Grammarlys correctie browserextensie kan uw online dating succes aanzienlijk verbeteren

11 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Het gebruik van onjuiste grammatica in uw online dating profiel en berichten kunnen vaak lager uw kansen op het vinden van een match. Maar met Grammarly - 's werelds toonaangevende, proeflezen browser extensie en app - je hoeft geen zorgen te maken over zaken als wanneer te gebruiken “wie” of “wie.” Dankzij een cutting-edge-algoritme en behulpzaam schrijven producten, niet alleen kan Grammarly vangen uw spelling, interpunctie en stijl fouten, maar het kan ook het verbeteren van uw dating leven.

Volgens een recente studie van de premier proeflezen hulpmiddel Grammarly, 88% procent van de vrouwen en 75% van de mannen zeggen dat de grammatica is de kwaliteit die zij zouden een datum op te beoordelen. Dat is in vergelijking met 84% van de vrouwen en 69% van de mannen die zeggen dat het vertrouwen.

load...

Dus als een hoger percentage van de mensen waarde grammatica meer dan vertrouwen, de tekst die u in uw online dating profiel gebruiken van een heleboel zaken.

Maar we kunnen niet allemaal dateren wordsmiths, en we hoeven niet te zijn, want we hebben de eerder genoemde Grammarly.

Grammarly is de # 1 gratis geautomatiseerde corrector.

Met meer dan 4 miljoen gebruikers en tientallen producten onder licentie van meer dan 600 top universiteiten (met inbegrip van Berkeley, Noordwest, en Stanford), Grammarly is het grootste en meest populaire schrijven browser extensie en app - en het is 100% gratis.

load...

Gebruikt door studenten, bloggers, en zelfs professionele schrijvers, Grammarly vindt en repareert honderden grammatica, spelling, interpunctie en stijl fouten die de meeste mensen gewoon niet te vangen. Op die manier, alles wat je typt zinvol is, krijgt uw punt over de juiste manier, en is vrij van fouten - en niet te vergeten helpt bij de opbouw van uw persoonlijke vocab lijst.

We spraken met Michael Mager, van Grammarly, om zijn inzichten over de effecten slechte grammatica kan hebben op iemands online dating ervaringen - evenals hoe Grammarly en zijn uniek algoritme en behulpzaam producten kunnen helpen.

Grammarly Studie: De goede Grammatica Verbetert Online Dating Succes

Om te bepalen hoe het gebruik van de juiste grammatica een positieve invloed op een enkele online dating leven kan hebben - en hoe slechte grammatica een negatieve invloed kan hebben - Grammarly gepaarde met de industrie moloch eHarmony. Ze beoordeeld meer dan 10.000 heteroseksuele wedstrijden gegenereerd door algoritme de dating site.

load...

“Ons doel was om mensen beter inzicht te geven in niet alleen onze gegevens, maar andere gegevens die is verzameld over een goede grammatica, het maximaliseren van de waarde die we bieden, en benadrukken hoe een goede grammatica uw algemene dating inspanningen kunnen verbeteren”, zegt Michael.

Sommige van de grote bevindingen:

Grammarly en eHarmony voerde een studie die vonden het een goede grammatica verbetert online dating succes.

Michael bood ook enkele expert tips voor het vermijden van deze gemeenschappelijke fouten en het maken van een goede eerste indruk met wat je typt. Bijvoorbeeld, voordat u uw profiel openbaar te maken of druk op de knop verzenden op een bericht, lees uw zinnen achteruit, dubbele en zelfs driedubbele het controleren van uw spelling, en niet hun toevlucht nemen tot netspeak.

“Dat is onze algemene boodschap - het belang van de kwaliteit van het schrijven in het maken van een eerste goede indruk,” zei hij.

Grammarly De diensten kunnen u helpen fouten te voorkomen in de toekomst

Van zijn exclusieve en instinctieve algoritme om tientallen nuttige producten, Grammarly heeft al uw schrijven behoeften gedekt vanuit elke hoek. Wat we vooral graag over deze middelen is dat je kunt ze gebruiken om op te halen nieuwe schrijfvaardigheid als je gaat - evenals houden fouten opnieuw gebeurt.

Een intuïtieve algoritme detecteert en corrigeert meer fouten dan een tekstverwerker

Grammarly's algoritme is de belangrijkste component die maakt het onderscheiden van alle andere proeflezen gereedschappen. Ze hebben zelfs een full-time team van computerlinguïsten die hebben gewerkt aan en het verbeteren van het algoritme elke dag voor de afgelopen zes jaar.

“Grammarly kan snel leren van de manier waarop taal aanpassingen - nieuwe woorden, nieuwe manieren van het gebruik van woorden en nieuwe manieren van interactie met taal krijgen allemaal toegepast op het platform en helpen om de kwaliteit van het product te verbeteren.” - Ben Kepes

Hoe het werkt is Grammarly zal woorden of zinnen die u typt dat wel wat hulp kon gebruiken onderstrepen - of u reageren bent om e-mails, het creëren van een blog post, het schrijven van een bericht op Facebook, of reageren op een artikel. Het enige wat je hoeft te doen is zweven over de onderstreepte tekst en te accepteren of te negeren de voorgestelde wijzigingen.

Als miljoenen mensen dit te doen, niet alleen is het algoritme te leren hoe je meer fouten op te sporen - maar de gebruikers in staat zijn om aan te slaan om hun specifieke fouten en leren hoe ze te vermijden in de toekomst. Grammarly zelfs sturen u de prestaties statistieken, zodat u kunt bijhouden hoe je net zo goed doet als gedetailleerde uitleg van grammaticale regels en tips om regelmatig te volgen.

Talrijke Online Products Adres Uw Elke Schrijven Need

Naast Grammarly De kern van de dienstverlening - het algoritme - ze bieden ton van de on-site functies die ook zal helpen om je schrijven naar het volgende niveau, zoals:

En niet alleen al deze middelen leiden tot meer tevreden Grammarly gebruikers, maar ook een betere schrijvers over de hele wereld.

Grammarly's missie: Improve leeft Verbetering van de communicatie

Volgens Grammarly, zijn er meer dan 2 miljard inheemse en niet-Engels als schrijvers in de wereld. En er zijn verschillende manieren voor hen om te communiceren.

Naast zaken als brieven, kranten en boeken, hebben we e-mails, teksten, IM's, tweets, en nog veel meer kreeg. Dit betekent dat deze schrijvers hebben ook een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het maken van grammaticale fouten - misschien zonder het zelf te beseffen.

Grammarly is hier om ervoor te zorgen dat niet gebeurt.

Grammarly werd in 2008 gebouwd door taalliefhebbers die wilden mensen die geen natuurlijke schrijvers helpen.

In 2008 gebouwd door computerlinguïsten, software engineers, grammatica nerds, en taalliefhebbers in het algemeen, werd Grammarly in 2008 opgericht door Alex Shevchenko en Max Lytvyn, Grammarly, die ontevreden waren met de typische spell-checkers die je in tekstverwerkers waren.

Ze wilden de ultieme grammatica tool, een die kan aanpassen aan de interactie met de gebruiker en beter hoe meer het wordt gebruikt creëren. En dat is precies wat ze deden.

Beschikbaar op Chrome, Safari en Firefox - evenals Android en als download voor programma's zoals Microsoft Office - Grammarly kunnen nu vinden en te corrigeren fouten 10 keer meer dan tekstverwerkers, vast te stellen meer dan 250 soorten fouten (met inbegrip van subject-werkwoord overeenkomst en modifier placement), en suggereren-inhoud geoptimaliseerd synoniemen.

Laatste gedachten

Grammarly streeft ernaar om het leven van mensen te verbeteren door het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden - vooral voor degenen die het schrijven is niet vanzelfsprekend - en ze zijn zeker doen. Met de verbeteringen die aan het algoritme op een dagelijkse basis en constante middelen worden toegevoegd aan de site, kan Grammarly u een getalenteerd schrijver en helpen je geluk in de liefde krijgen.