Gecertificeerde relatiecoach dr. Kimes inspireert klanten met echt gepraat over wat huwelijken laat duren

26 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: In de afgelopen jaren, in Atlanta gevestigde tandarts Dr. Heavenly Kimes heeft haar rГ © sumГ © uitgebreid tot het beroep van reality tv-ster, best-selling auteur, en gecertificeerd relatie coach bevatten. Haar inspirerende richtlijnen voor het vinden van liefde momenteel oplopen tot meer dan 310.000 Instagram volgelingen evenals talloze lezers en luisteraars over de hele wereld. Puttend uit lessen die ze geleerd in haar 35 + jaar van het huwelijk, Heavenly begeleidt enkele en getrouwde vrouwen geconfronteerd met een verscheidenheid aan relaties kwesties. Heavenly ook een populaire radio show, de open en eerlijke Show , op Worldstar HIT Radio - waar haar tell-it-like-it-is houding zet een leuke draai aan de traditionele dating advies. Als je je afvraagt hoe het aantrekken en behouden van een toegewijde partner, kunt u veel van salie begeleiding Heavenly's te leren.

Dr. Heavenly Kimes is tandarts van beroep en relatie-expert door de natuur. Haar interesse in hoe toegewijd relaties werken - en hoe individuen kunnen ze beter te laten werken - leidde haar naar een carrière als compassionaterelationship coach voor getrouwde vrouwen.

load...

Relatie coach Dr. Heavenly Kimes is een bedrijf krachtpatser met een lange lijst van referenties op haar naam staan.

Terwijl ze nog steeds haar Atlanta tandheelkundige praktijk om de rekeningen te betalen loopt, Heavenly geniet vaststelling harten net zo veel als bevestiging glimlacht. Haar ervaring jongleren haar carrière en werken samen met haar man, die is een top chirurg, heeft givenher inzicht in de houding, gedrag en principes die een blijvende en het vervullen van het huwelijk op te bouwen.

“Eerst en vooral, ben ik begonnen met het bestuderen van relaties voor mezelf,” zei Dr Heavenly. “Ik leerde al deze dingen, en ik dacht 'Veel mensen moeten deze principes kennen' - maar ze doen het gewoon niet.”

load...

Relatie-gebouw is niet onderwezen in de scholen, zodat Dr. Heavenly het heeft op zich genomen om uit te geven advicevia een groeiende coaching praktijk, een best-selling boek, en wekelijkse radioprogramma's. Haar straight-to-the-point relatie begeleiding provideswomen met praktische strategieën te vangen en houden de aandacht van een man.

Vandaag, Dr. Heavenly staat bekend om haar werk als een inspirerende spreker, auteur en relatie-expert. Miljoenen kijkers herkennen haar van de Bravo kabelnetwerk reality show “Married to Medicine”, dat zich richt op de vrouwen ofmen die werken in de medische sector. Dr. Heavenly is gelukkig getrouwd voor meer dan 35 jaar, dus shecan met gezag over hoe je een gezonde work-life balance te cultiveren met die ene speciale persoon aan uw zijde te spreken.

“Het is een nieuw tijdperk, en ik weet dat een heleboel dingen zijn veranderd, maar vooral ik geloof dat die dingen die werkte in de oude dagen werken nog vandaag,” zei ze. “Dat betekent dat het hof, handelen en respectvol, en het kennen van onze posities als mannen en vrouwen - sommige mensen proberen om hun rollen te veranderen, en het werkt gewoon niet.”

load...

Het geven van advies via haar blog, Radio Show & Coaching Practice

Als je in de behoefte van sommige echte praten over relaties, de open en eerlijke Show met Dr. Heavenly en Dr. Jackie isthe radio showfor jou. Elke vrijdag, twee relatie-savvy vrouwen gaan op de lucht om botweg te bespreken hot topics in de dating wereld, met inbegrip van wat te zoeken in een potentiële man en hoe je waardering voor je partner te tonen. Het is een educatieve en onderhoudende uur dat luisteraars te denken over hun leven één minuut en busting lachen de volgende is.

Bovendien, Dr. Heavenly's blog promoot haar perspectief op het huwelijk, relaties en seks bij het betrekken van artikelen die showcase haar no-filter coachende stijl. Ze is niet preuts over persoonlijke onderwerpen, waaronder het aanpakken van “Geeft u de voorkeur om de Ardennen in de voor- of de Ardennen in de Rug?” En biedt een relatable adviezen vanuit het perspectief van een vrouw die al op de relatie weg voor een lange tijd.

“Mijn absolute top tip is om te doen wat het beste werkt voor u en uw familie - en wat je gelukkig maakt”, schreef ze in een gids voor een succesvolle moeders.

Dr. Heavenlyoften krijgt straight to the point met het verstrekken van advies aan haar blog lezers en haar radio show luisteraars. Haar kijk op het huwelijk kan ouderwets lijken, maar ze gelooft dat het belangrijk vast te houden aan wat er in het verleden gewerkt.

Of ze leidende koppels counseling sessies of het beantwoorden van een vraag van een luisteraar op haar radio show, Dr. Heavenly is gebaseerd op traditionele waarden en haar eigen ervaringen als getrouwde vrouw toshape haar advies.

Veel van de principes die Dr. Hemelse rechtstreeks omhelst zijn afkomstig van de leer van de Bijbel. “Ik ben een spiritueel persoon,” shesaid, “en ik geloof dat de Bijbel geeft ons alles wat we nodig hebben voor een succesvolle relatie.”

“De Business of Love” Leert Vrouwen Hoe een goede man te trekken

In januari 2016 Dr. Heavenly publiceerde haar eerste zelfhulpboek, The Business of Love , uit te leggen aan vrouwen hoe zakelijke vaardigheden kan zich vertalen in relatie succes. Het boek detailsher gesprekken met een aantal vrouwen die zijn leiders in hun industrieën, met inbegrip van een Fortune 500-executive maken van meer dan zes cijfers, en toch moeite hebben om liefdevolle relaties te onderhouden.

In “The Business of Love,” Dr. Heavenly Kimes trekt uit de relatie ervaringen van zes vrouwen om praktisch advies te geven.

“Liefde als een bedrijf. Je kunt niet zomaar een heel emotionele beslissing te nemen,”verklaarde Dr. Heavenly. “Als u het ultieme fusie te maken, kan het niet gewoon om emotionele redenen.”

Door het hele boek, Heavenly maakt gebruik van de real-life ervaringen van vrouwen in de dating wereld te laten zien hoe mensen relaties te beheren en welk advies ze hen zou geven. De toon is vriendelijk en vrolijk, maar de 165-pagina's tellende boek gaat over ernstige onderwerpen die van invloed mannen en vrouwen overal.

De Business of Love is een belangrijke leidraad voor de carrière-georiënteerde vrouwen die willen vinden en behouden van een goede man.

“Veel vrouwen succesvol in het bedrijfsleven of hun loopbaan zijn,” zei ze, “maar ze helpen met het opbouwen van sterke, duurzame relaties nodig hebben.”

Meer dan 310.000 volgers Zing Haar prijst op Social Media

Gloeiende feedback van haar luisteraars, lezers, klanten en fans blijft Dr. Heavenly gemotiveerd dag in dag uit. Ze zei dat ze houdt van het horen van iemand die haar advies ter harte genomen en zag directe relatie verbeteringen wegens het.

Dr. Heavenly's Instagram pagina is vol met complimenten van haar meest aanbiddende fans.

Invloed Dr. Heavenly kan het gemakkelijkst te zien op social media waar ze heeft meer dan 310.000 volgers op Instagram. Ze posten regelmatig updates over haar dagelijkse leven als informatieve inhoud met veel liefde en humor gegooid in.Her Instagram berichten ontvangen duizenden houdt en honderden reacties van mensen over de hele wereld.

“Houd je aan het doen!”, Schreef madamefly aan één van de foto's Heavenly's. “Je bent een engel, en we houden van je echtheid!”

“Ik hou van je, Dr. Heavenly,” echode sandtierra in een reactie. “Je inspireert me en geeft de beste schaduw.”

Op social media, Dr. Heavenly heeft een directe lijn naar de mensen die ze wil helpen - en ze maakt veelvuldig gebruik van. Haar down-to-earth berichten maken mensen aan het lachen en iets om na te denken als ze gaan door hun dag geef ze.

Uit haar social media account nationale radio shows, Dr. Heavenlygives relatie advies onevery platform ze kan. “Het is mijn roeping,” vertelde ze ons. “Ik doe het omdat het is mijn passie, niet om geld te verdienen. Ik hou van het doen.”

Dr. Heavenly: Een Spiritueel Persoon Guiding stellen naar een Gelukkig Leven

Na 35 jaar huwelijk, heeft Dr. Heavenly het een en ander geleerd over wat relaties werk. Haar klinische en directe aanpak de relatie coaching heeft duizenden mensen het verbeteren van hun liefde verbindingen.

Expertise en charisma Dr. Heavenly hebben haar vele lofbetuigingen, evenals een belangrijke rol in een Bravo tv-reality show verdiend. In de komende maanden, de relatie-expert hoopt haar invloed uit te breiden en vrouwelijke daters te helpen met de lancering van een revolutionaire dating app genaamd Piq. De appallows gebruikers te screenen die hun foto's ziet door te vragen ijsbreker of deal-breaker vragen. Heavenly zei dit app will-supportvalues gebaseerd mannen en vrouwen die meer dan alleen een aansluiting willen.

In haar boek, radio show, blog, en coachingsessies, Heavenly verdeelt praktische afhaalrestaurants over liefde en relaties. “Ik geef advies de hele tijd,” zei ze. “Ik richt dating, huwelijk, seks, relaties - elk aspect van relaties.”