. A Foreign Affair zal helpen om inleidingen, uitwisseling contactgegevens, en het opzetten van de data - waar de singles kon gaan op 3-5 in slechts één dag (vanaf een toevallige 's ochtends koffie met een extravagante avondje opera).

“Tegen de tijd dat dit allemaal door en hebben de jongens de kans om over meer dan 600 vrouwen te ontmoeten gehad, en de vrouwen hebben al de gelegenheid gehad om te voldoen aan deze jongens om te zien of er chemie”, zegt John.

Leden Vind Hun Aanvullingen - Of Like-Minded of Opposite

Variërend in leeftijd van 21 helemaal tot 91 en carrières van artsen om accountants, mannelijke clientèle A Foreign Affair is zeer divers.

“Je krijgt al deze verschillende mensen uit al deze verschillende geledingen van de samenleving”, zegt John. “Dat is wat is zo cool en zo leuk over te gaan op deze reizen, het zien van de interactie tussen de mannen.”

“Ik kan jullie niet allemaal genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan voor mij. Deze ervaring is ongelooflijk! Ik ging naar Poltava Oekraïne, en binnen een uur van aankomst bij het kantoor, was ik al op mijn eerste date. Ik heb een geweldige vrouw, Natalia met “! - Kyle Z., Wisconsin

In termen van de vrouwen, een meerderheid in hun late jaren '20 en A Foreign Affair persoonlijk interviews ieder voor hun toetreding.

Maar wat deze Amerikaanse mannen en buitenlandse vrouwen met elkaar gemeen hebben is dat ze echt willen een speciaal iemand om hun leven doorbrengen met te vinden.

John voegde eraan toe dat het ook niet een competitieve sfeer zoals men zou kunnen veronderstellen - deze singles gewoon op zoek naar een gelijkgestemde match en willen helpen de anderen hetzelfde te doen.

“Ze zijn het maken van deze band en deze verwantschap, en ze helpen elkaar gedurende de tour,” zei hij.

Een open houding daagt mensen uit om anders te denken over International Dating

In de afgelopen twee decennia heeft A Foreign Affair heeft geleid tot duizenden data, relaties, verlovingen en huwelijken. John, Ken, en Ron - evenals talrijke medewerkers - hebben hun vrouw of man ontmoet via het bedrijf.

Maar het maakt niet uit hoeveel mensen A Foreign Affair helpt, is er nog steeds oneerlijk stigma aan deze vorm van dating, zei John.

“Ik ben getrouwd met een Russische vrouw, Tanya. We zijn nu getrouwd bijna 20 jaar en nog steeds een aantal zijdelings blikken van mensen, omdat het anders,”zei hij. “Als je iets een beetje anders te doen, zullen de mensen naar je kijken grappig, maar kan me niet schelen. Ik krijg maar een leven.”

Verantwoordelijk voor duizenden relaties, A Foreign Affair werkt om negatieve stereotypen te bestrijden.

Om deze stereotypen te bestrijden en mensen uit te dagen om opnieuw te evalueren hun adviezen van internationale dating is, heeft A Foreign Affair niet vechten met alleen woorden; ze vechten met transparantie en eerlijkheid - zelfs uitnodigen van de media om te gaan reizen om te zien hoe ze werkelijk zijn.

Ze hebben ook vechten met actie - die call-in forums op maandag waar de leden hun ervaringen kunnen delen en het aanbieden van deskundige inzichten op donderdag van toonaangevende dating coach Renee Piane.

“We hebben ons open om dit niveau van controle omdat we geloven in wat we doen. We proberen te verlichten wat er werkelijk gebeurt hier,”zei John. “Er gaat goed, slecht en lelijk te zijn, en we praten over dat er veel op onze site. En we doen veel om te proberen op te voeden.”

Laatste gedachten

Of het is hun unieke online kenmerken of uitgebreide tours, is A Foreign Affair met een positieve invloed op het leven van de Amerikaanse mannen en internationale vrouwen. En door consequent zijn upfront, is A Foreign Affair ook de transformatie van de internationale dating-industrie en de manier waarop mensen waarnemen - en dat is iets wat ze zullen blijven doen voor de komende twee decennia en daarbuiten.