Grafiekdatabase neo4j om expertinzichten te delen op idate 2019

6 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

TL; DR: Neo4j, 's werelds grootste grafiek database, is het nemen van de dating wereld door de storm, die een informatieve sessie op iDate 2014. Alleen grote dingen vooruit voor dit innovatieve bedrijf omvat Er zijn duidelijk.

Neo4jis een grafiek databank thatsupports een groot aantal van de meest bekende dating sites en apps van de wereld, zoals eHarmony, DOWN en SNAP Interactive Inc., dus het is alleen zinvol voor hen om een ​​grote rol te spelen bij iDate 2014, die zal worden gehouden in Keulen, Duitsland, van 08-09 september.

load...

Neo technologiewijk Director CEMEA, Holger Temme, waarbij het product helpsdating sites toevoegen functionaliteit geven en doelmatige snelheid zoekopdracht en flexibility.Graphs worden geïllustreerd door afzonderlijke kringen die kan bestaan ​​uit voorwerpen, personen of abstracte begrippen en zijn verbonden door leidingen, waarin showthe verhoudingen.

“Stel je voor stambomen, mind maps, het ondergronds transportsysteem van een stad - of het netwerk van verbindingen mensen hebben tussen elkaar -en u een goed idee van wat Neo4j eruit ziet,” zei hij.

Met hun sessie, “Dating Website Empowerment via Graph Databases,” Neo4j is echt de toekomst van de dating-industrie.

Rol Neo4j bij iDate

Temme, die verantwoordelijk is voor business development in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, onder andere, zei Stefan Armbruster, senior consultant atNeo Technology, zal vijf grafieken van de liefde presentthe in zijn sessie op iDate.

load...

Armbruster zal ook bespreken hoe dating bedrijven gebruiken nu grafiek databases om algoritmes te creëren om mensen te helpen fraude op te sporen, maken meer verbindingen en liefde vinden.

Neo4j machtigt dating websites met nieuwe mogelijkheden om mensen te helpen meer interacties en verbindingen.

“Bedrijven in de dating-industrie vertrouwen op de zeer geavanceerde technologie als ze ziften door uitgestrekte bases klant de meest compatibele koppels te creëren”, zei Temme.

“Speciaal, ze vertrouwen op de gegevens om de meest genuanceerde portretten van hun leden dat ze kunnen, zodat ze kunnen de beste matches te vinden te bouwen”, voegde hij eraan toe. “Dit is een business-critical activiteiten voor dating sites - hoe succesvoller de matching, hoe beter de inkomsten zijn.”

Dating sites en apps over de hele wereld zijn begonnen met grafiek databases om een ​​concurrentievoordeel te behalen, en omdat het verstrekken van een geweldig product en het creëren van meer wedstrijden is de topprioriteit van de aanwezigen op iDate, Neo4j is een must-use product.

“Graph databases zijn geoptimaliseerd voor het opvragen van verbindingen tussen mensen, dingen, interesses of echt iets dat kan worden aangesloten”, aldus Temme. “Als iemand een verbinding met een ander persoon, door middel van een gezamenlijke vriend of een gedeeld belang, zijn ze veel meer kans om samen te werken.”

load...

Bijdragen aan de dating-industrie

Temme zei dat het volume van de nieuwe netto-gegevens die worden gecreëerd elk jaar groeit exponentieel en is een trend die alleen zal blijven in de nabije toekomst.

“Hoe hoger thevolumes van gegevens te krijgen, de meer complexe data wordt, en de meer uitdagende het wordt om inzichten en waarden van die gegevens te genereren,” zei hij.

Dat is waar Neo4j van pas komt.

Grafiek database-technologie verbetert dating aanbevelingen door het gebruik van vrienden-van-vrienden connecties.

Hier is een voorbeeld:

SNAP, een toonaangevende app-ontwikkelaar voor social networking sites, gebruikt Neo4j dating aanbevelingen te verbeteren door het gebruik van vrienden-van-vrienden connecties.

Neo4j geeft SNAP een schaalbare database-engine die de uitbreiding van het bedrijf en zijn apps ondersteunt, waardoor het een gunstige partner op andere online dating services, zoals Match.

“SNAP's AYI [AreYouInterested.com] dienst levert nu snelle responstijden over één van 's werelds grootste sociale grafieken, met meer dan een miljard mensen, omgaan met 'vrienden-van-vrienden' dating aanbevelingen met consistente, real-time performance,” Temme zei. “Het gebruik van Neo4j te hanteren SNAP sociale netwerk ook een significante vermindering van de ontwikkelingstijd en de totale kosten, in vergelijking met MySQL.”

toekomstige doelstellingen van het bedrijf

Neo Technology, whichwas opgericht in 2007, blijft de invoering van de Neo4j product tomore dating platforms, waarop ze de invloedrijke kracht van grafieken.

Neo Technology Area Director CEMEA, Holger Temme.

Temme zei dat het team verbetert voortdurend Neo4j en de query-taal, Cypher, en de volgende grote mijlpaal zal zijn universeler gevallen de uitvoering, met name in grote datasets.

“De dating-industrie omgaat met meestal een enorme hoeveelheid data, en is daarom behoefte aan een systeem dat kan omgaan met die en niet de rand te verliezen, terwijl het opvragen van die gegevens. Daarom zal Neo4j de perfecte metgezel voor de dating-industrie,”zei hij.