Geni: een genealogiewebsite met meer dan 11 miljoen gebruikers die ontdekken waar ze vandaan komen in een wereldwijde stamboom

4 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Of u nu de toetreding tot de familie van een echtgenoot of het starten van een nieuwe familie van je eigen, is het belangrijk om terug te kijken en genieten van de complexe, verweven geschiedenis behindthe mensen die je liefhebt. Geni kan u helpen bij het onderzoek en uit te breiden op uw stamboom met behulp van een uitgebreid netwerk van genealogische informatie. De genealogie website bundelt de voorouderlijke informatie van de 115 miljoen mensen die teruggaat honderden jaren. Meer dan 11 miljoen gebruikers hebben gemaakt en onderhouden de wereldwijde stamboom. Door het toevoegen van uw eigen relativesto deze online resource, kunt u uw familie geschiedenis te bewaren voor yourdescendants en misschien zelfs ontdekken verre verwanten over de hele wereld. Op Geni, kunnen geëngageerde koppels leren over de voorouderlijke lijnen die verenigen en definiëren een familie door de generaties heen.

Onlangs heeft mijn neef bracht een datum om een ​​familiereünie - waarvan ik dacht dat was echt moedig van haar - en we hebben geprobeerd om de verwarrende wirwar van hoe we allemaal familie zijn, hoe iedereen kregen hun bijnamen, en wat precies onze familie geschiedenis te ontrafelen. Dergelijke gesprekken growboisterous vaak als familieleden uitwisseling theorieën en verhalen, en het wordt overduidelijk dat mijn grootvader en zijn broers waren vrij laks over de waarheid te vertellen aan hun kinderen.

load...

Ze waren ook slecht steken met één naam per persoon. Mijn arme neef geprobeerd om de naam veranderingen en nuances uit te leggen, maar zodra je naar het deel waar onze ouders gaan door hun midden namen toen onder familie, het is gewoon te moeilijk voor nieuwkomers om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Zoals mijn broer zegt: “Niemand gaat naar hun geboorte naam, en iedereen is vernoemd naar iedereen.”

Echt, wat we nodig hebben is een stamboom te helpen nieuwe toevoegingen erachter te komen wie wie is. Als u lid worden van een gezin, die de voorouderlijke geschiedenis in kaart gebracht is ahelpful manier om je nieuwe familie te leren kennen en een gevoel van wie ze zijn. Het sluit mensen bij elkaar door middel van een gedeeld verhaal. Gelanceerd in 2007, Geni geeft gewone mensen de kans om de geheimen van het verleden ontgrendelen door zich te verdiepen in hun genealogie in een uitgebreide, interactieve website.

load...

Mike Stangel, General Manager van Geni, zei de hechte team werkt goed samen om mensen te helpen over de hele wereld meer te leren over zichzelf en hun families.

Het uitgebreide siteis een nuttige bron voor iedereen die wil verdiepen in de rijke geschiedenis achter geliefden oud en nieuw. U kunt zich aanmelden voor gratis en beginnen met het maken van uw eigen stamboom online. Geni heeft een actief lidmaatschap van meer dan 11 miljoen gebruikers in alle zeven continenten, met een bijzonder sterke aanwezigheid in Noord-Amerika en Europa. De meeste gebruikers zijn matureadults (normaal meer dan 49 jaar oud) op zoek naar enkele verbinding met het verleden door hun bloedlijnen.

Mike Stangel, General Managerat Geni, zei dat het team is een productieve en toegewijde groep werken aan mensen waar ze vandaan komen laten zien - en dat is over de hele world.With de steun van de moedermaatschappij MyHeritage , het Geni team hartstochtelijk te ontwikkelen verbindende functies op de site en support aan klanten op zoek naar familiale ties.Many teamleden zijn met Geni sinds haar oprichting en sterk het gevoel dat het kennen van je geschiedenis helpt youappreciate het heden.

load...

Geni's platform en tools kunnen helpen samen familie-georiënteerde couplescome en waarderen de tradities, verhalen en mensen achter een achternaam. Het is een manier van het passeren van beneden de lessen van het verleden naar de toekomst op de hoogte. Zoals Mike zei: “Wanneer dating uiteindelijk wordt het een meer serieuze relatie, koppels zullen vaak willen hun familiegeschiedenis te documenteren voor hun kinderen.”

Gelanceerd in 2007 te laten zien hoe Families word Interwoven

In januari 2007, Geni begon op een missie om een ​​uitgebreide stamboom te bouwen voor iedereen om de makers van de world.The website verwerpen wij-versus-zij denken en gebruik de genealogie platform om te laten zien dat we komen allemaal uit dezelfde menselijke wortels. Miljoenen leden op Geni collaborateto samen een wereldwijde stamboom dat gezinnen overal verenigt. Als je maar ver genoeg terug, kun je bloed verbindingen met mensen van elk ras, geloof en nationaliteit vinden. Volgens Mike, “Geni is gebaseerd op het principe dat we allemaal verwant zijn.”

“Het is altijd onze hoop dat het realiseren van de vele manieren waarop onze families zijn verweven zou helpen om tribalisme te verminderen,” zei hij. “Hoeveel beter de wereld zou zijn, als we kunnen allemaal zien elkaar als familie!”

Vandaag Stamboom Wereld Geni verbindt meer dan 115 miljoen profielen in een onderling verbonden en dynamische stamboom. Een enkel platform combineert de familiegeschiedenis van miljoenen gebruikers wereldwijd. Genealogie liefhebbers handhaven van de integriteit van de Family Tree World van hun tijd en deskundigheid vrijwilligerswerk. Mike vertelde ons meer dan 200 deskundige curatoren controleren Geni groeiende user-generated familiegeschiedenis op juistheid.

“Mensen zijn meestal aangetrokken tot ofwel genealogie aan een beter gevoel van wie ze zijn te krijgen, of om de familie kennis voor de komende generaties te behouden”, aldus Mike.

Geni machtigt mensen om stambomen online posttheir en verbinding maken met familieleden over de hele wereld.

Mike vertelde ons dat de familie-georiënteerde instrumenten van Geni beroep aan een divers sekte van mensen over de hele wereld. “We houden van het merkwaardige feit dat Geni is enorm in Estland,” zei hij. “Ongeveer 20% van de bevolking van dat land zijn Geni gebruikers!”

Leren over uw stamboom kunnen praktische voordelen inrevealing genetische aanleg voor bepaalde ziekten hebben - maar het kan ook geven zinvolle waarden en culturele waardering voor gezinnen. Iedereen komt ergens vandaan, en soms ook familieleden hebben interessante verhalen te delen. Je zou kunnen ontdekken u (of uw partner) had familieleden die in de Revolutionaire Oorlog of misschien bent u ver verwant aan belangrijke figuren als Abraham Lincoln, Queen Elizabeth, of Babe Ruth.

Eigen belang Mike's in genealogie begon toen het onderzoek naar familyroots van zijn moeder. Voor 70 jaar, geloofde ze dat ze hadden geen voorgeschiedenis van die overal vandaan komen, of wie dan ook, in het bijzonder significant. Echter, Mike ontdekt volbracht en koninklijke voorouders in haar stamboom.

Zei hij: “We hebben allemaal in ons dragen het DNA en culturele sporen van de beste (en slechtste) de mensheid te bieden heeft”, “en ik denk dat het helpt ons inleven in elkaar wanneer we in kaart kunnen brengen, dat op een zeer persoonlijk niveau.

DNA Integratie Functies Trace Uw Bloodline Terug Generations

Zodra u een familielid op Geni hebt gevonden, kun je hun relaties te bevestigen met behulp van DNA-integratie Kenmerken.Alle eenvoudige test van de site kan onthullen precies wie uw bloedverwanten are.On Geni, het draait allemaal om het vinden van verbindingen en het ophelderen van het verleden. Het team voortdurend onderzoekt hoe DNA-tests kunnen helpen mensen zin geven aan hun achtergrond.

Soms adopties of zaken kunnen mensen vragen waar ze passen in een gezin te maken. Geni biedt kennis en zekerheid over zulke persoonlijke vragen. De DNA-functies zijn slechts een manier om gebruikers verbinding kunnen maken met de pas ontdekte familie leden wereldwijd. Geni waarschuwt gebruikers automatisch over dubbele of soortgelijke profielen in uw stamboom, zodat u online kunt bladeren door mogelijk duizenden wedstrijden.

“We hebben ook overeenkomen met de gegevens van onze gebruikers te voeren tegen de platen collectie van ons moederbedrijf, MyHeritage”, aldus Mike. “Dit geeft Geni gebruikers toegang tot meer dan 8 miljard register bij volkstellingen, geboorteakten, huwelijksakten, overlijdensaktes, militaire verslagen, zelfs kranten en boeken.”

De massale stamboom groeit elke dag groter naarmate meer mensen hun persoonlijke geschiedenissen toe te voegen. U kunt deze vergaande bron van informatie te gebruiken om uit te vinden leuke feiten zoals hoe BeyoncГ © is echt royalty omdat ze de 11e neef twee keer verwijderd van koningin Elizabeth II.

Het onderzoeken van stambomen Geni's kan leiden tot een aantal verrassende en interessante ontdekkingen.

Gebruikers hebben bijna 30.000 stambomen die verder gaan dan hun eigen bloed relaties met die van Mayflower de passagiers, Spaanse veroveraars, en andere historische en belangrijke cijfers gegenereerd. Het is een schat aan interessante relaties en geeft mensen de kans om beroemdheden of bekenden te ontdekken in hun bloedlijnen.

“We hadden een kantoor inzet over welke twee medewerkers voor het eerst ontdekt zou worden gerelateerd te zijn aan elkaar,” Mike vertelde ons. “Uiteindelijk vonden we dat allemaal maar één van ons een of andere manier verbonden zijn, en we hebben zelfs een paar verre neven in het team!”

Brengen Long-Disconnected RelationsTogether

Omdat de site in 2007 werd gelanceerd, hebben veel mensen de stamboom wereld gebruikt om de geschiedenis van hun familie op te sporen en vind verre verwanten. Het is een fantastische manier om te leren waar je vandaan komt en de betekenis van het gezin uit te breiden. “Het is zeker samengebracht mijn familie op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden,” zegt Patrick, een Geni gebruiker. “We hebben familieleden die we niet bestonden kennen en plezier te hebben om ze te leren kennen ontdekt.”

Geni biedt mensen een manier te verbinden met hun leven bloed relatives.In 1975 Eli Rabinowitz ontmoette zijn nicht Zara Zeldin in Israël , maar ze verloren aanraking toen ze verhuisde naar Canada. Meer dan drie decennia later, Eli weer verbonden met de familie Zeldin op zoek naar Zara, maar niemand wist waar ze woonde. Uiteindelijk Eli ontdekte haar achternaam was Smushkovich en gepost op Facebook dat hij was op zoek naar haar. Binnen een uur had hij zijn neef op Geni gevonden.

“Een andere gebruiker van Facebook overleden man Zara's, Meir Smushkovich, in een Geni stamboom die door de kleinzoon van Zara had gebouwd in 2009 gevonden,” zei Mike. “Na meer dan 35 jaar, was Eli eindelijk in staat om de banden met zijn lang verloren neef!”

Soms Geni brengt familieleden die nooit zonder de afstamming tools.Genealogy blogger zou hebben ontmoet samen Kitty Cooper gebruikt Geni te kijken naar haar Beierse wortels omdat ze dacht dat ze misschien een verloren tak in haar stamboom te hebben. Volgens de familie overlevering, Kitty's grootvader Benedictus Reiner studeerde om priester te worden toen hij viel voor de dochter van een herbergier en had een onwettige zoon genaamd Xavier in de late jaren 1880.

Katharina Eder stuurde Kitty Coopera beeld van hun verre verwanten in Duitsland.

Kitty geloofde het schandaal waar was en wilde Geni gebruiken om verre familieleden van hers.One dag vinden, Kitty aangemeld zijn om een ​​huwelijk licentie toe te voegen aan het profiel van haar grootvader. Ze zocht Genifor Benedictus Reiner en was geschokt toen twee zoekresultaten opdook - was degene die ze had gemaakt en de andere bleek haar opa te zijn maar met een andere vrouw en een zoon namedFranz Xaver LГ¶ffler.

Kitty onmiddellijk stak zijn hand uit naar de persoon die het profiel had aangemaakt. Katharina Benedictus 'achter-achterkleindochter, antwoordde dat het inderdaad om dezelfde persoon, en Kitty vond zichzelf in gesprek met een newfoundsecond neef twiceremoved.

“Kitty was natuurlijk blij om zo'n nauwe band die ze nooit wist dat ze bestonden,” zei Mike, “allemaal te danken aan de kracht van de Family Tree Wereld Geni's.”

Een andere vrouw genaamd Angela Sinickas Shiromani was op reis naar ata conferentie in Vilnius, Litouwen, spreken wanneer ze een link naar haar nakomelingen in een toeristisch boekje ontdekt. Het zei een windmolen in Siauliai, op slechts een paar mijl van haar hotelkamer, was in de late jaren 1870 gebouwd door een man genaamd Gustavas Daniel. Daniel was de meisjesnaam van haar grootmoeder en Siaulaia was de stad waar ze was opgegroeid, dus Angelaknew er een verband moet zijn. Ze keek in de geschiedenis van de molen en leerde Gustavas Daniel was de broer van haar tweede overgrootvader. Ze begon de bouw van een stamboom op MyHeritage in de hoop op het vinden van verre verwanten.

“Zonder de wonderen van de hedendaagse online genealogisch onderzoek, zou ik nog steeds een groot gat in mijn familie het leven.” - Angela Sinickas Shiromani, een Geni gebruiker

In 2015 MyHeritage vond een wedstrijd op de Geni boom, waar de zuster Angela's oma's werd vermeld. Angela's achterneef nadat het is verwijderd had de stamboom gemaakt en was blij in contact te komen met pas ontdekte familie in het buitenland te krijgen. “Er was zo veel te huilen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan,” Angela schreef. In 2016 Angela reisde naar Litouwen om tijd door te brengen met haar Daniel neven.

Deze emotionele reünie zou niet mogelijk zijn geweest zonder wereldwijde familie Geni's tree.Mike vertelde ons: “Er is niets meer voldoening dan het leren hoe Geni heeft vergemakkelijkt hereniging lange losgekoppeld families.”

Geni helpt u Bond en verbinden met geliefden Worldwide

Date Mijn neef is niet de eerste om te strijden tegen de zijkant van de familie van mijn moeder te begrijpen. Voordat de bruiloft van mijn broer, schreef ik een detailedfamily boom naar mijn soon-to-be zuster-in-law studie up over hoe ieder van ons verwant zijn en wat willekeurige bijnamen we gaan helpen.

Wanneer u lid worden van een gezin, is het belangrijk om de waarden, cultuur en achtergrondverhaal dat die belangrijke relaties ten grondslag ligt te begrijpen. Niemand van ons bestaan ​​in isolement. We staan ​​allemaal op de schouders van degenen die voor ons kwamen, en dat de geschiedenis is al te gemakkelijk verloren gaan als niet verzameld en bewaard door de wereldwijde organisaties zoals Geni.

“Ik ben echt genieten met behulp van Geni. Het is verbazingwekkend hoeveel mijn boom is gegroeid en alle familieleden die we hebben gekregen in contact met,” - Laura, een Geni gebruiker

Op Geni, is het gemakkelijk om een ​​profiel een compleet visualizationof uw gezin toe te voegen, maakt u een stamboom, documenten uploaden, en cultiveren door de jaren heen. Wie weet? Kun je net ontdekt een voorouderlijk link naar een beroemdheid of een ver familielid in een ander land. De DNA-technologie en wereldwijde familie treeshelp mensen begrijpen wie ze zijn door het blootleggen waar ze vandaan komen.

“Het belangrijkste doel van Geni is door te gaan met de grootte uit te breiden en het bereik van de Family Tree wereld”, zegt Mike. “We hopen uit te breiden over de mogelijkheden die onze gebruikers te construeren en te verkennen van de rijke schakering van foto's, verhalen en relaties die uniek is geweven voor ieder van ons de kracht.”