Geleid door een dynamisch duo, biedt elegante introducties boetiekmatchmaking voor high-kaliber daters

18 juni 2019

De korte versie: Het gaan op fantastische data met aantrekkelijke mensen is een luxe die u zich kunt veroorloven als je een persoonlijke matchmaker aan uw zijde. Elegant Introducties personaliseert en versnelt het dating proces door het organiseren van compatibele, doorgelicht data tussen in aanmerking komende mannen en vrouwen in Zuid-Florida en Boston. Onder leiding van bekwame liefde experts Nancy Gold en Barbara Black Goldfarb, de boutique matchmaking bedrijf machtigt singles om de beste versie van zichzelf te worden en voldoen aan hoge-kaliber date vooruitzichten withoutall de inspanning en frustratie van de traditionele dateringsmethoden. De hands-on koppelaars te helpen high-profile professionals comfortabel voelen en vertrouwen tijdens het uitgaan op datesin zoeken ofa relatie. Van start tot finish, klanten Elegant Introducties genieten van een stress-vrij dating ervaring ondersteund door doordachte en toegewijde koppelaars.

Een paar jaar geleden, voelde Gary Robinson volkomen beu met de traditionele dating proces. Hij was moe van zinloze data en online dating. Hij kwam naar Elegant Introductions , een in Miami gevestigde matchmaking bedrijf, omdat hij klaar om te investeren in de liefde en laat de professionals doen het werk voor hem was.

load...

“Ik had gezegd om zowel vrienden en ik een aantal jaren dat ik echt wilde iemand die ik kon settelen met te voldoen. Het was tijd om mijn geld waar mijn mond was “, zei hij over zijn beslissing om high-endmatchmakers in dienst. “Ik dacht, als het werkt, zal het de moeite waard zijn.”

Longtime vrienden Barbara Black Goldfarb en Nancy Gold opgericht Elegante Introducties in 2012.

Dus Gary ontmoeting met Elegant Introducties Founders Barbara Black Goldfarb en Nancy Gold, PhD, zijn relatie doelen te bespreken. De koppelaars nam uitgebreid aantekeningen en sprak zijn vertrouwen uit dat zij hem konden vinden een kwaliteit vrouw. Zijn eerste afgesproken datum blies hem weg.

load...

“Ik wist vrijwel meteen had ze ernstig potentieel,” zei hij. “Ze was mooi, intelligent, en leek alle dingen die ik wilde zijn. We zijn begonnen met de besteding van elke minuut dat we samen konden.”

Vier maanden later, Gary schreef aan de koppelaars te zeggen dat hij in een vaste relatie met haar was, en theywere van plan om te gaan samenwonen en trouwen in de komende jaren. “Het lijkt erop dat Barbara en Nancy goed deed door ons”, concludeerde hij.

In 2012, Barbara en Nancy, die vrienden van jongs af aan geweest, besloten om hun krachten en talenten om brengt meer liefde in de wereld te combineren. Barbara's knap charisma en menselijke intuïtie aanvulling educatieve achtergrond Nancy's in de psychologie en de relatie consulting, dus matchmaking leek een natuurlijke pasvorm voor hen.

Deze dynamische duo opgericht Elegant Introducties om te dienen als een steunregeling, wingwoman en liefde expert voor alleenstaanden, net als Gary, die willen in een relatie te krijgen, maar weet niet waar die ene speciale persoon te vinden.

load...

“Onze grootste kracht is dat je ons , en we gaan de extra mijl,” Barbara vertelde ons. “We gaan niet door kwantiteit - gaan we met de kwaliteit. We nemen onze tijd om de beste match die we kunnen maken.”

Een gepersonaliseerde proces maakt Men & Women zich prettig voelen

Bekend als Zuid-Florida en Boston'spremier koppelaars, Elegant Introducties cultiveert een goed opgeleide en succesvolle klanten die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leven te stellen. De meerderheid van de klanten zijn werkende professionals, variërend in leeftijd van hun vroege jaren '20 tot begin jaren '80. Deze relatie-minded volwassenen hebben meestal geen tijd of zin om de dating wereld afspeuren op zoek naar de perfecte match, zodat ze kiezen voor een meer persoonlijke en gerichte aanpak door de boutique matchmaking bedrijf.

“We zijn volledig 100% hands-on en vertrouwelijk”, zegt Barbara. “De mannen en vrouwen werken we met zijn van het hoogste niveau in de gemeenschap.”

De koppelaars atElegant Introductions niet alleen mannen en vrouwen te gooien elkaar en hopen dat het werkt. Ze nemen hun tijd en zorgvuldig overwegen elk koppelen. Ze richten zich niet op de hoeveelheid wedstrijden, omdat de teamdoesn't kracht wedstrijden in het belang van de vergadering een quotum. Elke introductie ze maken is een zeer gekwalificeerde potentiële match. Als ze een termijn voor u regelen, dan is dat omdat ze een goede reden om te geloven dat je het klikte met die persoon.

“Het is een high-touch, low-tech benadering”, aldus Nancy. “We hebben niet een platform online te hebben. In plaats van het hebben van iemand te scannen en screenen hun eigen data online, we doen het allemaal. We stapten uit en ontmoet mensen van aangezicht tot aangezicht, en als we denken dat iemand goed is voor onze klant, wij regelen de datum is.”

Elegant Introducties maakt gebruik van een eenvoudig proces van vier stappen naar singles koppelen.

Thematchmaking TeamIS hands-on met klanten elke stap van de weg van de inleidende vergadering aan de post-date feedback sessie. Ze screenen datum vooruitzichten voor compatibiliteit, gedrag background checks, en ondersteunen van een moeiteloze dating proces. De koppelaars zelfs aanraden datum activiteiten, variërend van een eenvoudige diner tot een meer actieve wandeling in een lokaal park.

Barbara en Nancy vertelde ons dat ze de behoeften van hun klanten voor het eerst en gaan tot het uiterste toremove de angst, stress en arbeid betrokken inde zoektocht naar een vaste relatie. Drukke professionals vinden het vaak Elegant introducties voor een tijdbesparende oplossing voor hun dating obstakels.

“We zijn als die paar comfortabele schoenen die je gewoon slip op,” zei Barbara. “We maken de mensen thuis te laten voelen en niet geoordeeld wordt, zodat ze de beste ervaring kunnen ze met ons.”

Brengen Clarity naar Dating Door Hands-On feedback & Coaching

Feedback is van vitaal belang voor Elegant Introducties matchmaking proces. Dat is waarom ze de tijd in contact te komen met zowel opdrachtgevers na thearranged datum om te zien hoe het ging en leren van hun eerste indrukken te nemen. Dat gesprek geeft hen een uniek inzicht in de dating ervaring, zodat ze kunnen gepersonaliseerde dating coaching te bieden aan klanten die voor verbetering vatbaar zijn.

Nancy is een Harvard opgeleide licentie psycholoog met meer dan 25 jaar relatie consulting achter haar. Ze neemt een holistische benadering van matchmaking, het onderwijs effectieve dating en interpersoonlijke vaardigheden, terwijl het regelen van data.

“We willen niet alleen om mensen te helpen te voldoen aan de juiste persoon -. We willen om hen te helpen de juiste persoon te zijn” - Nancy Gold, mede-oprichter van Elegant Introducties

Elegant Introductionsendeavors aan klanten opgezet voor succes op elke datum gaan forward.To Daartoe heeft de koppelaars in dienst gepersonaliseerde dating coaching aan een slechte gewoonten te tweaken. Hun vertrouwelijk en betrokken feedback systeem geeft singles extra vertrouwen dat ze doen en zeggen alles aan om de juiste match te maken.

“Als je niet veranderen wat je doet, je verleden wordt uw toekomst”, aldus Nancy. “We hebben allemaal blinde vlekken, zodat onze dating coaching probeert een licht te laten schijnen op die gebieden.”

Vruchtbaar treffers gebaseerd op kwaliteit boven kwantiteit

Of ze nu data tussen twee mensen regelen in hun database of uit te gaan in de stad om scout voor een compatibele match, is het Elegant Introductions team niet bezuinigen bij mannen en vrouwen helpen liefde te vinden.

Deze hedendaagse koppelaars create langdurige verbindingen tussen klanten op basis van hun eigen instinct en liefde intuïtie. Ze zijn niet afhankelijk van algoritmen of formules om mensen te koppelen. Nancy en Barbara een meer ouderwetse aanpak, waardoor veel van gepersonaliseerde aandacht en zorg in elke wedstrijd. Vaker wel dan niet, klanten komen uit de buurt van de data zeggen het was een goede pasvorm. Sommigen vinden zichzelf zitten tegenover The One.

“Dank u voor de invoering van mij aan de man van mijn dromen”, schreef Carol, die een man die ze ontmoet via Elegant Introductions getrouwd. “U en uw kantoor gaan boven en buiten. Ik moet je bedanken voor het afstemmen van me met mijn soulmate.”

“Barbara en Nancy zijn verschillend, omdat ze echt schelen. Het is niet een baan voor hen; het is een passie.” - Een anonieme gemeenschap vrijwilliger in Miami

U kunt tientallen gloeiende getuigenissen te lezen , net als Carol's, aan de elegante Introductions website. Van CEO tot nurse practitioners, ondernemers om gepensioneerden, allerlei geavanceerde singles wenden tot de matchmaking bedrijf omdat ze moe van de dating spel en klaar om te settelen.

De medeoprichters vertelde ons een van hun favoriete succesverhalen betrof een weduwe die dacht dat ze nooit iemand die kon meten ToThe liefde van haar leven en een gescheiden manwho zei dat hij niet opnieuw willen trouwen vinden. Het stel kwam op een afgesproken dag en brachten het beste in elkaar. Als ze gedateerd, genezen ze elkaars gebroken harten en trouwden binnen een jaar.

Dat huwelijksaankondiging verwarmde de harten van de Elegant Introductions team. “Dat is de echte vreugde voor ons, en we echt in het,” zei Barbara. “Het is als een familie, echt waar. Wij behandelen al onze klanten als familie.”

Elegant Even voorstellen: een luxe voor Single Professionals

Gary geïnvesteerd in de liefde, toen hij vroeg de Elegant Introductions team om hem te repareren met een datum, en vandaag is hij oogsten keert terug als een gelukkig getrouwde Man.He ging van gefrustreerde enkel om lief te hebben geslagen paar in de loop van een paar geregeld data, steeds een van de vele succesverhalen mogelijk gemaakt door de ervaren matchmaking team.

Bij Elegant Introducties, alleenstaande mannen en vrouwen krijgen persoonlijke aandacht en hands-on feedback om hun dating ervaring soepel te laten verlopen. Nancy en Barbara schuren de dating gebied om wedstrijden die echte lange-termijn potential.Having zulke zorgzame matchmakerscurate regelen en controleer uw data neemt de angst uit het ontmoeten van nieuwe liefde belangen, zodat u kunt gewoon laten zien en plezier te hebben met iemand die past bij uw levensstijl en waarden.

“We nemen een veel trots op de manier waarop we werken. We zijn erg veel in contact met onze mensen, en dat is de manier waarop we dat willen,”Barbara vertelde ons. “Het is een werk van liefde voor ons, en het is een luxe om te werken met mensen van dit kaliber en hen helpen de belangrijkste beslissing van hun leven te maken.”

Voor meer informatie, bezoek ElegantIntroductions.com of bel (305) 615-1900.