Eharmony beoordelingen (2019). Prijzen en beoordelingen

30 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Eharmony beoordeling

Onze site is een gratis online bron die waardevolle inhoud en vergelijking diensten aanbiedt aan gebruikers. Om deze bron van 100% vrij te houden voor de gebruikers, ontvangen we reclame vergoeding van de op deze pagina vermeld sites. Samen met de belangrijkste geëvalueerde factoren, kan deze vergoeding van invloed zijn hoe en waar sites worden weergegeven op de pagina (met inbegrip van, bijvoorbeeld, de volgorde waarin ze verschijnen). Onze site bevat geen advertenties voor dating sites.

Adverteerders Disclosure

Overzicht

EHarmony stroomlijnt het dating proces, dus het vinden van die ene speciale persoon veel moeite niet neemt. Sinds 2000 is deze verfijnde dating site beproefde matching tools, gebaseerd op de psychologische principes van aantrekking ontwikkeld. EHarmony zet samen uitgebreide persoonlijkheid profielen op alleenstaanden met in aanmerking komende data die dezelfde achtergronden, temperamenten en levensdoelen te verbinden. Gemiddeld eHarmony is verantwoordelijk voor 542 huwelijken per dag in de Verenigde Staten - of ongeveer 2% van alle nieuwe huwelijken.

load...

Gegevens Breakdown

EHarmony is exclusief ontworpen voor heteroseksuele singles die ouder zijn dan de leeftijd van 18 en geïnteresseerd in het vinden van een lange termijn relatie.

EHarmony heeft meer dan 10 miljoen actieve gebruikers en meer dan 750.000 betalende abonnees, waardoor het een van de meest populaire dating sites rond.

Dating sites hebben soms ongelijke verhouding tussen de seksen, maar dat is niet het geval voor eHarmony, die een relatief gelijk aantal mannelijke en vrouwelijke teken-ups ziet.

Kenmerken

Match System

Andere mogelijkheden

Makkelijk te gebruiken

Het moeilijkste deel over toetreding tot eHarmony is het langdurige aanmeldingsproces. Maar maak je geen zorgen, het is leuk en het is allemaal een briesje vanaf daar. Het creëren van een profiel op eHarmony duurt lang (ongeveer 30 minuten) in te vullen, omdat je door een vlaag van vragen te krijgen - maar niet zoveel als je gewend bent. Tegenwoordig eHarmony de 150-vraag persoonlijkheid assessment is optioneel, dus je kunt gewoon antwoord geven op de basics en dan beginnen met het verzamelen wedstrijden.

load...

EHarmony's 29 Afmetingen van compatibiliteit houdt rekening met emotionele temperament, sociale stijl, lichamelijkheid, relationele vaardigheden en waarden of overtuigingen. Het team heeft zijn vragen ontleed tot aan de echt belangrijke aspecten van aantrekking en compatibiliteit. U zult tegenkomen vragen waarin u wordt gevraagd om te beoordelen hoe slim, dominant, uitgaande en twistziek je bent. Nieuwe leden ook een beschrijving van hun perfecte match is ideaal leeftijd en de locatie, en vervolgens basisinformatie over relatie status, opleiding, inkomen, en drinkgewoonten. Deze antwoorden zullen zichtbaar zijn op het profiel, maar de antwoorden op de compatibiliteit quiz niet.

Nadat u een tiental vragen hebt beantwoord en ten minste een foto toegevoegd, zal je profiel gaan wonen op de site (in afwachting van goedkeuring van het team). Profielen geselecteerd op basis van interne compatibiliteit ratings - dan krijg je een curator lijst van wedstrijden te ontvangen. De site zal het doorvoeren van deze compatibiliteit ratings op het profiel, zodat leden kunnen zien waar hun overeenkomsten en verschillen liggen. Zo kan je 95% compatibel op het vlak van sportiviteit, maar 33% compatible in termen van religieuze waarden. Het bekijken van deze statistieken kunnen leden te helpen bepalen welke profielen potentieel op lange termijn hebben.

EHarmony wedstrijd algoritme is een bedrijfsgeheim aangescherpt door jaren van introducties en successen. Zij beroept zich op psychologische principes op alleenstaanden aanbevelen aan elkaar. Het algoritme doet het werk zo eharmony leden geen zorgen te maken over het zoeken van de site zelf. Het enige wat ze hoeft te doen is het invullen van het profiel, uitgegroeid tot een ingeschreven lid, en beginnen met het verzenden glimlacht en berichten online.

load...

Gratis leden kunnen bladeren wedstrijden van de site en lacht naar elkaar, maar alleen betalende abonnees kunnen berichten verzenden en ontvangen, zien wie er aan de favorieten / bekeken hen, en blader wedstrijden buiten de aangegeven voorkeuren. EHarmony biedt wel free communicatie Weekends het hele jaar door gratis leden toegang tot alle functies van de site.

Door de manier waarop eharmony is ingesteld, leden genieten van veel privacy op de dating site. Dating profielen zijn niet op grote schaal voor iedereen en iedereen online gepubliceerd - het is meer van een voor-je-ogen-only-ervaring. Uw eharmony profiel kan alleen gezien worden door compatibele leden en abonnees. Bovendien kan alleen eharmony profielen met foto's worden bekeken op de site.

Gevoelige informatie van de leden, met inbegrip van contact- en factuurgegevens, wordt versleuteld op eHarmony en zal nooit meer ergens op de site worden geplaatst.

EHarmony dating deskundigen adviseren de gebruikers nemen bepaalde voorzorgsmaatregelen zoals nooit financiële informatie te delen met iemand die je online ontmoet en rapporteren van zorgen over een overeenkomst met het Customer Care team. Leden op de site kunnen melden of blokkeren iemand vertoont verdacht of ongepast gedrag. Op eHarmony, is er een zero-tolerance beleid als het gaat om spammers en oplichters. De site is bedoeld om echte verbindingen tussen singles online te bevorderen, zodat het bevordert de hoge normen van veiligheid en authenticiteit voor haar leden.

Voors en tegens

Pros van eharmony

Tegens van eharmony

Het komt neer op

Al met al, eHarmony is een stellaire dating platform voor heteroseksuele singles geïnteresseerd zijn in het vinden van liefde en trouwen. In 2007, het platform verantwoordelijkheid opgeëist voor 2% van alle nieuwe huwelijken in de VS, en het team verwacht dat de invloed en succes alleen maar groeien als meer van de gelukkige koppels ervoor kiezen om de knoop.

We kunnen het niet helpen, maar bewonderen eHarmony's drukte. Dit is een dating site toegewijd aan het doen al het mogelijke - van het leveren van wedstrijden tot het schrijven van een script groeten - om te helpen singles smeden van een duurzame verbinding tot stand online. Sinds de start heeft eharmony een naam voor zichzelf door te focussen op lange termijn compatibiliteit en gebruiken zijn handelsmerk 29 afmetingen als voorspellers relatie succes.

In de loop der jaren heeft eHarmony verzamelde duizenden getuigenissen van leden die de liefde hebben gevonden, getrouwd, en begon families dankzij de dating-netwerk. “De eHarmony proces is groot, omdat je het gevoel dat je de persoon weten voordat u eigenlijk nog te communiceren”, zegt Isaac, een tevreden eharmony lid. “Toen ik Liz ontmoette, voelde ik deze directe vonk, en ik wist dat ik mijn ware liefde op eHarmony gevonden.”