Een erkende klinische psycholoog biedt waardevolle expertise op het gebied van relaties met een dramatische flair

11 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Dr. Seth Meyers is een klinisch psycholoog gewild voor zijn expertise in relaties, opvoeding en jeugd. Opgeleid om emotionele problemen te analyseren, Dr. Seth loopt individuele en relatietherapie sessies in Los Angeles te helpen zijn klanten te krijgen tot de kern van hun problemen. In de loop der jaren heeft Dr. Seth ook deelde zijn professionele adviezen op televisie segmenten voor shows zoals “Dr. Oz”en‘Nancy Grace.’Vandaag de dag, als anauthor, blogger, en tv-gast expert, Dr. Seth verklaart de nuances ofrelationships, dating, ouderschap, en andere belangrijke onderwerpen aan een nationaal publiek op een verscheidenheid van platforms. Singles en koppels kunnen het boek van Dr. Seth's lezen of zijn blog op Psychology Today om te leren hoe je negatieve dating patronen en datum te breken in een gezonder en gelukkiger manier.

Als tiener Seth Meyers had een duidelijk idee van wat hij wilde doen met zijn leven. “Ik wist vanaf de leeftijd van 16 jaar dat ik ging naar een psycholoog te zijn,” zei hij.

Hij ging naar Vassar College en studeerde psychologie, en toen ging hij naar New York City om zijn doctoraat in de klinische psychologie te krijgen. In de loop der jaren, voltooide hij de opleiding in ziekenhuizen langs de East Coast, het helpen van mensen te herstellen van traumatische gebeurtenissen en beginnen met de wederopbouw van hun lives.He bracht een jaar fellowship werken in een verslaving behandelcentrum op Skid Row in LA.

load...

Dr. Seth Meyers is een klinisch psycholoog, auteur, blogger, en TV gast expert.

Volgens de bio Dr. Seth's , “Hij heeft gewerkt in bijna elk type van de geestelijke gezondheidszorg instelling, inclusief vergrendelde intramurale psychiatrische afdelingen, gedeeltelijke programma's in ziekenhuizen en ambulante geestelijke gezondheid klinieken.”

In privé-sessies, Dr. Seth gewerkt met singles en koppels die emotionele obstakels in hun leven te maken. Binnenkort beslist de psycholoog om zijn publiek te laten groeien en meer mensen helpen door het schrijven van een boek over relaties.

load...

“Mijn plan was altijd om een ​​schrijver in aanvulling op het zien van klanten zijn,” vertelde hij ons. “Ik begon op mijn eerste boek kort nadat ik mijn psycholoog licentie.”

Zijn eerste boek, “ Overcome Relationship Herhaling Syndroom en vind de liefde die je verdient ,” ging over tot meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Terwijl hij zijn boek door middel van verschillende media gepromoot, begon hij te worden opgemerkt door televisieproducenten, die op hem een ​​beroep op de nationale nieuws segmenten en talkshows te verschijnen. Hij werd ondervraagd en gaf zijn mening over celebrity relaties, criminele psychologie, en andere hot topics in de media.Soon, Dr. Seth becamea nationale autoriteit over psychologie en relaties, die op “Dr. Oz “,‘Nancy Grace’,‘Good Morning America’en‘20/20’.

“In termen van de media, ik ben er trots op om te overleven 'Nancy Grace' voor meerdere jaren!” Zei hij. “Presenteren als een frequent panellid op Nancy's tonen leerde me hoe snel denken op mijn voeten en nul in op de meest cruciale punten -. Omdat je niet veel tijd om je punt te maken”

load...

Na het slijpen van zijn psychologisch perspectief op de nationale televisie, Dr. Seth draait nu aprivate praktijk als een licentie klinische psychologistand deelt zijn dating advies via blog posts.

Serious Geloofsbrieven: Het uitvoeren van Couples Therapyin LA

Dr. Seth maakte een naam voor zichzelf op televisie vanwege zijn down-to-earth en gedenkwaardige manier van spreken over de psychologische principes. Hij kan analyseren relatie gedrag, bijvoorbeeld, in duidelijke en overtuigende termen. Plus, hij heeft een grote persoonlijkheid die schittert als hij op de camera geven advice.His houding is direct en een smidge speels, zo vat hij zich met de uitspraak: “klinische waarheid met dramatische flair”

“Ik gebruik humor veel,” zei hij, “om bepaalde kritische punten als ik ben bezig met een klant of het uitleggen van een psychologisch begrip in de media te onderstrepen.”

“Wilt u meer romantisch met uw echtgenoot te voelen,” schreef hij in een blog post voor Psychology Today , “hier is een gek idee. Doe dingen die romantisch van aard zijn”

In de loop der jaren heeft Dr. Seth een nationale reputatie als een relatie en ouderschap expert gecultiveerd.

In zijn eigen praktijk, Dr. Seth vertelde ons dat hij een heleboel professionele volwassenen die geen significante psychische stoornissen hebben, maar hulp te zoeken met betrekking tot relatieproblemen of eigenwaarde issues.Currently ziet, de klinisch psycholoog gespecialiseerd in relatietherapie, school dreigingsevaluatie en ouderschap. Zijn licht houding plaatst mannen en vrouwen op hun gemak als hij deelt zijn professionele adviezen.

Dr. Seth is bedreven in het spreken om allerlei verschillende mensen en het geven van klinisch advies over uiteenlopende onderwerpen. “In ambulante geestelijke gezondheidszorg, ik werk met kinderen en jongeren met een risico op gewelddadig gedrag,” zei hij. “In mijn praktijk, de meeste mensen komen om me te zien voor relatieproblemen of een andere levensgezel crises.”

Het schrijven van de fundamentele en Ondersteunende Advies voor daters in Crisis

In zijn boek over relaties, Dr. Seth schetst een vier-stap remedie voor wat hij noemt Relationship Herhaling syndroom (RSS). Hij zei dat een van de meest voorkomende problemen heeft hij seenin de dating wereld is dat mensen dezelfde fouten over en weer. Hij wilde daters hoe zij kan de cyclus te laten breken, dus hij schreef “Overcome Relationship Herhaling Syndroom en vind de liefde die je verdient.”

“Great informatief boek,” Veronica Escobar schreef in een recensie op Amazon. “Ik wou dat ik had dit boek eerder gevonden. Ik kon mezelf uit arme mannen / relatie keuzes kunnen redden.”

“Mijn boek is inmiddels verkocht ongeveer 10.000 exemplaren,” vertelde hij ons. “Ik ben zo trots om te weten dat het heeft gekregen in de handen van zo veel mensen en kan mogelijk helpen om hun leven samen.”

De talentvolle relatie expert ook leent zijn expertise naar boven lifestyle blogs, met inbegrip van Psychology Today en de Huffington Post. Zijn inzichten zijn te zien in tientallen informatieve artikelen door de years.In een recente blog post op eHarmony , Dr. Seth gaf advies over bepaalde dating scenario's. Hij concludeerde: “Het stellen van vragen duidelijk en direct is de beste manier om de informatie die u nodig hebt en om de angst iedereen voelt in het begin stadia van dating te verminderen te krijgen.”

U vindt er ook Dr. Seth'stips in zijn relatie en ouderschap blog. In doordachte blog posts, bespreekt hij saillante dating onderwerpen, waaronder zelfvertrouwen, behoeftigheid, en aantrekkingskracht. Zijn schrijven combineert psychologische principes met concrete oplossingen, zodat de lezers een volledig begrip van hoe bepaalde dating en relaties obstakels te pakken te krijgen.

“Ik krijg veel e-mails van mensen die mijn boek of thearticles ik heb geschreven heb gelezen,” zei hij. “Ze delen dat zij volledig is veranderd hun perspectief op een probleem en hielp ze te veranderen. Dat maakt de hele tijd besteed ik de moeite waard te schrijven!”

Dr. Seth Geeft Singles een recept voor een gezonde Love Life

Van jongs af aan, Dr. Seth Meyerstook een interesse in de psychologie en begon een reis om mensen te helpen omgaan met emotionele problemen. Tegenwoordig, heeft hij een nationale reputatie als een klinisch psycholoog die het roept alsof hij het ziet. Of hij is advisinga paar over de relatie van angst of praten met een televisiepubliek over Angelina Jolie's gewichtsverlies, Dr. Seth geeft een doordachte analyse van wat er echt gaande is onder de oppervlakte.

In aanvulling op zijn blog, prive-praktijk, en tv-optredens, de getrainde psycholoog zoekt voortdurend naar manieren om uit te reiken naar singles en koppels everywhere.In het volgend jaar, Dr. Seth is op zoek naar opschaling zijn trainingen en workshops aan zijn klanten geven meer hands-on begeleiding bij persoonlijke kwesties. Hij begint ook om te werken aan zijn volgende zelfhulpboek, dat zich toespitst op het ouderschap.

“Over het algemeen, mijn doel is om door te gaan om mensen te helpen krijgen een groter zelfbewustzijn en inzicht in zichzelf,” zei hij, “want dat is de echte oorzaak van de manier waarop u het proces van verandering te beginnen.”