Ga je uit met de hottie in de kast?

8 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Dus wat doe je als het object van je verlangen is een homoseksuele man die in de kast over zijn seksualiteit? Zijn deze dating relaties levensvatbaar?

In het algemeen wordt de prognose voor de relatie succes heeft de neiging om sterker te zijn wanneer homo's zijn van soortgelijke “objectiviteit” statussen. Neigt er minder spanning en frictie als gevolg van de onderlinge posities zij bezitten seksuele identiteit comfort.

Bijvoorbeeld in situaties waarin een man is uit en de andere is de kast, het meer uit man voelt vaak alsof hij heeft om terug te glijden in de kast om zijn partner tegemoet te komen. Dit kan voelen als hij gaat achteruit in zijn persoonlijke ontwikkeling en kan leiden tot wrok.

load...

Hoe meer de kast man kan voelen zich vaak onder druk gezet zichtbaarder en blootgesteld aan voordat hij emotioneel klaar om deze situaties om te gaan en kan een piek in angst en misschien zelfs terugtrekking en terugtrekking uit de relatie veroorzaken.

Dat gezegd zijnde, niets is een totaal gegeven, en als uw hart gaat tikketak voor iemand die niet zo is geëvolueerd in de coming-out proces als uzelf. Er is nog een kans dat je kunt laten werken.

Het zal waarschijnlijk nog wat unieke complicaties aan de mix, maar indien goed beheerd, kan het uitgroeien tot iets zeer aanzienlijk.

Hier zijn een aantal dingen na te denken over als je jezelf in deze situatie en vragen wat ze moeten doen:

load...

1. Heropvoeden jezelf.

Zodra je dat stadium van zelfacceptatie en trots te bereiken in zijn vrolijk en erop uit zijn om jezelf en anderen, kan het gemakkelijk zijn te nemen voor lief wat het hele coming-out reis is net als, vooral in de vroege stadia.

Je hebt door wat hij doormaakt nu al, dus het kan nuttig zijn om alles wat was meebrengt wanneer u door het proces worstelde in herinnering te brengen.

Dit vernieuwde empathie en mededogen kan helpen bufferen de frustratie van uw verschillen op keer.

De beroemde Cass Model van homoseksuele identiteit Development misschien een goed boek voor u om een beter begrip van zowel uw posities op de coming-out continuüm krijgen.

2. Geduld is de sleutel.

Als u ervoor kiest om hem te dateren, uw nieuwe beau waarschijnlijk u mee op een achtbaan en je bewust te zijn en open staan ​​voor deze mogelijkheid.

load...

Angst, stemmingswisselingen, intermitterende vooruitgang en vervolgens plotselinge tegenslagen... Het zijn allemaal onderdeel van het pakket wanneer iemand probeert om comfortabel met hun identiteit te voelen.

Deze weifelen kan zeer frustrerend zijn, maar de sleutel is begrip, flexibiliteit en dat nodig is de grenzen voor jezelf om te voorkomen dat je meegesleept in zijn kwesties die hij probeert aan te pakken in deze moeilijke tijd.

“Sommige relaties

bloeide gezien de tijd.”

3. Laat hem naar de bestuurder.

Iedereen moet in de controle van hun eigen coming-out proces.

Hoewel het verleidelijk kan zijn op keer, is het van cruciaal belang dat je nieuwe vriendje niet worden blootgelegd of geduwd in situaties die hij niet emotioneel nog niet uitgerust te hanteren. Dit zal averechts werken.

Door te kiezen om hem op heden, bent u ook de belofte om zijn behoefte aan tijd en ruimte om reine te komen met respect voor zijn seksualiteit , en dit verschilt sterk in termen van de duur van mens tot mens.

En vergeet niet terwijl ze uit kan transformationeel en verbetering van de kwaliteit van leven voor de meesten van ons, voor veel coming out is niet veilig en kan de deur naar trauma verder te openen.

4. Neem kleine stapjes.

Uw partner coming-out proces is zijn probleem en verantwoordelijkheid en is niet iets dat kan (of zou moeten zijn) gehaast.

Hoewel je niet kan hem bewegen langs de trappen elke sneller, kunt u uw behoeften en gevoelens te communiceren met hem en langzaam, geleidelijk nemen van risico's gedrag de twee van u samen kunnen doen dat u als een homopaar zou blootstellen aan te moedigen.

Deze suggesties moeten worden gevraagd om hem echter om hem te laten keuze in de besluitvorming.

5. Bepaal uw persoonlijke wensen.

Aan het eind van de dag, het belangrijkste is voor u om de balans op van uw behoefte aan een partner en de relatie te nemen en als dating iemand die opgesloten is bespreekbaar of een deal-breaker.

U zult hebben om de offers die je zou moeten maken om in dit type relatie ten opzichte van de voordelen die u kunt zien meten. Het uitvoeren van een goede waarden verduidelijking met jezelf kunt u ook helpen met deze besluitvorming.

Zoals u kunt zien, een van de belangrijkste redenen van dit soort relaties kunnen dus worden aangevochten is te wijten aan de inherente machtsongelijkheid die er bestaat.

Ik heb gezien dat sommige mensen dit te verwerken door het geven van zichzelf een “window periode” hoeveelheid tijd tot op heden en observeer de voortgang van hun vriendje met de coming-out reis en vervolgens een evaluatie en de uiteindelijke beslissing met hun compatibiliteit wanneer die tijd ophoudt.

Er is nooit enige garanties, maar sommige differentiële objectiviteit relaties hebben gebloeid gegeven het geduld en de tijd besteed aan het verkrijgen van meer synchroon. Het is een zeer individuele beslissing.

Wat is uw ervaring met dating mannen van het andere niveau van objectiviteit als jezelf?