Elitesingles verbindt goed opgeleide en professioneel succesvolle daters voor langdurige samenwerkingsverbanden

27 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Als je goed opgeleide en professioneel succesvol is, kan het een uitdaging om je match te ontmoeten. Veel dating sites tegemoet te komen aan degenen die gewoon op zoek zijn naar een goede tijd, die vaak niet boeiend gesprek op te nemen. Maar diegenen die zoeken naar een kwaliteit partner die is ook op zoek naar een zinvolle, langdurige relatie moeten overwegen EliteSingles. Een indrukwekkende 80% van de leden van de site het bezit van een post-secundair diploma, en de site maakt gebruik van een uitgebreide vragenlijst om daters die veel om over te praten voor de komende jaren zal moeten passen.

Een goede vriend eens zette mij op een blind date met een man die knappe genoeg leek - en mijn vriend borg voor zijn persoonlijkheid. Maar, zoals een Phi Beta Kappa afgestudeerd aan een particuliere universiteit en een professionele schrijver, was ik op zoek naar iemand die intellectueel compatibel was met mij. Ik was hoopvol.

load...

Tijdens het diner, vroeg ik hem over zijn favoriete auteurs.

Bart Visser is de directeur van Brand Marketing voor Spark Networks, dat is EliteSingles' moedermaatschappij.

“Oh, ik lees niet,” zei hij. “Sterker nog, ik heb nog nooit een boek in mijn hele leven te lezen.”

Hij zei dat met trots, en ik kon het niet geloven. Hij zei dat hij zou magere schoolboeken en lees af en toe een artikel in het magazine, maar boeken interesseerde hem niet.

Onnodig te zeggen, was er geen tweede datum - of nachtzoen, wat dat betreft.

load...

Soms kan het moeilijk zijn om iemand die op uw intellectueel niveau te vinden, deelt uw belangen en waarden onderwijs en levenslang leren. En online, het lijkt erop dat de meeste daters zijn ofwel gewoon op zoek naar een goede tijd of niet beschikken over de intelligentie of aandachtsspanne om een ​​diep boeiende gesprek te voeren.

EliteSingles is een dating site voor degenen die niet comfortabel in de lowbrow dating wereld voelen. De site richt zich op professionals met geavanceerde graden op zoek naar lange termijn partners die intellectueel stimulerend en delen van gemeenschappelijke belangen.

“EliteSingles is matchmaking op basis van de persoonlijkheid in de kern”, zegt Bart Visser, directeur van Brand Marketing voor Spark Networks, EliteSingles' moedermaatschappij. “Als u zich registreert, is er een vragenlijst met 250 vragen. Op basis daarvan zal het systeem beslissen wie de beste match voor u binnen het zwembad en de eisen die u hebt ingesteld.”

Gebruikers kunnen zich verheugen op wordt aangepast met een verstandelijke daters die serieus zijn over het vinden van liefde - niet iemand die trots is op niet te lezen.

load...

In ontwikkeling om tegemoet te komen aan Sophisticated, Professional Singles

De ontwikkelaars van EliteSingles begonnen met het creëren van een meer generieke dating site jaar geleden, maar al snel geleerd dat de leden hadden gehoopt om meer geavanceerde en goed opgeleide partners vinden. Dus, herwerkt ze de site om succesvol, intelligent professionals richten.

“De oprichters deden een test lancering in Noorwegen in 2012, en het was zeer succesvol”, aldus Bart. “Toen zij de rebranding voltooid, wordt het aantal academici sterk toegenomen. Daarna rolden we uit in de Amerikaanse markt - de belangrijkste markt die we vandaag dienen - en dat was het begin van een succesvolle reis. We blijven groeien gedurende het hele jaar.”

EliteSingles succesvol is in de aanpassing van gebruikers, omdat het trekt hoog kaliber daters.

Het lidmaatschap bestaat uit singles van alle seksuele identiteiten - met inbegrip van heteroseksueel, homoseksueel en lesbisch - en meer dan 2 miljoen mensen bezoeken de site iedere maand op zoek naar liefde.

De site ziet ook meer dan 165.000 nieuwe leden aanmeldingen per maand, en terwijl het lidmaatschap scheef iets ten opzichte van vrouwen, de man-vrouw verhouding is relatief gelijk.

De “heeft ontmoet u?” Tool treffers gebaseerd op Persoonlijkheden

De leden vragenlijst invullen nadat hij zich voedt een eigen EliteSingles algoritme dat like-minded, ambitieuze professionals met elkaar verbindt. Compatibiliteit omvat relatie voorkeuren, locatie, en tal van vragen over de persoonlijkheid, temperament, karakter, hobby's en levensstijl. U kunt ook kiezen wat je zoekt in een partner.

“De meerderheid van onze gebruikers zijn van een oudere demografische, ongeveer 35 tot 55, en in het algemeen meer upscale. Ze hebben meestal een bachelor's degree of hoger en een inkomen hoger dan het gemiddelde van hun land van herkomst “, aldus Bart. “EliteSingles trekt gewoon een meer verfijnde menigte.”

“Een functie genaamd 'heeft ontmoet u?' stelt u in staat om te leren kennen 5-7 dating wedstrijden. Als premium lid, heb je ook de mogelijkheid om naar willekeurig geselecteerde profielen in uw gebied, en, als je ze wilt, kunt u direct bereiken en een praatje.”-Bart Visser, directeur van Brand Marketing voor Spark Networks, EliteSingles' moeder bedrijf

Niet alleen kan de software verbinden u met de kwaliteit wedstrijden, maar u kunt ook zoeken op basis van voorkeuren en interesses. Deze omvatten leeftijd, lengte, de locatie, de wens om kinderen, onderwijs, inkomen, roken en drinkgewoonten, etniciteit, en zelfs religie.

Het platform kamt zelfs door al zijn gegevens aan mensen met wie je verenigbaar zou kunnen suggereren.

“Een nieuwe functie genaamd 'heeft ontmoet u?' kunt u te leren kennen 5-7 dating wedstrijden “, aldus Bart. “Als premium lid, heb je ook de mogelijkheid om naar willekeurig geselecteerde profielen in uw gebied, en, als je ze wilt, kunt u direct bereiken en chatten. De matchmaking kant is zeer effectief, en we hebben veel ervaring in het optimaliseren van dat. Soms gaat er niets boven Lady Luck.”

Laat Low-Quality Data Behind en zoeken Succes

Dating succes is de kans groter wanneer je begint met een hogere kwaliteit zwembad. Dat is de reden waarom EliteSingles richt zich op opgeleide singles die financieel veilig en klaar voor de lange termijn, betekenisvolle relaties.

Als een van de toonaangevende wereldwijde dating sites, EliteSingles overeenkomt met een gemiddelde van 2.000 nieuwe paren per maand in meer dan 20 landen over de hele wereld.

“We zien het in ons onderzoek naar de swipe based stijlen van online dating; er zijn veel keuzes, maar mensen krijgen dateren vermoeidheid als gevolg van de lage kwaliteit van hun interacties “, zegt Bart. “De focus van ons product is om ervoor te zorgen dat u niet alleen meer tweede data, maar hebben ook een betere data.”

Daters in grote stedelijke gebieden in Amerika hebben grote zwembaden om uit te kiezen op EliteSingles.

EliteSingles innoveert en tweaken zijn proces te blijven produceren van de hoogste kwaliteit wedstrijden mogelijk te maken.

“We zijn voortdurend werken aan het verbeteren van zowel ons algoritme en onze werkelijke matchmaking service,” zei hij. “Dat komt omdat de kern van onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen daadwerkelijk een significante andere te vinden.”

Bart vertelde ons een onvergetelijke verhaal van een paar die elkaar op de site gevonden. Beiden hadden kinderen en, nadat ze op een paar data was gegaan, de vrouw kinderen organiseerde een romantisch diner voor het paar aan de man te verleiden om haar te vragen om in een relatie.

“Ze waren zo het aanvaarden van deze meneer dat ze het opzetten van de romantische date zelf. Ik dacht dat was geweldig,”zei hij.

EliteSingles' Live Events moedigen de leden aan Sluit Offline, Too

Samen met het werken om te verbeteren en te verfijnen zijn algoritme, Bart zei EliteSingles is bovendien een toonaangevende rol nieuwe evenementen die leden toestaan ​​om oog in oog te gezicht.

EliteSingles organiseert evenementen in luxe, exclusieve bars in New York City, waar de leden tickets kunnen kopen om zich te mengen en zich bezighouden met echte, intelligent gesprek met gelijkgestemde singles. De site is van plan om een ​​verscheidenheid aan evenementen voor verschillende leeftijdsgroepen te organiseren om het aantal potentiële resultaten te krijgen.

“Het is een kans voor leden om offline en niet aan alleen online,” zei hij. “Dat is een belangrijke ontwikkeling voor onze Amerikaanse publiek. Het is iets om in de gaten te houden voor.”

Of het nu online of offline, missie EliteSingles' blijft hetzelfde: Om singles samen die genieten van een intelligent gesprek en op zoek zijn naar een relatie te brengen.