Een datinggids voor homo-maagden

7 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Terwijl onze gay community is genieten van een welverdiende verhoogde acceptatie van onze identiteit en relaties in de samenleving vandaag de dag, het proces van coming out als homo kunnen onszelf en anderen nog steeds een moeilijke en pijnlijke weg zijn.

Reine te komen met onze seksualiteit betekent geconfronteerd met het feit dat we anders dan de norm en confronterend angst voor het verliezen van relaties met familie en vrienden als ze niet voor kiezen om ons te steunen.

Het is een vorm van het rouwproces dat ook betrekking heeft op het werken door gevoelens van schaamte, schuld en angst als we werken aan geïnternaliseerde homofobie te bestrijden.

load...

Maar de voordelen voor degenen die durven voor een leven van authenticiteit parallellen geen ander. Om “out” zijn betekent vrij, spontane, onbevangen en onbevreesd van oordeel te zijn.

Dus kun je je voorstellen het doorlopen van dit grillige, emotionele achtbaan, en vervolgens wordt aandacht gevraagd door de dwingende wens om naar beneden te beginnen de langverwachte en fantaseerde pad naar man-to-man dating?

Het is een stuk te maken met, jongleren die drang tot nu toe en tegelijkertijd proberen stuk samen een samenhangende homo-identiteit en solide gevoel van eigenwaarde.

Met zeer weinig rolmodellen aanwezig, en zeker geen socialisatie over hoe je hetzelfde geslacht dateren, veel jongens nieuw voor de gay dating scene hebben geen idee wat te doen of hoe te beginnen.

load...

Dus als je toevallig in jezelf dat de boot, zijn hier een paar tips om u te sturen in de juiste richting, zodat je de volgende stappen zijn gemaakt een beetje makkelijker!

1. Haal comfortabel met uw gayness.

Dit betekent dat het krijgen opgeleid op wat het betekent om homo te zijn. U kunt gerenommeerde boeken over het onderwerp te lezen of doe wat online onderzoek (maar zorg ervoor dat de sites zijn geloofwaardig).

Word lid van online discussiefora of chatrooms in de gewoonte van het praten met andere homo's om te beginnen met het breken van het ijs voor jezelf te krijgen.

2. Ga op een excursie naar de lokale homo-borhood.

Nu ga je om weg te komen van het comfort van uw computer scherm te verplaatsen en een rondleiding van uw lokale homo-buurt en de gemeenschap om te zien wat daar en een deel van de dingen te voelen.

“Sta jezelf toe om te evolueren in de

type homoseksuele man je wilt zijn.”

3. Begin met het bouwen van een homo-sociale ondersteuning netwerk.

Misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor uw dating inspanningen is er uit te gaan en verbindingen tot stand met andere LGBT-mensen.

load...

Dit zal bijdragen tot het verminderen van uw gevoel van isolement, geeft je een gevoel van aansluiting en in staat stellen uw vermogen om te netwerken, nieuwe vriendschappen op te bouwen, te ontmoeten potentiële dating prospects of nieuwe verbindingen die je zou kunnen kennismaken met mogelijke prospects.

U kunt gaan over het ontmoeten van mensen door middel van meer betrokken te raken in de homoseksuele gemeenschap door vrijwilligerswerk, het bijwonen van gebeurtenissen of zelfs lid worden van een coming out steungroep.

4. Bepaal uw persoonlijke wensen voor een potentiële partner.

Door het identificeren van uw verhandelbaar en deal-breaker behoeften, zult u in staat om deze informatie te gebruiken als uw kompas of markering in het nemen van beslissingen over de compatibiliteit met de jongens je zult ontmoeten langs de weg.

5. Pace jouw seksualiteit.

Na jaren van het onderdrukken van je seksuele verlangens, je nu jezelf toestemming geven om de wereld van de gay dating te verkennen, en je zult moeten hard werken om de sluizen op hun scharnieren te houden.

Het is normaal om te gaan door een periode van seksuele exploratie in deze periode.

Enkel ben zeker om grenzen te stellen met je gedrag, ontwikkel uzelf over wat veilig vrijen praktijken zijn met man-to-man seksualiteit om jezelf te beschermen en erkennen dat je emoties zijn waarschijnlijk kwetsbaar op dit moment te zijn en de kracht van seks kan soms verwarren dingen.

De sleutel is geïnformeerd, bewust en opzettelijk binnen de grenzen die u hebt ingesteld voor jezelf te zijn.

6. Ontdek veilig en bepalen wie je bent.

Naarmate de tijd vordert, zul je de ins en outs van het homoleven, de diverse homo-subculturen die er zijn, waar u passen in, welke waarden u zich abonneren op en die u niet, etc. Leren

Sta jezelf toe om te evolueren naar de aard van de homoseksuele man je wilt zijn en ervoor te zorgen dat het in lijn met uw waarden.

Coming out kan een spannende en ergerlijk tijd.

Als je het gevoel emotioneel uitgerust en klaar om te dating te beginnen, is het best om het te benaderen met een game plan gewapend met zelfkennis, onderwijs en solide grenzen, zodat u komen op de top. Geniet van dit nieuwe leven dat je hebt gewacht!

Foto bron: photogroup.com.