Eligiblegreeks.com - het creëren van echte verbindingen tussen Griekse singles over de hele wereld gedurende 15 jaar

20 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: In Griekenland, zeggen ze, “О О ± ПЂОїПЌП“ПѓО№ О ± ПЂПЊ П “ОїОЅ П“ПЊПЂОї ПѓОїП... ОєО№ О ± П, ОμОЇОЅО ± О№ ОјПЂО ± О »П ‰ ОјООЅОї“, die losjes vertaalt, “Shoe van uw plaats, ook al is opgelapt.” Christina Leontopoulou, woordvoerder van EligibleGreeks.com, zei dat het in feite betekent kies een echtgenoot van de plaats waar je vandaan komt, zelfs als hij / zij een fout of twee. Deze dating site helpt cultiveren echte relaties tussen de Griekse singles over de hele wereld. Grote gemeenschap EligibleGreeks' (bijna 1 miljoen leden) en vriendelijke daad milieu als lanceerplatform te creëren blijvende banden tussen duizenden paren. Of je nu in Griekenland of ergens in de grote Griekse diaspora, kan EligibleGreeks helpen bij het vinden Pragma - de liefde gedeeld door die in diepe, volwassen, en langdurige partnerships.

Banayiodis en Louise botste tegen elkaar op een Grieks festival in Birmingham, Groot-Brittannië, waar hij voetbal T-shirts verkocht en ze was sightseeing. In een poging om te staken een gesprek met de glimlachende vrouw, greep hij een oversized Olympiakos jersey en probeerde te verkopen aan haar als een nachtjapon. Ze dacht dat hij grappig, maar weigerde beleefd en ging op haar manier was.

load...

Datzelfde jaar, zowel Banayiodis en Louise de tijd doorgebracht in Cyprus op aparte reizen. Tijdens een bezoek aan De geboorteplaats van Aphrodite, Petra tou Romiou, Louise merkten dat mensen die harten met behulp van witte kiezels van de kustlijn. Ze pakte een van de kleinere stenen uit het midden van een groot hart en nam het mee naar huis als souvenir. Niet lang daarna Banayiodis liep langs deze hetzelfde strand en zag het hart met een gat erin. Hij dacht dat het romantisch was, dus nam hij een foto.

Het hart was een perfecte metafoor voor hun leven. Ze waren gelukkig, maar er was iets ontbreekt - ze nodig hadden om een ​​leegte in hun hart met liefde vullen. En, zoals het lot zou hebben, hun pad kruisten op EligibleGreeks.com.

load...

Missie EligibleGreeks' is het Griekse singles bij elkaar, ongeacht waar zij zich in de wereld te brengen.

“Louise stuurde een bericht naar een gebruiker met de naam Leonidas1821, en dat de gebruikersnaam, in feite was, mij,” zei Banayiodis. “Toen we beseften we hadden in elkaar gestoten bij het Griekse festival, als we eenmaal besefte dat ik nam een ​​foto van de exacte kiezelsteen hart dat Louise nam het steentje uit, we wisten dat dit lot.”

Het echtpaar belandde trouwen in Santorini in een traditioneel Grieks-orthodoxe huwelijksceremonie. Al 15 jaar is EligibleGreeks is het verbinden van mensen, zoals Banayiodis en Louise, in een leuke en vriendelijke online omgeving. De dating site heeft van bijna 1 miljoen leden en biedt een ideale locatie voor de Griekse singles om hun soulmates ontmoeten, ongeacht waar ze zijn in de wereld.

Opgericht met een missie om Loving Vibes verspreid over de hele wereld

EligibleGreeks.com gelanceerd in 2002 met een missie “te helpen creëren van echte verbindingen en verspreid liefdevolle vibes over de hele wereld.” De site ziet er ook om ervoor relatie opbouwen aangenaam en makkelijk.

load...

Veel Grieken vinden het belangrijk om samen te komen met anderen van hun nationaliteit en etniciteit, en EligibleGreeks faciliteert dit.

“Met betrekking tot de Griekse singles, hoewel ze waarderen het gezelschap van mensen van verschillende etnische achtergronden, ze vooral genieten van ontmoeting en opknoping met andere Grieken”, zegt Christina Leontopoulou, woordvoerder van EligibleGreeks. “Vooral, wanneer het leven buiten het moederland, het vinden van een persoon die krijgt waar je letterlijk vandaan komt en alles wat met zich meebrengt kunnen van onschatbare waarde zijn.”

“Van het personeel met meer customer-support gerichte vaardigheden om onze meer technisch geavanceerde teamleden, ieder van ons is afgestemd op de behoeften en uitdagingen van onze leden.” - Christina Leontopoulou, woordvoerder van EligibleGreeks

Gedeelde tradities, religie, familie ervaringen, en, natuurlijk, voedsel, brengen een schat van instant onderwerpen om over te discussiëren en obligatiemarkten.

Het team van EligibleGreeks helpt deze verbindingen mogelijk te maken. Spreken een oppervlakkige kennis van talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Arabisch, Roemeens, Farsi en Grieks, het team is zeer divers. Volgens Christina, iedereen brengt expertise in een reeks van gebieden om verder te helpen de missie van de site.

“Van het personeel met meer customer-support gerichte vaardigheden om onze meer technisch geavanceerde teamleden, ieder van ons is afgestemd op de behoeften en uitdagingen van onze leden”, zei ze. “En we proberen altijd om onze diensten direct op basis van feedback van klanten te verbeteren.”

Deze veelzijdigheid helpt het team te begrijpen hoe achtergrond en etniciteit singles kunt aansluiten op een dieper niveau.

Word lid van een Gemeenschap van 1 miljoen Grieken en past bij jou?

EligibleGreeks is gestaag gegroeid in de afgelopen 15 jaar, voor een groot deel te wijten aan hoe breed Grieken hebben in de wereld verspreiden.

“Sinds we de site zijn begonnen, hebben we bijna 1 miljoen subsidiabele Grieken uit Griekenland en Cyprus verwelkomd”, aldus Christina. “Maar zo veel van onze leden komen uit de bredere Griekse diaspora, ook - de Verenigde Staten, Canada, Australië, noem maar op.”

De sky is the limit bij het zoeken naar een andere Griekse single met wie een relatie op te bouwen. Griekse singles kan beginnen voor gratis door het plaatsen van een aantal foto's en het invullen van een profiel. Door het beantwoorden van vragen van meer dan 100 opties van de site en het uploaden van foto's naar de online galerie, kunnen ze anderen die op zoek zijn naar vriendschap en liefde te vinden.

EligibleGreeks' search functionaliteiten maken het eenvoudig voor leden om anderen met behulp van een aantal criteria, zoals leeftijd, geslacht, locatie of specifieke zoekwoorden. Platinum leden kunnen ook gespecialiseerde zoekopdrachten uit te voeren.

Aan de slag op EligibleGreeks is eenvoudig, en het teken-up proces duurt minder dan een minuut.

De Photo Slideshow is een populaire functie leden gebruiken om de foto's van andere singles op de site te bladeren. De foto's worden binnen de leeftijdsgroep die u opgeeft en beschikken over een geschikte leeftijd en samenvatting locatie. Als iemand je aandacht trekt, kunt u Ja klik ze een knipoog te sturen of meer door een bezoek aan zijn of haar profiel.

“Een ander kenmerk dat onze leden vinden het heerlijk is Connections genoemd”, aldus Christina. “In een notendop, het werkt door het toestaan ​​van een lid om rente in de richting van een ander lid te laten zien. Als de rente wordt heen en weer bewogen, worden de twee met elkaar verbonden.”

Op deze manier verbindingen gebeuren in real-time, wat het makkelijk maakt voor gebruikers om hun belangen na te streven. Deze functie is zo succesvol, dat in de afgelopen 18 maanden zijn er 200.000 aansluitingen gemaakt zijn.

Succesvol koppelen duizenden paren in een vriendelijke omgeving

Serieuze relaties zijn niet altijd makkelijk te vinden. Gelukkig, EligibleGreeks heeft een geschiedenis van het opbouwen van een leven lang romances. Honderden paren schrijven naar de site om hun verhalen te vertellen en anderen geven hoop in het vinden van een match. En Christina houdt ervan.

“Je hoort over mannen en vrouwen die in het buitenland aan een speciaal iemand te ontmoeten of zelfs verhuizen als gevolg van het vinden van de liefde van hun leven op EligibleGreeks.com”, zei ze. “We zijn blij dat we hebben de reputatie van het helpen van vorm serieuze relaties tussen gelijkgestemde individuen die echt op zoek zijn naar het leven partners.”

“Dankzij u, EligibleGreeks, Ik heb de man van mijn dromen ontmoet. We konden niet gelukkiger zijn, en het is allemaal door jou.” - Angi, een gelukkig voormalig EligibleGreeks lid

Andrea en Jimmy zijn een dergelijke koppel. Ze ontmoetten elkaar toen Andrea stond op het punt om op te geven liefde. Na hun eerste date, werd Andrea onder de indruk van zijn beschaafde houding, en ze wist dat hij was gewoon wie ze zocht. Na een jaar en een half van dating, Jimmy nam Andrea naar Turks- en Caicoseilanden, waar hij voorgesteld, en ze trouwden kort na.

Terwijl de verhalen, zoals die van Andrea en Jimmy's en Banayiodis en Louise's, zijn romantisch, ze zijn niet zeldzaam op EligibleGreeks. Zo veel koppels te delen soortgelijke berichten waar zij eindelijk de persoon die ze naar op zoek waren gevonden.

Christina opgemerkt dat paren die een vergelijkbare achtergrond en compatibele waarden maken dating gemakkelijker voor veel van de leden van de site. En de scharen van huwelijk en baby's voormalige leden te plaatsen op de site te bewijzen dat het werkt.

EligibleGreeks: Building Bonds Gedurende de Griekse diaspora

Niet een site om op zijn lauweren rusten, wordt EligibleGreeks.com altijd op zoek naar de toekomst voor haar leden. Christina merkte op dat het maken van verbeteringen en het creëren van iets speciaal ontworpen voor hun leden is altijd de voorkant van de geest.

“Wat we hebben al flink bezig zijn is onze nieuwe en betere responsieve site design,” zei ze. “Het is een mooie applicatie zijn we bijzonder trots op. Het werd speciaal gebouwd rond de behoeften en wensen van onze gewaardeerde gemeenschap.”

En dit, volgens Christina, kan alleen maar betekenen dat er meer aansluitingen voor EligibleGreeks.com van bijna 1 miljoen en tellen.