Heeft ze interesse verloren?

6 mei 2019

Reader Vraag:

In mijn korte leven heb ik ervaren heartbreak zoals iedereen, maar wat ik doorstaan ​​heeft me een beetje paranoïde over relaties gemaakt en ik zal uitleggen waarom.

Mijn eerste relatie eindigde toen mijn vriendin het uitgemaakt met mij, belde me de volgende dag terug te zeggen dat ze een fout heeft gemaakt en me bedrogen binnen de komende paar weken.

Toen een van mijn grootste verplettert begint te krijgen van opdringerig over me slapen met haar. Zelf was ik een maagd op dit punt, dus ik was een beetje nerveus over de hele zaak. Ik vertelde haar dat ze moest haar huidige man eerst verlaten, met wie ze een kind had, voordat ik zelfs zou denken. Ze uiteindelijk gelogen om me en vertelde me dat ze voorbij waren. Ze eindigt met het schrijven me, breekt mijn hart, bijna mijn gezin te vernietigen en gaat terug naar hem al binnen twee maanden.

load...

Afgelopen januari, ontmoette ik iemand nieuw dat ik echt klikte met. De enige echte probleem was dat ze is 17. Ze was net uit een relatie, en ik vertelde haar er was geen druk, maar er was duidelijk wederzijdse aantrekking. Na een paar weken, we beginnen dating. De eerste paar weken waren geweldig, en we hadden geweldige tijd. Maar in de afgelopen twee weken, hebben we nauwelijks gecommuniceerd en hebben elkaar gezien.

Ze zal me tekst zo nu en dan, maar toen ik haar tekst op “hallo” of zeggen: “Ik mis je,” zei ze ofwel duurt het een eeuwigheid om te reageren of helemaal niet. Ik doe dit alleen als ik het gevoel dat we hebben niet gesproken in een tijdje, dus het is niet alsof ik overbelasting haar. Als een zaak van de feiten, heb ik besloten om haar ruimte te geven totdat ze voelt als praten.

load...

Ik deed brengen een keer dat ze dat soort verre , en haar reactie was Dus mijn vraag is eenvoudig dit: “Ik ben afgeleid.” Wat denk je dat er hier aan de hand? Is ze bedriegt me: Ik heb allerlei gedachten door mijn hoofd als gehad? Is ze verliezen interesse? Ben ik vervelend haar?

Ik probeer in gedachten te houden dat ze is 17 en niet te emotioneel geïnvesteerd. Gelijk over de tijd dat ik denk dat ze verliest interesse , teksten ze me weer en heeft geen uiterlijke uitdrukking gegeven aan de wil om de relatie te beëindigen. Kortom, ik ben royaal verward en zou graag mening van een buitenstaander. Hoe dan ook, bedankt voor het lezen.

Oprecht,

-Danny Z. (Washington)

Expert's Antwoord:

Beste Danny,

Eerst en vooral, heel erg bedankt voor de tijd neemt om uit te reiken. Ten tweede wil ik u eraan herinneren dat je bent 21 en je hebt je hele leven voor je. In het begin van uw brief, zegt u dat ex-vriendinnen je hebt gemaakt “beetje paranoïde over relaties.” Kunt u zich voorstellen als we allemaal gaf op dating op de leeftijd van 21? Zeer weinig mensen zouden een vondst levenspartner.

load...

Wat de nieuwe meisje - de 17-jarige - in gedachten te houden is ze nog een tiener. Het laatste waar haar geest is een serieuze relatie. Je zei het zelf: “Ik probeer in gedachten te houden dat ze is 17 en niet te emotioneel geïnvesteerd.” Je gut vertelt u het antwoord. Tieners zijn als katten - net als je denkt dat ze willen niets te maken hebben met u, springt ze in je schoot op zoek naar aandacht.

Als je echt graag dit meisje, dan haar te vragen om te gaan zitten en te praten. Zoek uit of je exclusieve of als je allebei mag tot nu toe andere mensen. Wees eerlijk met haar. Ja, ze is pas 17, maar ze moeten in staat zijn om te vertellen dat u wilt ze wil.

Mijn andere advies aan u is dit: Vergeet niet dat uw jaren '20 worden verondersteld de meest opwindende en zorgeloze tien jaar van je leven. Het is een tijd om uit te vinden wie je bent, het starten van een carrière, eindigen scholing, voldoen aan alle verschillende (en nieuwe) soorten mensen en gaan op tal van data. Het lijkt alsof elke keer als je een vrouw ontmoeten, zet je een heleboel bouillon in haar wezen “The One”.

Ik hoop dat dit helpt,

Kara