Eenvoudig huwelijk: deskundige hulp vanuit het comfort van uw eigen huis

7 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

TL; DR: Bestaande uit online cursussen, ebooks, video's, podcasts Andan actieve blog met een verzameling van deskundigen, zijn er weinig huwelijkstherapie centra die meer handige tools voor stelletjes dan Dr. Corey Allan'sSimpleMarriage.net bieden.

Wist je dat de gemiddelde echtpaar woont ongelukkig zes jaar beforeseeking begeleiding? Als een huwelijk en gezin therapeut, evenals een erkende professionele hulpverlener met een Ph.D. In Family Therapy, Dr. Corey Allan weet dit uit de eerste hand.

Coreyalso weet huwelijk is een van de belangrijkste relaties in het leven van mensen en het is de moeite waard fightingfor, dat is waarom hij Simple Huwelijk, een innovatief bedrijf dat begeleiding biedt in een handige en effectieve manier opgericht.

load...

“Het hele doel van Simple huwelijk is om te proberen om mensen te helpen,” zei hij. “Je kunt de kwaliteit, vertrouwde middelen te krijgen en alles wat je hoeft te doen is Internet.”

En dat is niet alles. Ik sprak met Coreyto meer informatie over de ins en outs van Simple huwelijk en hoe hij werkt om het stigma dat de therapie omringt te verwijderen.

Een one-of-a-kind-programma

Wat maakt Simple Huwelijk te onderscheiden van de menigte is het is een van de weinige centra zich uitsluitend richten op begeleiding van peoplewho getrouwd zijn, met zowel onlineand offline treatmentsto paren.

Of u nu liever in-persoon sessies, webinars of een combinatie van alles Simple Het huwelijk brengt aan de tafel, Coreysaid Het startswith altijd jezelf.

load...

“Het belangrijkste om te beseffen is dat het huwelijk is ontworpen om te werken aan je - je bent niet ontworpen om te werken op het,” zei hij.

Belangrijkste mantra Corey's is dat het leven en het huwelijk zijn keuzes, maar hij ook followsfive principes in zijn werk:

  1. Grow dieper geestelijk.
  2. Hou het simpel.
  3. Wees gepassioneerd.
  4. Live in gemeenschap met anderen.
  5. Geniet van de rit.

Zoals u kunt zien door het eerste beginsel, religie speelt het leven een belangrijke rol inCorey en zijn leer. Echter, zijn nummer één doel met Simple Het huwelijk is voor koppels te bereiken voordat problemen worden problemen, ongeacht hun religieuze overtuiging of het ontbreken daarvan.

“Het belangrijkste wat ik ben een voorstander van is gezondheid en waarheid,” zei hij. “Het werkt voor mij, maar ik wil ook niet te prediken, want dat is niet het punt. Het punt is om te proberen te helpen huwelijken beter.”

load...

Het maken van de therapie minder taboe

Terwijl Coreyis er trots op dat Simple Huwelijk ziet nu 130.000 unieke bezoekers per maand en blijft groeien, zei hij dat hij zal altijd toegewijd blijven aan zijn primaire taak: het houden van zijn advies recht door zee, eenvoudig en eerlijk.

Dr. Corey Allan, oprichter van SimpleMarriage.net

Hij is ook gewijd aan het handhaven van het belang van het huwelijk en het wegwerken van de schaamte die vaak wordt geleverd met het zoeken counselingby gebruik te maken van de toegankelijkheid van het internet om te gaan met het maken van een ondersteunende omgeving.

“Er zijn nog steeds delen van de bevolking en de mensen in het algemeen die de therapie zien als iets dat alleen voor gekke mensen, maar ik denk dat wat we allemaal niet beseffen is dat we allemaal gek,” zei hij. “Anytime kunt u een professionele hebben in uw hoek die een pleitbezorger voor wat je wilt in je relatie zal zijn, het helpt je dingen beter.”

Voor meer informatie over Dr. Corey Allan en aan te melden voor Simple Huwelijk, bezoek SimpleMarriage.net. Een eenvoudiger, gelukkiger huwelijk is slechts een paar klikken verwijderd!